Vsakih nekaj let tehnologija prinaša nove možnosti in izkušnje v naše življenje. Naslednja velika meja se zdi Internet stvari!

IoT je očaral velika podjetja, kot sta Amazon in Google, pa tudi startupe in amaterski izumitelji. Prvi dve skupini se zelo rad oglašujeta v svojih izdelkih, zato je ta članek o slednjem.

Zbrali smo nekaj najbolj navdihujočih projektov interneta stvari. Nekateri so domači in jih lahko naredite sami, nekateri so profesionalni izdelki, vendar so vsi odlični in jih je vredno preveriti.

Petcube

Nikoli se ne sprašujte, kaj Fido spet pripravlja! S sistemom Petcube lahko hišnega ljubljenčka spremljate, ko je odsoten, in po potrebi komunicirate.Petcube

Če ste na treningu, uporabite Petcube, da razpustite priboljške, ko je pravi čas. S hišnim ljubljenčkom se lahko pogovarjate prek enote in jim sporočate, da odobrite (ali ne!) Ali njihova dejanja. Aktivirajte vgrajeni laser za predvajanje ali uporabite storitev snemanja v oblaku, da boste pozorni na človekovega najboljšega prijatelja, ko tega ne zmorete sami.


Tudi ko vas ni doma, se vaši hišni ljubljenčki nikoli ne bodo počutili sami s Petcubejem.

Pogled ura

Naši dnevi se vrtijo okoli časa.Pogled ura

Določa, kam gremo, kaj počnemo, koga vidimo in kako načrtujemo prihodnost. Ura Glance vam lahko pomaga, da kar najbolje izkoristite svoj čas. To je pametna ura, ki vas opozori, kadar je to potrebno, in olajša natančno vedenje, kako naj preživite dan. Uporablja se lahko kot splošna budilka ali ura. Prav tako pošilja opomnike o sestankih in dogodkih. Povedal vam bo, kdaj se v vašem domu odprejo vrata ali kakšno je vreme zunaj.

Ne glede na to, kaj morate vedeti, vam lahko Glance Clock sporoči noter. Njegova svetla in barvno zasnovana zasnova poskrbi, da ne boste nikoli zapravili svojega najdragocenejšega sredstva - časa.

Revio

Impulse je alarm za motocikle, ki prihajajo, ki naredi več kot standardni alarm.Revio

Ob dotiku koles pošlje opozorila, ki lastniku omogočijo, da sproži alarm, pregleda svoje kolo ali pa razdeli opozorilo organom. Če se kdo odpelje s kolesom, ga bo funkcija GPS zasledila. Impulse tudi zaščitijo lastnika med vožnjo. Če se zgodi nesreča, Impulse pošlje na pomoč in obvesti organe o njihovem natančnem položaju. Strojno opremo je enostavno vgraditi in jo je mogoče skriti pod sedežem, tako da presenečenje ujame morebitne tatove.

Idealen delovni prostor

Spoznajte Altizen, pametno stoječo delovno postajo.Idealen delovni prostor Altizen

Če ste utrujeni, da vas boli hrbet ali se vsak dan po kosilu spočijete za mizo, je čas, da se vprašate o svojem delovnem položaju. S pritiskom na gumb lahko preidete od sedečega do stoječega, medtem ko ta poročila opravite za svojega šefa.

Delovna postaja ima vgrajeno inteligenco, ki spremlja vašo aktivnost in dnevno kuri kalorije. Ko bo vedel, da morate črpati kri nekoliko hitreje, se bo vaša delovna postaja dvignila ob tej priložnosti. Nekoliko se boste počutili bolje in telo bo cenilo aktivnost.

Spinn

Spinn zagotavlja resnično edinstveno doživetje kave.Spinn kava

Naredi vse, kar počne tvoja najljubša barista. Mlet fižol in izdeluje različne napitke, vključno s kavo, espressom in kapučino. Enoto lahko nadzoruje vaš pametni telefon, saj je povezan z WiFi in skrbi za vse za vas. Ima vgrajen vodni filter in odpravlja odpadke drugih avtomatskih kavnih aparatov. Poleg tega ga je mogoče povezati tudi z Alexa.

Jutro ob hitrejši skodelici kave, ki ima boljši okus od drage kavarne, bi lahko bila ena najboljših dogodkov IoT doslej.

Radost

Ali so vsi vaši dragoceni družinski spomini raztreseni na različnih napravah? Poročne fotografije na tabličnem računalniku, fotografije otroškega rojstnega dne na starem telefonu in zadnji dopust na prenosnem računalniku? Nikoli ne gre za opravilo.Radost

Zdaj je enostavno vse svoje spomine organizirati na enem mestu, ki je vizualno osupljivo. Fotografski album Joy uvaža vaše fotografije in videoposnetke, jih varno varnostno kopira in jih nato pripravi za vas v okusnih namazih, ki jih je zabavno gledati in deliti. Ima nostalgijo po foto albumu s priročnostjo deljenja družbenih medijev.

Pri nas je prihodnost shranjevanja slik za sentimentalne.

Droneseed

DroneSeed sodeluje s komercialnimi gozdovi, da bi pogozdovanje postalo hitrejše, varnejše in učinkovitejše.DroneSeed

So edina takšna služba, ki jo je odobrila FAA. Z ekipo dronov trenutno lahko razpršijo gozdove za invazivne vrste in zaščitijo obstoječo vegetacijo. Zaradi pomanjkanja zanesljivih delavcev in nevarnih krajin trenutno delajo na tehnologiji za zasaditev novih dreves, kar bi lahko močno vplivalo na ekosisteme v stiski. Strankam omogočajo tudi vpogled v pomoč pri usmerjanju prihodnosti gozdarstva.

GymTrack

Gymtrack lastnikom telovadnic zagotavlja deljive podatke, ki jim pokažejo, kako člani uporabljajo svojo opremo.GymTrack

Ti podatki se lahko uporabijo za zagotovitev pravilnega nakupa opreme v prihodnosti in omogočajo hitrejše zamenjave premalo uporabljene ali nepriljubljene opreme za vadbo. Razporeditev telovadnic je mogoče izboljšati tako, da veste, kateri stroji so najbolj priljubljeni, kar olajša tudi zmanjšanje čakalnih dob. V fitnesu je lahko zadrževanje strank težko. Uporabniki pa lahko z Gymtrackom bodite prepričani, da slišijo, kar želijo njihove stranke. Gymtrack ne bo razočaral s svojo prilagoditvijo prijavljenih podatkov.

Foodini

Foodini je prihodnost, ki smo si jo zamislili.Foodini

Uporabnikom omogoča tiskanje prave hrane iz svežih sestavin. Čeprav naprava še ni na voljo, naprava obljublja, da bo upravljala zapletene in zamudne korake priprave hrane, kar bo več ljudem omogočilo, da bodo brez zadržkov naredili domače obroke. Čeprav se zdi ideja futuristična in skoraj bolj zabavna kot koristna, obstajajo možnosti, da ta tehnologija izboljša življenje neštetih posameznikov. Tehnologijo bi lahko uporabili za zagotavljanje vitalne prehrane na območja, kjer ni na voljo. Na območjih izredne lakote bi lahko tiskalniki hrane, kot je Foodini, ponudili rešitev.

Koncept tiskanja vašega najljubšega obroka je bližje, kot si mislite!

Samsara

Iščete način za enostavno upravljanje in oceno voznih parkov? Samsara ima intuitivno tehnologijo, ki jo iščete. Njihova izbira prehodov IoT, okoljskih monitorjev, modulov kamer in vhodnih modulov vam omogoča, da se povežete in osvojite.Samsara

Njihov najnovejši prehod za sledenje voznega parka ima GPS v realnem času in visokohitrostno brezžično povezavo 4G LTE, ki omogoča enostavno povezovanje senzorjev, videov in aplikacij. Odlikuje ga vgrajena dostopna točka WiFi za produktivnost na poti in je ELDS s certifikatom FMCSA za ure storitev.

Gonilniška aplikacija Samsara bo delovala na kateri koli sodobni napravi Android ali iOS, s čimer bo postavila dostopne nastavitve in zagotovila možnosti povezave, ki jih konkurenca ne more.

ICON

Kdo potrebuje butlerja, ko ima lahko namesto njega ICON Home? Naprava se takoj poveže s katerim koli domom in izboljša dnevno produktivnost in varnost družin vseh velikosti.ICON Smarthome

Njegov vmesnik z zaslonom na dotik se lahko programira tako, da vam pokaže informacije, ki jih najbolj potrebujete, ne glede na to, ali gre za vreme ali prihodnje družinske sestanke in zaveze. Sinhronizira se z več koledarji, tako da nikoli več ne zamudite sestanka.

ICON Home vam omogoča, da z lahkoto nadzorujete svoje notranje prostore, kar zagotavlja udobje ves čas. Ima tudi senzor gibanja, za optimalno udobje pa ga lahko nadzoruje vaš pametni telefon.

Kittyo

Mačke so lahko nagajive, vendar boste s Kittyo lahko sledili svojim kosmatim mačkam. Ta naprava vam omogoča gledanje, govorjenje, igranje z in celo snemanje mačke, ne glede na to, ali ste v drugi sobi, v pisarni ali potujete za vikend.Kittyo

Napravo preprosto postavite v optimalen prostor v vašem domu, naložite brezplačno aplikacijo, povežite se z WiFi in že ste pripravljeni na uporabo. Uporabite svoj pametni telefon za izdajanje mačjih priboljškov, snemanje in skupno rabo video posnetkov mačjih luknjic, nadzor laserja, da bo vaša mačka angažirana in še več. Niti vam niti vaši mački ne bo nikoli več dolgčas.

Nello

Možnost naročiti karkoli od koder koli in jo dostaviti na vaša vhodna vrata je priročna, ni pa nujno za tiste, ki živijo v apartmajih. Če vas ni doma, če želite zgovoriti osebo za dostavo, se bo preusmerila na naslednjo dostavo. Razen če imate Nello, ki sodeluje z nekaterimi najbolj priljubljenimi dostavnimi storitvami na planetu.Nello

S pametnim telefonom lahko nadzorujete svojo interfonsko enoto, brezžično odprete vhodna vrata in pridete domov po pakete, ki čakajo na vašem pragu. Če vas skrbi tatvina, je treba dodati še dodatno zavarovanje. Stanovalci lahko končno naročijo z zaupanjem.

Humavox

Humavox spreminja način, kako dober račun polnimo, ne glede na to, ali gre za pametne telefone, slušalke ali medicinsko opremo. Njihovi izdelki so zasnovani v prepričanju, da nam nikoli ne bo zmanjkalo baterije, se spoprijemajte s težavo s polnjenjem ali pa se zaradi tehničnih sposobnosti omejujemo s polnjenjem.Humavox

Njihova brezžična polnilna platforma ETERNA uporablja radiofrekvenčne valove za brezžično polnjenje vaše najljubše naprave. Toda zaradi česar se Humavox resnično razlikuje od konkurence, je to, da njihova platforma ne potrebuje natančne namestitve za polnjenje.

Postopek polnjenja je bolj naraven in učinkovitejši.

List

Prihodnost kmetovanja je tu.LIST

Z LEAF lahko s sodobno tehnologijo gojite različna zelišča, sadje in zelenjavo. LEAF je vedno večja posoda, ki vrtnarjem vseh ravni spretnosti omogoča, da gojijo svoje izdelke brez škodljivih kemikalij ali pesticidov in pri tem prihranijo denar. Vaše rastline bodo samodejno rasle z natančnim nadzorom temperature in vlažnosti. Hranila se samodejno dozirajo, LEAF pa lahko pripnete do vodnega vira. Obstaja ogljikov filter, ki preprečuje nenavaden vonj, vaš pametni telefon pa nadzoruje vse.

Nikoli prej ni bilo lažje pridelovati prave in zdrave hrane!

Cue Sport senzor

Športniki vedno iščejo načine za izboljšanje svoje igre in s senzorjem Cue Sport to nikoli ni bilo lažje.Športni senzor Intelligence Cue Sport

Ta lahek in združljiv senzor je združljiv s čeladami, trakovi za glavo in pokrovčki lobanje. Zajema podatke in pomaga športnikom prepoznati trende in izboljšave, tako da lahko postanejo najboljša različica samega sebe.

Cue sledi hitrosti, razdalji, lokaciji zadetka, resnosti zadetka in še več. Idealen je za ekipno ali individualno uporabo in deluje za nogometaše, hokejiste in nogometaše, če naštejemo le nekaj.

Če želite na terenu čim bolje izkoristiti svoj čas, vam lahko pomaga Cue Sport Sensor.

Platforma Yuktix IoT

Yuktix s projekti IoT spreminja kmetijstvo v Indiji. Njihova namestitev brezžične, sončne samodejne vremenske postaje in postaje za kakovost zraka uporablja 16 senzorjev za spremljanje različnih podatkov, ki jih v trenutku delimo, da bi razumeli trenutne rastne razmere in boljši napredek.Yuktix

Podatke zajamejo senzorji, preko naprave Yuktix prenesejo v oblak in nato prikažejo v aplikaciji Yuktix. Senzorji zbirajo podatke, povezane z atmosfersko temperaturo, vlago, tlakom, hitrostjo vetra, temperaturo tal in zunanjim hrupom.

Podatki bodo omogočili bodisi preteklih šest ur, kot povprečje zadnjih 24 ur, ali pretekli teden. Postaja zagotavlja natančne meritve in reprezentacijo kmetijstva, ki jih ni mogoče nadzorovati vizualno, kar izboljšuje kakovost končne letine.

Brezžični pospeševalnik

V tej podrobni vadnici Damon Kohler lahko ustvarite svoj brezžični pospeševalnik z nekaj XBees in nekaj drugimi dodatki..Damon Kohler Wireless Wireless Accelerometer

Za začetek boste morali konfigurirati in nadgraditi vdelano programsko opremo na svojih XBees in nato začeti povezati vse komponente. Ko poženete nekaj kod Python, bi morali biti dobri.

Vse te podrobnosti najdete v tej vadnici, skupaj z nekaj osnovnimi nasveti, ki bi vam lahko koristili, če naletite na težavo ali dva. Za kaj boste uporabili merilnik pospeška?

Senzorji športne opreme

Ko se v športni areni trudijo pridobiti prednost pred konkurenco, se mnogi obračajo na športno analitiko.Senzorji športne opreme Univerze Illinois

Trenerji lahko izboljšajo svoje treniranje in igralci se lahko izboljšajo tako, da lahko spremljajo vsako potezo žoge, igralci pa jih analizirajo in analizirajo. Uporaba senzorjev v čevljih igralcev in igralne žoge pridobiva vse bolj privlačnost. Ti senzorji lahko spremljajo gibanje do nekaj centimetrov in zaznamujejo smer in orientacijo.

Še vedno je veliko prostora za napredovanje s senzorji, a povratne informacije in navdušenje se obeta. Nekega dne bi lahko bili senzorji v športni opremi nova norma.

Projekt ABBIE

ABBIE je projekt na inštitutu Wyss na univerzi Harvard, namenjen razvoju avtomatizirane naprave za zgodnje odkrivanje in zdravljenje anafilaksije. V večini primerov je mogoče hitro zdraviti anafilaksijo in preprečiti resne zaplete ali celo smrt. Če pa neznana alergija ali epinefrin ni na voljo, so posledice hude. Cilj projekta ABBIE je razviti nosljivo napravo, ki zazna simptome anafilaksije in samodejno vbrizga epinefrin, koncept, ki bi lahko rešil življenje po vsem svetu..Projekt ABBIE Univerze Harvard

Tehnologija je trenutno na voljo za izdajo dovoljenj in izvajajo se bolj poglobljene raziskave, da bi bolje razumeli, kako odkriti anafilaksijo v najzgodnejših fazah.

Modul usmerjevalne antene

Modul usmerjevalne antene je mehansko krmiljena antena s pametnim oblikovanjem žarka. Zgodnji prototipi so bili že zadovoljivi, vendar je pri delih veliko nadgradenj.Modul za usmerjanje antene Northeastern University

Modul je mogoče pritrditi na vse terence z mehanskimi komponentami, ki podpirajo in usmerjajo njegovo fizično gibanje. Primarni gonilnik zagotavlja krmiljenje parametrov antene. Razširitveni modul bo združljiv z oddajniki ZigBee, WiFi in Bluetooth. Treba je opozoriti, da so bili zgodnji prototipi omejeni v enostavni uporabi in robustnosti zaradi manj kot idealne opreme, vendar bodoči modeli kažejo več obetanja. Antena je odlična tudi za komunikacijo pod motnjami, do 50 000 višjo od komercialnih naprav.

Pametna energija v stavbah

Pokrajine so bile nekoč narejene le iz dreves in nihajnih gričev, zdaj pa je bolj pogosta in se pričakuje, da bodo videti pokrajine, napolnjene z arhitekturo.Pametna energija v stavbah

Sprejeti je treba, da so stavbe zdaj ravno toliko našega sveta kot narava in najboljši način, da zagotovita, da obe živita v sožitju, je ustvarjanje pametne energije. Ta poskus je preizkusil resnično učinkovitost zelene poslovne stavbe s certifikatom LEED z presenetljivimi rezultati. Zgradbe, zasnovane tako, da so okolju prijaznejše, lahko dejansko porabijo več energije kot standardne zgradbe, odvisno od njihovega centraliziranega nadzora stavbe. Preberite, kako so tukaj zbrani podatki.

IoT mesto - kjerkoli je omrežno gumb

Tukaj je zabaven projekt, ki vas bo pustil s svojim lastnim gumbom "enostavno".Pametni gumb Familab

Naročiti morate gumb Amazon Dash in porabiti nekaj časa za programiranje. Namestitev vključuje prenos aplikacije Amazon Shopping in dostop do menija gumba Dash. To bo vašemu telefonu omogočilo, da najde gumb, vendar ne izberite ničesar za nakup. Prepričajte se le, da je povezan s telefonom. Nato namestite nekaj knjižnic s programom Python. Kodo lahko prilagodite po svojih željah. Nekateri uporabljajo svoj novi gumb kot časovnik ali za vklop in izklop luči.

Če si lahko omislite to kodo, jo lahko stori vaš gumb!

10 $ naredi sam pametni gumb Wifi

Želite preizkusiti svoj projekt pri projektu IoT, ki je bil zasnovan za novorojenčke?Naredi sam pametni gumb WiFi s preprostimi stvarmi IoT

Pametni gumb DIY WiFi ne zahteva nobenega kodiranja ali spajkanja. Prav tako je neverjetno cenovno ugoden. Ta pametna tipka lahko pošlje obvestilo o pametnem telefonu, SMA, e-pošto ali samodejni telefonski klic na, uganili ste, pritisk gumba.

Navodila je enostavno slediti in vse razdelijo na prebavljive dele, od materialov do orodij do strojne programske opreme. To je popoln IoT projekt za začetnika. To vam bo zgradilo samozavest in za svoje napore boste pokazali nekaj zabave.

Pojem

Lastništvo stanovanja prihaja z veliko odgovornosti.Pojem

Ko pa niste vedno tam, da spremljate njegovo trenutno stanje, kako ste lahko prepričani, da ni nič hudo narobe?

S pojmom boste vedno vedeli trenutno stanje vašega doma. Senzor naredi več kot drugi varnostni sistemi za dom. Namesto da bi bili obveščeni, ko se odprejo vrata, vedite, ali je odprt sef za pištolo, medtem ko so otroci sami doma ali če se alarm ogljikovega monoksida ugasne. Preberite več o puščanju vode, preden pride do prevelike škode ali če v sobi postane nenavadno toplo ali hladno.

Ta naprava IoT bo vaš dom in družino zaščitila pred številnimi možnimi nesrečami.

Hackable Scale

Želite dodati malo humorja v svojo jutranjo rutino?Hackable Scale po začetnem stanju

Ta vadnica vas bo naučila, kako naj s svojo kopalniško tehtnico prekinete svojo kopalniško lestvico, da vas bodisi spodbudijo ali zasmešijo, da jeste takšen dodaten krof. To je idealen projekt za tiste, ki šele vstopajo v svet IoT in zahteva Wii bilanco, Raspberry Pi in spletno platformo za analizo podatkov.

To traja manj kot pol ure, nato pa lahko programirate svojo lestvico tako, da v besedilu pošljete vse, kar želite. Naslednji sestanek boste lahko preklicali s svojim osebnim trenerjem, zahvaljujoč novi lestvici kopalniške govorice.

Digitalni ključi

Poslovite se od nadležnega zvončanja vaših tipk in pozdravite digitalne ključe.DigitalKeys

Ta tehnologija vam omogoča, da vsa vrata ali ključavnico spremenite v pametno dostopno točko. Pametne ključavnice so opremljene s karticami SIM in drobnimi modemi, ki omogočajo, da jih odklenete s pametnim telefonom. Uživali boste tako v njegovi udobnosti kot v varnostnih dejavnikih.

Ne glede na to, ali se boste odločili za uporabo digitalnih tipk za dom, službo ali oboje, lahko ste prepričani, da nihče nima ukradene kopije vašega ključa in da boste, dokler imate svoj pametni telefon, vedno imeli hiter in enostaven dostop do vaš cilj, ne da bi morali iztrgati ducat tipk.

brlog

Pravijo, da ni smiselno izumljati kolesa, ampak Den je v tem primeru naredil prav.brlog

Vzeli so navaden gospodinjski element, stikalo za luč in na novo zasnovali koncept osvetlitve naših domov. Ne le, da lahko upravljate stikala, ko niste doma prek pametnega telefona, temveč lahko tudi sledite podatkom, povezanim z vsakim stikalom. Vedite, kako dolgo je lučka prižgana, kdaj je bila zadnja vklopljena in koliko energije uporabljate. Lučke lahko nastavite tudi na časovnik. Z izdelki Den boste prihranili čas, prihranili energijo in nekoliko olajšali svojo dnevno rutino.

Igra golf

Morate izboljšati svojo vikend igro golfa? Igra Golf je naprava IoT, da se to zgodi.Igra golf

Preprosto ga pripnite na oblačila in si oglejte, kako se podatki vnašajo. Za snemanje statističnih podatkov vam ni treba uporabljati pametnega telefona, zato boste shranili podatke in življenje telefona. Naprava beleži vsak posnetek.

Ko končate z igranjem, si lahko vsak kos igre ogledate z nove perspektive. Lahko delite svoje impresivne statistike s svetom ali jih uporabite kot vodnik za usposabljanje, da pospešite svojo igro. Tekmujete lahko tudi s prijatelji tik ob vas ali na ločenih tečajih, oddaljenih tisoč kilometrov.

Ta zabavna naprava IoT bo na novi ravni uživala v igri golfa.

Merjenje

Measurence ponuja vpogled v podatke, s pomočjo katerega lahko rastejo lokacije opeke in malte.Merilni čep

V petih minutah lahko zbirate podatke. Spoznajte potencial novih lokacij za prodajo na drobno s sledenjem prometa za pešce ali izvedejte, katere vrste promocij prinašajo najvišji odstotek vstopov. Ugotovite, ali ima vreme vpliv na vašo prodajo ali če se najbolj obremenjeni časovni termini ujemajo z zunanjim prometom.

Takšni natančni podatki v preteklosti še niso bili na voljo s to stopnjo udobja. Če dodate Measurence v svoje podjetje, lahko vidite, kakšne priložnosti manjkate v realnem času in povečate promet in dobiček.

Petzi

Kamp Petzi Treat je zabaven in enostaven način, da svojim mladičem sporočite, da nikoli niste predaleč od njih.Petzi

Naprava je odlična za živali z ločitveno tesnobo. Preprosto uporabite svoj pametni telefon za takojšen pogovor s svojim hišnim ljubljenčkom prek kakovostnega zvoka in jim zagotovite, da boste kmalu doma. Če ste sredi tiste čudovite stvari, ki jo počnejo, hitro posnamejte sliko, da jo shranite ali daste v skupno rabo. Če v vaši odsotnosti niso povzročili nobenega uničenja, jih za njihovo vedenje nagradi s priboljškom iz zaganjalca Petzi Treat.

Ta naprava IoT je najboljši način, da ste del dneva vaše živali, tudi če niste tam.

SmartSantander

Imamo pametne telefone, pametne hiše, pametne avtomobile… zakaj ne pametno mesto?SmartSantander

SmartSantander je razvil načrt za testiranje koncepta. Vizija projekta vključuje 20.000 senzorjev, ki bodo testirali različne tehnologije na štirih ločenih lokacijah. Vsak poskusni objekt bo uporabnikom omogočil razvoj novih aplikacij in možnost odstranjevanja tehničnih in socialnih ovir, ki omejujejo širjenje koncepta IoT.

Medtem ko se večina projektov IoT osredotoča na en sam rezultat, SmartSantander upa, da bo spremenil celotno prihodnost IoT-a tako, da bo širše sprejet in pričakovan od javnosti.

Projekt varen internet stvari

Ko dnevi postajajo vse bolj poganjani s tehnologijo, se mnogi bojijo, da smo se odpravili na prelomno točko.Varen IoT Univerze Stanford

Projekt Varni internet stvari upa, da bo grožnje omejil tako, da jih bo identificiral, načrtoval in preprečil. Projekt je skupno prizadevanje med univerzo Stanford, UC Berkeley in univerzo v Michiganu. Skupaj se osredotočajo na učenje, kako integrirati velike tokove novih podatkov z obstoječimi, kako ohraniti in zaščititi varnost uporabnikov in kako narediti nove IoT aplikacije dostopne tistim, ki imajo vse vrste tehnološkega ozadja..

V bistvu projekt Varni internet stvari poskuša najprej priti v prihodnost in poskrbeti, da je to odlično mesto za vse nas.

Power-Tags

PowerTags je platforma IoT od konca do konca, zasnovana za podporo povezanih naprav. Platforma lahko upravlja z omrežji in spremlja napake ali grožnje. Uporablja robustno programsko opremo, sistem v realnem času, sistem ali druge senzorje, ki so povezani z IoT, in spletno povezljivost z napravami, ki sicer ne bi.Oznake moči

S povezovanjem več naprav IoT so zaposleni lahko učinkovitejši, podjetja so lahko bolj zaščitena in družine so lahko bolj sinhronizirane. PowerTags se osredotoča na zdravstveno industrijo, kjer lahko njihova platforma pomaga pri iskanju pacientov med množičnimi dogodki po nesrečah ali ohranjanju pacientov na varnem, ki bi se drugače sprehajali ali škodovali.

Energično

Kot podjetje je plačilo stroškov za energijo le še en strošek. Kaj pa, če lahko stroške znižate za do 30%?Energično

Energično pravi, da lahko to storite z najsodobnejšo strojno opremo, uporabnikom prijazno analitiko in mobilno aplikacijo. Izvedeli boste, kateri stroji spadajo pod običajno porabo energije in kateri uživajo vaš dobiček.

Ko veste, kateri deli vašega podjetja porabljajo največ energije, ste lahko dejavni pri varčevanju denarja in povečanju učinkovitosti. Na voljo vam bo spremljanje v realnem času, sledenje stroškov energije in zgodovinski podatki o energiji, ki vam bodo pomagali razumeti energetske potrebe vašega podjetja.

Inventrom (Bolt IoT)

Bolt je rešitev IoT za podjetja in posamezne projekte.Bolt IoT

To je platforma, ki omogoča varno in varno nadziranje več naprav in zbiranje podatkov, ne glede na to, ali ste v pisarni ali po vsem svetu. Vpogled boste dobili z vizualizacijo in strojnim učenjem, ki vam bo pomagal izboljšati vsakodnevne naloge.

Bolt zagotavlja hitro komunikacijo med napravami in njihovim oblakom ter varnost prek vgrajenih varoval. Vijak je popolnoma prilagodljiv, omogoča vam nadzor nad napravami prek aplikacij in vam omogoča hitro povečanje števila naprav, ki jih povezujete, ne glede na to, ali gre za ducat ali milijone.

Ploud.io

IoT projekti spreminjajo vse, vključno s tem, kako družine opravljajo svoje vsakodnevne dejavnosti.Ploud

dib je pametna naprava omrežne naprave. Njegov namen je zabavati in prenašati digitalno vsebino visoke ločljivosti za različne namene. Lahko uporabite njegovo glasovno osebno asistenco za vaš dom ali pa jo uporabite za videokonference v živo, kot je Skype. Naprava lahko otrokom pomaga tudi pri domačih nalogah s prenosom izobraževalne vsebine in povezovanjem več omrežnih naprav v brezžični internet. Ima FLASH ali Reverse CDN tehnologijo, ki prerazporedi podatke z razumevanjem zapletenih vzorcev pretakanja in brskanja.

dib na novo definira internet za množice.

FarmX

FarmX senzorji merijo spremenljivke zemlje, rastlin in okolja, da bi prihranili vodo in povečali letine.FarmX

Pridelovalci se lahko samozavestno namakajo z dostopnimi podatki, kar zagotavlja obremenitev s pridelkom v realnem času. Sistem lahko uporabnikom prihrani denar tako, da se izogne ​​odpadkom vode in gnojil ter zmanjša stroške dela. Prihrani tudi čas z daljinskim spremljanjem polj, zato pridelovalcem in zaposlenim ni treba. Vsi ti dejavniki so združeni in zagotavljajo kakovostnejši izdelek. Na nadzorni plošči so poudarjena problematična področja in kar najbolje izkoristijo vsako rastno sezono. Naložljiva aplikacija ohranja pridelovalce v stalnem stiku s svojimi polji.

Farmobile

IoT in kmetijstvo sta dve panogi, ki sta navidezno narazen, vendar sta v resnici popolni drug za drugega.Farmobile

Farmobile kmetom omogoča sledenje več strojev v realnem času in beleženje več podatkov kot konkurenca. Kmetje lahko z opazovanjem dejavnosti, ne glede na to, ali so na terenu ali ne, povečajo operativno učinkovitost in uporabijo pretekle podatke kmetij za izboljšanje vsako leto. Kmetje imajo v lasti tudi svoje elektronske terenske evidence, zato imajo pravico prodati podatke odobrenim tretjim kupcem.

To daje Farmobileu zagotovo prednost pred konkurenco, saj lahko kmetje ustvarijo nov tok prihodkov samo s tem, kar že počnejo.

Semios

Semios je IoT projekt, razvit samo za sadovnjake.Semios

Uporablja se za upravljanje in zaščito vsakega drevesa in njegovih plodov. Mreža senzorjev spremlja škodljivce, zmrzal, bolezni in potrebe namakanja. Za razliko od podobnih sistemov, Semiosovo robustno omrežje omogoča naprave skoraj povsod, zato ni treba imeti v mislih podatkovnih načrtov. Ena najbolj zanimivih prednosti sistema je njegova sposobnost spremljanja škodljivcev moljev. Ti podatki pomagajo določiti, koliko sintetičnega feromona se sprosti, kar ovira sposobnost razmnoževanja moljev. S tem se število škodljivcev zmanjša na minimum in zmanjša število pesticidov, potrebnih za zaščito sadovnjaka.

Hykso

Možnosti IoT projektov v športu se šele začenjajo.Hykso

Hykso je zasnovan tako, da bo s svojimi aplikacijami pomagal borcem kar najhitreje omogočiti čas treninga, kar omogoča, da lahko borci v realnem času vidijo svoje udarne rezultate in izmerijo njihov napredek, bodisi dnevno, tedensko ali mesečno. Vključeni sledilniki udarcev lahko gibljejo roko s 1.000 krat na sekundo. Zbrani podatki omogočajo vpogled v število, vrsto in hitrost udarcev. Uporabniki lahko primerjajo hitrost, število udarcev in intenzivnost z drugimi borci in vedo, kje stojijo pred konkurenco.

Oomnitza

Oomnitza uporabnikom omogoča upravljanje sredstev, kot jih ne more nobena druga programska oprema.Oomnitza

Ker se integrira s ponudniki drugih ponudnikov, lahko še naprej uporabljate svoja trenutna orodja. Podatke o premoženju lahko oživite in jih upravljate iz svojega pametnega telefona. Programska oprema poveča produktivnost in poveča čas delovanja. Vgrajena nadzorna plošča omogoča ogled vzorcev in boljše zaupanje pri upravljanju sredstev. Pri delu z Oomnitzo lahko IT zaposleni prihranijo ure varčenega dela. Prav tako naprave trajajo dlje in stanejo manj.

Podjetja lahko hitreje tečejo, širijo marže in sčasoma povečujejo svoj dohodek z Oomnitzo.

Flic

Flic je zasnovan tako, da olajša naloge.Flic

Združljiv je s tisočimi napravami in ga je mogoče nastaviti v manj kot 10 sekundah. Brez zamenjave baterije zdrži tudi do dve leti. S preprostim klikom gumba Flic lahko sprožite na desetine dejanj, na primer vklop in izklop lučk, predvajanje najljubšega zvočnega zapisa, klicanje storitve ali iskanje telefona. Gumbi so brezžični in odporni na vremenske vplive, zato jih je mogoče uporabiti praktično kjer koli in jih po potrebi premikati.

To je preprost in cenovno ugoden način, kako narediti dom pametnejši in učinkovitejši.

Mestni utrip

CityPulse ponuja inovativne aplikacije za pametna mesta.Mestni utrip

Njihov celostni pristop do interneta ljudi in interneta stvari jim je dal prednost pred podobnimi projekti. Z uporabo zbranih informacij CityPulse mestom omogoča povečanje operativne učinkovitosti in učinkovito izmenjavo informacij s svojimi državljani ter izboljšanje vladnih storitev. Kakovost življenja se prizadetim drastično izboljša. CityPulse ponuja več kot 100 primerov pametne uporabe mesta za študij in učenje, skupaj z več poročili. Projekt združuje računalništvo na podlagi znanja in preverjanje zanesljivosti brezhibno.

Ko gre za pametne podatke o mestu, je CityPulse premišljeval o vsem.

Povzetek interneta stvari in projektov

Internet se spreminja in razvija. Internet stvari bo verjetno največja sprememba, ki jo bo videla naša generacija. Zgoraj smo našteli nekaj odličnih projektov, za katere upamo, da so vas navdihnili in poučili o tem, kaj lahko pričakujemo!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me