Finale sezone 8 je tukaj.

Če ste tako navdušeni kot mi, da predvajamo zadnjo serijo fantazijskega epa, vam ta vodič pokaže, kako hitro in varno gledati Game of Thrones sezona 8, epizoda 6.

Odkleni igro prestolov z VPN

Pomaknite se navzdol, da boste prebrali navodila po korakih o tem, kako gledati GoT.

NordVPN ponujajo oboževalcem Game of Thrones 75% popusta na naročnino VPN, preprosto s klikom na spodnjo povezavo in prijavo.


NordVPN je najboljši VPN za Game of Thrones, saj je poceni, zelo zaseben in hiter za pretakanje.

Kako pretakati GoT sezono 8 Epizoda 6 v spletu z VPN

Game of Thrones lahko pretakate v manj kot 5 minutah, samo sledite tem preprostim korakom:

  1. Naročite se na VPN, če želite deblokirati GoT, priporočamo NordVPN - zelo hitri strežniki, uporabniku prijazna programska oprema in odlični 75% popust za oboževalce GoT!
  2. Odprite aplikacijo VPN in izberite strežnik VPN, NordVPN je namenil strežnike P2P po vsem svetu in kliknite povezavo.
  3. Odprite želeno storitev pretakanja ali hudourniško mesto.
  4. Vaše delo z VPN je nastavljeno in pripravljeni ste za ogled igre prestolov v spletu!

Zakaj potrebujem VPN, da lahko gledam Game of Thrones v spletu?

Z uporabo VPN-ja za Game of Thrones lahko varno in varno odblokirate pretočna mesta in hudournike. To je zato, ker:

  • Odblokirajte spletna mesta, ki niso na voljo v vaši državi - Uporabite VPN za dostop do blokiranih spletnih mest.
  • VPN šifrira vaš internetni promet - VPN prepreči, da bi vaš ponudnik internetnih storitev videl, da hudourite.
  • Preprečite, da bi drugi uporabniki torrenterja videli vaš pravi IP naslov - Zaščitite svoje podatke in bodite anonimni, ko gledate ali nalagate GoT.

Stream Game of Thrones na Kodiju

Če želite na okencu KODI gledati finale sezone 8 GoT, imate srečo. Ne pozabite, da če se odločite za gledanje GoT-ja prek te možnosti, je to piratstvo, in zaradi tega to storite na lastno odgovornost.

Spletna spletna mesta za pretakanje

Ko bo GoT premierno predstavljen, ni dvoma, da bodo na voljo številne možnosti za ogled oddaje na piratskih prenosov v živo. Spletna mesta, kot so; Putlockers, GoMovies, The Pirate Bay, EZTV.

HBO - ZDA (priporočena metoda)

HBO bo predvajal uradno svetovno premiero sezone GoT Season 8, epizoda šesta ob 21:00 po srednjeevropskem času - 20:00. Nova epizoda bo na sporedu HBO in v živo na HBO Now in HBO Go.

HBO lahko pretakate na Amazon Fire Stick, Amazon Fire TV, Android TV, Xbox 360 in Xbox One, Roku, Apple TV, pametne televizorje Samsung, iOS, Android in Kodi.

Z VPN Android in iPhone uporabniki lahko HBO US deblokirajo kjer koli!

Sky Atlantic - Združeno kraljestvo

V ponedeljek, 20. maja, bo v ponedeljek ob 20. uri na Sky Atlantic prišel finale britanskega finala, ki ga bo opravil britanski finale..

Zdaj TV - Združeno kraljestvo

Če niste naročnik Sky UK, bo najboljši način za ogled Game of Thrones S8E6 nakup nakupa vozovnice NowTV. Zdaj TV prodaja dnevne, tedenske ali mesečne prehode na kanale Sky TV. Ta spletna storitev je kot nalašč za vse, ki živijo zunaj Združenega kraljestva, ki želijo pretakati GoT na Sky Atlantic.

Vitrina FOX - Foxtel Avstralija

Če se pretvarjate, da ste v Avstraliji s pomočjo VPN, je mogoče GoT gledati na FOX Showcase. Foxtel je naročniška storitev samo za Avstralijo, ki stane 49 ameriških dolarjev. Ogledate si ga lahko v večini naprav, vključno z računalnikom, Macom, Androidom, iPhoneom in iPadom.

Z VPN iPhone in Android uporabniki lahko odklenejo GoT na poti!

Hotstar - Indija

Če si želite ogledati GoT v Indiji, si ga boste lahko ogledali v ponedeljek, 20. maja, na Hotstar ali Star World. Preprosto se povežite s strežnikom VPN v Indiji, če želite odkleniti TV-oddajo v domačem jeziku.

Kdaj je izšla Game of Thrones Sezona 8 Epizoda 6?

Osmi finale sezone GoT naj bi premierno predstavil 20. maja v ZDA, 2020.

Gledalci v Veliki Britaniji lahko izkoristijo simultani prenos Sky-a - kar pomeni, da bo na Sky Atlantic-u premierno prikazan točno ob istem času, kot ga oddajajo v ZDA. To bo predvidoma ob 2. uri zjutraj v ponedeljek, 20. maja.

Gledalci v Veliki Britaniji, ki ne želijo biti budni celo noč, bodo lahko v ponedeljek, 20. maja, gledali ponavljajočo se epizodo.

Avstralija si bo premiero ogledala tudi na FOX SHOWCASE v ponedeljek, 20. maja.

Odkleni finale sezone 8, zaključek - zaključek

20. maja 2020 Game of Thrones predvaja svojo zadnjo epizodo na velikem številu kanalov po vsem svetu. To pomeni, da obstaja ogromno načinov za gledanje toka GoT z VPN.

Glede na vaš materni jezik boste morda želeli pretakniti drugo različico GoT-ja (v španščini, francoščini, nemščini ali katerem koli drugem jeziku). Če želite to narediti, se preprosto povežite s strežnikom VPN v vaši državi in ​​poiščite lokalno storitev ali tok, ki prikazuje Game of Thrones.

Z VPN se lahko pretvarjate, da ste kjer koli in odblokirate kateri koli tok GoT S8E6!

Slikovni sliki: Refluo / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me