Ogenj Kindle je zaklenjen v trgovino Amazon. Amazon potrošnikom ne dovoljuje, da kupujejo programsko opremo v trgovini z aplikacijami Google Play. Ta omejitev zelo otežuje pridobivanje vsebine na napravi Kindle (razen tistih, ki jih ponuja Amazon). Na srečo pa je mogoče aplikacije naložiti na ogenj Kindle (za to najdete navodila v nadaljevanju tega članka).


Res je, da Amazon do nedavnega v svoji trgovini ni imel VPN-jev - zdaj jih ima nekaj (ExpressVPN, PureVPN, IPVanish, PrivateVPN, če jih naštejemo le nekaj). Če pa ste naročeni na VPN za Kindle, ki v trgovini nima programske opreme, lahko še vedno uporabite VPN, tako da na vaš Kindle namestite programsko opremo OpenVPN drugega proizvajalca. Ko je to nameščeno, lahko konfigurirate programsko opremo OpenVPN za delo z izbranim ponudnikom VPN. Potem bomo v tem priročniku pojasnili, kako to storiti.

Če vas skrbi, da se kaj od tega sliši zapleteno - sprostite se, ker ni. Še več, kateri koli VPN, na katerega se naročite, bo imel priročnik za nastavitev, ki vam bo pomagal pri postopku! Če pa vas to skrbi - lahko pred nakupom naročnine vedno komunicirate z VPN, da boste dobili nekaj miru in zagotovili, da boste dobili vso potrebno pomoč.

ExpressVPN, najboljši VPN za Kindle, ima podrobna navodila za nastavitev in podporo 24/7 klepetanja v živo.

Če se s tem ne želite ukvarjati, priporočamo, da v trgovini Amazon hitro poiščete VPN, ki vas zanima, preden se lotite težave pri naročanju..

Če ima VPN programsko opremo v trgovini Amazon, lahko sledite tem preprostim korakom:

 1. Naročite se na želeni VPN za Kindle
 2. Pojdite v trgovino Amazon in naložite programsko opremo VPN
 3. Zaženite programsko opremo in se prijavite s svojimi poverilnicami
 4. Povežite se s strežnikom VPN in začnite dostopati do prej blokirane vsebine.

Odprite vodnik za namestitev programske opreme VPN za Kindle

Da vam bomo lažje pomagali, poglejmo tudi, kako nastaviti VPN z uporabo zunanjega OpenVPN za Kindle. To je veliko bolj zapleteno kot prejšnja metoda, vendar vam omogoča, da v trgovini Amazon App uporabljate VPN, ki nima programske opreme. Preprosto sledite tem korakom na vašem Kindle:

 1. Povlecite vrstico z obvestili Kindle navzdol. Izberite Več sledi Naprava in vklopite "Dovoli namestitev aplikacij iz neznanih virov."
  namestite VPN na Kindle Fire
 2. Prenesite program ES File Explorer iz Amazon Appstore. Ta aplikacija je brezplačna.
 3. Prenesite namestitveni program OpenVPN na namizni računalnik.
 4. Povežite svoj Kindle z osebnim računalnikom ali računalnikom Mac, nato pa povlecite namestitveni program OpenVPN (icsopenvpn0529.apk) v mapo za prenose Kindle..
 5. Zaženite svoj Kindle in uporabite ES Explorer za pomikanje do mape Prenosi. Tapnite datoteko .apk in jo namestite.
 6. Če tega še niste storili, se prijavite za storitev VPN za Kindle.
 7. Nato nastavite programsko opremo OpenVPN na svoj Kindle s konfiguracijskimi datotekami OpenVPN VPN-ja. Te datoteke bo dobavil vaš ponudnik VPN. Če jih želite dobiti na svoj Kindle, jih boste morali prenesti na računalnik, jih razpakirati in jim poslati e-pošto. Odprite e-pošto na svojem Kindle in prenesite datoteke .ovpn. Zdaj jih lahko uvozite iz mape za prenos v programsko opremo OpenVPN. Vaša VPN bo imela navodila za namestitev, ki vam bodo pomagala pri tem koraku!

Stransko nalaganje aplikacije VPN na ogenj Kindle

Amazonovim uporabnikom je prepovedan dostop do trgovine Google Play. To močno omeji dostop do njihove naprave. Vendar je dobra novica, da lahko "stranski tovor" te aplikacije na vaš Kindle Fire. To vključuje aplikacije VPN.

Če želite naložiti aplikacijo, sledite tem korakom:

 1. Preden lahko naložite katero koli aplikacijo, morate pripraviti svoj Kindle. Za začetek povlecite navzdol po zgornji vrstici za navigacijo in kliknite na Nastavitve. V meniju Nastavitve poiščite Prijave meni.
 2. Vklopiti Aplikacije iz neznanih virov.
 3. Odprite aplikacijo Aplikacije za Android in poiščite raziskovalec datotek ES, je brezplačna aplikacija, tako da jo lahko prenesete za nič. Raziskovalec datotek
 4. Zaženite raziskovalec datotek ES in tapnite Novo gumb na dnu za ustvarjanje nove mape. Ustvari mapo imenovano Priložene aplikacije v korenu. Tu boste lahko naložili datoteke .APK.
 5. Prenesite datoteko APK za SnapPea (upravitelj namizja do Android) neposredno s SnapPea na tej povezavi.
 6. Zdaj uporabite SnapPea, da v katero koli drugo datoteko APK, ki jo želite namestiti, vstavite Stranske aplikacije mapo, ki ste jo ustvarili prej.
 7. Datoteke APK lahko odprete s pomočjo datoteke ES Explorer in jih namestite tako, kot bi lahko katero koli drugo datoteko. Za celoten vodnik si oglejte tukaj.

Če želite namestiti aplikacijo, ki jo že imate v drugi napravi Android (ki ste jo dobili na primer v trgovini z Googlovimi aplikacijami), preprosto varnostno kopirajte datoteko APK na svoj Kindle. To storite tako:

 1. Namestite varnostno kopijo aplikacij & Obnovite v napravi Android.
 2. Zaženite varnostno kopijo & Obnovi aplikacijo in izberite vse aplikacije, ki jih želite varnostno kopirati iz svoje naprave, da jih prenesete v svoj Kindle Fire. Pritisnite gumb za varnostno kopiranje na dnu.
 3. Datoteke APK bodo shranjene v imeniku, ki ga določi App Backup (v našem primeru / storage / sdcard0 / App_Backup_Restore /, preverite nastavitve aplikacije, da vidite, kakšen je vaš imenik za shranjevanje). Ko jih ustvarite varnostno kopijo, napravo namestite na računalnik prek USB-ja in jih prekopirajte.
 4. Zdaj kopirajte te datoteke na vaš Kindle (na Priložene aplikacije imenik, ki ste ga ustvarili prej)
 5. Kot doslej uporabite datoteko ES Explorer in poiščite datoteko APK in namestite aplikacijo.

Oglejte si naš članek VPN za firestick, če želite vedeti, kako namestiti VPN na firestick.

Namestitev VPN-ja na usmerjevalnik

Pridobivanje VPN-ja za usmerjevalnik DD-WRT je veliko lažji način povezovanja vašega Kindle s strežnikom VPN. Usmerjevalni usmerjevalnik VPN samodejno poveže vse naprave v vašem domu s strežnikom VPN (vključno z vašim Kindle).

Vsak od ponudnikov VPN v naših najboljših 5 člankih VPN za Kindle ima na svojem spletnem mestu navodila, kako namestiti VPN na usmerjevalnik. Obseg usmerjevalnikov, za katere skrbi vsak VPN, je naveden tudi na vsakem spletnem mestu. Preden se prijavite za storitev, preverite, ali imate pravilno znamko in vrsto usmerjevalnika za podjetje VPN.

Če želite kupiti pripravljen utripajoči VPN usmerjevalnik, se lahko odpravite na spletno mesto Flashrouters.com.

ExpressVPN - najboljši VPN za Kindle - prodaja vnaprej utripajoči usmerjevalnik z nameščenim VPN na svojem spletnem mestu. Z VPN bo zaščitil vse naprave v vašem domu.

Zaslonski naslov naslova: Erlo Brown / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me