Številni ljudje, ki živijo zunaj Indije, želijo imeti dostop do vsebin z omejenim geografskim dostopom. Najlažji način za pridobitev indijskega naslova IP je uporaba storitve VPN. Ob prejemu naslova IP v Indiji obvestila o omejitvah čarobno izginejo in ljudje lahko dostopajo do vsebine, ki je označena samo za Indijo. Z indijskim IP-jem lahko pretakate spletna mesta, kot sta Star Sports (priljubljen indijski športni kanal) in hotstar.


Poleg tega programska oprema VPN šifrira vse uporabniške podatke, ko se prenašajo iz njihovih naprav na strežnike podjetja. Rezultat tega je, da ponudniki internetnih storitev, vlade, najemodajalci ali delodajalci ne morejo povedati, kaj naročniki VPN počnejo v spletu, tudi spletno mesto, ki ga obiščete, nima pojma, kdo ali kje ste. To pomeni visoko raven zasebnosti in anonimnosti med brskanjem po spletu.

Pridobite indijski naslov IP

VPN-ji spodaj imajo strežnike po vsem svetu, zato lahko dobite indijski naslov IP, tako da se preprosto povežete z enim od strežnikov, ki jih imajo v Indiji. Poleg indijskih strežnikov smo tudi te storitve VPN izbrali, ker lahko odblokirajo indijske storitve pretakanja, so zelo hitre in bodo vaš računalnik varovali. Kliknite spodnje ponudnike VPN in poiščite več informacij o njihovi storitvi.

 1. ExpressVPN - 3 indijski strežniki - Chennai - Bombaj | Hitri strežniki | 6,67 USD na mesec
 2. IPVanish - 2 indijska strežnika - Mumbai - New Delhi | Hitri strežniki | 6,49 USD na mesec
 3. NordVPN - 18+ strežniki - Chennai - Bombaj | Varni strežniki | 3,49 USD na mesec
 4. CyberGhost VPN - 1 indijski strežnik - Bombaj | Enostaven za uporabo | 2,75 USD na mesec
 5. VyprVPN - 1 indijski strežnik - Bombaj | Enostaven za uporabo | 4,17 USD na mesec

Dobiti indijski naslov IP je zelo enostavno!

V našem vodniku po korakih vas bomo vodili skozi vse korake za deblokiranje spletnih mest z omejitvami v Indiji. S storitvijo VPN lahko z lahkoto pokličete svoj IP naslov v Indijo.

 1. Pridobite naročnino pri enem od priporočenih VPN-jev za Indijo. Za pridobitev indijskega IP-ja bi predlagali ExpressVPN. Vendar pa, da vam omogočimo izbiro pri tej zadevi, smo pregledali skupno pet super storitev. Vsi so odlični za pridobitev IP naslova v Indiji, zato je izbira na vas.
 2. Prenesite in namestite programsko opremo VPN s spletnega mesta izbranega ponudnika.
 3. Povežite se s strežnikom VPN, ki se nahaja v Indiji.
 4. Pomaknite se do indijskega spletnega mesta, ki ga želite uporabiti.
 5. Sprostite se in uživajte v neomejenem dostopu do toliko indijanskih spletnih mest, zahvaljujoč indijskemu IP naslovu vašega VPN-ja.

Kaj storiti, če so vaši indijski strežniki VPN počasni

Ste se naročili, prenesli programsko opremo in izbrali protokol OpenVPN? Potem je čas, da vaš VPN povežete s strežniki v Indiji.

ExpressVPN ima na voljo več kot en indijski VPN strežnik. To je idealno, saj vam omogoča izbiro indijskih naslovov IP. Če je kdo iz kakega razloga nekoliko počasen, se lahko vedno povežete z drugim na seznamu. Za povezavo preprosto izberite indijski strežnik, ki je višji na seznamu (ta ima najmanjši 'ping', kar pomeni, da je najhitrejši trenutno na voljo) in kliknite povezavo.

Ko je povezava uspešno vzpostavljena, ste končali - zdaj imate v Indiji naslov IP!

Za več informacij obiščite našo stran VPN v Indiji.

Pojdite na katero koli indijsko spletno mesto, ki vam je všeč!

Takoj, ko je nameščen vaš VPN, lahko obiščete spletna mesta z omejenimi možnostmi kjer koli, kjer ima vaš VPN strežnik. ExpressVPN ima na primer strežnike v 78 državah. to pomeni, da ne morete samo prevariti svoje lokacije na indijskih naslovih IP, ampak na katero koli od teh 78 lokacij. Enako velja za vse ostale VPN-je na našem seznamu, ki imajo tudi veliko strežnikov, pikčastih po vsem svetu.

Vsi VPN-ji, ki smo jih dali v tem priročniku, ne zagotavljajo samo varnosti, zasebnosti in anonimnosti svetovnega razreda, temveč imajo fantastične strežnike v Indiji in po vsem svetu. Kot nalašč za pridobivanje naslova IP v Indiji - ali kjer koli drugje, ki ga želite. Rezultat tega je, da boste lahko obiskali katero koli indijsko (ali drugo) spletno mesto, ki ga želite.

Preprosto se povežite s strežnikom v državi, ki jo želite obiskati, in v navigacijsko vrstico vnesite spletni naslov, ki ga želite obiskati. Vaš VPN vam bo prikazal, da ste v tej državi, IP naslov in vse.

Vljuden opomnik

Čeprav je res, da veliko ljudi uporablja VPN za premagovanje obvestil o omejitvah, moramo poudariti, da ne moremo posebej dopustiti kršitve zakona. Če se odločite za dostop do avtorskega gradiva v Indiji ali drugje, to storite na lastno odgovornost.

Dobra novica je, da boste z izbranim OpenVPN internetnimi podatki zelo varni in čim bolj anonimni - kar vam omogoča, da na internetu varno počnete, kar želite v internetu.

Razmislek o pridobitvi IP naslova v Indiji

Ljudje, ki želijo dobiti naslov IP v Indiji, morajo upoštevati številne stvari. Na voljo je več kot 800 VPN storitev, na spletnem mestu ProPrivacy.com pa razumemo, da je izbira lahko nekoliko zastrašujoča. Poleg tega je velika večina teh VPN počasnih, ponujajo slabe varnostne možnosti in izvajajo svoje storitve VPN na način, ki uporabnike ogroža.

Če s podatki ne ravnate profesionalno, šifriranje ni vrhunsko in VPN strežniki niso najvišje kakovosti, boste plačali za storitev, ki vas ogroža. Nekateri VPN-ji imajo celo slabe pravilnike o zasebnosti, ki jim omogočajo, da prodajo vaše podatke tretjim osebam - to je izjemno tvegana praksa, ki vas ogroža!

Zaradi tega smo pri izbiri storitev VPN za ta vodnik upoštevali vse najpomembnejše vidike, ki jih morate vedeti, če želite pridobiti indijski naslov IP.

Za vse je poskrbljeno!

 1. Priključne hitrosti. Nekateri VPN imajo grozne počasne strežnike VPN. Počasni strežniki so dobri za zelo malo in zagotovo vam ne bodo mogli ogledati HD pretočnega videa brez motečega zaostajanja in varovanja. Naši priporočeni VPN-ji so preizkusili omrežja z izjemnimi strežniki VPN, ki Indiji zagotavljajo odlične hitrosti povezave.
 2. Varnost. Vsi izbrani VPN uporabljajo vrhunske protokole šifriranja obsega. Vsi ponujajo izbiro protokolov in ponujajo OpenVPN naš najljubši protokol tukaj na ProPrivacy.com.
 3. Politike zasebnosti. Vsi VPN-ji, ki smo jih dali v tem priročniku, so dobro naročeni in zaupanja vredni VPN-ji. Vsi imajo odlične politike zasebnosti in močno skrbijo za zaščito svojih uporabnikov. Noben ne hrani ključev dnevnika vitalne uporabe, ki bi ga teoretično lahko uporabili za razkritje spletnih mest, ki ste jih obiskali. Z močnimi politikami zasebnosti in zaupanja vrednim in zanesljivim zapisom veste, da so te VPN preizkušene vedno znova in bodo zaščitile vaš digitalni odtis, ko se spotaknete na enega od njihovih indijskih naslovov IP.

Uporabite šifriranje OpenVPN

Zelo priporočamo šifriranje protokola OpenVPN. OpenVPN je priznani industrijski standard šifrirni protokol VPN, ki vas bo varoval in varoval zasebno, ko boste skrivali svoj IP naslov v Indijo. Vse zgoraj naštete storitve uporabljajo šifriranje OpenVPN kot standardno.

Ker se pretakanje nekaterih vsebin, ki so blokirane v geološkem omrežju, krši avtorske pravice (zato je geografsko omejeno), morate biti zelo previdni. Z OpenVPN pa boste tudi v primeru, da se odločite za ogled avtorsko zaščitenega materiala.

VPN v Indijo - sklep

V tem priročniku smo podrobno opisali vse korake, potrebne za pridobitev indijskega naslova IP. Čeprav za pridobitev indijskega naslova IP priporočamo ExpressVPN, imajo drugi VPN-ji, ki smo jih predstavili, tudi vse, kar potrebujete za pridobitev naslova IP v Indiji. Vsi VPN-ji so varni, ponujajo odlično šifriranje, imajo močne politike zasebnosti in imajo dokazano izkušnjo, s katero svojim naročnikom zagotavljajo storitev svetovnega razreda. Torej, pojdite naprej in izberite indikator VPN za indijski naslov IP z varnim vedenjem, da preprosto ne morete iti narobe.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me