A Kindle Fire az Amazon áruházához van zárva. Az Amazon nem engedi a fogyasztóknak, hogy szoftvereket vásároljanak a Google Play alkalmazásboltból. Ez a korlátozás nagyon megnehezíti a tartalom Kindle eszközre jutását (az Amazon által biztosított tartalmakon kívül). Szerencsére azonban lehetőség van az alkalmazások oldalra történő feltöltésére a Kindle Fire-re (erről van egy útmutató ehhez a cikk későbbi részéhez).


Igaz, hogy egészen a közelmúltig az Amazonnak nem volt VPN-je a boltban - most van néhány (ExpressVPN, PureVPN, IPVanish, PrivateVPN, néhányat említve). Ha azonban előfizet a Kindle VPN-re, amelynek nincs áruházban szoftver, akkor továbbra is használhatja a VPN-t, ha harmadik féltől származó OpenVPN szoftvert telepít a Kindle-re. A telepítés után konfigurálhatja az OpenVPN szoftvert a választott VPN-szolgáltatóval való együttműködésre. Később ezt az útmutatót ismertetjük.

Ha attól tart, hogy bármi ez bonyolultnak hangzik - nyugodjon meg, mert nem az. Sőt, függetlenül attól, hogy melyik VPN-re feliratkozott, rendelkezésére áll egy telepítési útmutató, amely segít a folyamat végrehajtásában! Ha azonban aggódik ettől - előfizetés megvásárlása előtt bármikor közvetlenül kommunikálhat a VPN-sel, hogy nyugodjon és biztosítson minden szükséges segítséget..

Az ExpressVPN, a Kindle legjobb VPN-je, részletes telepítési útmutatókkal és 24/7 élő chat-támogatással rendelkezik.

Ha ez valami olyasmi, amellyel nem szeretne foglalkozni, javasoljuk, hogy mielőtt feliratkozási problémára kerülne, keresse meg gyorsan az érdeklődő VPN-t az Amazon áruházban..

Ha a VPN rendelkezik szoftverrel az Amazon áruházban, akkor kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Feliratkozás a kívánt Kindle VPN-re
 2. Menjen az Amazon áruházba, és töltse le a VPN szoftvert
 3. Futtassa a szoftvert, és jelentkezzen be a hitelesítő adatokkal
 4. Csatlakozzon egy VPN-kiszolgálóhoz, és kezdje el elérni a korábban blokkolt tartalmat.

Nyissa meg a Kindle VPN szoftver telepítési útmutatóját

Segítséget nyújtunk Önnek egy pillantást a VPN beállítására harmadik féltől származó OpenVPN for Kindle használatával. Ez sokkal bonyolultabb, mint az előző módszer, de lehetővé teszi olyan VPN használatát, amelynek nincs szoftver az Amazon App Store-ban. Egyszerűen kövesse ezeket a lépéseket a Kindle-on:

 1. Húzza le a Kindle értesítési sávot. választ Több ezt követi Eszköz és kapcsolja be "Engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítését."
  telepítsen egy VPN-t a Kindle Fire-re
 2. Töltse le az ES File Explorer alkalmazást az Amazon Appstore-ból. Ez az alkalmazás ingyenes.
 3. Töltse le az OpenVPN telepítőjét az asztali számítógépre.
 4. Csatlakoztassa a Kindle-t a PC-hez vagy a Mac-hez az USB-kábel segítségével, majd húzza az OpenVPN telepítőjét (icsopenvpn0529.apk) a Kindle Letöltések mappájába..
 5. Indítsa el a Kindle szoftvert, és az ES Explorer segítségével keresse meg a Letöltések mappát. Érintse meg a .apk fájlt és telepítse.
 6. Iratkozzon fel a Kindle VPN szolgáltatására, ha még nem tette meg.
 7. Ezután állítsa be az OpenVPN szoftvert a Kindle-on a VPN OpenVPN konfigurációs fájljaival. Ezeket a fájlokat a VPN szolgáltatója biztosítja. Ahhoz, hogy megkapja őket a Kindle-ra, le kell töltenie őket a számítógépre, ki kell tömöríteni és el kell küldenie saját magának. Nyissa meg az e-mailt a Kindle oldalán, és töltse le a .ovpn fájlokat. Most importálhatja azokat a letöltési mappából az OpenVPN szoftverbe. VPN-jének telepítési útmutatója lesz, amely segít ebben a lépésben!

A VPN-alkalmazás egyidejű betöltése a Kindle Fire-re

Az Amazon felhasználóinak nincs hozzáférése a Google Play Áruházhoz. Ez súlyosan korlátozza azt, amit eszközükön elérhetnek. A jó hír az, hogy tudsz "Sideload" ezeket az alkalmazásokat a Kindle Fire-hez. Ez magában foglalja a VPN alkalmazásokat.

Egy alkalmazás újratöltéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Mielőtt bármilyen alkalmazást oldalra tölthetne, elő kell készítenie a Kindle-t. A kezdéshez húzza le a felső navigációs sávot, és kattintson a gombra Beállítások. A Beállítások menüben keresse meg a Alkalmazások menü.
 2. Bekapcsol Alkalmazások ismeretlen forrásokból.
 3. Nyissa meg az Apps for Android alkalmazást és keresse meg az ES File Explorer elemet. Ez egy ingyenes alkalmazás, így bármit letölthet. Es File Explorer
 4. Futtassa az ES File Explorer programot, és koppintson a elemre Új gombot az alján, hogy új mappát hozzon létre. Hozzon létre egy nevű mappát Oldalra letöltött alkalmazások a gyökérben. Itt tölti be a .APK fájlokat.
 5. Töltse le közvetlenül az SnapPea oldalról az APnap fájlt a SnapPea alkalmazáshoz (Asztali és Android kezelő), ezen a linken.
 6. Most a SnapPea használatával helyezze be a telepíteni kívánt egyéb APK fájlokat a SideLoaded Apps mappát, amelyet korábban hozott létre.
 7. Az ESK fájlkezelőjével megnyithatja az APK fájlokat, és telepítheti őket, mint bármely más fájlhoz. A teljes útmutatóért lásd itt.

Egy már telepített alkalmazás telepítéséhez egy másik Android-eszközre (amelyet például a Google App Store-ból kapott) egyszerűen készítsen biztonsági másolatot az APK-fájlról a Kindle-re. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Telepítse az App Backup alkalmazást & Visszaállítás Android-eszközén.
 2. Futtassa a biztonsági mentést & Helyezze vissza az alkalmazást, és válassza ki az összes olyan alkalmazást, amelyet biztonsági másolatot szeretne készíteni az eszközéről, és átvigye a Kindle Firebe. Nyomja meg a Mentés gombot az alján.
 3. Az APK fájlokat az App Backup által megadott könyvtárban tárolják (esetünkben a / storage / sdcard0 / App_Backup_Restore /, ellenőrizze az alkalmazás beállításait, hogy megnézze, mi a tárolókönyvtár). Miután készítette a biztonsági másolatot, csatlakoztassa az eszközt a számítógépére USB-n keresztül, és másolja át őket.
 4. Most másolja át ezeket a fájlokat a Kindle oldalára (a Oldalra letöltött alkalmazások a korábban létrehozott könyvtár)
 5. Mint korábban, az ES file Explorer segítségével keresse meg az APK fájlt és telepítse az alkalmazást.

Nézze meg a tűzoltó VPN-cikket, ha szeretné tudni, hogyan kell VPN-t telepíteni a tűzoltóra.

VPN telepítése az útválasztón

A VPN megszerzése egy DD-WRT útválasztóhoz sokkal könnyebb módszer a Kindle és a VPN szerver közötti összekötésre. A villogó VPN útválasztó automatikusan összeköti otthoni összes eszközét a VPN szerverrel (beleértve a Kindle-t is).

A Kindle legjobb 5 VPN-jét tartalmazó cikkben szereplő VPN-szolgáltatók mindegyikében található utasítások a VPN telepítéséhez egy útválasztóra. Az egyes VPN-k által igénybe vett útválasztók tartománya szintén fel van tüntetve az egyes webhelyeken. Mielőtt feliratkozik a szolgáltatásra, ellenőrizze, hogy rendelkezik-e a megfelelő gyártóval és típusú útválasztóval a VPN-társaság számára.

Ha készen áll a villogott VPN útválasztóra, akkor látogasson el a Flashrouters.com oldalra.

Az ExpressVPN - a Kindle legjobb VPN-je - előzetesen átvilágított útválasztót árusít, a webhelyére telepített VPN-sel. Ez védi az otthoni összes eszközt a VPN segítségével.

Cím címe: Erlo Brown / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me