S sto brezplačnimi pripomočki na trgu je težko izbrati pravega.


Na srečo za vas smo opravili raziskavo in izbrali najboljše brezplačne pripomočke v več kot 30 kategorijah.

Prikazoval vam bom najboljše brezplačne pripomočke, od preprostih požarnih zidov do odpenjanja in še veliko več.

Contents

Seznam najboljših brezplačnih pripomočkov

Pomaknite se po tem seznamu ali uporabite spodnji indeks, da skočite na kategorijo, ki vas najbolj zanima.

Večina teh brezplačnih pripomočkov bo delovala za vse sodobne operacijske sisteme, vključno z Windows 10 in Mac OSX.

Dober brezplačni VPN - TunnelBear

TunnelBear je zagotovo najboljši brezplačni VPN. Uporabljate lahko veliko podatkov, imajo strežnike po vsem svetu in imajo nekaj najboljše varnosti.

Vendar ne bomo šli v vse podrobnosti, saj če želite izvedeti več o brezplačnih VPN-jih, si oglejte naš neverjeten seznam Best Free VPNs! Če iščete VPN za Android ali VPN za iPhone, potem imate srečo! TunnelBear ima aplikacije za obe napravi.

Najboljši brezplačni VPNS

 1. TunnelBear
 2. skriti.me
 3. ZoogVPN

Najboljši brezplačni požarni zid - ZoneAlarm

Čeprav sta protivirusna in zlonamerna programska orodja odlična, se je še bolje izogniti težavam. Ko hekerji in boti postajajo pametnejši, pomen požarnih zidov nenehno narašča. Medtem ko internet stvari nenehno raste, bo postal še pomembnejši, saj bomo morali zagotoviti, da so vse naše naprave zaščitene. Najboljši brezplačni požarni zid - ZoneAlarm

ZoneAlarm je najboljši brezplačni požarni zid. Ne le da se oddaljite od nezaželenih povezav, ampak tudi pomaga, da postanete hekerji nevidni. Poleg tega so ustvarili dodatne plasti, ki pomagajo zaščititi vaše brezžično omrežje in tudi med uporabo WiFi na javnem mestu. Poleg vsega tega vam lahko nudijo celo zaščito identitete in varno varnostno kopijo. Moram povedati več?

Najboljši brezplačni požarni zidovi

 1. ZoneAlarm
 2. Comodo
 3. OpenDNS

Najboljši brezplačni čistilec za PC - CCleaner

Poskusil sem že kar nekaj komercialnih izdelkov, namenjenih čiščenju neuporabljenih, začasnih in nepotrebnih datotek s vašega trdega diska, vendar moram reči, da se brezplačni pripomoček CCleaner uvršča med najboljše brezplačne čistilce računalnika / računalnika.Najboljši brezplačni čistilec za PC - CCleaner

Hitro je mogoče nastaviti in omogoča nastavitev kar nekaj nastavitev, tako da lahko odstranite malo ali veliko začasnih datotek. Če želite videti, kakšne datoteke zavzemajo prostor na trdem disku, priporočam uporabo SpaceSniffer-ja.

Najboljši brezplačni čistilci za PC

 1. CCleaner
 2. FileCleaner
 3. Wise Disc Cleaner

Najboljši brezplačni program Unzip - 7ZIP

Ko sem nazadnje pogledal unzip programe, sem preveril šest pripomočkov: QuickZip, ICEOWS, IZArc, TUGZip, ZipGenius in 7-Zip. Izdelek, ki me je najbolj navdušil, je bil odprtokodni program 7-Zip. To je bil edini izdelek v skupini, ki je lahko razpakiral večdelno količino RAR, vdelano v arhiv ZIP, in edini izdelek, ki je dal smiselno sporočilo o napaki, ko je bil poskus razpakiranja 256-bitnega šifriranega arhiva WinZip.

Podpira 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO, RPM, DEB in še nekaj drugih vrst datotek, žal pa nobene podpore ISO. Na splošno je močan in brezplačen arhiv datotek in vsekakor najboljši brezplačni program unzip

Najboljši brezplačni programi Unzip

 1. 7Zip
 2. PeaZip
 3. WinRAR

Najboljši brezplačni šivalnik slik - Microsoft ICE

Čeprav ima danes večina urejevalnikov slik funkcije za šivanje slik, včasih potrebujete specializirano orodje. Morda še nimate urejevalnika in če se prepričate, da je šivanje edino, kar boste kdaj naredili, se raje naučite preproste in vitke aplikacije, ki je ravno dovolj za opravljeno delo. Vsekakor, če iščete najboljšega šivalnika slik na trgu, vas Microsoft ICE zajame.Microsoftov sestavljeni urejevalnik slik

Če vas zanima popolno urejanje slik ali ogled zbirke, se pomaknite naprej.

Najboljši prosti slikarji

 1. Microsoft ICE
 2. AutoStitch
 3. Hugin

Najboljši brezplačni urejevalnik slik - GIMP

Digitalni strokovnjaki prisegajo na Photoshop in drugo programsko opremo Adobe. Če imate Mac in imate denar, potem je to verjetno najboljša možnost, ki jo lahko izberete. Na žalost si večina tega ne more privoščiti tega razkošja.Brezplačni urejevalnik slik - GIMP

Zato obstaja GIMP. GIMP je brezplačni in odprtokodni urejevalnik digitalnih slik, ki je trden tekmec premium ponudbam. Njegova postavitev je podobna Photoshopu, in ker ima odprtokodni vmesnik široko paleto zmogljivosti, ki jih ves čas ustvarjajo vtičniki za še večjo funkcionalnost.

Najboljši brezplačni urejevalniki slik

 1. Gimp
 2. Paint.net
 3. Foto pos Pro

Najboljši brezplačni pregledovalnik slik - XnView

Vsi operacijski sistemi imajo zdaj privzeti pregledovalnik slik. Na žalost so ti na nek način ali v obliki omejeni. Mnogi od nas povprečnih uporabnikov si želijo pregledovalnika slik, ki omogoča hitre spremembe slik brez zahtevanega znanja Photoshopa.Najboljši brezplačni pregledovalnik slik

Tukaj prihaja XnView. Odpre lahko na stotine vrst slik, jih izvozi v več kot 70 formatov, hitro urejanje, paketno urejanje in še veliko več. Če želite najboljšega pregledovalnika brezplačnih slik, vam ni treba iskati več.

Najboljši brezplačni gledalci slik

 1. XnView
 2. IrfanView
 3. FastStone

Najboljši brezplačni urejevalnik ikon - Free-Icon-Editor

Ker je zdaj veliko urejevalnikov slik, urejevalniki ikon postajajo nekoliko oddaljene preteklosti. Vendar pa še vedno uporabljajo svojo uporabo. Kot pove že njihovo ime, Free-Icon-Editor je vsekakor najboljši v svojem razredu, brez nezaželenih zvončkov in žvižgov, in počne točno tisto, kar piše na pločevinki.

Najboljši brezplačni uredniki ikon:

 1. X-urejevalnik ikon
 2. aaIco
 3. Icon Developer (30-dnevna brezplačna preskusna različica)

Najboljši spletni brskalnik - Chrome

Google Chrome prevladuje na trgu brskalnikov, saj je enostaven za uporabo, varen, zelo prilagodljiv in med različnimi napravami. Slednje je najpomembnejše, saj tega ni uspešno izvedel noben drug brskalnik.Najboljši spletni brskalnik - Google Chrome

Slaba stran pa je poraba virov, zato če imate star računalnik, morda ne bo najboljši. Če pa je za vas pomembna zasebnost (tako kot pri nas), priporočam, da namesto tega uporabite Firefox kot odprtokodno kodo.

Firefox ostaja solidna druga izbira, in čeprav je Microsoftov Edge še vedno razmeroma nov, je zaradi svoje lahkotnosti in lepote že pridobil kult..

Najboljši spletni brskalniki:

 1. Chrome
 2. Firefox
 3. Microsoft Edge

Najboljša brezplačna protivirusna programska oprema - Bitdefender

Najboljši brezplačni antivirus - Bitdefender

Z novimi virusi, zlonamerno programsko opremo in nevarno kodo, ki se pojavlja vsak dan, je vse pomembneje, da je robustna protivirusna programska oprema nameščena ne samo v računalniku, temveč tudi v mobilnih napravah.

Trenutno je Bitdefender najboljša brezplačna protivirusna programska oprema. Hiter je, čist in izjemno učinkovit. Kot pomanjšana različica plačljivega brata vaš računalnik hrani varno ves čas in vam bo pomagal izogniti se neželenim potovanjem v popravilo računalnika.

Če imate nekaj denarja, ki ga porabite za protivirusni virus, je plačana različica Bitdefenderja tudi najboljša na trgu, kmalu mu sledita F-Secure in Kaspersky.

Najboljša brezplačna protivirusna programska oprema

 1. Bitdefender
 2. Avast
 3. AVG

Najboljši brezplačni odstranjevalec malware - Malwarebytes

Najboljša brezplačna zaščita pred zlonamerno programsko opremo - malwarebytes

Če vaš protivirusni program ni ujel del zlonamerne programske opreme, adware ali druge vohunske programske opreme, ga je težko odstraniti. Čeprav ima veliko orodij AV vgrajeno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, sem ugotovil, da so ti manj učinkoviti kot namenska programska oprema.

Malwarebytes je svoje življenje in dušo namenil znebi zlonamerne programske opreme. Čeprav bi rekel, da je njihova trditev, da je AV zastarel, preveč poudarjena, njihova gladka platforma ter večplastna zaščita in odstranjevanje pa fantastično opravijo.

Poleg tega kot operater številka ena na terenu ponavadi identificirajo in odstranijo zlonamerno programsko opremo, preden to stori katero koli drugo podjetje, ki zagotavlja celovitost vaših podatkov in podatkov okoli vas. Da ne omenjam dejstva, ki je združljivo z večino vaših naprav, česar ne moremo reči za večino drugih brezplačnih orodij za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

Če iščete plačljive možnosti, je Malwarebytes prav tako zmagovalec, Bitdefender in AVG pa nekoliko zaostajata.

Najboljši brezplačni odstranjevalci zlonamerne programske opreme

 1. Malwarebytes
 2. Brez bitdefenderja
 3. Ad-Aware

Najboljši brezplačni pripomoček za zaščito brskalnika - Bitdefender

Čeprav so spletni brskalniki vse pametnejši in varnejši, je vse potrebno, da je spletno mesto ali naložena skupna programska oprema za vaš Chrome ali Internet Explorer vsepovsod polna pojavnih oken..

Ker preseneča kot zlonamerna programska oprema in protivirusno orodje, bo vaša najboljša možnost za zaščito brskalnih dejavnosti Bitdefender. Omogoča vam varno okolje brskanja in tudi sistem semaforja za spletna mesta, tako da imate jasno označeno, ali je spletno mesto varno ali ne.

Vaša največja obramba pa bo, da brskalnike posodabljate, le z uporabo zaupanja vrednih in potrebnih vtičnikov ter previdnostjo in zdravim razumom pri brskanju. Poleg tega lahko zaščitite svoje spletno brskanje.

Najboljši brezplačni pripomočki za zaščito brskalnika

 1. Bitdefender
 2. Kaspersky
 3. Internetna varnost McAfee

Best Free Trojan Remover - Malwarebytes

Trojanski konji niso tako velika težava kot nekoč. Vendar so še vedno naokoli in nanje ne smemo pozabiti, saj so lahko ena od najbolj problematičnih stvari, ki jo morate odstraniti iz računalnika. Trojanci so zlonamerna programska oprema, ki je nameščena pod pretvezo druge programske opreme, v nekaterih ironičnih primerih antivirus in nato okuži računalnik s še bolj škodljivo vsebino.

Najboljši način, da se Trojancem izognete, je, da se vedno prepričate, da lahko zaupate programski opremi, ki jo nalagate, še posebej, če ste jo pridobili prek P2P ali Torrentinga. Na srečo bo isti nabor orodij, ki bi ga priporočil za odstranjevanje zlonamerne programske opreme, deloval tudi za Trojane.

Best Free Trojan Removers

 1. Malwarebytes
 2. Brez bitdefenderja
 3. Ad-Aware

Najboljši brezplačni skener / odstranjevalec Rootkit - Avast aswMBR

Žal je z odkrivanjem zlonamerne programske opreme, virusov, trojanskih programov in druge škodljive programske opreme postalo naprednejše, tako tudi zlonamerna programska oprema in njihovi razvijalci. Eden največjih izzivov so rootkiti.

Rootkiti so posebna vrsta programskega orodja, ki se uporablja za skrivanje trojanov, virusov in druge zlonamerne programske opreme iz vašega protivirusnega skenerja in drugih varnostnih izdelkov. Torej, tudi če berete to in mislite, da ste varni, ste morda popolnoma narobe.

Čeprav so možnosti, da se okužite, majhne (še posebej, če že uporabljate dobro raven zaščite), vendar je pet minut do 100% zagotovitev več kot vredno časa. Avastov aswMBR je strokovno razvit in uporablja dodatne korake, kot je tehnologija virtualizacije, da poskuša zaznati še več rootkitov.

Najboljši brezplačni odstranjevalci korenin

 1. Avast aswMBR
 2. Odstranjevalec Bitdefender Rootkit
 3. Malwarebytes Anti-Rootkit Beta

Najboljša brezplačna programska oprema za preprečevanje in odkrivanje vdorov - Snort

Zdaj, ko imate v računalniku protivirusne in protivohunsko programsko opremo, mislite, da ste varni. Medtem ko ti dramatično zmanjšujejo možnost okužbe, žal delujejo le, ko je grožnja skozi vrata.Brezplačna programska oprema za preprečevanje vdorov - SNORT

Programska oprema za zaznavanje vdorov (IDS) deluje tako, da v realnem času spremlja omrežno aktivnost in jo izklopi, če zazna grožnjo. Čeprav so te ključne za podjetja, je to manjše vprašanje za lastnike domov, vendar kot pravi pregovor: "vsaka mala pomaga".

Snort je najboljša brezplačna možnost tam. Ima veliko skupino uporabnikov, ki vam pomaga, in jih je relativno enostavno nastaviti in začeti uporabljati. Na žalost nima GUI-ja, zato vam lahko, če nimate tehničnih izkušenj, povzroči nekaj težav. Čeprav sem spodaj navedel še dve možnosti, če iščete enostavno in zaščiteno programsko opremo za zaznavanje vdorov, priporočam, da dobite plačljivo različico Webroot Internet Security Plus.

Najboljša brezplačna programska oprema za zaznavanje vdorov

 1. Smrčkati
 2. Suricata
 3. OpenWIPS-ng

Najboljša brezplačna anonimna storitev surfanja - Tor

Razlogov je, da želite anonimno brskati, od preprostega samoohranitve do izogibanja vladam in hekerjem. Naši VPN-ji za začetnike in vodnike za zasebnost Ultimate imajo obsežne informacije o tem, zakaj je anonimno brskanje tako pomembno za vse.

Za brezplačno anonimno deskanje možnost ostaja Tor najboljša alternativa. Z usmerjanjem vaše povezave skozi več plasti (torej logotip čebule) je izredno težko ugotoviti, od kod prihajajo podatki. Na žalost gre pri slabi strani, da je izredno počasen in ščiti samo vaše brskanje po spletu. Če resno iščete anonimno brskanje, priporočam, da si ogledate naš najboljši seznam VPN. Čeprav nobena storitev ne bo dala prave anonimnosti (še posebej, če uporabljate katero koli družabno omrežje ali Google), bodo VPN-ji in anonimno brskanje po dolgem času.

Najboljše brezplačne anonimne storitve surfanja

 1. Tor
 2. VPNGate
 3. CyberGhost

Najboljši brezplačni programski paket -Ubuntu

Če lahko pomislite na aplikacijsko programsko opremo, je več kot verjetno brezplačna različica te programske opreme. Mnoge od teh brezplačnih ponudb nadomestijo svoje komercialne kolege. Čeprav lahko dolgo ustvarijo enako izkušnjo, je pomembno upoštevati, da morda niso najboljši.Prosti programski paket - Ubuntu

Na primer: OpenOffice namesto MS Office, GIMP namesto Photoshopa, VLC namesto predvajalnika Windows Media in seznam se nadaljuje.

Ubuntu je ena izmed najbolj priljubljenih različic Linuxa, ki vsebuje veliko teh programskih programov in vam pomaga pri ustvarjanju brezplačnega programskega paketa, neodvisnega od velikih sodelovanj. Priporočam tudi ogled projekta Software Freedom Day, katerega namen je izobraževati svet o sistemu FOSS in je pomemben.

Najboljši upravitelj brezplačnih datotek - FreeCommander

Windows Explorer je v redu za preproste dejavnosti upravljanja datotek, ko pa morate resno opraviti, potrebujete dvopredstavni upravitelj datotek. Čeprav je zunaj veliko možnosti, sem FreeCommander našel kot najboljšega. Je enostaven za uporabo, intuitiven, ima dobro paleto funkcij in, kar je najpomembneje, posodobljen in brez napak.

Najboljši brezplačni upravitelji datotek

 1. FreeCommander
 2. TotalCommander
 3. Multi Commander

Najboljši brezplačni odjemalec po e-pošti - odjemalec eM

Če ste všeč mi, imate verjetno vsaj pet različnih e-poštnih računov in ne nujno pri istem ponudniku e-pošte. Še huje je, da lahko imate nekatere, ki so POP, in nekatere, ki so IMAP. Kakor koli že, sledenje vaših e-poštnih sporočil, sestankov in stikov lahko postane naporno.Najboljši brezplačni odjemalec za e-pošto - odjemalec eM

Na srečo je eM odjemalec tu, da vam pomaga. Za razliko od večine drugih možnosti, je lepo oblikovan, enostaven za uporabo, integriran klepet in še veliko več. Seveda se integrira tudi z ogromno paleto e-pošte

Najboljši brezplačni odjemalci e-pošte

 1. Em odjemalec
 2. Mozilla Thunderbird
 3. Brez poštarjev

Najboljši brezplačni pripomoček za zamenjavo odložišča - PhraseExpress

Navadni odložišče v sistemu Windows ima omejitve. Po odhodu iz posameznega elementa in brez zadržanja. Naprave za nadomestitev odložišča omogočajo shranjevanje več predmetov in njihovo shranjevanje za nadaljnjo uporabo, tudi po odjavi. Na voljo je veliko brezplačnih pripomočkov za zamenjavo odložišča, vključno s PhraseExpressom.

PhraseExpress je na voljo na več platformah in ima varno sinhronizacijo v oblaku, ki vam pomaga spremljati predmete, ki ste jih kopirali v mnogih drugih napravah. Čeprav imajo varno šifriranje, je pomembno upoštevati, da kateri koli pripomoček za nadomestitev odložišča predstavlja varnostno težavo, saj če kdo dobi dostop do njega, bo morda lahko ukradel vaša gesla.

Najboljši brezplačni pripomočki za odložišče

 1. FrazaExpress
 2. ArsClip
 3. 1Klopa

Najboljši brezplačni urejevalnik HTML - CoffeeCup

Brezplačni urejevalnik HTML - CoffeeCup

Čeprav je vedno lažje ustvariti spletno mesto, orodja, kot so WordPress, Squarespace in številni drugi urejevalci WYSIWYG, učenje HTML in kodiranje svojega spletnega mesta, je še vedno lahko izziv..

Na žalost si mnogi začetniki in ljubitelji ne morejo privoščiti stroškov neomejenega urejevalnika HTML. Na srečo je na voljo veliko dobrih možnosti, saj je CoffeeCup nedvomno eden najboljših.

Na voljo je z veliko uporabnimi funkcijami, uporabnimi vadnicami in je na voljo za Windows in Mac. Poleg tega imajo na voljo tudi nekaj odličnih vadnic in forumov, ki vam bodo pomagali.

Najboljši brezplačni uredniki HTML

 1. Kavna skodelica
 2. Uzvišeno
 3. Beležnica++

Najboljši brezplačni filter za neželeno pošto - SPAMFighter

To kategorijo lahko štejemo za skorajda neustrezno, saj ima večina ponudnikov e-pošte vgrajeno filtriranje neželene pošte. Vendar pa to niso vedno najbolj natančni in če e-poštna sporočila naložite na poštni odjemalec na namizju, potem lahko pride filter za neželeno pošto priročen.

SPAMfighter je najboljši v tej kategoriji. Je enostaven za uporabo, podpira večino e-poštnih sporočil in večino e-poštnih odjemalcev. Žal uradno ne podpira sistema Windows 8 ali novejšega (čeprav deluje na njem), tako da če je to operacijski sistem, ki ga uporabljate, potem preglejte druge možnosti spodaj.

Najboljši brezplačni filtri za neželeno pošto

 1. SPAMFighter
 2. Cloudmark
 3. Domov CleanMail

Najboljši brezplačni blokator skokov - Adblock

V zadnjih mesecih je potreba po pripomočkih za zaustavitev zamaškov upadla, saj je v številne brskalnike, kot je Firefox, vgrajena ta funkcija. Vendar namenski pop-up in AdBlockers opravljajo veliko bolj učinkovito delo - AdBlock je najboljši vsestranski uporabnik.

Vendar pa obstaja veliko drugih vprašanj glede sledenja in zasebnosti, ko gre za vaš brskalnik. Predhodno smo ustvarili članke o najboljših vtičnikih za Chrome in Firefox, zato če želite izvedeti več o tem, kako ustaviti digitalni odtis, priporočam, da jih preberete.

Najboljši brezplačni blokatorji pojavnih oken

 1. AdBlock
 2. AdblockPlus
 3. Badger zasebnosti

Najboljše brezplačno orodje za iskanje po namizju - Lookeen

Medtem ko so se privzeti algoritmi iskanja Windows in Mac z leti izboljševali, se osebno še vedno počutim, kot da so lahko počasni. Ko poskušate najti datoteko ali e-poštno sporočilo, zadnja stvar, ki jo želite početi, je sedeti tam in čakati, da se rezultati naložijo. Da ne omenjam, da se v večini primerov rezultati naložijo v nerazumljivi obliki.Brezplačno orodje za iskanje po namizju - Lookeen

Lookeen pomaga premagati to z integracijo s svojo platformo, hitrejšim iskanjem in prikazom rezultatov v obliki, ki je enostaven za ogled. Omogoči vam tudi predogled datoteke, tako da lahko ugotovite, ali je tisto, kar iščete ali ne. Preprosto povedano, Lookeen je najboljše orodje za iskanje po namizju.

Najboljša brezplačna orodja za iskanje po namizju

 1. Lookeen
 2. Kopernik
 3. Seznam

Najboljši brezplačni organizator fotografij - Google Photos

Google Photos, nekoč Picasa, je nova Googlova ponudba, ki vam pomaga ohranjati sinhronizacijo slik. Čeprav se strinjam, da je Photos super, če imate Mac, če niso vse vaše naprave Apple, potem lahko povzroči nekaj težav. Tako kot Google Chrome je tudi Google Photos v lasti Googla, zato lahko posega v vašo zasebnost, zato boste morda namesto tega morali razmisliti o XnView, če je to pomembno za vas.

Google Photos je na voljo za vse operacijske sisteme in vam lahko pomaga enostavno upravljanje in varnostno kopiranje fotografij hkrati.

Najboljši brezplačni organizatorji fotografij

 1. Google Photos
 2. XnView
 3. Fototeka

Najboljša brezplačna zamenjava beležnice - beležka++

Obstaja veliko urejevalnikov besedil in zamenjav Beležnice. Nekateri si prizadevajo za urejanje programov, medtem ko drugi poskušajo biti urejevalniki besedil. Pri Notepad ++ mi je všeč, da se za razliko od drugih osredotoča na to, da je preprosto boljši urejevalnik navadnega besedila in v tej vlogi sijajno uspe. Ima vmesnik v obliki beležnice v kombinaciji z okni dokumentov z zavihki in možnost odpiranja toliko dokumentov, kot želite, brez omejitev velikosti datoteke.Brezplačna zamenjava beležnice - Beležnica ++

Poleg tega ima vtičnike, ki vam olajšajo ogled besedila, na primer za programske jezike, in če zaprete okno, bo shranila vse neshranjene besedilne datoteke za nadaljnjo uporabo..

Najboljše brezplačne zamenjave beležnic

 1. Beležnica++
 2. Elfima Beležnica
 3. PSPad

Najboljši brezplačni pripomoček Hotkey - AutoHotkey

Bližnjice na tipkovnici in bližnjične tipke so odličen način za pospešitev vašega dela. Vsi poznamo razrede Ctrl + C, Ctrl + V za kopiranje in lepljenje elementov, v operacijskih sistemih Windows in Mac pa je vgrajenih še veliko drugih..Brezplačni pripomoček Hotkey - AutoHotkey

S funkcijo AutoHotkey lahko dodate še več bližnjic na tipkovnici. Vendar ne samo, da boste lahko izvajali preproste vnaprej določene naloge, ampak boste lahko tudi s klikom gumba ustvarili kodo za izvajanje bolj zapletenih opravil!

Best Free Hotkey Utilities

 1. AutoHotkey
 2. Hotkey Utility
 3. Qliner

Najboljši brezplačni čistilec registra - CCleaner

Pogosto je lahko v vašem registru polno utrinkov in nezaželenih vnosov. Čeprav na splošno ne povzroča nobene škode, je dobra navada, da jo očistite tako pogosto, da lahko pospeši računalnik in odstrani neželene datoteke.

Piriformov CCleaner je najboljše orodje, ki sem ga uporabil. Ima prenosno različico, ki niti ne potrebuje namestitve. Je enostaven za uporabo ter hitro in učinkovito očisti vaš registrator in celo začasne datoteke - tako v sistemu Windows kot Mac.

Najboljši brezplačni register Čistila

 1. CCleaner
 2. RegSeeker
 3. Wise Registry Cleaner

Najboljši brezplačni odjemalec BitTorrent - qBitTorrent

Brezplačni odjemalec Bittorrent - qBitTorrent

Neverjetno je, kako hitro je BitTorrent postal eden glavnih formatov za prenos. Tudi z dobrim razlogom: je hiter, pravičen in učinkovit. Če še niste namestili odjemalca BitTorrent na svoj računalnik, bi morali imeti na voljo nekaj odličnih brezplačnih odjemalcev bittorent.

qBitTorrent je hiter in resnično učinkovit odjemalca BitTorrent, ki poskuša zagotoviti popolno funkcijo uTorrent ali Vuze v racionaliziranem odprtem paketu. Ni ravno tako v celoti predstavljen kot drugi, vendar ima qBitTorrent prednostno razvrščanje torrentov, poizvedovanje o torrentih, selektivno nalaganje vsebine, ustvarjanje torrentov, oddaljeni dostop, naročnino na RSS, predstavnostni predvajalnik in vgrajeno iskanje torrentov. Morda je najpomembneje, da ta programska oprema, ki je bila razvita s prostovoljci, nima oglasov in ne poskuša vgraditi crapware v namestitev. Za seznam VPN-jev, ki so odlični za hudourništvo, si oglejte naš najboljši vodnik za spletna mesta VPN for Torrent.

Najboljši brezplačni odjemalci BitTorrent

 1. qBitTorrent
 2. Prenos
 3. Vuze

Najboljši brezplačni odjemalec FTP - FileZilla

Morda ne bo videti veliko, toda FileZilla je najboljši brezplačni odjemalec FTP. Je združljiv z več platformami in je izjemno prilagodljiv glede na vaše potrebe. Poleg tega ima vse, kar pričakujete od visokokakovostnega odjemalca FTP, vključno s šifriranjem in zelo prilagodljivim prenosom datotek.

Najboljši brezplačni odjemalci FTP

 1. FileZilla
 2. FireFTP
 3. Cyberduck

Najboljši brezplačni Chrome Manager Manager - SuperSorter

Če ste podobni meni, ga vsakič, ko vidite kaj koristnega, shranite v svoje zaznamke. Medtem ko se boste v prihodnosti morda vrnili na nekatere od teh, bodo mnogi od njih postali neuporabni. Tu pride SuperSorter. Samodejno razvrsti zaznamke, izbriše dvojnike in vam pomaga očistiti morebitne neželene povezave. Tako bodo v mapi z zaznamki le tiste povezave, ki so za vas ključne.

Najboljši upravitelji brezplačnih zaznamkov

 1. SuperSorter
 2. Upravitelj zaznamkov in pregledovalnik
 3. Hitri optični bralnik

Najboljše brezplačno orodje Traceroute - Monitis Visual Trace

Visual Trace Route grafično prikazuje informacije o internetni poti. Uporabite ga lahko za tehnične naloge, kot je diagnosticiranje počasnih povezav ali za splošno iskanje, kot je določitev lokacije in lastnika spletnega mesta ali sledenje neželene pošte.

Najboljša brezplačna orodja za sledenje

 1. Orodje Monitis Visual Trace Route
 2. Odprite vizualno sled
 3. VisualRoute

Najboljša brezplačna programska oprema za zajem zaslona - PicPick

Ste kdaj želeli hitro poslati prijatelju ali sodelavcu posneti posnetek zaslona? Vem, da imam. Lahko je bolečina v **.Brezplačna programska oprema za zajem zaslona - PicPick

S PicPickom lahko hitro posnamete posnetek zaslona zaslona, ​​ga uredite in opomnete ter ga pošljete svojim prijateljem, družabnim omrežjem ali vozite, ne da bi morali odpreti več vrst programske opreme. Hiter in enostaven za uporabo ter zelo prilagodljiv.

Najboljša brezplačna programska oprema za zajem zaslona

 1. PicPick
 2. Jing
 3. Greenshot

Best Free Manager - Ninja Download Manager

Ninja Download Manager je razmeroma nov na sceni orodij za upravljanje prenosov. Vendar je hitro postala ena najpomembnejših. Posebej je idealen za ljubitelje multimedije, saj lahko hitreje prenese videoposnetke in glasbo, tako da jih razbije na manjše koščke.Brezplačni upravitelj prenosov - NinjaDownloadManager

Prav tako ima vgrajen YouTube in Vimeo za prenos, zato vam za to ni treba imeti drugega orodja. Če končate s svojo zaporedno nastavitvijo, boste lahko datoteko predvajali, ko jo še vedno prenašate.

Najboljši upravljavci brezplačnih prenosov

 1. Ninja Download Manager
 2. Brezplačni upravitelj prenosov
 3. Internet Download Manager

Najboljši monitor za brezplačne vire - Rainmeter

Obstaja veliko orodij, kot sta CPU-Z in GPU-Z, s pomočjo katerih lahko spremljate porabo virov v naši napravi. Na žalost je veliko teh veliko virov in ne prikazujejo podatkov v ozadju.Brezplačni monitor z viri - Rainmeter

Tukaj prihaja Rainmeter. Omogoča vam, da na namizje postavite pripomočke, ki spremljajo vse, od temperatur do trdega diska do zamenjave prostora. Poleg tega obstaja na stotine drugih pripomočkov, ki jih lahko prenesete in integrirate, in na splošno ustvarite ozadje, ki vam omogoča vse, kar ste lahko kdaj sanjali.

Najboljši nadzorniki prostih virov

 1. Rainmeter
 2. Merilniki opravilne vrstice
 3. TinyResMeter

Najboljši brezplačni pripomoček za varno brisanje - radirka

Eraser je brezplačen pripomoček za licence GNU, ki bo varno izbrisal datoteke, mape ali celo cele diske iz katerega koli računalnika z operacijskim sistemom Windows ali DOS. Eraser prepiše območje podatkov z izbranimi naključnimi vzorci podatkov in obriše tudi podatke v stranski datoteki, internetnem predpomnilniku, začasnih datotekah, internetnih piškotkih, neuporabljenem prostoru na disku in nekaterih drugih mestih, kjer lahko podatki na skrivaj skrivajo. Ravna tudi s particijami FAT16, FAT32 in NTFS. Izbris datotek z visoko varnostjo bo vedno zahtevna in zamudna naloga in nikoli ne more zagotoviti popolne 100-odstotne varnosti. Vendar pa Eraser olajša delo, saj raven varnosti presega večino možnih zahtev.

Najboljši brezplačni pripomočki za varno brisanje

 1. Eraser
 2. Varno radirko
 3. CCleaner

Best Free Registry Editor - Resplendence Registry Manager

Dolga leta uporabljam celotno različico urejevalnika registra registra in nikoli nisem imel razloga, da bi iskal alternativo. Za začetek deluje popolnoma zanesljivo - bistvena lastnost katerega koli urejevalnika registra. Poleg tega je uporabniški vmesnik preprost, funkcionalnost odlična in, kar je najpomembneje, hitro iskanje. Če ste kdaj potrebovali kaj boljšega od privzetega RegEdit, ki ga priloži Windows, vam ne bo treba več iskati.

Najboljši brezplačni uredniki registra

 1. Odličnost
 2. Regmagik
 3. RegEdit

Najboljša programska oprema za mrežni popis - Spiceworks Inventory

Spiceworks je popolnoma brezplačna uporaba programske opreme, ki vam pomaga pri nadzoru računalnika in vašega omrežja.Programska oprema za omrežne zaloge - začimbe

Spremljal bo vse vaše naprave, spremembe in točno tisto, kar se izvaja in kje.

Čeprav je koristno doma, če delate v pisarni, je to orodje nepogrešljivo.

Najboljši programski programi za brezplačno omrežje

 1. Zaloga SpiceWorks
 2. ManageEngine
 3. Odprta revizija

Najboljši brezplačni pripomoček za preimenovanje v velikem obsegu - Napredni Renamer

Ste kdaj želeli naenkrat preimenovati celo vrsto datotek? Vem, da imam. Napredni Renamer počne ravno to. To je hiter, lahek in enostaven del programske opreme, ki vam omogoča preimenovanje vseh datotek na podlagi pravil, ki ste jih zagotovili.

Best Free Bulk Prename Utilities

 1. Napredni Renamer
 2. Razsuti Renamer
 3. PFrank

Zaključek

Upam, da ste uživali v branju tega članka in se vam zdijo nekateri koristni pripomočki koristni.

Ali želite uporabiti pripomoček, ki ga nismo omenili? Spodaj pustite komentar in dodali ga bomo na seznam.

Če ste z veseljem brali ta seznam, se prepričajte, da se prijavite na naše novice ali ga delite s prijatelji.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me