Medtem ko se VPN-ji lahko uporabljajo za deblokiranje geografsko omejenih vsebin, mnogi ponudniki pretočnega pretoka s plačilom na ogled, glasbene storitve in posebne športne storitve zahtevajo plačilo z lokalno debetno ali kreditno kartico. Poskus plačila s kartico iz lastne države in ponarejeno poštno številko redko uspe. Na srečo obstaja rešitev.

Ker mnogi želijo kupiti spletne storitve, omejene na regijo, je vedno več ponudnikov "virtualne debetne kartice". Te digitalne plačilne storitve omogočajo prenašanje sredstev na predplačniško debetno kartico v državi, ki jo izberejo. Večina ljudi želi deblokirati storitve v Veliki Britaniji in ZDA, vendar obstajajo navidezne kartice na voljo v skoraj vsaki državi.

Če imate enega najboljših VPN-jev in želite plačati za storitev v tujini, kot so HBO GO, Sling TV, F1 TV, BeIN Sports ali Spotify, lahko v tem članku uporabite eno od priporočenih storitev virtualnega plačila.!

Poštna številka virtualne kartice

Koliko stane virtualna kreditna kartica?

Pomembno je upoštevati, da je za virtualne plačilne kartice treba plačati pristojbino. Večina podjetij zaračuna enkratno pristojbino za izdajo številke kartice. Ta pristojbina je običajno med 5-15 dolarjev. Poleg tega podjetja običajno zaračunavajo pristojbino za doplačilo kartice. Ta pristojbina znaša med 1-5% prenosa.


Najboljše storitve virtualnega plačevanja

Razumemo, da če ste naročeni na VPN, da nekaj odblokirate prek spleta, se vam morda mudi. Zato smo sestavili ta hitri vodnik najboljših virtualnih plačilnih storitev. Vse te storitve so dobro znani in zaupanja vredni ponudniki spletnih plačil, ki jih uporabljajo potrošniki po vsem svetu ...

 1. ZDA odklenjena navidezna vizumska kartica

  Nas odklenjeni

  Ta plačilna storitev je popolnoma idealna za vse, ki želijo kupiti storitev v ZDA, kot so HBO GO, Amazon Prime Video, Sling TV, DirecTV - ali kateri koli drug. US Unlocked ponuja virtualno vnaprej naloženo debetno kartico, ki je široko sprejeta v spletnih trgovinah s sedežem v ZDA.

  US Unlocked je virtualna kartica Visa za večkratno uporabo, ki ima veljaven naslov za izstavitev v ZDA. Enkratna pristojbina za prijavo znaša 15 USD, mesečna pristojbina pa 3,50 USD. Nadomestilo za doplačilo se razlikuje glede na način, na katerega želite nakazati sredstva: vendar so ponavadi 3 do 3%. Čeprav je ta rešitev nekoliko draga, prihaja z veljavnim naslovom, je zelo koristna za prijavo na številne ameriške TV storitve!

 2. EcoPayz ecoVirtualcard

  Ecopayz

  EcoPayz zagotavlja varno virtualno kartico za enkratno uporabo, ki vam daje dodaten mir. Tudi če je bila številka kartice ukradena med spletno transakcijo, je ni mogoče uporabiti drugič. To je priljubljena možnost za tiste, ki kupujejo blago v spletnih trgovinah, v katere ne zaupajo posebej.

  EcoPayz lahko naročite v EUR, USD in GBR. Provizija za enkratno izdajo znaša 1,80 evra, transakcijska provizija pa 4%. Potrošniki lahko hkrati odprejo tri predplačniške (za enkratno uporabo) kartice. To pomeni, da lahko uporabite to storitev za nakup več spletnih storitev za različne države, če želite.

 3. MoneyPolo Virtual Quick Card

  Moneypolo

  MoneyPolo ponuja tako enkratno kartico kot možnost dopolnitvene kartice. Pristojbina za nastavitev pri tej firmi je precej visoka 15 USD. Nadomestilo za doplačilo znaša 3 USD na transakcijo, tako kot US Unlocked je ta možnost na strani cen. Ena posebnost te storitve je, da boste morali, če 60 dni ne uporabljate kartice, plačati administracijsko pristojbino v višini 10 USD, da jo začnete uporabljati. Zaradi tega je ta kartica priporočljiva le za enkratno uporabo - ali če nameravate redno uporabljati svojo virtualno kartico.

 4. Worldcore Ultimate MasterCard kartica

  WorldPay

  Worldcoreis s sedežem na Češkem. Ljudem omogoča, da namestijo virtualno predplačniško debetno kartico za samo 5 evrov. Kartico lahko kupite v treh najbolj priljubljenih valutah - USD, evrih ali Sterlingu. To pomeni, da lahko uporabite Worldcore za nakup večine spletnih storitev, ki vas zanimajo. Sredstva lahko na kartico Worldcore naložite s katerega koli bančnega računa ali z digitalnimi valutami. Taksa za doplačilo znaša le 0,99 EUR, kar menimo, da je kupčija.

 5. LeuPay

  LeoPay

  Ta storitev se nekoliko razlikuje od ostalih na tem seznamu, ker vam dejansko pošlje fizično kartico. Če želite dobiti eno ali več teh kartic, boste morali preveriti KYC. Ko je izveden preprost pregled, lahko dobite dve kartici brezplačno. Dobra stvar pri LeuPayu je, da ponuja 10 različnih valut, zato če želite nekaj odblokirati v bolj nenavadni regiji, je ta kartica dobro vredno razmisliti. Še ena odlična prodajna točka - nalaganje denarja na kartico LeuPay je za prebivalce EU brezplačno, drugje pa le 2%.

Kaj je virtualna debetna kartica?

Lepa stvar virtualnih debetnih kartic je, da ne potrebujete banke, da bi vas odobrila. Ker ga napolnite z denarjem, ko greste skupaj, ne potrebuje nobenih kreditnih čekov. To pomeni, da ga lahko naročite in ga takoj dostavite na vaš e-poštni naslov.

Za razliko od fizične debetne kartice, ki je fizični kos plastike, ki jo držite v roki, virtualna plačilna kartica ni nič drugega kot pomembne številke, ki jih najdete na svoji kartici. Številka kartice, njen rok veljavnosti in CVV koda, ki se običajno nahaja na hrbtni strani fizične kartice, so vse, kar potrebujete za spletno nakupovanje.

Navidezne kartice je mogoče naročiti v različnih priljubljenih svetovnih valutah, kot so ameriški dolarji, funti ali evre. To vam omogoča nakup v spletnih trgovinah v določenih državah. Še bolje, omogoča plačevanje spletnih regijskih storitev, kot so kanali ameriške kabelske televizije.

Navidezne kartice so na voljo v dveh različnih sortah. Eno lahko dopolnite znova in znova, kar je koristno, če nameravate kartico večkrat uporabljati. Druga je enkratna kartica, ki poteče, potem ko ste porabili vsa sredstva, ki jih naložite nanjo.

Koliko kart

Ameriški naslov vaše kartice

Za nakup nekaterih storitev boste morda potrebovali naslov v ZDA. V tem primeru preprosto uporabite naslov za posredovanje paketa, ko se odjavite.

Zaslonski naslov naslova: Paket / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me