Če ste kupili VPN za gledanje Netflixa in opazite strašljivo napako proxy Netflix proxy, lahko je neizmerno frustrirajoča. Na srečo je nekaj, kar lahko storite, da spet začnete delovati z VPN. V tem priročniku, poglejmo, zakaj Netflix blokira VPN in da vam 10 preizkušenih nasvetov, da lahko premagate Netflix VPN blok.


Ali Netflix zazna vaš VPN? - Tukaj je, kaj storiti

Če vaša VPN ne deluje z Netflixom, poskusite s temi 10 nasveti za odstranjevanje VPN-ja. Kliknite spodnje povezave, če želite izvedeti več informacij.

 1. Izklopite in ponovno vklopite
 2. Preverite, ali je pretakanje dovoljeno pri lokalnem skrbniku omrežja
 3. Obrnite se na podporo
 4. Posodobite programsko opremo
 5. Povežite se z drugim strežnikom
 6. Preizkus tesnosti
 7. Onemogočanje WebRTC
 8. Uporabite zasebni brskalnik
 9. Počistite piškotke in predpomnilnik
 10. Pridobite namenski naslov IP

Kaj pomeni napaka proxy Netflix?

Netflixovih "napaka proxy" je sporočilo, ki Netflix služi uporabnikom, ko zaznajo, da se za dostop do njihove storitve uporablja proxy. Če se to zgodi, boste običajno videli naslednje sporočilo.

"Ups! Nekaj ​​je šlo narobe...

Napaka pri pretakanju

Zdi se, da uporabljate blokator ali proxy. izklopite katero koli od teh storitev in poskusite znova. Za več pomoči obiščite netflix.com/proxy"

Zakaj dobim sporočilo o napaki proxy proxy?

Razlog za to sporočilo je, da Netflix pozna strežnik VPN, na katerem ste, ali ker ponudniki VPN ne delujejo z Netflixom.

Netflix blokira na stotine, če ne na tisoče IP naslovov, ki pripadajo VPN. Zaradi tega zelo malo VPN-jev dejansko dela z Netflixom. Tudi VPN-ji, ki delajo z Netflixom, dejansko blokirajo Netflix na nekaj njegovih strežnikih in v mnogih primerih le za določene regije Netflixa (običajno ZDA, Velika Britanija, Kanada in Japonska).

To pomeni, da tudi če ste naročeni na VPN, za katerega je znano, da deluje z Netflixom - povezava z napačnim strežnikom lahko povzroči napako proxy Netflix proxy.

Oglejte si članek VPN za Netflix, če iščete VPN, ki deluje z Netflixom.

Kako Netflix prepove VPN-je?

Netflix kupi sezname znanih obsegov IP, ki spadajo med VPN, in blokira te naslove IP, da ustavi vsakogar, ki dostopa do njegove storitve z VPN. To pomeni, da lahko celo povezovanje s strežnikom VPN v vaši državi povzroči, da se ne morete povezati z Netflixom. V tem primeru izklopite VPN in poskusite znova!

Netflix lahko spremlja tudi vsak IP naslov, da vidi, koliko posameznih naprav je povezanih. Če se nenavadno število ljudi poveže z Netflixom z istega strežnika VPN, potem lahko Netflix ta strežnik sumi, da je VPN, in lahko blokira ta naslov IP.

Kako odpraviti napako proxy Netflix - Nasveti za odpravljanje težav

Če vaša VPN ne deluje z Netflixom, poskusite odpraviti težave s pomočjo naslednjih nasvetov:

 1. Izklopite in ponovno vklopite

  To je najstarejši kliše v knjigi, toda najprej morate prekiniti povezavo z omrežjem VPN in ga znova povezati. Ko to storite, je čas, da zaženete nekaj testov in preverite, ali VPN znova omogoča dostop do Netflixa.

 2. Preverite, ali je pretakanje dovoljeno pri lokalnem skrbniku omrežja

  Če je skrbnik lokalnega omrežja blokiral Netflix in druge storitve pretakanja, do njih ne boste mogli dostopati, če ne uporabite VPN. V nekaterih primerih lahko omrežni skrbnik blokira tudi ves promet VPN z uporabo globinskega pregleda paketov. Zaradi tega boste morda morali omogočiti prikrivanje VPN (znano tudi kot prikritje ali prikrite). Če želite več informacij, si oglejte naš vodič za skrivanje VPN.

  Če vaš skrbnik omrežja trdi, da ne omejuje dostopa do pretočnih spletnih mest, potem to verjetno ne bo razlog za dostop do Netflixa.

 3. Obrnite se na podporo

  Videti je treba patetično stvar, ki jo je treba vključiti v vodnik za odpravljanje težav, vendar je običajno vredno poklicati skupino za podporo VPN-ja. Odblokiranje Netflixa je vsaka razvijajoča se pokrajina in morda bi vam lahko takoj povedali, če imate težave z Netflixom in predlagate, da lahko drugi strežniki medtem poskusite..

  Številni ponudniki zdaj ponujajo 24-urno podporo za klepet v živo, zato se je vredno prijaviti z njimi, da se prepričate, ali vse deluje, kot mora.

 4. Posodobite programsko opremo

  Vaša aplikacija VPN je več kot lep videz. Upravlja povezavo VPN v ozadju in ponudnik lahko izvede spremembe, ki zahtevajo posodobitev. Posodobitev programske opreme je dobra praksa in vam lahko pomaga pri odpravljanju težav.

 5. Povežite se z drugim strežnikom

  Poskusite drug strežnik, ki se nahaja v državi, kjer ga potrebujete. Če ima vaš ponudnik VPN strežnik z oznako »Netflix« ali »streaming«, najprej poskusite. Če po tem še vedno ne najdete delujočega strežnika, se boste morali neposredno obrniti na podporo strankam.

 6. Preizkus tesnosti

  VPN deluje z Netflixom, ker lahko prikrije vaš resnični naslov IP in ga nadomesti z enim, ki pripada ponudniku VPN. Vendar lahko IP naslovi in ​​druge informacije včasih puščajo. Vsako neskladje bo Netflix označil in dobili boste strašljivo napako proxyja.

  Testirajte svoj VPN na puščanje

  Kliknite na naše orodje za testiranje puščanja VPN in sledite navodilom na strani, da preverite, ali vaša VPN storitev pušča.

  Če imate puščanje, lahko storite nekaj stvari. Najprej se obrnite na skupino za podporo svojega ponudnika VPN. WebRTC lahko tudi onemogočite.

 7. Onemogočanje WebRTC

  Spletna komunikacija v realnem času (WebRTC) je zbirka tehnologij, ki spletnim brskalnikom omogočajo neposredno medsebojno komunikacijo brez potrebe po vmesnem strežniku. To lahko izboljša delovanje spletnih aplikacij, kot so video klepet, prenos datotek in pretakanje v živo.

  Da lahko dve napravi medsebojno neposredno komunicirata prek WebRTC, morata vedeti resnične naslove IP. Netflix lahko zato v brskalniku izkoristi WebRTC, da zazna vaš resnični naslov IP in vas blokira pri njihovi storitvi.

  V Firefoxu je WebRTC zelo enostavno onemogočiti v celoti. V Chromu je vstavljanje uhajanja WebRTC tako enostavno kot namestitev razširitve, imenovane Easy WebRTC Block. Z uporabo te razširitve Chrome prepreči uhajanje podatkov o lokaciji v Netflix prek WebRTC puščanja.

 8. Uporaba zasebnega brskalnika (brez beleženja zgodovine)

  Druga možna težava je, da vaš brskalnik pušča podatke o geo-lokaciji na Netflix. Če na primer vaš VPN sporoča Netflixu, da ste v Los Angelesu, Chrome pa Netflixu sporoča, da ste v Dubaju - bi lahko to pri Netflixu prikazalo sporočilo o napaki proxy..

  Če se želite temu izogniti, se povežite s svojim VPN in odprite nov zasebni brskalnik. To bo prezrlo vse podatke o lokaciji, ki jih predpomni vaš brskalnik in je odlično orodje za odpravljanje težav z VPN / Netflix.

 9. Počistite piškotke in predpomnilnik

  Če Netflix deluje v zasebnem brskalniku, morate očistiti predpomnilnik brskalnika in izbrisati piškotke. Nato zaprite brskalnik, ponovno odprite in poskusite znova. Za več informacij si oglejte naš vodič o čiščenju piškotkov brskalnika.

 10. Pridobite namenski naslov IP

  Namenski IP-ji VPN lahko dejansko delujejo na dva načina. Najpogostejši opis namenskega IP-ja je IP-naslov, ki je rezerviran za uporabo samo za eno stranko. Tovrstni IP-naslov VPN se običajno kupi kot dodaten oz "dodatek".

  Vendar pa en VPN, ki omogoča dostop do Netflixa (PrivateVPN), dejansko zagotavlja dinamične, namenske IP-je vsakič, ko se njihovi naročniki povežejo s strežnikom s privzeto možnostjo šifriranja (OpenVPN TUN + UDP + 1194). To je fantastično rešitev, ki pojasnjuje, kako je PrivateVPN pogosto sposoben, da ostane pred Netflixovimi bloki - kot priča o njihovi zavezanosti in vrednosti denarja za storitev!

Uporabni vodniki po Netflixu

Odkleni Netflix - Kako spremeniti svojo državo Netflix

Kako pridobiti ameriški Netflix za Android, iPhone in iPad

Najboljši VPN za Netflix 2020 | PRESKUŠENO & PREVERJEN [DNEVNI]

Kode napak Netflix

To so običajne kode, ki jih Netflix služi uporabnikom, ko naletijo na težavo. Nekatere od teh kod lahko povzroči uporaba VPN, vendar to ni vedno tako. Kode napak Netflix so zasnovane tako, da naročnikom omogočajo, da se obrnejo na podporo Netflix in dobijo pomoč, tako da svojim podpornim agentom omogočajo, da težavo hitreje in učinkoviteje zmanjšajo. Tu je nekaj najpogostejših kod (in kaj lahko storite, da jih popravite):

Koda napake 60, 102, 200, 300 in 600

Te kode napak so vse kode storitev Netflix, ki niso na voljo. Uporabnikom so namenjeni, da jim sporočijo, da je Netflix iz neznanega razloga začasno nedosegljiv. Če vam je bila vročena ena od teh kod, je vredno izključiti VPN, da preverite, ali odpravlja težavo. Če je Netflix vklopljen in izklopljen z VPN, je verjetno, da ima Netflix težave in ni odpravljanja težav, ki bi delovale..

Koda napake UI-103

Ta koda napake nastane zaradi informacij, ki so shranjene v vaši lokalni napravi, ki jih je treba osvežiti. Če pride do te napake, je vredno znova zagnati napravo, se prijaviti v Netflix, znova zagnati usmerjevalnik ali povezati napravo neposredno z usmerjevalnikom prek etherneta. Če uporabljate javno omrežje WiFi, ko naletite na to napako, je mogoče, da je omrežni skrbnik blokiral Netflix, zato boste morali uporabiti VPN.

Koda napake N8106, 154, 5008

Te kode napak se običajno pojavijo zaradi težav z omrežno povezljivostjo na strani stranke. To lahko povzročijo omejitve pasovne širine pri mobilni povezavi, zato če uporabljate svoje mobilne podatke, se namesto tega poskusite povezati prek WiFi. Če uporabljate VPN in prejmete eno od teh kod, je vredno odklopiti VPN, da preverite, ali se težava še nadaljuje. Če se pojavlja samo z vklopljenim VPN, se posvetujte s ponudnikom VPN, da preverite, ali uporabljate pravi strežnik. Če uporabljate pravilen strežnik, boste morda morali upoštevati spodnje nasvete za odpravljanje težav.

Koda napake 5009

To kodo napake pri povezovanju omrežja običajno doživljajo uporabniki Apple TV in iOS. To pomeni, da se vaša naprava iz nekega razloga ne more povezati s strežniki Netflixa. To lahko povzroči skrbnik lokalnega omrežja, ki blokira Netflix. Če lokalno omrežje blokira Netflix, boste morali zapreti te omejitve.

Koda napake U7353

To običajno uporabniki Netflixa izkusijo v računalniku ali tabličnem računalniku z operacijskim sistemom Windows. Običajno ga povzroči potreba po osvežitvi podatkov na napravi. Če želite odpraviti to težavo, boste morali klikniti v Netflixovih naprednih nastavitvah, da kliknete Ponastaviti.

Koda napake m7111-1331-5059, m7111-5059

Običajno so priložena sporočila, v katerih je razloženo, da uporabljate proxy ali deblokator. Če uporabljate VPN, boste morali preveriti, ali VPN deluje z Netflixom. In, če se, povežite z ustreznim strežnikom.

Koda napake 40104

To ponavadi pomeni, da obstaja nekaj težav s povezljivostjo, ki iPhone ali iPad ustavijo pri povezovanju z Netflixom. Najpogosteje to povzroči začasno zaustavitev Netflixa. Nekateri pa se soočajo s težavo, ko poskušajo igrati na zraku. Če uporabljate airplay, preverite, ali deluje brez. Če to ne pomaga, poskusite znova zagnati napravo. Če imate to napako samo pri prenesenih naslovih, jih poskusite prenesti znova.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me