Ali živite zunaj ZDA in Velike Britanije? Si želite ogledati ameriški NFL Week 16 playoffa? Letos lahko deblokirate in pretaknete vse letošnje praznične NFL igre z uporabo VPN za NFL!


kako gledati nfl božič na spletu

Pretakanje NFL 16. tedna Predvajanje izven ZDA je zelo enostavno - če imate VPN!

VPN (virtualno zasebno omrežje) vam omogoča dostop do geografsko omejenih tokov iger NFL, ki so običajno blokirani zunaj ZDA. Edina zahteva za pretakanje iger NFL v tem božiču je hiter VPN, ki lahko pretaka v visoki ločljivosti. Začnimo...

Kako gledati NFL 16. teden predvajanja v spletu

  1. Na našem seznamu najboljših storitev VPN izberite ponudnika VPN. Če se vam mudi, priporočam NordVPN, ker ima vse, kar potrebujete za ogled NFL.
  2. Povežite se s strežnikom VPN, ki se nahaja v ZDA ali Združenem kraljestvu (to vam bo omogočilo US ali UK naslov, ki ga potrebujete za pretok NFL).
  3. Pojdite do SkySports UK ali NowTV in plačajte začasen dostop do britanskega Sky Sports. (ZdajTV prodaja dneve, tedne ali mesece za SkySports). Ali pa pojdite na omrežje CBC, FOX, ESPN ali NFL, če želite gledati ameriški tok.
  4. Če potrebujete pomoč pri iskanju načina plačila, ki deluje, si oglejte naš vodič o uporabi navidezne debetne kartice. Vendar pa zdajTV prodaja darilne kartice prek spleta - zato se boste morali brez težav prijaviti na Sky TV UK. Enako velja za SlingTV (ki prikazuje CBC, FOX Sports, NBC za nedeljske nočne igre in ESPN) - darilno kartico lahko kupite prek Walmart na spletu in jo dostavite po e-pošti!
  5. Zdaj, ko imate naročnino na televizijo NowTV ali Sling, morate samo vedeti, da se povezujete s strežnikom VPN v Združenem kraljestvu ali ZDA vsakič, ko želite gledati NFL predvajanja v spletu!

Kako pretakanje NFL playoffov ta božič

Prenesite NFL na Sky Sports

Sky Sports UK bo prikazal dve od tekem v končnici 16. tedna:

  • Ponedeljek, 24. decembra: Kansas City Chiefs v Seattlu Seahawks (1.10h, v živo na Sky Sportsu)

  • Torek, 25. decembra: Denver Broncos v Oakland Raidersu (1:00 zjutraj v živo na Sky Sports)

Če že imate naročnino na Sky Sports - vendar boste zunaj družine v Veliki Britaniji ali na počitnicah Xmas - se lahko prek VPN pretvarjate, da ste v Veliki Britaniji. Takoj ko se povežete s strežnikom VPN v Veliki Britaniji, se lahko prijavite v svoj običajni račun Sky Sports in si ogledate igre NFL, kot da ste spet doma.

Če nimate naročnine, priporočamo NowTV...

Glejte NFL v spletu z NowTV

NowTV prodaja dostop do Sky Sports UK. Odlična stvar pri storitvi NowTV je, da lahko kupite dnevne, tedenske ali mesečne izkaznice. To pomeni, da lahko plačate za ogled samo dveh tekem v končnici, če želite. Prav tako je super pri NowTV-u to, da je na spletu mogoče kupiti darilne bone. To pomeni, da lahko dostopate brez potrebe po kreditni ali debetni kartici, ki je registrirana v Veliki Britaniji.

NowTV začne za samo 7,99 £ za dnevno prepustnico. Cene mesečne naročnine stanejo zelo ugodnih 33,99 £ - to vam omogoča dostop do 10 kanalov. Dobra novica je, da je mogoče kupiti tudi "Mobilni mesečni izkaz" za samo 5,99 £ - to vam omogoča dostop do štirih kanalov Sky Sports UK na eni mobilni napravi.

Sky vmesnik za prehod mesecev

Glejte NFL na Sling TV

Če želite gledati čim več NFL akcij, boste potrebovali dostop do CBS, FOX Sports, ESPN in NBC (za nedeljske nočne igre). Najboljši način za ogled vseh teh iger je naročanje na ameriško storitev pretakanja TV SlingTV.

Modra vozovnica SlingTV stane 25 dolarjev na mesec in omogoča dostop do velikega števila tekem v končnici NFL. Dobra novica je, da Walmart na spletu prodaja bonove za SlingTV, kar pomeni, da ne bi smeli imeti težav s plačilom naročnine, ko se povežete s strežnikom VPN v ZDA..

Že imam veljavno naročnino v ameriški kabelski televiziji

Če imate prebivališče v ZDA in že imate veljavno prijavo za naročnino na kabelsko televizijo, se lahko prijavite z VPN. Takoj, ko zapustite ZDA na božičnih počitnicah, vam bodo geo-omejitve preprečile gledanje televizije od doma. Dobra novica je, da se lahko povežete s strežnikom VPN v ZDA in se prijavite na svoj običajni TV portal!

Preprosto se naročite na storitev VPN, se povežite z ameriškim strežnikom in se odpravite na spletno mesto, ki ga želite pretakati - prijavljeni boste lahko z veljavnimi poverilnicami kabelske televizije v ZDA! Preprosto!

Stream NFL Online: Pogosta vprašanja

Kako mi VPN omogoča prenos v živo NFL iger v živo?

VPN vam omogoča, da se pretvarjate, da ste v drugi državi. Takoj, ko se povežete s strežnikom VPN, je vaša resnična lokacija (ne glede na to, kje bi bila) skrita. Storitev VPN vam lahko zagotovi naslov IP v katerem koli delu sveta. Če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji ali ZDA, ste videti, da ste dejansko britanski ali ameriški prebivalec. To pomeni, da lahko gledate televizijske tokove, ki so običajno blokirani zunaj teh regij!

Kakšen je 16. teden na sporedu NFL??

V tem prazničnem času so navijači NFL-ja pripravljeni. Tukaj je celoten razpored vseh tekem:

NFL spored

Navijači NFL z vsega sveta lahko uporabijo VPN, da zlahka zaobidejo geo-omejitve in pretočijo tekme končnice. V spodnjih komentarjih nam sporočite, če imate kakršna koli vprašanja o uporabi VPN za gledanje NFL!

ProPrivacy.com ne odobrava kršitve avtorskih pravic. Čeprav se zavedamo, da se VPN-ji lahko uporabljajo za spuščanje lokacije v drugo državo in s tem premagovanje geo-omejitev, je njihov glavni namen zagotoviti spletno varnost in zasebnost. Najprej in predvsem, zato priporočamo uporabo VPN-ja.

Slikovni sliki: Nomad_Soul /Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me