Vsi želijo, da bi bili njihovi otroci srečni. Vendar pa je v teh dneh staršem lahko precej težko slediti zahtevam otroškega igrišča, povezanim s televizijo. Razumemo, s čim se ukvarjate - zdi se, da se seznam priljubljenih risank nikoli ne konča!

Seveda nihče ne želi, da bi njihovi otroci zamudili, vendar si ni vedno lahko privoščiti ogromne količine različnih otroških kanalov, ki so danes na voljo. K sreči obstaja odgovor na vaše molitve in odgovor je navidezna zasebna mreža (VPN).

Dostop do risank na spletu

Navidezno zasebno omrežje vam omogoča varen dostop do cenejših možnosti za gledanje risank v spletu. Za uradnejše možnosti v tem priročniku bo potrebna naročnina. Vendar pa vam bodo druge možnosti omogočile brezplačen dostop do milijonov risank. Kakor koli že, VPN je vaša zlata vozovnica za varen dostop do skoraj neomejenih risank za vaše malčke!

Kaj je VPN?

VPN je spletna storitev, ki počne dve stvari. Prvič, omogoča šifriranje. To pomeni, da so vaši podatki brskanja po spletu (dohodni in odhodni) varno kodirani. Rezultat je digitalna zasebnost, ki preprečuje, da bi kdo vedel, kaj počnete na spletu.

Nato VPN omogoča, da se pretvarjate, da ste v drugi državi. To vam omogoča premagovanje lokalne cenzure in mednarodnih blokov, znanih kot geo-omejitve.


Risanka Vpn

Kako deluje VPN za risanke?

Vsi, ki dostopajo do interneta, imajo naslov internetnega protokola (IP). To je niz številk, s katerimi lahko najdete, kje ste. Z njim se lahko preverite tudi, do česa dostopate do spleta.

Vaš IP naslov se uporablja tudi za uveljavljanje geo-omejitev, ki vam preprečujejo dostop do televizijskih tokov iz tujine. To je lahko nadležno za starše, ki želijo dobiti več risank za svoje otroke. Vendar pa se z VPN za risanke lahko pretvarjate, da ste v drugi državi in ​​dostopate do blokiranih tokov.

Poleg tega danes številne vlade naročajo ponudnikom internetnih storitev (ISP), da vodijo evidenco (obvezno hrambo podatkov) o tem, kaj počnejo njihove stranke v spletu. Glede na to, kje živite, to pomeni, da lahko dostop do piratskih tokov video vsebine povzroči pismo, v katerem vas prosimo, da se ustavite, včasih pa celo sodni poziv..

To je moteče, saj obstaja ogromno število spletnih mest, ki ponujajo brezplačne tokove risank.

Kateri VPN za risanke naj dobim?

Na trgu je na stotine VPN-jev. Če si želite ogledati risane filme, boste potrebovali hitro. Veliko VPN-jev ima počasne strežnike, ki niso dovolj dobri za pretakanje. To bo povzročilo puhanje, kar bo nedvomno pomenilo, da se vaši otroci nenehno nagibajo, da risanke ne igrajo pravilno.

Poleg tega je veliko VPN-jev slabo implementirano ali zastarelo šifriranje. To pomeni, da ne zagotavljajo dovolj dobre zasebnosti in varnosti. VPN-ji, ki jih priporočamo, so bili izbrani, ker so varni in hitri. Poleg tega imajo vsi strežnike, ki se nahajajo po vsem svetu: kot nalašč za dostop do risanih filmov, ki so omejeni na geo.

Varno odkleni risanke zdaj!

Kako gledati risanke v spletu z VPN - Navodila za nastavitev

Do varnega dostopa do risank prek spleta je izjemno enostavno. Samo sledite tem preprostim korakom:

 1. Izberite VPN za pretakanje z našega seznama. Za varno gledanje risank v spletu priporočamo ExpressVPN, ker ima najboljšo storitev za to delo.
 2. Kliknite na spletno mesto izbranega VPN-ja in se naročite. Lahko dobite tedensko, mesečno ali letno naročnino. Poleg tega ima ExpressVPN 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja (kar pomeni, da ga lahko preizkusite s svojimi otroki brez tveganja).
 3. Zdaj naložite programsko opremo v svojo napravo. Naši priporočeni VPN-ji imajo programsko opremo za vse vaše naprave in jih je mogoče uporabljati na več napravah hkrati (ExpressVPN dovoljuje na primer tri naprave).
 4. Ko ga naložite in namestite (kar bo trajalo le nekaj minut), ste pripravljeni povežite se z VPN. V meniju VPN izberite lokacijo in kliknite Poveži.
 5. Takoj, ko se VPN poveže, vas zdi se, da je na izbrani lokaciji. Kaj je več, vsi vaši podatki so šifrirani tako da nihče (niti vaš ponudnik internetnih storitev ali vlada) ne more povedati, kaj počnete na spletu.

Ne pozabite: Ko je VPN povezan, imate digitalno zasebnost. To pomeni, da lahko brez strahu pred ogledom dostopate do poljubnih spletnih strani risank, ki jih želite.

Kje lahko dostopate do risank poceni - uradne spletne strani

Ko imate zasebno VPN, obstaja veliko uradnih ogledov risank v spletu. Oglejmo si nekaj teh možnosti:

CBeebies na BBC iPlayerju

BBC ima spletni predvajalnik, ki prikazuje risanke in programe za otroke. Do tega dostopate brezplačno, če se povežete s strežnikom v Veliki Britaniji. Vendar pa vsi VPN-ji ne odklenejo BBC iPlayerja. To je zato, ker BBC aktivno blokira VPN. Dobra novica je, da naš najbolj priporočljiv VPN za risanke - ExpressVPN - odblokira BBC iPlayer (in s tem tudi CBeebies).

Želite izvedeti več o dostopu do iPlayerja izven Združenega kraljestva? Naš najboljši vodnik VPN za BBC iPlayer je odličen kraj za začetek!

Iplayer Bbc risanke

Odblokirajte ameriški Netflix, če želite dobiti več risank

Če imate naročnino na Netflix in ne živite v ZDA, potem zamujate veliko možnosti za otroke. Ne le, da je v ameriškem katalogu Netflix več risank in oddaj za otroke, ampak je tudi veliko več otroških filmov.

Na žalost Netflix blokira večino VPN-jev. Vendar pa najboljši VPN za deblokiranje risank - ExpressVPN - brez problema odklene ameriški Netflix.

Če želite več informacij o razširitvi knjižnice Netflix z VPN, poiščite naš Netflix VPN vodič za dodatne informacije.

Glejte spletno mesto Cartoon Network na ameriških kabelskih kanalih

Ena najbolj priljubljenih stvari, ki jo starši počnejo z VPN, je dostop do kanalov v ZDA za njihove otroke. Najboljši način za to je s Sling TV. Sling TV je poceni storitev na zahtevo, ki staršem omogoča dostop do ogromno različnih kanalov za risanke. Oranžni načrt znaša le 20 dolarjev na mesec, vsak mesec ga je mogoče kupiti brez pogodbe.

Sling Tv Vpn Main

To so risani kanali, ki jih dobite:

 • Disney Channel, Disney HD in Disney Junior
 • Nick Jr., Nicktoons, TeenNick
 • Cartoon Network
 • Bumerang
 • Duck TV
 • Sling Kids
 • Baby TV
 • CBeebies

Sling TV je fantastična možnost za otroke, ki si želijo ogledati Cartoon Network v spletu. Ima skoraj vse, kar si otroci želijo ogledati. Sling TV otrokom omogoča ogled Nickelodeonovih kanalov in gledanje Disneyja v spletu. To je zelo ugodna možnost za ceno in je mogoče sedem dni brezplačno preizkusiti! Preprosto se povežite z enim od vaših strežnikov VPN v ZDA in se prijavite na brezplačno preskusno različico.

Načrt Sling TV omogoča tudi dostop do ogromnih količin ameriške vsebine kabelske televizije za odrasle - zaradi česar je odlična, poceni, vsestranska TV rešitev.

Kako dostopati do risank na spletu brezplačno

Zdaj, ko smo obravnavali številne „legitimne“ možnosti, si oglejmo še nekaj drugih prednosti, ki jih ima VPN. Zaradi zasebnosti, ki jo zagotavlja VPN, si lahko vi in ​​vaši otroci brezplačno ogledate svojo najljubšo risanko v spletu. Na spletu je veliko spletnih mest, ki so namenjene zagotavljanju piratskih tokov TV oddaj, filmov in - uganili ste - risanke.

Odkleni risanke

Ne tako dolgo nazaj je bilo varneje gledati nezakonite pretoke prek spleta: nikogar ni zanimalo in vsi so to počeli. Vendar v zadnjih petih letih narašča pritisk na vlade, da naredijo več piratstva. To je povzročilo, da nekateri ponudniki internetnih storitev pošiljajo opozorilna pisma. Še več, obstajali so primeri, ko so imeli internet izključen in, še huje, globe.

Dobra novica je, da kombinacija pretvarjanja, da se nahajate na drugem mestu in močna šifriranja, naredi zanesljiv VPN idealen za zasebni dostop do pretočnih spletnih strani. Če VPN z otroki poganja, lahko hitro poiščete »ogled risank v spletnem času Adventure Time« in najdete spletno mesto, ki vsebuje to risanko (ali katero koli drugo, ki jo imajo vaši otroci najraje).

Najboljša spletna mesta za ogled brezplačnih risank in animeov

Če vas zanima brezplačen dostop do risank z uporabo vašega VPN, je nekaj primerov fantastičnih spletnih mest, ki imajo pripravljeno vsebino in čakajo:

 1. Risanke na
 2. Sedež risanih filmov
 3. ToonJet
 4. Glejte risanke na spletu
 5. Anime okus

To je le nekaj primerov spletnih mest, na katerih so na voljo risanke za varno gledanje v spletu. Preprosto se povežite s svojim VPN, tako da bo vaš promet zaseben in kliknite na povezave, da uživate v vsebini.

Glejte risanke na spletu z VPN - zaključek

V tem članku smo razpravljali o številnih metodah gledanja risank na spletu. Z zanesljivim VPN se lahko starši pretvarjajo, da so v drugi državi, da imajo dostop do več pretočnih storitev. Prav tako lahko uporabijo vojaško šifriranje VPN za varen dostop do spletnih mest, ki imajo na stotine ur brezplačnih otroških oddaj.

Za pretakanje risank priporočamo ExpressVPN, saj je izredno varen, ima hitre strežnike, ima močno politiko zasebnosti, deblokira ameriške Netflix in BBC iPlayer ter ima dokazano zasebnost svojih uporabnikov. Vendar bo kateri koli od VPN-jev v našem petem članku o najboljših storitvah VPN-ja tudi dobro opravil delo, zato če želite še nekaj možnosti, kliknite tukaj.

Zaslonski naslov naslova: Dragon Images / Shutterstock.com

Slikovni sliki: Sarunyu L / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me