Utilizarea unui manager de parole pentru Mac vă va asigura că conturile dvs. online sunt păstrate în siguranță și în mod privat. Ceea ce ar trebui să însemne încălcările de date au devenit atât de comune încât și-au pierdut puterea de șoc, dar rămân o amenințare serioasă pentru confidențialitatea dvs..


De departe, cea mai bună apărare pentru datele dvs. este să utilizați o parolă puternică diferită pentru fiecare site web pe care îl vizitați. Și prin „puternic” înseamnă ceva de genul vE} [email protected] ~ 9VuW]) C + [8 - nu numele pisicii tale!

Pur și simplu nu există niciun fel pentru noi săracii să ne amintim o parolă atât de sigură, cu atât mai puțin zeci dintre ele. Dar, din fericire, nu trebuie. În schimb, putem lăsa programele de calculator să facă grele pentru noi.

Administratorii de parole pot genera parole cu adevărat sigure pentru fiecare site web, aplicație și servicii online pe care le utilizați, le amintiți și le completează automat pentru fiecare dată când utilizați acest serviciu. Ca atare, acestea ar trebui considerate pe bună dreptate cel mai esențial instrument din armoria dvs. de confidențialitate a datelor. Într-adevăr, dacă utilizați un singur instrument de confidențialitate, atunci ar trebui să fie un bun administrator de parole.

Cei mai buni manageri de parolă pentru Mac

După multe cercetări, putem enumera cei cinci cei mai buni manageri de parole pentru Mac. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre oricare dintre serviciile enumerate mai jos, faceți clic pe linkurile de mai jos sau derulați sub această listă pentru un rezumat al ceea ce face aceste servicii minunate.

 1. Bitwarden

  - Cel mai ușor de utilizat manager de parole pentru Mac

 2. KeepassXC

  - Manager de parole open-source pentru a vă proteja toate conturile Apple

 3. RoboForm

  - Are caracteristici incredibil de robuste care complimentează macOS

 4. Acces cheie cheie macOS

  - soluția de gestionare a parolelor încorporată a macOS

 5. Passbolt

  - Verificarea de către terți înseamnă că acesta este un manager de parolă în care puteți avea încredere

Cei mai buni manageri de parolă Mac

Mai jos am analizat mai detaliat cei mai buni manageri de parole pentru Mac.

1. Bitwarden

Protejați-vă conturile cu Bitwarden - cel mai accesibil și ușor de utilizat manager de parole pentru Mac!

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

 • Platforme acceptate


  • ferestre

  • Linux

Bitwarden este un manager de parole multiplă platformă open-source. Toate caracteristicile sale principale sunt gratuite, deși o bucată de lună ajută la susținerea dezvoltatorului și oferă câteva accesorii frumoase (dar neesențiale). Printre acestea se numără și capacitatea de auto-gazdă, ceea ce este o opțiune excelentă pentru fanaticii de confidențialitate.

Bitwarden’Atracția principală este că este un (în mare parte) administrator de parole open-source gratuite, care arată destul de ușor și este la fel de ușor de utilizat ca și concurenții comerciali cu nume mari. Complementele browserului pentru Safari, Chrome, Firefox, Vivaldi, Opera și Brave permit completarea automată ușoară și comodă în macOS.

Codul său a fost acum verificat complet de Cure53, folosește o criptare puternică end-to-end și acceptă diferite forme de autentificare cu doi factori.

2. KeepassXC

Adaptat de la KeePass pentru Windows, KeePassXC depășește predecesorul său în mai multe moduri.

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

 • Platforme acceptate


  • ferestre

  • Linux

KeePassXC este un port neoficial de platformă al excelentului manager de parole KeePass pentru Windows. Acum este posibil să instalați KeePass original pe Mac folosind Mono, dar KeePassXC arată mult mai frumos și mai “nativ” la macOS.

KeePassXC este complet interoperabil cu toate celelalte versiuni și furci ale KeePass și se sincronizează perfect pe platforme, pur și simplu stocând containerele dvs. .kbdx pe serviciul cloud la alegere. Aceste containere sunt foarte sigure și sunt decriptate local doar pentru criptarea completă de la capăt, deci nu contează dacă le sincronizați folosind o platformă nesigură (cum ar fi Dropbox).

Un plug-in browser însoțitor pentru Firefox și Chrome (deși nu Safari) ar trebui să permită completarea automată în aceste browsere, dar în prezent avem probleme. Cu toate că este depreciat oficial, suplimentul KeePassHttp-Connector continuă să funcționeze bine.

KeePassXC nu este la fel de drăguț sau ușor de utilizat ca Bitwarden, iar lipsa de suport pentru plugin-urile KeePass îl face mai puțin flexibil decât programul părinte. Însă, gratuit, ușor și sigur, administrarea de parole și platformă încrucișată cu parolă, folosind formatul popular de fișier KeePass open-source .kbdx, este excelent.

3. RoboForm

Abordarea elegantă a RoboForm se potrivește de minune cu estetica Apple - blocând parolele în jos!

 • Prețuri

  Din $ 1,79
  /lună

 • Platforme acceptate


  • ferestre

  • Linux

Aici, la ProPrivacy, suntem fani uriași ai software-ului gratuit și open-source, dar recunoaștem excelența atunci când îl vedem. RoboForm este un elegant și elegant manager de parolă multiplă platformă care face tot ce ți-ai putea dori un manager de parole.

Aceasta include sincronizarea parolelor multiplă platformă și multiplă browser, note sigure, marcaje, multiple “identităţi” pentru completarea avansată a formularului, trimiterea și sincronizarea sigură a parolelor și multe altele. O versiune gratuită este disponibilă, dar probabil că merită să scoateți 2 USD pe lună numai pentru funcțiile de sincronizare.

Pe lângă un Mac complet “Centru de securitate” pentru aplicații, toate funcțiile cheie ale RoboForm pot fi accesate folosind suplimente pentru browser pentru Safari, Firefox și Chrome. Există chiar și o aplicație pentru Apple Watch!

RoboForm este sursa închisă și este condus de o companie americană, însă faptul că folosește o criptare puternică end-to-end ar trebui să facă aceste puncte academice. Dacă puteți trăi cu faptul că RoboForm este un produs proprietar, atunci este unul dintre cei mai impresionanți manageri de parole pe care i-am revizuit.

4. MacOS Keychain Access

Accesul Keychain macOS nu este la fel de bogat în caracteristici ca concurenții, dar este extrem de accesibil și gata de plecare!

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

Dacă dețineți un Mac, atunci aveți deja un manager de parolă decent (dacă este oarecum limitat) - macOS Keychain Access. Acest lucru face o minunată reținere a parolelor pe măsură ce le introduceți în majoritatea aplicațiilor Mac și a formularelor de autentificare Safari, ulterior completarea automată a acestora, după cum este necesar.

Se sincronizează automat cu iPhone și iPad, integrându-se cu cadrul iOS 12+ Authentication Services pentru completarea automată fără probleme pe dispozitivele iOS mai noi în majoritatea browserelor și în multe aplicații.

Dacă sunteți un utilizator Apple dedicat, atunci macOS Keychain Access poate satisface toate nevoile dvs. de parolă. Dar dacă doriți să sincronizați cu dispozitive non-Apple, atunci va trebui să utilizați o alternativă terță parte.

Celălalt lucru de remarcat este faptul că Access Keychain se ocupă doar de numele de utilizator / autentificări de parolă. Nu completează formulare mai complexe, nu stochează datele bancare, vă permite să atașați fișiere sau note la parolele dvs. sau la oricare dintre alte lucruri, chiar și cele mai de bază soluții terțe..

5. Pasbolt

Inițial un furnizor axat pe afaceri, Passbolt are soluții solide de gestionare a parolelor pentru toată lumea

 • Prețuri

  Din $ 0.00
  / luna

 • Platforme acceptate


  • ferestre

  • Linux

Piața managerilor de parole este competitivă ridicol în acest moment. Așadar, mai degrabă decât să mergi cu recomandările obișnuite LastPass sau 1Password (care sunt în regulă la maOS dacă nu faci asta’Nu vă gândiți la produse cu sursă închisă foarte comercială, dar despre care simțim că nu fac nimic mai bun decât Bitwarden), ultima noastră recomandare este pentru ceva puțin diferit.

Passbolt este un manager de parole al echipei open-source. Se adresează în principal afacerilor, dar funcționează perfect pentru uz personal sau familial. Planurile găzduite sunt disponibile, dar ediția comunitară principală a programului este 100% gratuită și poate fi găzduită de sine stătător pe propriul hardware Mac (în interiorul unei mașini virtuale) sau pe un spațiu server închiriat independent..

Tot codul folosit de Passbolt este open-source și trebuie verificat independent de către terți. Deși, așa cum spune însuși Passbolt, “munca de revizuire a codurilor nu va fi niciodată finalizată,” o mare parte din ea a fost, de fapt, revizuită și verificată pe larg - ceea ce este excelent.

Parolele sunt gestionate printr-o interfață web, ceea ce face ca Passbolt să fie în mare parte agnostic pentru platformă. Integrarea browserului se realizează folosind suplimente pentru Chrome și Firefox, deși, din păcate, nu Safari. Dacă aveți nevoie de un manager de parolă de echipă open-source, care funcționează bine pe toate platformele desktop, atunci Passbolt este greu de învins.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me