Na Japonskem poteka svetovni pokal v ragbiju 2020. Potekal bo od 20. septembra do 2. novembra, tekmovalo pa se bo 20 ekip. V tem priročniku vam prikazujemo, kako pretakati svetovni pokal v ragbiju od koder koli na svetu.


V mnogih državah po svetu se svetovni pokal v ragbiju ne prikazuje na televiziji. To je lahko velik vir frustracij. V nekaterih državah se celotni turnir predvaja izključno na kanalih s plačilom na ogled. Dobra novica je, da obstaja rešitev.

VPN vam omogoča, da ponaredite svoj IP naslov, tako da se zdi, da ste v drugi državi. Kot rezultat, lahko tekme svetovnega pokala v ragbiju prenašate brezplačno.

Kako si ogledati svetovno prvenstvo v ragbiju brezplačno - od kjer koli!

Glede na to, kje živite, bo nemogoče gledati svetovni pokal v ragbiju brez VPN-ja.

V nekaterih državah je svetovni pokal v ragbiju na voljo samo na kanalih s plačilom po ogledu. To pomeni, da se boste morali povezati s strežnikom VPN v državi, kjer se svetovni pokal v ragbiju prikazuje brezplačno.

Dobra novica je, da Velika Britanija na ITV brezplačno prikazuje svetovni pokal v ragbiju. In v kateri koli državi, kjer televizijska pogodba še ni bila sklenjena - bo spletno mesto World Rugby predvajalo igre brezplačno.

Najboljši VPN za prenos v svetovnem pokalu v ragbiju

Ponekod boste potrebovali VPN za brezplačno pretakanje tekem za svetovni pokal v ragbiju. Tukaj so naši najboljši priporočeni VPN-ji za pretakanje svetovnega pokala v ragbiju:

 1. NordVPN - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno
 2. CyberGhost VPN - Dolgoletni najvišje uvrščeni VPN, z veliko ceno in hitrostjo
 3. PrivateVPN - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev
 4. ExpressVPN - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo
 5. IPVanish

Vse zgornje VPN-ove strani so njihove prednosti, zato je vredno preveriti posamezne preglede za vsako storitev, če raje nakupujete. Toda če gre za deblokiranje svetovnega pokala v ragbiju brez težav - in to po izjemno ugodni ceni - resnično ni boljše možnosti kot NordVPN.

Kako vzpostaviti vodnik po svetovnem pokalu VPN - Rugby

Če živite nekje, ki prikazuje svetovni pokal na kanalu s plačilom, lahko sledite tem preprostim korakom za brezplačen dostop do svetovnega pokala:

 1. Kliknite na spletno mesto NordVPN in se naročite. NordVPN ima strežnike v več kot 60 državah in vam bo omogočil pretakanje svetovnega pokala v ragbiju v visoki ločljivosti brez pomislekov glede varovanja.
 2. Prenesite programsko opremo VPN s spletnega mesta NordVPN (ali odvisno od tega, kateri VPN je iz tega vodnika, ki vam je ljubši).
 3. Na svoje naprave namestite programsko opremo VPN. NordVPN omogoča namestitev in uporabo programske opreme na 6 sočasnih napravah!
 4. Povežite se s strežnikom VPN v Veliki Britaniji ali kateri koli drugi državi, ki brezplačno prikazuje svetovni pokal v ragbiju. Če si želite ogledati svetovno prvenstvo v ragbiju v ločljivosti 8K - se boste morda želeli povezati s strežnikom na Japonskem in preizkusiti vire visoke visoke ločljivosti NHK.
 5. Ko je VPN povezan, se lahko pomaknete do spletnega mesta World Rugby in uživate v tekmah!

Kdo je oddajal pravice za svetovni pokal v ragbiju?

Spodaj je seznam vseh izdajateljev televizijskih programov, ki imajo pravice do svetovnega pokala v ragbiju 2020. Če si želite svetovno prvenstvo v ragbiju ogledati brezplačno, preprosto preverite spodnji seznam.

Če vaša država nima uradnega izdajatelja televizijskih programov - imate srečo! Ker si lahko ogledate svetovni pokal brezplačno brez VPN-ja, se odpravite na spletno mesto World Rugby.

Če pa živite v Braziliji, Hongkongu, na Bližnjem vzhodu, v Severni Afriki, jugovzhodni Aziji - ali kjer koli drugje, ki oddaja svetovni pokal v ragbiju na kanalu s plačilom, lahko uporabite VPN, da se pretvarjate biti zunaj svoje države. To vam bo omogočilo ogled svetovnega pokala v ragbiju na spletni strani svetovnega ragbija.

Če ste britanski izseljenec ali prebivalec Združenega kraljestva, ki je na počitnicah, lahko uporabite VPN za povezavo s strežnikom v Angliji in si ogledate svetovni pokal na predvajalniku ITV s celotnim britanskim komentarjem.

Ozemlje

Oddajniki svetovnega pokala v ragbiju

Albanija

DigitAlb

Avstralija

Fox Sports

Deset omrežij

Belgija

Telenet

Brazilija

ESPN

Kanada

TSN

Češka

Pragosport

Fidži

Fidži TV

Francija

Skupina TF1

Gruzija

GPB

Nemčija

ProSiebenSat.1 Media

Hong Kong

beIN Šport

Irska

Eir Sport

RTÉ

Japonska

J Šport

NHK

Nippon TV

Kosovo

DigitAlb

Latinska Amerika

ESPN

Malezija

RTM

MENA

beIN Šport

Nizozemska

Ziggo Sport

Nova Zelandija

TVNZ

Iskra

Nordijski

NENT

Tihi oceanski otoki

Fidži TV

Na Poljskem

Polsat

Portugalska

Športna TV

Rusija

Ujemanje televizije

Romunija

TVR

Slovaška

Pragosport

Jugovzhodna Azija

beIN Šport

Podsaharska Afrika

SuperSport

Združeno kraljestvo

ITV

S4C

Združene države

NBCUniverzalna

Finalna postavitev svetovnega pokala v ragbiju

No, bil je navdušujoč svetovni pokal in po šestih tednih fantastičnega ragbija se bliža koncu. Anglija se bo v finalu svetovnega pokala pomerila z Južno Afriko in bi morala biti fantastična. Angleži si bodo prizadevali osvojiti svoj drugi naslov svetovnega pokala, če bodo zmagali Južnoafričani, bo tretji.

Najprej moramo omeniti končnico tretjega kroga. V petek je Nova Zelandija premagala Wales, da je na tekmi, ki se je končala 40 - 17., osvojila bron v končnici tretjega mesta. Ta tekma ni pomenila samo konca svetovnega pokala za Novo Zelandijo in Wales, ampak je bila tudi zadnja tekma za glavna trenerja obeh moštev, Warrena Gatlanda in Stevea Hansena.

Številni navijači ragbija niso pričakovali, da bo Anglija prišla do finala svetovnega pokala, a jim je v velikem izzivu, da bi v svoji polfinalni tekmi premagali sedanje nosilce Nove Zelandije. Willi Heinz je dobil poškodbo, kar pomeni, da ga bo Ben Spencer zamenjal na klopi Anglije. Neizkušeni Spencer ima le štiri angleške kape in čaka še tekma v tem svetovnem pokalu. Razen tega za Anglijo ni poškodb, Jones pa bo nespremenjen pričel s 15 zaporedoma že drugič v dveh letih.

Južni Afriki se je preteklo nedeljo uspelo prebiti pred pogumno valižansko reprezentanco, da bi v finalu tega svetovnega pokala prišla do zmage 19-16. Čeprav ga ne bi bilo lahko gledati, bo lik, ki ga kaže ta južnoafriška ekipa, pozitiven za glavnega trenerja Rassieja Erazma. Spomladanske bokse bo povečala vrnitev zvezdnika Cheslin Kolbe, ki bo verjetno začel tekmo.

Ne zamudite niti minute finala svetovnega pokala v ragbiju, preprosto se povežite z VPN in uporabite enega od zgornjih tokov.

Kdo igra na svetovnem prvenstvu v ragbiju 2020 na Japonskem?

Po napornem kvalifikacijskem tekmovanju, v katerem se je 90 držav uvrstilo za mesto v devetem finalu svetovnega pokala v ragbiju - ostalo je le 20 ekip!

Spodaj lahko natančno vidite, kdo bo igral v svetovnem pokalu v ragbiju:

Regija

Ekipa

Afrika

Južna Afrika

Afrika

Namibija

Severna Amerika

ZDA

Severna Amerika

Kanada

Azija

Japonska

Evropa

Anglija

Evropa

Francija

Evropa

Gruzija

Evropa

Irska

Evropa

Italija

Evropa

Rusija

Evropa

Škotska

Evropa

Wales

Oceanija

Avstralija

Oceanija

Fidži

Oceanija

Nova Zelandija

Oceanija

Samoa

Oceanija

Tonga

Latinska Amerika

Argentina

Latinska Amerika

Urugvaj

Kdo je favorit za zmago na japonskem svetovnem prvenstvu v ragbiju?

Nova Zelandija je favoritinja za zmago v letošnjem svetovnem pokalu, Avstralija in Anglija sta na drugem in tretjem mestu. Vendar je, kot vedno, svetovni pokal v ragbiju težko napovedati turnir, ki bo moral povzročiti vsaj nekaj vznemirjenja in presenečenj.

Tekme za svetovni pokal v ragbiju

Spodaj si lahko ogledate celoten razpored tekem v skupinskem delu - tako da lahko spremljate vse svoje najljubše ekipe:

BAZEN A

Irska, Škotska, Japonska, Rusija, Samoa

 • Pet, 20. september Japonska proti Rusija (Tokio)
 • Ned 22. september Irska proti Škotska (Jokohama)
 • Nedelja, 24. septembra Rusija v Samoa (Kumagaya)
 • Sobota, 28. september Japonska - Irska (Shizuoka)
 • Pon. 30. sep Škotska proti Samoa (Kobe)
 • Čet 3. okt Irska proti Rusiji (Kobe)
 • Sub 5. oktober Japonska - Samoa (Toyota)
 • Sre 9 okt Škotska - Rusija (Shizuoka)
 • Sub 12. okt Irska proti Samoa (Fukuoka)
 • Ned 13 okt Japonska proti Škotska (Jokohama)

BAZEN B

Nova Zelandija, Južna Afrika, Italija, Namibija, Kanada

 • Sobota, 21. september Nova Zelandija proti Južni Afriki (Yokohama)
 • Ned 22. september Italija v Namibija (Osaka)
 • Čet 26. septembra Italija proti Kanadi (Fukuoka)
 • Sub, 28. september Južna Afrika v Namibija (Toyota)
 • Sre 2. okt Nova Zelandija proti Kanadi (Oita)
 • Pet 4. oktober Južna Afrika proti Italiji (Shizuoka)
 • Ned 6. oktober Nova Zelandija proti Namibija (Tokio)
 • Čet 8. oktober Južna Afrika proti Kanadi (Kobe)
 • Sub 12. okt Nova Zelandija proti Italiji (Toyota)
 • Ned 13. okt Namibija proti Kanadi (Kamaishi)
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me