V soboto se bo Anthony Joshua vrnil v ring, da bi se boril z aktualnim svetovnim prvakom boksa v težki kategoriji Andyjem Ruizom - v tistem, kar je nedvomno najbolj pričakovano tekmovanje v težki kategoriji leta 2020. V revanšu se bo AJ vrnil v ring, da bi videl, ali lahko ujame WBA ( Super), IBF, WBO in IBO težke naslove je junija izgubil proti Ruizu.

Zaradi šoka in strahu, ki ga je povzročil prvi razplet, ta tekma povzroča množično brskanje po vsem svetu - kar pomeni, da se bo veliko gledalcev obrnilo na VPN, da bi sprostilo tekmovanje in videli, ali lahko Ruiz še enkrat naredi na videz nemogoče..

Kako pretakati Ruiz Vs Joshua 2 z VPN

Z uporabo VPN se lahko kdorkoli pretvarja, da je v tuji državi, da odblokira uradni tok Ruiz VS AJ. Tako boste prihranili lov na nezakonit potok in zagotovili, da ne boste nenadoma ostali v temi s porušenim tokom..

Z VPN se lahko pretvarjate, da v Veliki Britaniji, ZDA, Kanadi - ali celo Španiji - deblokirate Joshua VS Ruiz 2 na DAZN ali Sky Sports. VPN deluje tako, da prikrije vaš resnični naslov IP in ga nadomesti z lokalnim naslovom IP v državi, ki jo potrebujete.


Kot rezultat tega lahko plačate uradno storitev pretakanja in si jo ogledate tako, kot bi to storili lokalni. Če želite deblokirati Anthonyja Joshua VS Ruiz z VPN, sledite tem preprostim korakom:

  1. Naročite se na enega najboljših VPN-jev. Če želite odblokirati Ruis Vs AJ, priporočamo NordVPN, saj je hiter in ima po vsem svetu strežnike, kjer jih potrebujete za pretakanje boja.
  2. Prenesite in namestite programsko opremo VPN.
  3. Povežite se s strežnikom v državi, ki jo potrebujete.
  4. Pojdite do storitve pretakanja, ki oddaja pretep in se naročite
  5. Oglejte si Joshua Vs Ruiz po zaslugi vašega VPN-ja.

Kje lahko gledam Joshua Vs Ruiz na spletu?

DAZN

Verjetno bo najboljši način za prenos AJ Vs Ruiz 2 prek spletne športne storitve DAZN. DAZN ima pravice do remija v ZDA, Avstriji, Nemčiji, na Japonskem, v Švici, Kanadi, Italiji, Španiji in Braziliji.

To pomeni, da lahko kdo uporablja VPN za povezavo s strežnikom ene od teh držav, da deblokira DAZN in dobi enomesečno naročnino. Cena enomesečne naročnine stane med 10 in 20 dolarjev, odvisno od države, za katero se odločite. Vendar na splošno priporočamo Kanado, ki vas bo stala približno 15 dolarjev za ogled boja.

Še več, stranke DAZN zunaj ZDA lahko trenutno dobijo 30-dnevno brezplačno preskusno različico. To pomeni, da dokler ste naročeni na DAZN Kanada ali Španija - lahko gledate boj z angleškimi ali španskimi komentarji, ne da bi dejansko plačali cent.

Sky Sports Box Office

Vsi, ki raje gledajo pretep prek britanske televizije Sky Sports, lahko to storijo prek spleta z nakupom Box Office dogodka s plačilom na ogled na NowTV.

NowTV bo prodajal dostop do boja proti plačilu ogleda za enkratno pristojbino 24,99 USD. Vsi, ki pretep naročijo prek NowTV-ja, lahko do njega dostopajo neposredno na svojem računalniku, Macu, pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

Kdaj je Joshua Vs. Ruiz 2?

Pričakovana tekma naj bi potekala v namensko zgrajeni areni v mestu Ad Diriyah v Savdski Arabiji.

Glavni dogodek naj bi se začel v soboto 7. decembra ob 21. uri popoldne, pohodi v krogu pa naj bi se začeli med 20:30 in 20:45 GMT.

Kdo naj bi zmagal?

Po šoku, ki ga je povzročil prvi boj, je pošteno reči, da je v zvezi s tem dvobojem veliko razprav. Številni strokovnjaki verjamejo, da je Joshua imel slabo noč in da bo naslove z lahkoto zajemal. Vendar nekateri strokovnjaki za boks trdijo, da je Ruiz pravi posel in da je mogoče, da se bo Joshua znašel v svetu težav, ko pride v soboto zvečer.

Kar vemo, je, da je Joshua v tem boju izgubil kar nekaj kilogramov. Upamo, da ga bo ta naredil bolj spretnega in se spoprijel z Ruizovim hitrim slogom. Vendar je resničnost, da je rezultat tega boja težko imenovati, zaradi česar je treba spopad na sipinah paziti na vse boksarske fanatike.

Po stavnih stavnicah je AJ najljubši zmagovalec s kvotami 4/11. To pomeni, da bi lahko stava 11/5 na podgrupo Ruiz bil odličen način, da bi bil večer nekoliko bolj razburljiv. Konec koncev, če je to storil enkrat, lahko to stori še enkrat!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me