Roku este un streaming TV și un media player care s-a bucurat de succes și popularitate semnificativă de la lansarea inițială în 2012. Este disponibil într-o serie de forme, inclusiv stick-uri de streaming portabile, set-top box-uri și chiar ca un televizor inteligent! Fiecare tip de hardware disponibil îndeplinește aceeași funcție: vă permite să accesați atât conținut de streaming cât și la cerere prin canale care pot fi selectate cu ajutorul unei telecomenzi. Datorită parteneriatului său cu servicii de streaming populare, cum ar fi Netflix, Hulu și Amazon, nu există lipsă de conținut excelent disponibil la un singur buton.


Din păcate, la fel ca serviciile de streaming în sine, canalele selectate și conținutul sunt inaccesibile din cauza geo-restricțiilor. Ca răspuns la acest aspect, consumatorii devin din ce în ce mai conștienți că pot utiliza un serviciu VPN pentru a debloca conținutul respectiv, obținând astfel maximum din sistemul Roku.

Aflați mai multe despre VPN-urile noastre de top din Roku în 2017, mai jos!

Cel mai bun VPN pentru Roku: rezumat

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Utilizarea Roku cu un VPN

Pe lângă alegerea celui mai bun serviciu VPN pentru dvs., există și problema modului în care vă gândiți fizic la configurarea VPN-ului dvs. pentru un dispozitiv Roku. Problema este că, chiar și cu cele mai noi și mai mari dispozitive Roku - cum ar fi Roku Ultra sau Roku Streaming Stick (menționat mai detaliat la sfârșitul articolului) - încă nu este posibilă utilizarea hardware-ului Roku în sine pentru a crea un Conexiune VPN.

În schimb, va trebui să activați o conexiune VPN pe un dispozitiv extern jucătorului Roku. Există două opțiuni de bază pentru a realiza acest lucru: fie configurați o conexiune VPN pe routerul dvs. wireless (poate fi necesar să faceți upgrade la DD-WRT sau Tomato pentru acest suport sau să împărtășiți conexiunea la internet și VPN pe laptop cu dispozitivul Roku.

Oricum, conexiunea VPN este principala deblocare a conținutului geore-restricționat și cenzurat.

Cele mai bune stream-uri media Roku

Găsirea celui mai bun VPN pentru Roku este la fel de dificilă ca și găsirea celor mai bune media, deoarece există un număr aparent nesfârșit de opțiuni și alternative. Pentru a vă ajuta să luați o decizie educată și să evitați achiziționarea unei lămâi, am compilat cele mai recente și mai mari streamere media Roku din 2017.

Roku Ultra

Pentru a-l spune în mod răspicat, Roku Ultra este unul dintre cele mai înalte streamere Roku disponibile, iar cutia este ambalată cu cele mai noi și mai bune hardware pentru o experiență de streaming lină. Roku Ultra vine cu un quad-core și acceptă calitatea imaginii 4K și HDR (deși veți avea nevoie de un televizor compatibil cu 4K pentru a obține o imagine atât de înaltă).

De asemenea, îmi place cum include un port Ethernet (de obicei, sunt mai fiabile și mai rapide decât conexiunile wireless), deși am fost dezamăgit să descopăr că este doar Fast Ethernet și nu Gigabit Ethernet. Și rețineți că costă aproximativ 129,99 USD, deși cred că costul este justificat.

Roku Streaming Stick 3600R

Următorul dispozitiv Roku cel mai bun este Roku Streaming Stick 3600R, care are avantajul de a fi mic. În plus, este mult mai ieftin decât Roku Ultra, costând doar 50 de dolari. Desigur, pentru că este un stick, nu include un port Ethernet. Toate conexiunile de rețea sunt fără fir, așa că ideal ar fi să ai un router wireless rapid pentru streaming rapid.

De asemenea, nu are un hardware comparabil cu Roku Ultra. Cu toate acestea, Roku Stick crește mai repede decât celelalte și durează doar aproximativ 30 de secunde pentru a porni. Cu toate acestea, rețineți că va trebui să conectați stick-ul la un port HDMI, care ar putea arăta puțin urât și dezordonat dacă aveți porturi HDMI în partea din spate a televizorului..

Premiera Roku+

Nu în ultimul rând, am vrut să dau Roku Premiere + o mențiune. Nicăieri nu este aproape la fel de repede ca Roku Ultra, dar hei - este cu 23% mai ieftin. MSRP este cu doar 99,99 USD, ceea ce este cu aproximativ 30,00 USD mai ieftin decât Ultra, ceea ce îl face o alternativă decentă din punct de vedere al costurilor, dacă sunteți mai sensibil la preț.

Ca și Ultra, Premiere + are capacitatea de a transmite videoclipuri HDR 4K. Dar îi lipsește unele dintre cele mai noi clopote și fluiere, cum ar fi căutarea vocală. Încă o dată, portul Ethernet din spate este doar și nu acceptă viteze gigabit. Totuși, cel puțin acesta vă va oferi posibilitatea de a alege între conexiunile de rețea cu fir și cele fără fir.

VPN Roku: Concluzie

Transmiterea gadgeturilor TV și media, cum ar fi Roku, este un mod ușor și convenabil de a accesa conținut din toate serviciile tale, cum ar fi Netflix, Hulu și BBC iPlayer printr-un singur dispozitiv. Cu toate acestea, la fel ca atunci când aceste servicii sunt utilizate individual, conținutul lor este adesea protejat de geo-restricții și disponibil numai pentru anumite țări. Pentru a evita acest blocaj enervant, toți utilizatorii Roku trebuie să facă este să se înscrie la un furnizor VPN compatibil și să-l configureze cu dispozitivul Roku. După ce urmați acești pași simpli, cerul este limita în ceea ce privește cât de mare conținut puteți urmări prin Roku în 2017!

Cele mai bune VPN-uri pentru Roku 2020: rezumat

 1. ExpressVPN

  - Cel mai rapid VPN pe care îl testăm, deblochează totul, cu un serviciu uimitor

 2. NordVPN

  - Brand mare, cu o valoare foarte bună, și un preț bugetar

 3. VPN CyberGhost

  - VPN de lungă clasă, cu preț și viteză foarte bune

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, dar totuși un serviciu bun

Consultați ghidurile de mai jos pentru a vedea cum puteți debloca serviciile de streaming de mai sus cu un VPN:

 • VPN pentru Hulu
 • VPN Netflix
 • VPN amazon prim
 • VPla iPlayer
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me