gpuShack je podjetje, ki je namenjeno pomagati povprečnim ljudem, da vstopijo v GP rudarjenje, zlasti ZCash, Monero in Ethereum mining. Da bi to storili, ponuja vse, od strojne do programske opreme, vse to pa bom obravnaval v tem pregledu. Ključna prodajna mesta pa sta njihova rudarska oprema GPU in njihov edinstven operacijski sistem - ethOS. Ker je ethOS tako fantastičen del vdelane programske opreme, sem to v glavnem naredil za etOS pregled. Ne razumite me narobe, tudi drugi vidiki gpuShacka so odlični, toda etOS je njihov vodilni in prav je tako.

gpuShack Izdelki in cene

gpuShack ponuja veliko izdelkov za prodajo, s pomočjo katerih lahko rudarite ZCash, Monero in Ethereum. Kot rečeno, etOS je njegovo glavno prodajno mesto, na kar se osredotočam v tem pregledu. Vendar poleg tega prodaja tudi okvir Open-Air, zaganjalnike, prenovljene GPU-je in nekaj manjših dodatkov.

Rudarski paketi, etOS, prenovljeni grafični procesorji in dodatki so zelo pomembni za denar in iskreno nimam ničesar slabega povedati o njih. Čeprav nisem prepričan, zakaj sta prenos digitalnega eOS-a in različica SSD enaki ceni, tako da če lahko počakate nekaj dni na dobavo, boste morda dobili tudi "prost" SSD ob nakupu etOS-a. Okvir na prostem pa je druga stvar. Čeprav gre za fantastičen kos orodja, menim, da je nekoliko drag, kar je, vendar bom njegove prednosti in slabosti pokril nekoliko kasneje.

gpuShack in etOS cene

Vsi nakupi so z garancijo, tako da se lahko počutite varne, da ne boste dobili slabega posla. Poleg tega ponuja gpuShack tudi jamstvo za znižanje cen. Če boste v 30 dneh našli isto znamko in model ceneje, boste dobili razliko in vam vrnili 5 USD! Poleg tega prebivalci ZDA dobijo brezplačno pošiljanje. Po vsem svetu lahko znese do 50 USD + carine, zato se prepričajte, da boste nekatere številke zdrobili ali pa boste morda preplačali. Poleg vsega tega ponujajo popust v višini 25 dolarjev, če plačujete z Bitcoin-om in lahko celo s starimi GPU-ji trgujete za popust!


Na splošno ima gpuShack svoje mesto za ceno in vesel sem, da vidim, da 1-2% dobička celo podarijo v dobrodelne namene!

Kako zgraditi rudarsko ploščad Ethereum

Nobena namestitev rudarske ploščadi Ethereum ne bi bila popolna brez predstavitve vsega v akciji. Tako uživajte v našem videoposnetku, kaj je to kot sestavljanje rudarske ploščadi z okvirjem gpuShack na prostem, nastavitev ethOS-a in nato pridobivanje.

Ethereum rudarski okvir na prostem

Začnimo torej s tem, kar je. To je okvir, ki vam omogoča hitro sestavljanje rudarske ploščadi. Ima sedež za vaš PSU, hiter in varen nosilec za vašo matično ploščo in namestitev za vaše GPU-je z naslonom za hrbet, da se prepreči, da bi se obesil (tipična situacija z domačimi ploščicami). Resnici na ljubo lahko celotno ploščo sestavite v 30 minutah, če imate vse komponente. Če uporabljate etOS, lahko rudarite v samo 60 minutah. Poleg tega se lahko zlaga, tako da lahko preprosto ustvarite rudarski stolp Ethereum / GPU.

Na žalost, kot lahko vidite na prvem zgornjem opremi na zgornji sliki, lahko preprosto sestavite nekaj podobnega s komponentami iz katere koli povprečne trgovine s strojno opremo. Če bi opravili še nekaj raziskav, bi lahko našli celo zelo podobne elemente in še vedno nizke stroške. Seveda bo to trajalo več časa, vendar sem za to potreboval približno 4-5 ur. Na moji strani sem celo dodal ventilatorje na zadnji strani, da bi pomagal pretok zraka, zato ventilatorji GPU tečejo počasneje in tišje. Razume se, da sem imel standardno vprašanje, ali so GPU-ji obešeni po kabelskih vezavah.

Če pa bi gpuShack naredil naslednje izboljšave, bi bil vreden 200 USD izklicne cene.

 • Vgrajen -in vodenje kabla. To je zelo enostavno za vir in izvedbo, presežek kabliranja zaradi GPU-ja pa je vedno težava.
 • Kraji za vgradnjo ventilatorjev bi bili odlični. Vijačni ventilatorji ne samo da pomagajo zračnemu toku, ampak če imate vodno hlajenje AIO (izdelano po meri ali podobno kot R9 Fury), vam ne bi bilo treba ugotoviti rešitve za vgradnjo.
 • Nekoliko večja globina okvirja, tako da lahko sprejme tudi največje PSU-je
 • Večja višina, odvisno od vašega PSU-ja, lahko pri uporabi riserskih trakov nekoliko pritrdite GPU nad PSU..

Podpora za gpuShack

gpuShack je očitno majhno podjetje. Zato ne bo presenetljivo, da je njihova podpora omejena na e-poštna sporočila in Twitter. Vendar, kadar sem jim sporočil težavo, so mi vedno odgovorili v 24-48 urah, tudi ob koncih tedna! Njegova podpora je bila dobro poznana, koristna in nikoli nagnjena. Toliko, da sem se v resnici od njih naučil veliko novih informacij in z veseljem nadaljeval pogovor tudi ob zaključku posla.

Skupino gpuShack / ethOS lahko najdete tudi v številnih rudarskih skupnostih, kot je glavni forum Ethereum Mining. Če imate težave z etOS-om, iščete nasvete za optimizacijo ali želite imeti splošno razpravo, se lahko v skupnosti počutiš kot doma..

Če uporabljate etOS, imajo kanal IRC, na katerega se lahko povežete, prijazni člani pa vam bodo poskusili in vam pomagali, če imate kakršne koli težave ali želite nekaj nasvetov za izboljšanje izvedba vaše ploščadi.

Kako namestiti ethOS

Prijava in prenos

Prijava s programom gpuShack je neverjetno enostavna in deluje tako kot vsaka trgovina z e-trgovino. Ko kupite svoj etOS, boste prejeli e-pošto z navodili za prenos in to je to.

Namestitev in nastavitev

Ko naložite etOS, ga boste morali zapisati na SSD. V bazi znanja obstajajo jasna navodila in spet je bilo to zaključeno v nekaj minutah.

Sprva boste morali zagnati ploščad samo z enim nameščenim GPU-jem in s polno hitrostjo povezan s svojim primarnim režejem x16. Za to priporočam uporabo risalnika x16 - x16 PCIe. Ko bo objavljena in boste že vstopili, boste videli, da samodejno začne rudariti.

Domov za etOS

Nastavite lokalne in globalne konfiguracijske datoteke tako, kot se vam zdi primerno, in nato začnite dodajati GPU-je eno za drugo, pri čemer zagotovite, da jih boste zagnali nekaj časa, da se prepričate, da deluje dobro. Če ste pogumni ali neumni, lahko takoj dodate vse grafične procesorje, vendar lahko to povzroči več težav pri odpravljanju težav..

Spremljanje vaše namestitvene ploščice ethereum

Ko nastavite ploščad, jo boste morali nadzirati. Še posebej, če je zunaj. Na žalost, za razliko od sistema Windows, ne morete namestiti Team Viewerja za spremljanje opreme. Na voljo pa sta še dve metodi: SSH in nadzor spletnega mesta.

S SSH se lahko neposredno prijavite v ploščad in upravljate vse svoje nastavitve od tam ter izvajate ukaze, kot da jih redno uporabljate. Celotna navodila za to nastavitev so na voljo v njihovi bazi znanja.

etOS SSH dostop

Na voljo vam bo tudi povezava, ki omogoča ogled vseh vaših plošč v spletu in spremljanje njihove osnovne statistike. Odličen primer je Virosas ', ki je temeljni član etOS skupnosti.

spletno spremljanje etOS-a

Optimizacija vaše opreme

Ko boste napravo postavili in zagnali, je zdaj čas za optimizacijo. Medtem ko v našem vodniku Ethereum Mining pokrivam veliko več nasvetov, trikov in optimizacij, je v operacijskem sistemu etOS vgrajen zelo priročen ukaz za overclocking.

 1. Odprite nov primerek terminala
 2. Vnesite posodobitev, da poiščete jedro in pomnilniške ure GPU-jev. Če so vsi vaši GPU-ji enakega modela, bo vaša naloga lažja, saj boste lahko za nastavitev spremenljivk uporabili globalne ukaze in morali boste izvajati tudi manj preizkusov stabilnosti..
  Na primer, naši RX480 so jedrna ura 1266Mhz in pomnilniška ura 2000Mhz.
 3. Povečajte svojo osnovno uro za 10Mhz tako, da v konfiguracijsko datoteko vnesete spodnjo vrstico (pri čemer MHz številko nadomestite s tistim, kar ustreza vašemu orodju):
  globalcore: 1276
 4. V vašem terminalskem zagonu putconf && ethos-overlock za uveljavitev sprememb. Za ogled rezultatov uporabite show rudar. Če nastavitev teče dobro obdobje brez stabilnosti ali toplotnih težav, preidite na naslednji korak
 5. Povečajte pomnilniško uro za 10 MHz, tako da v konfiguracijsko datoteko vnesete spodnjo vrstico:
  globalmem: 2010
 6. Spet pazite na stabilnost. Ponavljajte korake 3 do 5, dokler se sistem ne zruši.
 7. Če se boste zrušili, ponastavite na prvotne ure in 24 ur pazite na stabilnost, da zagotovite, da ni prišlo do napak v strojni opremi.
 8. Če ni strojne napake, nastavite zadnje tarče, s katerimi ste bili zadovoljni.
 9. Med postopkom obvezno nastavite tudi nastavitve globalfan in maxgputemp.

ethOS proti PiMP OS

Obstaja še en OS, namenjen hitrem in enostavnemu rudarjenju - PiMP. To je prenosna platforma za takojšnje rudarjenje - preden se boste v glavo spravili kakšne smešne misli. PiMP je cenejši za nekaj dolarjev, vendar je mišljen kot vsestranska rudarska platforma. Medtem ko imajo tudi primer konfiguracije, ker lahko z njim karkoli minete, lahko traja nekaj več časa in težav, da jih nastavite. Če ne načrtujete rudarjenja najrazličnejših kovancev (ali vsaj testiranja), priporočam, da se držite etOS-a.

Zaključek

všeč mi je bilo

 • Hitra in enostavna namestitev
 • Naredi, kar piše na pločevinki
 • Kakovostna podpora in navodila
 • Fantastična orodja za spremljanje
 • Zahvaljujoč Alpereumu, brez rudniškega bazena!

Nisem bil tako prepričan

 • Okvir bi lahko naredil nekatere izboljšave, ki bi bile vredne njegove cene

Sovražil sem

 • Nič

Na splošno je gpuShack fantastično majhno podjetje in za etOS nimamo nič drugega kot pohvale. Če razmišljate o ustanovitvi lastne rudarske ploščadi ali rudarske kmetije GPU, potem ne bi smeli brez tega!

Če imate svoj pregled gpuShack, nam to sporočite v komentarjih.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me