Mnogi ljudje, ki živijo zunaj Nemčije, so zelo zainteresirani za uporabo nemških storitev in spletnih strani. Če želite dobiti dostop do omejenih nemških spletnih mest, potrebujete nemški IP naslov. VPN-ji omogočajo uporabo strežnikov, ki se nahajajo v Nemčiji, to vam bo dal nemški IP naslov.

Poleg tega programska oprema za odjemalce VPN šifrira vse vaše podatke, ko prehaja na strežnike in iz njih. To pomeni, da vaš ponudnik internetnih storitev, vlada, najemodajalec ali delodajalec ne morejo videti, katera spletna mesta obiščete. Zasebnost in anonimnost med brskanjem!

Če tudi prebivate v Nemčiji na dopustu, boste morda želeli odblokirati tudi spletna mesta domov v Nemčiji. Z zanesljivo storitvijo VPN lahko spuščate svojo lokacijo v Nemčiji in tako odblokirate vsa nemška spletna mesta z omejenimi možnostmi.

Najboljši VPN za nemški naslov IP

 1. ExpressVPN - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo
 2. NordVPN - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno
 3. Napolnjen
 4. IPVanish
 5. VPNArea

Kako do nemškega IP naslova

Za nastavitev nemškega naslova IP sledite spodnjim korakom:

 1. Naročite se na enega od VPN-jev v tem priročniku. Za pridobitev nemškega IP-ja toplo priporočamo ExpressVPN, vendar smo v ta vodič postavili še štiri storitve VPN svetovnega razreda, ki bodo to delo tudi odlično opravile.
 2. Prenesite in namestite odjemalsko programsko opremo VPN.
 3. Povežite se s strežnikom VPN, ki se nahaja v Nemčiji.
 4. Pojdite na nemško spletno mesto, do katerega želite dostopati.
 5. Sedite nazaj in uživajte v neomejenem dostopu do čim več nemških spletnih strani, zahvaljujoč vašemu novo pridobljenemu nemškemu IP naslovu.

Izberite VPN in naložite njihovo odjemalsko programsko opremo

platforme za aplikacije expressvpn


Ko ste dobro pregledali priporočena VPN-ja za pridobitev nemškega IP-ja, boste morali iti na spletno mesto vašega najljubšega ponudnika..

Ta programska oprema je na voljo za vse priljubljene platforme, z ExpressVPN pa jo lahko namestite na 3 različne naprave. Plačilo za vaš VPN mesečno bo stalo več kot plačilo letno. Iz tega razloga, če imate sredstva (in nameravate uporabljati svoj VPN skozi vse leto), je najbolje, da plačate eno leto naenkrat.

Po naročilu boste lahko prenesli odjemalsko programsko opremo VPN. Programska oprema se vedno naloži zelo hitro in jo je enostavno namestiti, samo preverite, ali ste izbrali pravi prenos za svojo platformo.

Prepričajte se, da ste izbrali protokol OpenVPN

Pri ProPrivacy priporočamo šifriranje OpenVPN. OpenVPN je robusten protokol za šifriranje VPN, ki vam bo omogočil, da ostanete pravilno varni, zato ga izberite v meniju svojega VPN-ja. Pretok neke geo-blokirane vsebine je nezakonit, ker krši avtorske pravice. Z OpenVPN pa tudi, če se odločite za ogled avtorsko zaščitenega materiala, boste varni - čeprav tega očitno ne moremo odobriti.

Če imate v tej fazi kakršne koli težave (ali katere koli druge), jih bo vaš ponudnik VPN lahko zelo hitro rešil. Vsi VPN-ji svetovnega razreda v tem priročniku imajo fantastične ekipe za podporo strankam - zato se obrnite na njih (ali na nas na spletnem mestu ProPrivacy.com - z veseljem vam pomagamo).

Povežite se z enim od svojih strežnikov VPN v Nemčiji

expressvpn-nemščina-ip-naslov

Na tej stopnji boste odjemalsko programsko opremo že namestili na prenosni računalnik, računalnik, tablični računalnik ali pametni telefon. Z izbranim OpenVPN v nastavitvah ste pripravljeni na VPN v Nemčijo.

Vse kar morate storiti je, da na seznamu strežnikov vašega VPN izberete enega od nemških strežnikov. Izberite najhitrejšo razpoložljivo. Hitrejša se običajno nahaja višje na seznamu. Zdaj, ko ste našli želeni nemški strežnik VPN, kliknite povezavo. To je to! Zdaj imate nemški IP naslov in se lahko VPN v Nemčijo prikaže, kot da prebivate tam - kadarkoli želite.

Pojdite na katero koli nemško spletno mesto, ki vam je všeč!

Če imate nameščen VPN, lahko v spletu obiščete skoraj vse. Do katerega koli spletnega mesta lahko dostopate na katerem koli mestu, kjer ima vaš VPN strežnik - vključno s Nemčijo! Vsi VPN-ji, ki smo jih dali v tem priročniku, zagotavljajo vrhunsko varnost, zasebnost in najboljšo anonimnost. Rezultat tega je, da boste lahko obiskali katero koli nemško ali drugo spletno mesto, ki ga želite.

Preprosto se povežite s strežnikom v državi, ki jo želite obiskati, in v navigacijsko vrstico vnesite spletni naslov, ki ga želite obiskati. Vaš VPN bo prikazal, da ste v tej državi - naslov IP in vse.

Razmislek o pridobitvi nemškega naslova IP

Ko dobite nemški IP naslov iz tujine, morate upoštevati nekaj pomislekov.

Najpomembneje si je zapomniti, da so številne storitve VPN na trgu zelo nezanesljive in nezanesljive. Skupaj je več kot 800 ponudnikov VPN, ki lahko izbirajo med pikčastimi po vsem svetu. Velika večina teh storitev je groznih - počasi in negotovo. Pravzaprav lahko nekateri VPN-ji dodajo vaše varnostne težave namesto, da bi jih odvzeli!

Kako vem, kateri VPN izbrati?

 1. Prvič, če želite predvajati svoj IP naslov v Nemčijo in si ogledati vsebino, ki je omejena na geo, morate biti varno. Žalostna resnica pa je, da vse storitve VPN ne nudijo šifriranja in ravni storitve, potrebne za varnost in zasebnost.
 2. Pri izbiri VPN-ja za pridobitev naslova IP v Nemčiji potrebujete trdne strežnike in trdno politiko zasebnosti. Yo bo želel tudi VPN s strežniki, ki so zelo hitri za gledanje HD vsebin.
 3. Če želite uživati ​​v sproščujoči, brezskrbni VPN izkušnji, potrebujete mir, saj veste, da vaš VPN zasebnost in varnost jemlje zelo resno. Zato mora zagotavljati standardne šifrirane protokole, kot je OpenVPN (priporočeno) in ravnajte tudi s podatki na transparenten, zanesljiv in varen način. Rezultat bo internetna izkušnja brez stresa, ki vam omogoča varno obiskovanje vseh nemških vsebin, ki vas zanimajo.

VPN v Nemčijo - sklep

V tem priročniku smo razložili, kako lahko vsakdo zlahka dobi nemški IP naslov. Čeprav menimo, da je najboljša storitev VPN za pridobitev IP naslova v Nemčiji ExpressVPN, nepristranski in vam ponuja veliko možnosti, smo vključili še štiri odlične storitve VPN.

Medtem ko je ExpressVPN številka ena, vsi VPN-ji v našem vodiču opravijo neverjetno delo pri odblokiranju nemških spletnih mest. Poleg tega vsi zagotavljajo nekakšno preizkusno obdobje ali jamstvo za vračilo denarja. Tako se vam ni treba bati preizkušanja želenega VPN-ja, ki je brez tveganja, da bi zagotovili, da bo deblokiral nemške storitve, ki jih iščete. Poleg tega imajo vsi ponudniki VPN v tem članku vrhunska strežniška omrežja, ki v vaši uporabi zagotavljajo pretresljivo visoko hitrost vpn.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me