Selitev v drugo državo je vznemirljiva. Premikanje vas seznanja z novimi življenjskimi izkušnjami in novo kulturo. To je pustolovščina, ki čaka, da se zgodi. Vendar pa se boste po stresnem zaostanku morda znašli tudi zaradi resne domotožje. Naravni način boja proti temu je, da se na WhatsApp ali Skype poklepetate z družino in prijatelji. Morda boste dobili celo željo po gledanju televizije od doma.


Na žalost, ko se boste lotili teh stvari, boste morda imeli nekaj težav. Mnoge države blokirajo aplikacije, kot sta WhatsApp in Skype. Poleg tega bodo domače televizijske postaje zaradi avtorskih pravic verjetno omejene tudi na geo. Na srečo vam lahko VPN omogoča, da se pretvarjate, da ste doma, tako da lahko uporabljate internet, kot bi ga ponavadi.

Kaj je Expat?

Življenje v tujini

Izseljenec, ki je kratek izseljenca, je oseba, ki živi na drugem mestu, v katerem ni bila rojena. Obstaja na desetine razlogov, zakaj bi se oseba odločila za izseljenca - od zaposlitvenih možnosti in izobraževanja - do zaljubljenosti v oseba iz druge države. Ne glede na razlog, se expats znajdejo v novem domu z novo kulturo in novo okolico.

Medtem ko se izseljenci pogosto navajajo kot ena homogena skupina, je pomembno, da se spomnimo, da je vsak izseljenec sam po sebi. Zato ni redko, da izseljenec išče nekaj, s čimer bi jih spomnil na svojo državo. To "nekaj" bi bilo lahko za vsakega posameznika drugačno, čeprav se večinoma konča kot hrana, tradicija ali celo TV oddaja.

Na žalost živeti življenje v tujini, kot da bi bil doma, ni vedno enostavno. Ena največjih stvari je ukvarjanje s spletnimi bloki in vsebino, ki je omejena na geo. Medtem ko je živila in tradicije običajno preprosto ustvariti, je dostop do nekaterih televizijskih oddaj in spletnih mest druga zgodba. Na srečo je možno z uporabo VPN izseljencev.

VPN lahko omogoči uporabnikom iz vsega sveta, da odblokirajo storitev pretakanja. S pravim VPN lahko naročniki Netflix dobijo dostop do ameriške različice storitev, ki ima na tisoče več filmov in TV oddaj kot v drugih državah katalog Netflix. Dobite lahko tudi druge storitve, na primer lahko gledate BBC iPlayer zunaj Združenega kraljestva in še več!

Kaj je VPN za expats?

Expat VPN omogoča dostop do vsebine z omejenimi geografskimi območji in blokiranih spletnih mest s ponarejanjem vaše lokacije. Če uporabljate zasebno zasebno omrežje, lahko dostopate do televizijskih oddaj iz domače države na varen in zaseben način. Poleg tega vam zasebni VPN lahko pomaga tudi do spletnih mest, kot sta WhatsApp in Facebook, ki so v nekaterih državah blokirane..

Moja VPN VPN

V raziskavi iz leta 2017 je bilo skoraj 13.000 izseljencev pozvanih, da razvrstijo 43 različnih vidikov živega življenja v tujini. To je vključevalo najvišje države, za katere se preselijo osebe. Medtem ko so ZDA in Velika Britanija precej opustile študijo iz leta 2016, so bile Mehika, Španija in Kolumbija med prvimi desetimi odločitvami od 65 naštetih držav. Zaradi tega smo se odločili, da svetujemo osebam iz Slovenije v naslednjih državah: Španija, Mehika, Kolumbija, ZDA in Velika Britanija.

VPN za Expats v Španiji

Čeprav je Španija odprta in demokratična država z močnimi zakoni o zasebnosti podatkov, španska vlada sodeluje v intenzivnih politikah boja proti piratstvu, ki omejujejo vaše televizijske možnosti. Poleg tega storitve prenosa televizijskih programov omejujejo dostop do vsebine drugih držav - kar pomeni, da imate vse, kar ponuja Španija.

Na srečo lahko zunanji VPN odpravi to težavo. Poleg dostopa do televizijskih oddaj, do katerih doslej niste mogli dostopati, vam bo hitri VPN pomagal tudi zaščititi vaše digitalne odtise in povezave - tudi prek javnih dostopnih točk WiFi. Če želite nekaj prenašati med prebivanjem v Španiji, vam lahko priskoči zasebni VPN, ne da bi pri tem postali ogroženi ponudniki internetnih storitev, vlade ali lokalnega omrežja..

Za več informacij o najboljših VPN-jih za Španijo obiščite naš 5 najboljših VPN-jev za Španijo.

VPN za Expats v Mehiki

Če je španščina jezik, ki ga lahko govorite, ima Mehika nešteto možnosti za zabavo. Če pa ste izseljenec, ki živi v Mehiki, pa vam bo morda težko slediti intenzivnostim mehiškim milnicam. Poleg tega je Mehika država, ki ponuja zelo drage širokopasovne možnosti. To pomeni, da če ste izseljenec, ki živi v Mehiki, boste morda pogosto uporabljali brezplačne javne WiFi točke, ne pa plačevali za svojo internetno storitev.

Čeprav je to vsekakor priročno, je tudi nevarno. Javne dostopne točke WiFi so idealni kraji za hekerje, da bi ogrozili vaša gesla, podatke o kreditnih karticah, prijave in druge občutljive podatke: da ne omenjam nadzora mehiških oblasti. Z vidika svetle strani je rešitev teh vprašanj preprosta: uporabite VPN VPP. Če uporabljate ekspatzno VPN v Mehiki, lahko svoje spletne dejavnosti zaščitite pred nadzorom in hekerji, medtem ko dostopate do svojih najljubših TV oddaj od doma.

Če želite več informacij o najboljših VPN-jih za Mehiko, obiščite naš vodnik 5 najboljših VPN-jev za Mehiko.

VPN za Expats v Kolumbiji

Kolumbija

Če ste izseljenec, ki živi v tujini v Kolumbiji, boste morda težko dostopali do televizijskih oddaj, ki jih želite gledati od doma. Poleg tega so kolumbijski zakoni o zasebnosti na spletu nekoliko nejasni. Medtem ko ni posebnih kazni za obrekovanje, obrekovanje, neodgovorno novinarstvo ali govorice na spletu, obstaja več odmevnih primerov z nasprotujočimi si sklepi.

Na primer, leta 2014 je bil Gonzalo Lopez poslan v sojenje zaradi žalitve javnega uslužbenca v oddelku za komentarje spletnega časopisa. Kljub temu, da je Lopez to storil anonimno, mu je sledil njegov naslov IP in bil je obsojen na 18 mesecev zapora z denarno kaznijo 5.200 dolarjev. Čeprav to ne velja za vsakega državljana Kolumbije, je dovolj, da si želite rešitev: izseljeni VPN.

Z uporabo ekspatmenskega VPN-ja v Kolumbiji boste lahko ohranili svoje podatke zasebne in svoje spletne dejavnosti varne pred radovednimi očmi. Poleg tega lahko do vsebin z omejenim dostopom dostopate do storitev prenosa televizije - tako, da se pretvarjate, da ste v državi, ki ima boljši katalog.

Če želite več informacij o najboljših VPN-jih za Kolumbijo, obiščite naš vodnik 5 najboljših VPN-jev za Kolumbijo.

VPN za Expats v Združenem kraljestvu

Če ste izseljenec v Veliki Britaniji, se morda ne zavedate intenzivnega vladnega nadzora, ki ga izvajajo organi Združenega kraljestva. Poleg tega, da vlada podeli dovoljenje za vdor v računalnike svojih državljanov, tudi Velika Britanija nekatera podjetja prisili, da oslabijo varnost svojih šifriranih izdelkov z nalaganjem na prostem v strežnike. Kaj je slabše? Te družbe so po zakonu zavezane, da molčijo, če jim je za to naloženo (naročilo za gag).

Z uporabo zasebnega zasebnega zasebnega omrežja v Veliki Britaniji uveljavljate svojo pravico do zasebnosti in varnosti na spletu. Če uporabljate pravi VPN, preprečujete možnosti vladnega nadzora, medtem ko dostopate do geografsko omejene vsebine storitev pretakanja televizije. Poleg tega bo uporaba zasebnega zasebnega zasebnega omrežja pripomogla k zaščiti pred radovednimi očmi tretjih oseb, kot so hekerji in kibernetski kriminalci na javnem WiFi.

Če želite več informacij o najboljšem VPN-ju za Veliko Britanijo, obiščite naš najboljši vodnik za VPN v Veliki Britaniji.

VPN za Expats v Združenih državah Amerike

Za izseljene osebe, ki živijo v ZDA, je potrebno posredovanje VPN. Za začetek z uporabo zasebnega zasebnega zasebnega omrežja boste zaščitili pred radovednimi očmi držav nedržavljanstva. Poleg tega so ZDA članice zavezništva za nadzor Pet oči. Prav tako izvrši naloge in odredbe, ki prisilijo podjetja, da izročijo vse podatke o potrošnikih, hkrati pa ohranjajo tajnost. Poleg tega imajo ponudniki internetnih storitev dovoljeno, da potrošnike obdržijo in prodajo navade spletnega brskanja v nedogled, donosi.

Z uporabo ekspatzijske VPN lahko brskate po internetu v varni zasebni nastavitvi, medtem ko dostopate do svojih najljubših TV oddaj iz knjižnic za posamezne države v storitvah televizije. Poleg tega lahko sodelujete v dejavnostih P2P, ne da bi vas bilo mogoče spremljati.

To je šele začetek Z uporabo zasebnega zasebnega zasebnega omrežja lahko tudi obiščete bloke, ki jih postavi šola, najemodajalec ali delovno mesto. V današnjem svetu, zlasti v ZDA, obstaja samo en način za resnično zasebnost: uporaba VPN-ja.

Razmislite o VPN premislekih

Pri izbiri zasebnega VPN-ja je treba upoštevati različne stvari - od hitrosti in varnosti strežnikov do števila ponujenih lokacij. Pomembno je upoštevati vse dejavnike, preden se namestite na en VPN. Konec koncev, kakšna korist je uporaba VPN za dostop do knjižnic za posamezne države, če njihove lokacije strežnika ne vključujejo države, do katere knjižnice želite dostopati? Nekaj ​​stvari, ki jih je treba iskati, vključuje:

  • Zmogljivost (hitrost / puščanje itd.)
  • Število strežnikov
  • Lokacije strežnika
  • Pravilnik o dnevnikih (nobenega dnevnika ni priporočljivo)
  • Country VPN ima sedež v državi
  • Raven šifriranja / ponujenih protokolov
  • Dodatne varnostne funkcije

Vodnik za poslance: Sklep

Če ste izseljenec, ki živi v tujini, vam lahko zasebni VPN pomaga, da se v neznanem mestu počutite bolj doma. Še več, hitri VPN vam lahko pomaga do dostopa do vaših najljubših domačih TV oddaj, hkrati pa zaščiti spletno zasebnost. Ne glede na to, v kateri državi prebivate, je praksa varnosti in zasebnosti na spletu izredno pomembna.

VPN vam bo pomagal zaščititi pred vladnim nadzorom in poskusi kraje WiFi. Če želite najti VPN za določeno lokacijo, poglejte tukaj. Najpomembneje je, da vam zasebni VPN lahko pomaga pri uveljavljanju pravice do brezplačnega interneta.

Kreditna slika: Shutterstock, Alex Brylov, ID: 254895751

Kreditna slika: Shutterstock, BlueBoeing, ID: 651570313

Kreditna slika: Shutterstock, Gokhan Bozkaya, ID: 583977184

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me