Če ste pred kratkim ukoreninili telefon Android ali razmišljate, ali bi morali svoj telefon Android izkoreniniti, se morda sprašujete, katere so najboljše aplikacije za ukoreninjeni Android.

Android Robot

Čeprav na trgu za zakoreninjene telefone ni ogromno super uporabnih aplikacij, je nekaj aplikacij, ki so izjemno priljubljene. V tem priročniku vas bomo seznanili z najbolj uporabnimi aplikacijami za zakoreninjene telefone Android.

Ne pozabite, da naredite varnostno kopijo Nandroida vašega ROM-a (kopijo vseh podatkov, ki so shranjeni v bliskovnem pomnilniku NAND naprave), preden namestite kakršne koli aplikacije ali utripate napravo z novimi modifikacijami ROM-a, ROM-a ali kakršnih koli sprememb ROM-a. Tako boste lahko vrnili telefon v prejšnje stanje, če bi šlo kaj narobe.

Najboljše aplikacije za ukoreninjenje za androide

 1. Titanium Backup
  Titanium logotip


  Ta aplikacija je izjemno priljubljeno orodje za zakoreninjene telefone Android. Uporabnikom omogoča varnostno kopiranje celotnega ROM-a - vključno s sistemskimi datotekami in podatki uporabniške aplikacije ter osebnimi podatki, kot so videoposnetki, fotografije in stiki - na zunanjo shranjevalno napravo po njihovi izbiri. Ko ste uspešno ukoreninili telefon, priporočamo, da varnostno kopirate telefon (Nandroid backup). To vam omogoča, da obnovite napravo nazaj, ko ste jo šele zakoreninili. To je lahko reševalec, če bo kasneje kaj narobe. Bliskavica vašega ROM-a vam omogoča tudi, da obnovite drug telefon v popolnoma enakem stanju, kot je bil vaš stari telefon - če ga boste morali zamenjati zaradi izgube ali kraje.

 2. Okvirni okvir
  Izpostavljeno za logotip Android

  Ta aplikacija vam omogoča namestitev modulov, ki omogočajo prilagajanje videza in funkcionalnosti naprave Android. Lepa stvar pri Xposed je, da vam ni treba vnašati ogromnih sprememb v celotnem sistemu, da bi dobili nekaj modov, ki jih dejansko želite - namesto tega lahko izberete, katere posamezne moduse boste namestili. Oglejte si ta članek za seznam priljubljenih modov Xposed Framework.

 3. Ozelenirajte
  Greenify Logotip

  Ta priljubljena aplikacija je na voljo v trgovini Google Play. Vendar pa je znano, da deluje veliko bolje na ukoreninjeni napravi, ki izvaja Xposed Framework. Prihrani baterijo in zmanjša raven RAM-a (pospeši vašo napravo) z Androidovimi lastnimi funkcijami za samodejno prezimovanje aplikacij, ki jih ne uporabljate. To aplikacijo je treba uporabljati samo v skladu z nasveti razvijalca.

 4. SuperSU
  Super SU logotip

  S to aplikacijo lahko upravljate, do katerih aplikacij (in do njih) ni dostopen nadpovprečni uporabnik. Ko korenite napravo, je ključnega pomena, da ohranite nadzor nad tem, katere aplikacije imajo popolno dovoljenje za root, in ta aplikacija vam omogoča, da naredite prav to.

 5. Upravitelj ROM-a
  Vmesnik ROM Manager

  Ta aplikacija je uporabna za vse, ki želijo biti obveščeni o novih ROM-jih, ki se izdajajo za naprave Android. Aplikacija ponuja seznam vseh priljubljenih ROM-ov, ki so na voljo za vašo napravo. Aplikacija vam omogoča tudi nalaganje ROM-ov, s čimer vam prihrani težave pri iskanju samih ROM-ov.

 6. Root Firewall Pro
  Logotip Root Firewall

  Ta aplikacija vam lahko prihrani pasovno širino, tako da prepreči povezavo nekaterih aplikacij z internetom.

 7. Odstranjevanje sistemskih aplikacij
  Odstranjevalec sistemskih aplikacij pro

  Ta uporabna aplikacija vam omogoča enostavno in hitro brisanje moteče piškote, ki jo na vaš telefon namesti proizvajalec.

 8. Trikter Mod
  trickster mod logotip

  Ta aplikacija je priljubljena, ker vam omogoča, da prekoračite telefon s telefonom Android, da boste hitreje pospešili. Poleg tega je mogoče podtakniti, da se akumulator dlje zdrži. Čeprav na trgu obstaja veliko tovrstnih aplikacij, ima ta aplikacija najboljši uporabniški vmesnik in podporo.

 9. Apps2SD
  Apps2SD

  Ta aplikacija uporabnikom omogoča enostavno prestavljanje podatkov iz notranjega pomnilnika na SD kartico. To je uporabno za premikanje aplikacij (kot so velike igre), vključno z vsemi obb datotekami (običajno jih najdemo v Android Data obb v notranjem pomnilniku telefona). Novejše različice operacijskega sistema Android (8.0 Oreo) omogočajo premikanje aplikacij na SD, vendar to ne deluje vedno z vsemi aplikacijami.

 10. SoftKeyZ

  SoftKeyZ

  Ta aplikacija ni brezplačna, vendar je priljubljena. Omogoča vam prilagoditev videza naprave Android. Na izbiro je več kot 150 tem, ki omogočajo spreminjanje videza vseh navigacijskih gumbov v telefonu.

 11. DiskDigger Pro
  DiskDiggerPro Logotip

  To je super aplikacija za ukoreninjene telefone, ki vam omogoča obnovitev podatkov. Če pomotoma izbrišete fotografijo ali nekatere druge podatke, vam ta aplikacija omogoča, da jo dobite nazaj in je lahko popoln reševalec.

 12. Solid Explorer
  Solid Explorer App

  Ta raziskovalec datotek omogoča lažje premikanje datotek zahvaljujoč dvojni funkcionalnosti plošče. S to aplikacijo vam ni treba več zapomniti poti datotek, če želite premakniti datoteke, lahko jih preprosto povlečete in spustite na mesto, kjer želite, da so.

 13. Sluškinja SD
  Sluškinja SD

  To je še eno orodje za upravljanje datotek v telefonu. Še posebej dobro je za čiščenje neželenih datotek z duhovi, ki visijo na vaši napravi, kar vam pomaga, da kar najbolje izkoristite vsak košček pomnilnika.

 14. Magisk
  Magisk logotip

  Ta aplikacija vam omogoča, da skrijete root, če želite uporabljati aplikacije in storitve, ki so posebej zasnovane tako, da ne delujejo na zakoreninjenih telefonih. To vam bo omogočilo, da gledate Netflix, čeprav imate zakoreninjen telefon. Omeniti velja, da se zdi, da zadnja različica dobiva slabe ocene v trgovini z aplikacijami zaradi vsiljivih oglasov.

 15. Naloga
  Logotip opravil

  Ta aplikacija je lahko zelo zastrašujoča za tiste, ki nimajo tehničnega mnenja. Vendar je koristno orodje, ki ga bodo mnogi uživali v uporabi za avtomatizacijo različnih nalog na ravni sistema in aplikacij.

 16. Rec
  Logotip snemalnika zaslona

  Ta uporabna aplikacija vam omogoča snemanje zaslona na zakoreninjenem telefonu. To je super za snemanje igranja iger ali za deljenje težav pri iskanju tehnične pomoči.

 17. Hitri ponovni zagon (s korenskim sistemom)
  Hitri ponovni zagon

  Ta aplikacija vam omogoča, da se zaženete tako, da Android po meri ne. To vam omogoča, da se zaženete na obnovitev ali se zaženete v bootloader. Preprosta aplikacija, ki bi jo morali vsi hitro zagnati ali izklopiti telefon.

 18. Viper4Android
  Logotip Viper4Android

  Ta odlična aplikacija vam omogoča nadzor nad zvočnimi nastavitvami v telefonu Android. Potrebujete nastavitev glasnosti? Ta aplikacija je za vas! Še več, na voljo je izenačevalnik, tone učinkov in možnost drugačnega vpliva na zvok prek slušalk ali Bluetooth.

 19. Wakelock detektor
  Vmesnik detektorja bujenja

  Wakelocks so najpogostejši razlog za izpraznitev baterije na napravi. Ta aplikacija nadzira budilke in vas opozori, ko je aplikacija prešla v plast. Odličen način za določitev, kje poteka življenjska doba baterije - in kako preprečiti, da bi se izpraznil.

Če želite, da je vaša Android naprava varna in zasebna, si oglejte naš najboljši vodič VPN za Android.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me