Majoritatea Mac-urilor în aceste zile au unități SSD de dimensiuni modeste, așa că, de obicei, nu este nevoie de mult timp până când trebuie să începem ștergerea fișierelor și aplicațiilor pentru a face loc celor de care avem nevoie. Și chiar dacă aveți acri de spațiu pe disc local, este important să faceți o copie de siguranță a datelor pentru a preveni pierderea. În acest articol enumerăm cele mai bune 6 copii de rezervă pentru stocarea în cloud pentru utilizatorii Mac.


Suntem ProPrivacy! Spre deosebire de alte site-uri web, vă recomandăm doar soluții de stocare în cloud Mac care vă respectă confidențialitatea. În practică, aceasta înseamnă că toate serviciile de stocare în cloud oferă o criptare sigură de la capăt la capăt a clientului. Acest lucru înseamnă că vă criptați și criptați fișierele pe propriile dispozitive, în loc să aveți încredere într-un terț potențial de încredere pentru a face acest lucru pentru dvs. Serviciile de mai jos oferă, de asemenea, până la 5 GB spațiu de stocare gratuit pentru copii de rezervă, astfel încât să vă puteți securiza datele gratuit.

Într-adevăr, chiar dacă aveți încredere într-un terț (de ce ați face asta?), Dacă deține cheile private de criptare a datelor dvs., atunci poate fi hacked sau poate fi obligat să predea cheile unei agenții, cum ar fi NSA.

Deci, care sunt cele mai bune soluții Cloud de stocare pentru Mac care respectă confidențialitatea dvs.? Citiți mai departe!

Care sunt cele mai bune soluții de backup cloud pentru Mac?

 1. Tresorit

  - Cunoaștere zero | Elvețian | Criptare end-to-end

 2. Sync.com

  - Cunoaștere zero | Vault | Versiunea de fișiere

 3. SpiderOak

  - Cunoaștere zero | Susținut de Edward Snowden | Criptare end-to-end

 4. Nextcloud

  - Open-source | Opțiuni de găzduire | Sincronizare selectivă

 5. icloud

  - Ușor de utilizat | integrare macOS | Opțiune de stocare numai online

5 cele mai bune copii de rezervă pentru Mac: analiză aprofundată

1. Tresorit

Tresorit oferă 3 GB gratuit, are criptare integrată încorporată și este ușor de utilizat

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

Prima pagină Tresorit

Tresorit este un furnizor elvețian de stocare cloud cunoscut pentru dedicarea sa la confidențialitate. Un serviciu de cunoaștere zero, Tresorit folosește o criptare robustă de la capăt la capăt pentru a vă asigura că nici măcar nu vă poate accesa datele. Tresorit oferă un suport solid pentru platforme multiple pentru Windows, Linux și, desigur, macOS.

Aplicațiile sunt disponibile pentru iOS și Android, dar acestea nu sincronizează automat dosarele de pe dispozitivele mobile.

Fișierele sunt criptate din partea clientului folosind un cifru AES-256-CFB cu un HMAC SHA-512 pentru autentificarea integrității. Schimburile de chei de criptare sunt securizate folosind RSA-4096. Tresorit acceptă versiunea de fișiere pe planurile sale plătite, ceea ce înseamnă că puteți restaura fișierele care nu sunt șterse definitiv.

Tresorit este, în multe moduri, o versiune a iCloud-ului mai concentrată asupra vieții private’este excelent pentru sincronizarea și partajarea fișierelor, dar nu este atât de util pentru a elibera spațiu pe Mac. Oferă însă o caracteristică de sincronizare selectivă pentru foldere, deci dacă încărcați fișiere de pe un alt computer, atunci nu este necesar să sincronizați întregul conținut al folderului Tresorit pe Mac..

Dacă doriți mai multe informații despre acest serviciu, citiți recenzia noastră pentru Tresorit.

2. Sync.com

Sync.com oferă utilizatorilor 5 GB spațiu de stocare gratuit și are funcții fantastice de securitate!

 • Prețuri

  Din $ 5.00
  / luna

pagina principală sync.com

Sync.com este un serviciu de stocare în cloud cu cunoștințe zero, bazat în Canada. Utilizatorii Mac sunt deserviți de asistența sa multiplă platformă pentru toți suspecții obișnuiți, deși suntem dezamăgiți că nu oferă niciun suport pentru Linux decât prin portalul său web.

Așa cum este de așteptat de la acest tip de servicii, Sync.com acceptă pe deplin versiunea de fișiere, partajarea sigură a legăturilor protejate prin parolă și partajarea folderului. De asemenea, va încărca cu plăcere fotografii și videoclipuri de pe telefon în contul dvs. Cloud, deși am constatat lipsa controlului granular asupra acestui proces puțin frustrant.

Cel mai important pentru utilizatorii care doresc să elibereze spațiu pe Mac-urile lor, Sync.com’s Funcția Vault vă permite să încărcați fișiere doar în cloud. O versiune locală a fișierului rămâne pe dispozitivul inițial din care a fost încărcat, dar nu este sincronizată automat cu alte dispozitive decât dacă optați special pentru Sincronizare offline.

Datele sunt criptate de la capăt la capăt folosind o cifră AES-256-GCM care este securizată cu o cheie privată RSA-2048 și parola dvs. Acest lucru este grozav, dar faptul că Sync.com este un produs sursă închisă de la o companie cu sediul într-o țară parteneră de supraveghere Five Eyes, ne îngrijorează puțin.

Citiți recenzia noastră Sync.com pentru mai multe informații despre serviciul lor.

3. SpiderOak

SpiderOak este un serviciu foarte sigur și oferă o probă gratuită de 21 de zile a serviciului său premium

 • Prețuri

  Din $ 5,75
  / luna

Pagina principală SpiderOak

Pro-uri

 • “Fără cunoștințe” sincronizare și distribuire în cloud
 • Criptare puternică e2e (numai aplicații, nu în browser)
 • Versiunea de fișiere
 • Coșul cu elemente șterse permite stocarea numai online a fișierelor

Contra

 • Nu este open source
 • Cu sediul în SUA
 • Aplicațiile mobile sunt limitate

Recomandat de informatorul NSA Edward Snowden, SpiderOak este, probabil, cel mai înalt furnizor de stocare în cloud centrat în confidențialitate. Utilizează o criptare puternică de la capăt la cap în aplicațiile sale (folosind un cip AES-256-CFB și o autentificare cu hash HMAC SHA-256), deși interfața sa web necesită predarea cheii principale de criptare către SpiderOak’serverele s.

Suportul desktop multi-platform pentru macOS, Windows și Linux este puternic, deși funcționalitatea aplicațiilor sale iOS și Android este dezamăgitor de limitată. SpiderOak One oferă opțiuni bune de versare și partajare a fișierelor, dar caracteristica sa de excepție este că fișierele șterse local din folderul de sincronizare nu sunt șterse automat online.

În schimb, sunt susținute la o coș specială Elemente șterse, unde pot fi recuperate în orice moment. Aceste fișiere sunt stocate la nesfârșit, deși contează cu limita dvs. de stocare (puteți, desigur, elibera spațiu golind coșul de gunoi, după care fișierele nu pot fi recuperate).

Deși poate nu este scopul propus, această caracteristică vă permite să economisiți spațiu pe disc ștergând fișierele local, dar păstrându-le online pentru recuperarea ulterioară.

Principala noastră preocupare cu SpiderOak este că aplicațiile sale nu sunt open source, o problemă agravată de faptul că SpiderOak este o companie americană și, prin urmare, este supusă unei temute supravegheri în stilul NSA..

Consultați recenzia noastră SpiderOak dacă doriți să aflați mai multe detalii despre acest serviciu.

4. Nextcloud

Nextcloud este un serviciu de stocare în cloud self-hosting, ceea ce îl face să fie mai sigur

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

Deși toate serviciile de mai sus oferă criptare end-to-end din partea clientului, acestea sunt, de asemenea, toate produsele sursă închise. Aceasta înseamnă că nevoia de încredere nu este înlăturată. Cei de acolo care nu au încredere în nimeni (și de ce dracu ar trebui să faci?) Își pot crea propriul serviciu de backup și sincronizare cloud folosind software-ul Nextcloud open-source.

Configurarea unui cont Nextcloud găzduit complet folosind unul dintre serviciile sale de stocare Cloud este nesigur de ușor, dar cei serioși cu privire la confidențialitate vor dori să se găzduiască pe propriul hardware sau pe spațiul serverului, asupra cărora au control total..

Totuși, criptarea din partea serverului (AES-128-GCM cu autentificare HMAC SHA1 pentru derivarea cheii) este opțională și este în prezent listată ca fiind în “alfa” sau “testarea” faza, în ciuda faptului că a fost puternic recomandată în toată documentația Nextcloud.

Nextcloud are o caracteristică bin care, în mod implicit, are o limită de timp și dimensiune, ceea ce îi limitează utilitatea pentru stocarea numai online. Dar hei, întregul punct al Nextcloud este că ești responsabil! Administratorii contului pot elimina orice astfel de restricții, permițându-vă să utilizați această caracteristică pentru a face backup pentru dosarele șterse din Cloud.

De asemenea, puteți economisi spațiu pe disc configurarea clientului Mac pentru a sincroniza doar folderele selectate. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest serviciu, consultați recenzia noastră Nextcloud.

5. iCloud

iCloud este serviciul de stocare proprietar Apple, concentrat pe comoditate

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

Pagina de pornire iCloud

Apple este destul de agresiv la împingerea utilizatorilor către propria soluție de stocare în cloud, iCloud și mulți utilizatori Mac pur și simplu merg pur și simplu cu fluxul. Acest lucru nu este în multe feluri un lucru rău, deoarece iCloud’integrarea cu macOS Sierra și mai târziu face ca magazinul său să funcționeze în iCloud și să optimizeze funcționarea incredibil de ușor de utilizat.

Magazinul în iCloud vă permite să mutați toate fișierele, fotografiile și mesajele într-un spațiu de stocare exclusiv online, în timp ce Optimizarea stocării economisește spațiu eliminând automat filmele iTunes și emisiunile TV odată ce au fost urmărite.

Pentru a economisi doar spațiu pe disc, iCloud este greu de învins. Motivul pentru care este ultima pe această listă este acela că nu există o modalitate ușoară de a cripta fișierele de la capăt la sfârșit înainte de a fi stocate pe Apple’serverele s. Într-adevăr, lipsa controlului granular asupra căruia sunt încărcate fișierele înseamnă că nu le puteți cripta de la un fișier la altul înainte de a fi stocate în iCloud.

Apple și-a cultivat în ultimii ani o reputație atentă pentru protejarea utilizatorilor săi’ confidențialitate, dar trebuie să ne amintim că este o companie americană supusă scrisorilor de securitate națională (cu comenzi gag însoțitoare) și altele asemenea. De asemenea, a colaborat pe deplin cu ANS este programul său de supraveghere în masă PRISM.

De asemenea, iCloud nu are o caracteristică cheie găsită în majoritatea soluțiilor de stocare în cloud Mac de la terți: versiunea de fișiere. Acesta stochează mai multe versiuni anterioare de fișiere, astfel încât acestea să poată fi recuperate la un moment ulterior. Acest lucru este crucial pentru recuperarea fișierelor care au fost corupte sau infectate cu malware, cum ar fi ransomware, dar poate fi, de asemenea, salvator dacă doriți să readuceți modificările la documentele dvs..

Gânduri finale

Este păcat că niciun serviciu cloud orientat către confidențialitate de care suntem conștienți nu oferă în orice moment un sprijin cât mai bun pentru descărcarea fișierelor în cloud precum cele de la Apple, Dropbox, Microsoft și Google. În viitor, sperăm că acest lucru s-ar putea schimba. Nextcloud vă permite să jurizați o soluție, dar trebuie spus că este destul de stângace.

Problemele de confidențialitate cu utilizarea Dropbox, OneDrive sau Google Drive pot fi puternic atenuate prin criptarea fișierelor dvs. înainte de a le încărca folosind software cum ar fi VeraCrypt, dar acest lucru introduce propriile sale nuanțe. Acesta este prețul vieții private.

iCloud în sine rămâne cel mai simplu mod de a economisi spațiu pe disc stocând doar fișierele online, dar nu vom recomanda niciodată confortabil un produs de la o companie americană cu un record pentru a-și ajuta guvernul să-și spioneze clienții.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me