Obstaja več različnih načinov za dostop do ameriškega Netflixa na pametnem televizorju. Če pa ne morete dostopati do trgovine z aplikacijami Android s svojega televizorja, potem so stvari lahko nekoliko težje. V tem članku vas bomo vodili skozi korake za vzpostavitev VPN-ja za gledanje ZDA Netflix vaše pametne televizije s tremi različnimi metodami.


Če želite začeti s spodnjimi metodami, potrebujete pametno televizijo, naročnino na Netflix in naročnino na storitev VPN, ki deluje s storitvijo Netflix.

Kako dobim ameriški Netflix na pametnem televizorju?

Obstajajo trije različni načini gledanja Netflixa na pametnem televizorju. Če si želite ogledati korake vsake metode, preprosto kliknite spodnje povezave.

 1. Uporabite usmerjevalnik VPN
 2. Uporabite napravo s sistemom Android - Android TV ali Fire Stick
 3. Delite povezavo z Windows s pametnim televizorjem
 4. Uporabite storitev Smart DNS

Kako gledati Netflix na pametnem televizorju s pomočjo usmerjevalnika VPN

Uporaba usmerjevalnika VPN je najlažji način za gledanje ameriškega Netflixa na vašem pametnem televizorju. Večino spodobnih usmerjevalnikov je danes mogoče konfigurirati za delo s skoraj katero koli storitvijo VPN. Ko pametni televizor povežete z usmerjevalnikom in ob predpostavki, da ima aplikacijo Netflix, je mogoče gledati ameriško različico Netflixa.

Ena izmed najbolj prilagodljivih vrst strojne programske opreme za namestitev VPN-ja na usmerjevalnik je DD-WRT in uporabljali ga bomo kot del naših spodnjih primerov.

 1. Na usmerjevalniku nastavite povezavo VPN, ki se bo povezala s strežnikom VPN v ZDA.

  Na usmerjevalniku DD-WRT lahko v nastavitvah PPTP in OpenVPN najdete pod Storitve > VPN.

  Potrebujete usmerjevalnik VPN? Oglejte si našo stran usmerjevalnikov VPN. Ali pa si za podrobnejši pogled na nastavitev oglejte, kako nastaviti VPN na vodiču usmerjevalnika DD-WRT.

  DD-WRT storitve

 2. Pametni TV priključite na usmerjevalnik v istem pasu, kot ste nastavili povezavo VPN.

  Priporočamo, da nastavite svoj VPN s pasom 5Ghz, nato pa zagotovite, da vse naprave, ki jih želite usmerjati prek svoje VPN povezave (v tem primeru pametni televizor), uporabljajo tudi to frekvenco.

 3. Odprite Netflixovo aplikacijo za pametni televizor in se prijavite.

  Za to lahko uporabite svoj obstoječi račun Netflix, za novega se ni treba prijaviti. Ni važno, če vaš račun ni registriran v ZDA, zdaj bi morali videti celoten ameriški katalog naslovov Netflix. "Na zdravje" je dober pokazatelj, da je uspelo.

  Domača stran Netflix

Nekaj ​​premislekov

Uporaba usmerjevalnika VPN za dostop do ameriškega Netflixa na vašem televizorju je zagotovo najugodnejša metoda na dolgi rok, vendar je še vedno treba upoštevati nekaj pomislekov..

Investirajte v dober usmerjevalnik

Čeprav so aplikacije VPN pogosto lahke, je šifriranje podatkov lahko strogo potrebno. Cenejši usmerjevalniki nimajo moči obdelave, ki je potrebna za nemoten potek VPN-ja in če povezave prekinejo, lahko to vpliva na kakovost vaše Netflix in vas na koncu pusti nezaščitene. Nakup dobrega usmerjevalnika je drag, vendar fantastična dolgoročna naložba.

Izberite pravo storitev VPN & strežnik

V idealnem svetu bi bil dostop do različnih knjižnic Netflixa tako enostaven kot povezovanje z VPN in izbira strežnika v državi, do katere želite dostopati. Na žalost Netflix blokira večino povezav VPN v imenu licenčnih partnerjev, nekateri pa podpirajo samo strežniško platformo na določenih strežnikih. Ko gre za izbiro pravega VPN, ne samo, da morate zagotoviti, da je Netflix podprt, morate preveriti tudi, katere države so na voljo, da ustrezajo vašim potrebam.

Optimizirajte svojo povezavo

Ker je brezžičnih naprav nekaj deset, je dobro znano, da razdalja in predmeti med usmerjevalnikom in televizorjem lahko vplivajo na stabilnost vaše povezave, toda res bi morali upoštevati razdaljo med strežnikom in vašim domom. Če uporabljate strežnik na drugem koncu sveta, je veliko večja verjetnost, da bo povezava upočasnjena kot povezava s strežnikom v državi, v kateri živite. Včasih je treba narediti kompromise za dostop do pravega kataloga pretakanja, vendar morate vedno izberite bližje strežnike, kadar je to mogoče.

Split tuneliranje & različne frekvence

Uporaba usmerjevalnika VPN je eden najzanesljivejših načinov za dostop do mednarodnih knjižnic Netflixa, vendar ima slabost - vsaka naprava, povezana z usmerjevalnikom, bo morala narediti enake kompromise, kot so počasnejše hitrosti in nezmožnost dostopa do lokalne vsebine. Na srečo lahko z razdeljenimi tuneliranjem in večpojasnimi usmerjevalniki hitro ohranite delovanje drugih naprav.

Razdelitev tunelov je funkcija, vgrajena v VPN, ki vam omogoča, da izberete in izpustite naprave, ki so usmerjene skozi strežnik VPN. To pa ponujajo le nekateri ponudniki, zato je pred nakupom naročnine vedno vredno preveriti naš vodnik. Lahko pa vedno nastavite VPN na eno frekvenco (5 GHz) in povežete svoje naprave z drugo (2,4 GHz) na večpojasnem usmerjevalniku..

Kako gledati Netflix na pametnem televizorju z napravami Android TV

Če vaš pametni televizor uporablja Android TV ali Amazon Fire TV kot svoj operacijski sistem, potem imate srečo! Skoraj vsak VPN na planetu ponuja aplikacijo za Android, mnogi pa ponujajo tudi Android TV in Amazon Fire TV aplikacije. Obstaja tudi nekaj odličnih zunanjih OpenVPN - najpomembnejši OpenVPN za Android. Če niste prepričani, ali je vaš televizor združljiv, preverite spodnje pomisleke.

Sledite spodnjim korakom, da z Android TV nastavite VPN in začnete gledati Netflix.

 1. Namestite aplikacijo Netflix iz trgovine Google Play.

 2. Namestite aplikacijo VPN iz trgovine Google Play.

  Televizorji Android lahko namestijo in zaženejo katero koli aplikacijo za VPN za Android ali Android TV. Aplikacije za Android TV so bolje optimizirane za pametne televizorje, vendar bo delovala tudi običajna aplikacija za Android.

 3. Uporabite aplikacijo VPN za povezavo s strežnikom VPN v ZDA.

 4. Pritisnite gumb Domov na daljinskem upravljalniku, da zapustite aplikacijo VPN, dokler še vedno deluje.

 5. Zaženite aplikacijo Netflix in se prijavite.

  Ni važno, če vaš račun ni registriran v ZDA, zdaj bi morali videti celoten ameriški katalog naslovov Netflix.

TV oddaja "Parki in rekreacija" je dobro merilo za preverjanje, ali si ogledujete katalog v ZDA. Vse dobro, zdaj lahko samo kliknete naslov in si ga ogledate.

Kako gledati Netflix na pametnem televizorju z Amazon Fire TV (Fire TV Stick)

 1. Poiščite svojega ponudnika VPN ali pa preprosto poiščite »VPN«, da brskate po podprtih ponudnikih.

  To lahko storite ročno prek iskalnega polja v zgornjem desnem kotu zaslona Fire TV ali pa uporabite glasovno iskanje za lastnike 2. generacije z daljinskim upravljalnikom Alexa.

  VPN v požarni tv aplikaciji

 2. Namestite in zaženite aplikacijo.

  Aplikacija ExpressVPN na kresnici

 3. Povežite se s strežnikom VPN v Združenih državah Amerike.

  Aplikacija ExpressVPN je vklopljena

 4. Pritisnite gumb Domov na daljinskem upravljalniku, da zapustite aplikacijo VPN, dokler še vedno deluje.

 5. Zaženite aplikacijo Netflix in se prijavite.

  Ni važno, če vaš račun ni registriran v ZDA, zdaj bi morali videti celoten ameriški katalog naslovov Netflix.

TV oddaja "Dvojni vrh" nam ni na voljo naročnikov UK Netflix, zato se nam zdi koristno, da ga poiščemo, da preverimo, ali si ogledamo katalog ZDA. Vse dobro, zdaj lahko samo kliknete naslov in si ga ogledate.

Nekaj ​​premislekov

Velika prednost uporabe Android VPN nad usmerjevalnikom VPN je, da je preprosto omogočiti in onemogočiti VPN, kot je potrebno. Toda če izberete to metodo, je treba upoštevati nekaj pomislekov.

Preverite združljivost

Seveda je Netflix prekinila podporo aplikaciji za nekatere starejše pametne televizorje tam. Za nekatere je na voljo rešitev, vendar le, če je vaša naprava certificirana z Googlom. Da se izognete morebitnim težavam, pred nakupom obvezno preverite združljivost.

Razmislite o nakupu palice Fire Fire ali naprave Android TV

Če vaš pametni televizor nima operacijskega sistema Android, bi morda resno želeli razmisliti o nakupu Android TV naprave ali Amazon TV Stick. Z enostavnim priključitvijo v vrata HDMI na velikem zaslonu televizorja boste močno izboljšali njegovo delovanje.

Pretakanje v 4K

Le zelo omejena izbira certificiranih naprav bo predvajala vsebino Netflix pri 4K ločljivosti (če imate pravi načrt in vsaj 25 Mbit / s pasovno širino prenosa). Če želite 4K pretakanje, preverite, ali so vse naprave združljive.

VPN ni podprt na požarni televiziji

Če vaša trgovina VPN ne podpira Amazon Fire TV Store, lahko katero koli aplikacijo za Android VPN naložite na napravo Fire TV. Za celoten vodič o tem, glejte Best VPN for Fire Stick.

Glejte Netflix na pametni televiziji tako, da delite povezavo z Windows ali macOS VPN

Z vašim pametnim televizorjem je možno deliti povezavo VPN iz računalnika z Windows ali Mac. To je najbolj zapletena možnost za postavitev in manjka ji določena eleganca. Če pa nimate usmerjevalnika, ki podpira VPN, ali strojne opreme za Android / Fire TV, je to rešitev.

Ker je metodologija veliko bolj poglobljena, smo ji posvetili popolnoma ločen vodnik. Oglejte si naš vodnik za povezavo VPN za več informacij o tem v Windows in macOS z uporabo različnih kombinacij WiFi / Ethernet.

Kako konfigurirati pametni DNS na pametnem televizorju za gledanje Netflixa

Pametne storitve DNS lahko odblokirajo ameriški Netflix z reševanjem DNS poizvedb pametnega televizorja v Združenih državah Amerike.

Specifikacije se razlikujejo glede na znamko in model televizije, vendar se nastavitve DNS običajno najdejo tako, da se usmerite v meni »Nastavitve« in se pomaknete do razdelka »Omrežje«. Na televizorjih Samsung, na primer:

 1. Pritisnite Meni na svojem daljinski > Omrežje > Stanje omrežja > Nastavitve IP-ja > Nastavitve DNS-a

 2. Izberite »Vnesite ročno«.

 3. Zapišite svoje trenutne nastavitve DNS (za vsak primer!)

 4. Vnesite naslov DNS, ki vam ga je dal ponudnik SmartDNS.

 5. Kliknite V redu in znova zaženite televizor.

 6. Zaženite aplikacijo Netflix.

  Ni važno, če vaš račun ni registriran v ZDA, zdaj bi morali videti celoten ameriški katalog naslovov Netflix.

Nekaj ​​premislekov

Kot pri drugih metodah, obravnavanih v tem priročniku, je treba upoštevati nekaj pomislekov, če se odločite za uporabo te metode.

Ali moram spremeniti regionalne nastavitve televizorja?

Ne, Netflix je zdaj na voljo povsod na planetu (razen na Kitajskem, v Siriji in Severni Koreji), zato ni več treba spreminjati regionalnih nastavitev televizorja, da bi lahko naložili aplikacijo.

Je Smart DNS bolj zanesljiv kot VPN?

Obstaja argument, da IP-naslove strežnika VPN Netflix lažje blokira kot razreševalnike DNS, ki jih uporabljajo pametne storitve DNS. A v resnici veliko takšnih storitev blokira tudi Netflix.

Pros

Največja prednost uporabe pametnega DNS prek VPN je, da je mogoče pametni DNS konfigurirati na skoraj katerem koli računalniku, ki podpira internet. To vključuje igralne konzole in ja, pametne televizorje.

Še en plus je, da je pametni DNS hitrejši od VPN-jev, ker za zaščito povezave ni uporabljeno šifriranje virov.

Slabosti

Če vaš lokalni ponudnik storitev pretakanja ne podpira vašega ponudnika pametnih DNS, jih boste morda blokirali, ko je konfiguriran pametni DNS. Na pametnem televizorju ni preprostega načina, da pametni DNS preprosto vklopite in izklopite.

Pametne storitve DNS so uporabne samo za pretakanje stvari. Za podobno mesečno plačilo bo VPN omogočil pretakanje Netflixa, zaščito pred vladnim nadzorom, zaščito pred sledenjem spletnim mestom, zgodovino brskanja zasebno, ko uporabljate javni WiFi, omogočil vam bo dostop do cenzuriranih spletnih mest, varen torrent in še več.

Uporabni vodniki po Netflixu

Najboljši VPN za Netflix 2020 | PRESKUŠENO & PREVERJEN [DNEVNI]

Odkleni Netflix - Kako spremeniti svojo državo Netflix

Kako pridobiti ameriški Netflix za Android, iPhone in iPad

Imate težave?

Če imate težave s katero koli od zgornjih metod, bi lahko obstajali številni razlogi. Priporočamo, da kot prvi pristanišče preverite naš Netflix VPN vodič za odpravljanje težav, preden se obrnete na ekipo za podporo strankam ponudnika VPN..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me