Februar je mesec ljubezni, romantike, prijateljstva in družine. Ko se za vogalom znajde valentinovo, boste morda potrebovali nekaj utrinkov, da si jih ogledate s svojim pomembnim drugim.


Na srečo ne boste razočarani nad dodatki Netflixa februarja 2018. Tudi če nameravate Valentinovo preživeti s prijatelji in družino, ima Netflix še vedno kaj za ponuditi. Z malo akcije, romantike, komedije in pustolovščine na meniju, kam se lahko resnično zmotite?

Naslovi prihajajo tako v ZDA kot v Veliki Britaniji, različice Netflixa, pa tudi po vsem svetu. Če vidite spodaj navedeno oddajo, ki trenutno ni na voljo v vašem katalogu Netflix, ne skrbite. Z uporabo VPN Netflix naročniki lahko odblokirajo Netflix kataloge z vsega sveta. Če niste zunaj ZDA, lahko z dostopom do VPN dostopate do ameriškega kataloga Netflix, ki ima več naslovov kot katera koli različica druge države Netflix.

Netflix UK

Ella očarana - 1. februarja

Fantastični romantični film iz leta 2004 Ella Enchanted je popoln film za ogled valentinovega s svojim pomembnim drugim. Filmska zvezdnika Anne Hathaway in Hugh Dancy temelji na romanu iz leta 1997, ki ga je napisal Gail Carson Levine. Film je osredotočen okoli klasične pravljične Pepelke, s kančkom čarobnega zasuka.

Ta film je odlična izbira za pare, ki imajo raje romantične utrinke s kančkom komedije in pustolovščine. Še bolje, Ella Enchanted je tudi odličen način za zabavo otrok na hladnem februarskem vikendu ali samo na splošno!

Ko smo se prvič srečali - 9. februarja

Ko smo se prvič srečali je romantični komični film 2018, v katerem igrajo Adam DeVine, Alexandra Daddario, Shelley Hennig, Andrew Bachelor in Robbie Amell. Ta originalni film Netflix je kot nalašč za valentinovo noč z vašim fantom, punco, možem, ženo, psom - kdorkoli! Še bolje: ima za vsakogar nekaj!

Film sledi moškemu po imenu Noah, ki sreča dekle iz svojih sanj, le da bi se naslednja tri leta spraševal, zakaj nista skupaj. Ko dobi priložnost, da potuje nazaj v čas, da spremeni stvari, zelo hitro spozna, da stvari niso vedno lahke ... in včasih; ne bi smeli biti.

Ko smo se prvič srečali | Uradna prikolica [HD] | Netflix

Ko smo se prvič srečali | Uradna prikolica [HD] | Netflix Ko smo se prvič srečali | Uradna prikolica [HD] | Netflix

Nenadomestljiv Tebi - 16. februarja

Če ste razpoloženi za dober jok, se zdi film Nenadomestljiv Zveni, kot da bi vas lahko zanimal. Še en originalni film Netflix, ki bo izšel 16. februarja, Nenadomestljivi Vi pripovedujete zgodbo dveh sorodnikov, ki se ob napovedi končne diagnoze raka zgodita, da se življenje zruši..

Nenadomestljivi Zvezdniki Oxfordske igralke Gugulethu Sophia Mbatha-Raw in Michiel Huisman Game of Throne. In kljub temu, da ste izšli dva dni po valentinovem, lahko še vedno uživate v tem ljubečem filmskem zmenku s svojo ljubljeno osebo - samo spomnite se na vročo čokolado, papirčke iz papirja in kokice!

Mut - 23. februarja

Kot dodatek k svoji zbirki romanskih filmov iz februarja 2018 Netflix prinese na mizo Duncana Jonesa. Opisan kot "duhovno nadaljevanje" filma Jonesovega filma Luna 2009, Mute prikazuje Aleksandra Skarsgårda kot Lea Beilerja - nemi barman, ki poskuša najti ljubezen svojega življenja, ki je skrivnostno izginila.

Ta film je vsekakor vreden ogleda, še posebej za tiste, ki so videli Jonesov film 09 Luna. Ne skrbite: ogled Lune ni pogoj. Če vas čakajo ljubezenske zgodbe s skrivnostnimi odtenki, bo ta film zagotovo nad vašo ulico. Ne pozabite paziti na to 23. februarja!

Izklopi zvok | Uradna prikolica [HD] | Netflix

Izklopi zvok | Uradna prikolica [HD] | Netflix Izklopi zvok | Uradna prikolica [HD] | Netflix

Netflix US

Ameriška pita 1 & 2. - 1. februarja

Kaj je za Valentinovo boljše od klasične najstniške seks komedije? Ameriška pita 1 & 2 sta ikonični favoriti med najstniki in odraslimi, prvi film je izšel leta 1999, drugi pa leta 2001. Kljub več nadaljevanjem, ki so bile objavljene od takrat (ki bodo na Netflix dodane tudi 1. februarja), prva dva še vedno vzameta torto na svetu klasike.

Oba filma igrata igralca in igralca, kot so Eugene Levy, Jason Biggs, Alyson Hannigan in Seann William Scott. Ti filmi so kot nalašč za prijatelje ali pare, ki iščejo bolj komični dotik na valentinovo, v nasprotju z običajnim festivalom piščančjih fliktov. Najboljši del tega je, da so ti filmi odlični za kateri koli spol in večino starosti!

Bachelors - 21. februarja

2017 ameriški komično-dramski film Bachelors zvezde J. K. Simmonsa kot vdovec, ki naj bi se s svojim najstniškim sinom preselil po državi za novo službo. V tem procesu oba moška srečata ženske, ki jim pomagajo najti pot nazaj k sreči. Bachelors je čudovit film z prepričljivimi liki in počuti se dobro.

Zanimivo je, da je film načrtoval tudi režiser in scenarist Kurt Voelker, ki je imel zelo specifične ideje. Voelker je leta 2015 napovedal, da bo režiral komično-dramski film po lastnem scenariju in da bo vdovec igral J. K. Simmons. Na srečo je bil Voelker prav pri izbiri za igranje - nekaj, kar bi vsekakor morali videti sami!

THE BACHELORS Uradni napovednik (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Teena...

THE BACHELORS Uradni napovednik (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Najstniški romantični film HD THE BACHELORS Uradni napovednik (2017) J.K. Simmons, Julie Delpy, Najstniški romantični film HD

Jeepers Creepers 3 - 24. februar

Trilogija Jeepers Creepers prihaja z veliko nasprotij, predvsem po zaslugi režiserja Victorja Salve, ki je bil leta 1988. obsojen zaradi spolnih kršitev z otrokom. Salva na stran, Jeepers Creepers je ikoničen film grozljivk, ki ga mnogi grozljivci negujejo. Ko je bil leta 2006 razglašen Jeepers Creepers 3, so vsi s pričakovanjem čakali na njegovo izdajo.

Na žalost so čakali zelo dolgo, saj Jeepers Creepers 3 niso izšli šele 11 let pozneje, leta 2017. Najhuje je bilo, da je film izšel le v določenih gledališčih in le za zelo omejen čas. Na srečo Netflix 24. februarja objavlja grozljivke v vaš užitek ob gledanju. Ne upajte preveč upanja - film je naletel na veliko polemik.

Po drugi strani pa obstaja samo en način, kako ugotoviti, ali ustreza vašim pričakovanjem!

Netflix Originals: na voljo po vsem svetu

Altered Carbon (1. sezona) - 2. februarja

Altered Carbon je Netflixova originalna serija, ki je izšla 2. februarja 2018. Serija temelji na romanu iz leta 2002, ki ga je napisal angleški avtor Richard K. Morgan. Če vas bodo v prihodnosti pritegnile televizijske oddaje 350 let: Altered Carbon se zgodi v futuristični distopiji leta 2384.

Z Joelom Kinnamanom in Jamesom Purefoyjem, Altered Carbon sodeluje s Kinnamanovim junakom, ki pomaga pri reševanju umora Purefoyevega lika - z malo izbire glede tega. Ta serija je odličen način, da preživite čas na valentinovo, z desetimi akcijskimi epizodami, da boste vedno zaposleni.

Prikolica o spremenjenem ogljiku 1 sezona | Rotten Tomatoes TV

Prikolica o spremenjenem ogljiku 1 sezona | Rotten Tomatoes TV Prikolica o spremenjenem ogljiku 1 sezona | Rotten Tomatoes TV

Toplogredna akademija (2. sezona) - 14. februar

Druga sezona rastlinjaške akademije bo izpuščena ravno za valentinovo - popoln izgovor, da pustite svojim otrokom varuško, ko greste ven in uživate v počitnicah s svojimi pomembnimi drugimi ali prijatelji! Po drugi strani je ta serija tudi odličen način, da preživite čas s svojimi otroki, ne da bi vas dolgočasili.

Akademija za rastlinjake temelji na izraelski TV seriji Rastlinjak. Izvirnik Netflix je bil prilagojen za mednarodno občinstvo, vendar ima podobne teme kot izraelska različica. Serija se vrti okoli skupine otrok iz rivalskih šolskih hiš, ki odkrijejo zaplet za uničenje planeta. Otroci seveda začnejo svojo tajno preiskavo v upanju, da bodo rešili svet!

Uradna prikolica Greenhouse Academy za sezono 2

Uradna prikolica Greenhouse Academy za sezono 2 Uradna prikolica Greenhouse Academy za sezono 2

Vse zanič! (1. sezona) - 16. februarja

Vse zanič! je izvirnik Netflix z novoletnimi temami in tonami komedij. Serija je postavljena sredi devetdesetih let in je v bistvu parodija na najstniško kulturo v tistem obdobju. V seriji naj bi bilo predstavljenih deset 30-minutnih epizod in zvezdnic, ki so se znašle v igralkah in igralcih, kot sta Peyton Kennedy in Jahi Winston.

Ta serija ni popolna samo za otroke, ki jih ob vikendih čakajo, ampak tudi za starše, ki se želijo spomniti na svoje šolske dni. Vse upamo, imamo veliko upanja! - upajmo, da ne bomo razočarani. Če bomo še izšli še druge originalne serije Netflixa, zagotovo ne bomo! Ne pozabite obvestiti o izidu 16. februarja.

Dostop do Netflix-a v celoti z VPN

Verjetno do zdaj veste, da Netflix vsebino ločuje glede na regijo, ki si jo ogledujete. To je lahko zelo mučno, saj se včasih morda veselite oddaje, ki je na sporedu samo v državi, v kateri niste. Če naslovi, ki jih želite videti, niso na voljo v vaši regiji, ne bodite zmeraj veseli. Z našim vodnikom za deblokiranje vsebine Netflix z uporabo VPN-ja to ni težava. Upoštevajte, da ne bodo vsi VPN-ji odblokirali Netflix.

Na srečo je Netflix pred kratkim trdil, da si prizadeva za globalno licenciranje vse svoje vsebine. Na žalost s kompleksnostjo zakonov o avtorskih pravicah najbrž imamo še veliko časa.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me