Netflix je na voljo skoraj povsod, do njihovih storitev lahko dostopate v več kot 190 državah po vsem svetu. Zato se večina ljudi lahko prijavi v Netflix, ne da bi morali storiti nič posebnega.


Na žalost veliko delovnih mest, šol, univerz in visokih šol blokira Netflix na svojih omrežjih WiFi. Ker je Netflix tako velika pasovna širina, tudi javne dostopne točke WiFi začenjajo omejevati dostop do Netflixa.

Če imate težave z odblokiranjem Netflixa v šoli ali v službi, ne pozabite, kako do njega dostopati.

Kaj potrebuješ?

Odblokiranje Netflixa v šoli ali na delu je izjemno enostavno, vse, kar potrebujete, je poceni spletna storitev, imenovana Virtual Private Network (VPN).

VPN je spletno orodje, ki vam omogoča, da se izognete spletnim blokom in omejitvam. Z VPN lahko preprosto zaobidete bloke, ki jih postavijo omrežni skrbniki, da si ogledate svoje najljubše oddaje Netflix, pa tudi dostop do drugih spletnih mest.

Če želite več informacij, si oglejte naš vodnik za VPN za začetnike.

Kako deblokirati Netflix v šoli ali delati z VPN

Če želite gledati Netflix v šoli ali na delu, preprosto sledite tem preprostim korakom spodaj:

 1. Izberite VPN, ki deluje z Netflixom.

  Prosimo, upoštevajte: Netflix blokira veliko VPN-jev, zato je pomembno, da se držite zelo specifičnih storitev.

 2. Naročite se na storitev VPN.

  Priporočamo, da se prijavite za ExpressVPN, saj so hitri, kar je bistveno za pretakanje v HD, imajo strežnike po vsem svetu in so zanesljivi.

  Obstajajo še druge storitve VPN, ki lahko odblokirajo Netflix, poglejte si našo stran VPN za Netflix in si oglejte najboljše.

 3. Prenesite programsko opremo VPN in jo namestite v svojo napravo.

  Za pomoč imamo na voljo nekaj priročnikov za namestitev posebnih naprav za Windows, Mac, Linux, iOS, Android in Fire TV Stick.

 4. Prijavite se v VPN s svojimi poverilnicami.

 5. Povežite se s strežnikom VPN bodisi v vaši državi - ali v drugi državi, ki ima Netflix.

  Ali si vedel? Dodatno vsebino Netflix lahko odblokirate tako, da se povežete s strežnikom v drugi državi!

 6. Odprite Netflix in začnite predvajati oddaje - kljub temu da je še vedno na mestu, kjer je blokiran!

  Imate težave? Oglejte si naš vodnik za odpravljanje napak v Netflix VPN za pogoste popravke.

Vsi VPN-ji ne delujejo z Netflixom

Pomembno je, da ne veste, da vse storitve VPN odklepajo Netflix. Pravzaprav je le majhno število VPN-jev sposobno zaobiti prepoved Netflix VPN. Seznam storitev, za katere je zagotovljeno, da bodo odblokirali Netflix, glejte naš Netflix VPN vodič.

Uporabni vodniki po Netflixu

Kako pridobiti ameriški Netflix za Android, iPhone in iPad

Najboljši VPN za Netflix 2020 | PRESKUŠENO & PREVERJEN [DNEVNI]

Premagajte blok Netflix VPN - Nasveti za odpravljanje težav za sporočilo o napaki proxy Netflix

Kako VPN deblokira Netflix v šoli ali deluje WiFi?

Povezava z VPN vzpostavi šifrirano povezavo med vami in ponudnikovim strežnikom. To lahko predstavljamo kot predor, ki skriva vašo spletno aktivnost pred omrežnimi skrbniki in omogoča obhod filtrov, ki jih vsiljujejo požarni zidovi, in deblokira omejena spletna mesta, kot je Netflix.

Ne glede na to, čeprav lahko vsak ugleden VPN obljublja zasebnost vsem, ki spremljajo internetni promet, bodo le določeni VPN-ji lahko zašli mimo zaznavanja proxy Netflix-a, zato izberite ponudnika pametno.

Ali lahko odblokiram Netflix v šoli ali delam brezplačno?

Verjetno ne. Čeprav obstajajo nekatere brezplačne storitve VPN, so običajno omejene glede hitrosti povezave in omejitev prenosa. Zaradi tega niso primerni za pretakanje oddaj na Netflixu. Poleg tega izjemno omejeno število VPN-jev dejansko deluje z Netflixom, večina brezplačnih storitev pa spada v to kategorijo.

Ampak, kjer je volja, obstaja način. Če želite brezplačno zaobiti omejitve internetne povezave, nekatere storitve VPN ponujajo garancije za vračilo denarja ali brezplačne preizkuse. ExpressVPN, ki je ena najboljših storitev na trgu, ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja.

Imate težave?

Ponudniki VPN so v nenehni igri mačk in mišk z Netflixom, storitve VPN, ki imajo dostop do Netflixa, pa se nenehno razvijajo. Če imate težave, poskusite s spodnjimi metodami ali poiščite naš Netflix VPN priročnik za odpravljanje težav za dodatne popravke.

Povežite se z drugim strežnikom VPN

Če ste se v tem priročniku prijavili na enega od VPN-jev in ne morete dostopati do Netflixa, je to morda zato, ker se morate povezati z določenim strežnikom..

Netflix redno blokira IP-naslove VPN, zato je večina VPN-jev opustila poskus, da bi ga odblokirali. Nekaj ​​ponudnikov, ki sprostijo samo določene kataloge. Tako boste morali preveriti pri svojem VPN, da ugotovite, kateri strežnik morate uporabiti.

Skrijte svoj VPN promet

Če se že povezujete s pravilnim strežnikom VPN za Netflix, vendar imate še vedno težave, je verjetno, da vaš skrbnik lokalnega omrežja blokira promet VPN. V tem primeru priporočamo, da poskusite uporabiti funkcijo zatemnjenja VPN-jev.

To je tehnologija, ki vam omogoča, da obidete te vrste skrbniških blokov. Če imate težave še naprej, se bo vredno obrniti na podporo ponudnika, saj mnogi nudijo pomoč prek celovitih klepetalnic in e-poštnih storitev. Za več informacij si oglejte naš vodič o skrivanju prometa VPN.

Druga možnost je, da poskusite uporabiti Netflix VPN, ki zagotavlja Shadowsocks, saj je znano, da je deloval pri nekaterih uporabnikih. Shadowsocks je alternativni način ustvarjanja tunela do proxy strežnika (HTTP proxy), ki ga ponuja nekaj VPN-jev. Omeniti velja, da Shadowsocks niso enaki SOCKS5. Edini Netflix VPN, ki trenutno ponuja Shadowsocks, za katere vemo, je PrivateVPN .

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me