Spațiu de stocare atașat la rețea (NAS) este un dispozitiv inteligent de stocare care se conectează direct la routerul de internet sau la rețeaua WiFi. Un NAS de origine are de obicei între una și patru golfuri, dar întreprinderile mici pot alege să instaleze un sistem cu opt golfuri.

NAS este util, deoarece creează un nor personal în care puteți face copii de rezervă într-un loc sigur și accesibil, care oferă acces super-rapid la datele dvs. Atât persoanele fizice, cât și întreprinderile folosesc NAS pentru a face backup pentru fișierele sensibile pe care nu le pot permite să le piardă în urma unei erori de disc.

Casetele NAS pot fi de asemenea configurate pentru a face o copie de siguranță automat pe cloud, astfel încât să puteți sincroniza datele dvs. cu servicii precum Dropbox, Google Drive și Box. Acest lucru vă asigură că datele dvs. rămân consecvente pe platforme. Pentru utilizatorii NAS care nu au timp liber, am venit cu această listă utilă cu cele mai bune 5 copii de rezervă NAS pentru 2018.

Lista de mai jos se referă în primul rând la furnizorii de copii de rezervă care au aplicații native pentru dispozitive comerciale NAS de către giganții din industrie QNAP, Synology și Netgear. Cu toate acestea, am inclus și informații despre furnizori care vă permit să rulați backup-uri NAS folosind o abordare mai DIY.

5 cele mai bune backup-uri NAS

Mai jos am enumerat cele mai bune copii de rezervă NAS. Derulați mai jos pentru un rezumat al fiecărui serviciu sau faceți clic pe site-ul web al furnizorului pentru mai multe informații.


 1. ElephantDrive

 2. Eu conduc

 3. CrashPlan

 4. mur pitic

 5. Dropbox

Cele mai bune backup-uri NAS - rezumate

1. ElephantDrive

 • Prețuri

  Din $ ora 10.00
  / luna

ElephantDrive este recomandarea noastră de top pentru că este dedicată NAS. Pe lângă faptul că oferă o gamă completă de caracteristici de rezervă, inclusiv opțiuni de sincronizare și partajare, copii de rezervă automate și arhivare, ElephantDrive oferă tot ce ai nevoie pentru backup-urile NAS.

Aplicațiile ElephantDrive sunt disponibile de la QNAP, Netgear și Synology, dar și Western Digital, Drobo, D-Link Vault, Thecus și Seagate - iar ElephantDrive oferă asistență pentru toți. Acest lucru face ca ElephantDrive să fie unul dintre cei mai prietenoși furnizori pentru copii de rezervă NAS. Este ideal pentru începători, deoarece totul este automatizat și are asistență excelentă pentru clienți gata să vă ajute să rezolvați orice probleme.

Aceasta’De asemenea, este compatibil cu o gamă largă de dispozitive casnice, ceea ce înseamnă că îl puteți utiliza pentru a face copii de rezervă de la NAS-ul de acasă, precum și pentru copii de rezervă pentru afaceri ElephantDrive are planuri de abonare începând de la 10 USD pe lună pentru 1 TB de stocare și acolo’este un proces gratuit disponibil pentru oricine dorește să îi ofere un risc fără riscuri.

2. IDrive

 • Prețuri

  Din $ 17.38
  pe an

IDrive este unul dintre serviciile noastre preferate de backup pentru cloud și este de fapt destul de minunat pentru utilizatorii NAS. Acest serviciu complet oferit permite utilizatorilor să facă copii de rezervă de pe unitățile mapate și oferă, de asemenea, aplicații pentru Synology, QNAP și Netgear ReadyNAS. IDrive are asistență excelentă pentru clienți, care este întotdeauna gata să vă ajute cu întrebările legate de NAS și oferă, de asemenea, ghiduri în întrebările frecvente pentru a vă ajuta să configurați totul.

IDrive oferă, de asemenea, valoare pentru bani. 1 TB de spațiu de stocare online costă doar 3,71 USD pe lună (plătit anual în fiecare dată). Cu toate acestea, merită remarcat faptul că prețul sare la 4,95 USD pe lună când ajungi la al doilea an.

Abonații obțin, de asemenea, opțiuni de rezervă și restaurare flexibile, pe lângă funcțiile de sincronizare și partajare și posibilitatea de a face backup de la un număr nelimitat de dispozitive. Și datorită contului său gratuit de 5 GB, puteți oferi acestui serviciu un test pentru a vedea cum este.

3. CrashPlan

 • Prețuri

  Din $ ora 10.00
  / luna

CrashPlan este un serviciu de rezervă superb care oferă spațiu de stocare nelimitat și securitate robustă la un punct de preț extrem de accesibil. Cu toate acestea, deși are un software bun care este distractiv de utilizat, opțiunile sale NAS sunt o atingere cutremurătoare (în comparație cu opțiunile superioare din această listă).

Utilizatorii QNAP se vor înțelege cel mai bine cu acesta, deoarece funcționează bine cu o aplicație terță parte dedicată (care este furnizată). De asemenea, Mac și Linux ar trebui să se înțeleagă bine, deoarece este posibil să faceți o copie de rezervă cu ușurință de la unitățile montate.

Utilizatorii de Windows, pe de altă parte, pot dori să facă cumpărături în altă parte. Limitările încorporate în Windows înseamnă că CrashPlan nu face acest lucru’nu suportă copii de siguranță de la unitățile montate.

Cu toate acestea, oferă o listă utilă de metode de montaj neoficiale pentru utilizatorii tehnici care sunt dispuși să învețe. Și este una dintre cele mai accesibile opțiuni de pe piață; este o opțiune bună pentru cei care pot fi deranjați să învețe.

4. CloudBerry

 • Prețuri

  Din $ 49.99
  pe an

CloudBerry este ușor diferit de celelalte servicii din acest articol, deoarece nu oferă în sine servicii de stocare în cloud. În schimb, este un serviciu pentru gestionarea copiilor de rezervă pe servicii cloud existente, cum ar fi Amazon S3, Google Drive, OneDrive, Oracle Cloud, Rackspace și Microsoft Azure. Cu toate acestea, am decis să o includem pentru că este extrem de bine rotunjită atunci când vine vorba nu numai de NAS, dar și de alte funcții utile de rezervă.

CloudBerry vine cu aplicații gratuite pentru furnizorii de NAS QNAP și Synology. Aceste aplicații permit utilizatorilor să facă copii de rezervă din caseta de stocare NAS la un serviciu de stocare cloud la alegere. De asemenea, le permite să restaureze fișierele NAS utilizând clientul desktop Nokia.

În plus, CloudBerry are un amestec de caracteristici utile, incluzând backup-ul Cloud to Cloud, versiunea nelimitată de fișiere, compresia și criptarea AES opțională de 256 biți. Acest lucru este impresionant, având în vedere că începe doar la 10,00 USD pe lună. Ideal dacă aveți deja spațiu de stocare în cloud la care doriți să vă sincronizați NAS-ul.

5. DropBox

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

Dropbox nu este’Este exact comparabilă cu furnizorii de backup menționați mai sus. În loc să fie un serviciu de backup online tradițional, care se concentrează pe stocarea datelor dvs. pentru restaurare în situații de urgență, este un serviciu de stocare Cloud care permite, de asemenea, partajarea de fișiere și accesul la fișiere la distanță..

Deci, cum funcționează acest lucru cu NAS? Dropbox oferă aplicații care vă permit să sincronizați fișierele salvate pe NAS cu serverele sale de stocare Cloud. Astfel, veți ajunge cu ceva precum un manager de stocare Cloud - un serviciu centralizat, care vă păstrează toate fișierele organizate și la zi. Drept urmare, Dropbox este o opțiune excelentă care poate fi folosită pentru a vă păstra datele în siguranță și securizarea atât la nivel local cât și online.

Afaceri & Utilizatori Enterprise

NAS este o soluție de stocare masivă pentru întreprinderile mici. În consecință, veți găsi QNAP, Synology și Netgear oferind o mulțime de aplicații pentru backup-uri NAS, destinate soluțiilor populare de stocare a întreprinderii.

NAS

Microsoft Azure, Amazon Glacier, Google Cloud Storage și Symform sunt toate compatibile cu furnizorii de NAS - ceea ce face ca firmele să își poată face backup în siguranță datele atât la nivel local cât și online.

Backups DIY NAS

Oricine dorește să-și creeze propriul NAS, mai degrabă decât să plătească pentru o casetă NAS, trebuie să fie conștient de faptul că nu va avea acces la aplicații. Cu toate acestea, există încă o mulțime de metode pentru stocarea datelor online.

Furnizorii precum SOS, Acronis, JustCloud, BackupGenie și ZipCloud vă permit să faceți backup de pe un dispozitiv NAS pur și simplu selectându-l ca locație a fișierului. Cu toate acestea, unii furnizori vă pot percepe taxa anuală pentru privilegiu.

În plus, puteți crea, de asemenea, copii de rezervă ale unităților de rețea folosind SpiderOak, Memopal și LiveDrive - toate acestea vă permit să mapați unitatea pentru a putea fi recunoscută. Din fericire, acest proces este simplu și sunt disponibile ghiduri de ghidare, care vă vor ajuta să le configurați.

Concluzie pentru copii de rezervă NAS

Copiile de rezervă NAS sunt o modalitate superbă de a vă asigura că datele dvs. sunt protejate nu numai pe norul dvs. local, ci și online. Indiferent dacă doriți o aplicație dedicată care depune eforturi pentru dvs. - sau preferați să configurați un NAS singur, există un furnizor de backup online în acest articol care este perfect pentru dvs..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me