A VPN beállítása iPhone készüléken nem nehéz feladat. Attól függően, hogy melyik VPN-t választja, van néhány különféle módszer. A legjobb iPhone VPN szolgáltatásokhoz egyedi alkalmazások vannak, amelyek letölthetők az iTunes áruházból vagy a VPN webhelyéről. Ezeknek a VPN-eknek a letöltése és telepítése megegyezik a többi alkalmazás telepítésével. Ennek az útmutatónak a megírásához azonban a folyamat végigvezetése érdekében.

Néhány VPN-nek nincs egyedi VPN-szoftvere (VPN-ügyfélként ismert) az iOS-eszközökhöz. A VPN-ek nagy többsége ugyanakkor hozzáférést biztosít az előfizetők számára az OpenVPN konfigurációs fájlokhoz (.ovpn fájlok). Ezek a fájlok használhatóak a kiváló harmadik fél OpenVPN Connect szoftverrel.

Az OpenVPN Connect egy VPN-ügyfél, amelyet az OpenVPN protokoll fejlesztői írtak. Ez a legbiztonságosabb elérhető VPN protokoll. Az OpenVPN Connect telepítése és a .ovpn fájlok importálása rendkívül egyszerű, és egyáltalán nem kell hozzáértőnek lennie. Azonban, hogy segítsen Önnek, a cikk későbbi részében mellékeltek egy útmutatót.

VPN alkalmazás beállítása az iPhone készüléken

Ha VPN-alkalmazást szeretne beállítani az iPad készüléken, vagy beállítani egy VPN-t iPhone-on, vagy bármilyen más iOS-eszközön beállítani a VPN-t, kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Válasszon egy VPN-t a legjobb iOS VPN-szolgáltatások listájából.
 2. Keresse meg a VPN webhelyét kattintson a linkre, és iratkozzon fel a kedvenc iOS VPN-re. Ebben a példában az ExpressVPN-t használtuk. Ne feledje, hogy az éves előfizetés sok pénzt fog megtakarítani.
 3. Előfizetés után, Jelentkezzen be a feliratkozáskor megadott hitelesítő adatokkal és jelszóval.ExpressVPN iPhone-ra
 4. Érintse meg Az én fiókom vagy Letöltések a VPN-től függően. Alternatív megoldásként megkaphatja a lehetőséget kattintson az „ExpressVPN beállítása” (vagy attól függően, hogy melyik VPN-t előfizette fel).
 5. Most átirányítják az iOS beállítási oldalára.

  Válassza a „Letöltés az alkalmazásboltból” lehetőséget. Most átirányítja Önt a VPN szoftverre. A telepítés egyszerű, ezért kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A telepítés során az iOS-eszköz kérheti a készülék jelszavát, beírhatja, vagy használhatja az azonosítót, majd kattintson az Engedélyezés lehetőségre.ExpressVPN iPhone-ra


 6. Miután telepítette az iOS VPN alkalmazást, futtassa a szoftvert. Újból be kell írnia a hitelesítő adatait.
 7. A VPN menüjében, válassza a Beállítások lehetőséget (általában egy hamburger vagy fogas menüben).
 8. Válassza ki a kívánt VPN protokollt

  . Javasoljuk, hogy használja az Open VPN titkosítási TCP-t vagy UDP-t. Az UDP a streaminghez a legjobb. Ha ez nem érhető el, válassza a 2. réteg alagút protokollját (L2TP) / Internet Protocol Security (IPSec) vagy az IKEv2. Mindkét protokoll erős. Kérjük, ne használja a point-to-point alagút-protokollt (PPTP), mert a PPTP nem biztonságos.VPN protokoll iPhone-ra

 9. Végül, válasszon egy VPN szervert a listából

  a kiszolgáló helyét, és kattintson a Csatlakozás elemre.ExpressVPN iPhone-ra

 10. Miután létrejött a VPN-kapcsolat, az iPhone / iPad VPN megmutatja, hogy a képernyő engedélyezve van-e a kapcsolat. Az Ön IP-címe most a VPN és a az adatok biztonságban vannak, Szóval te meg tudod elérheti a kívánt webhelyet.

Néhány VPN-nek van egy automatikus indítási és automatikus csatlakoztatási funkciója. Ha továbbra is aktívnak szeretné tartani a VPN-t az internet használatakor, válassza ki ezeket a beállításokat a VPN-beállításokban. Alternatív megoldásként csak indítsa el az alkalmazást manuálisan minden alkalommal, amikor használni szeretné, válassza ki a szervert, majd kattintson a Csatlakozás gombra.

Express VPN iPhone-hoz

A legjobb VPN protokoll iPhone-ra

Számos titkosítási protokoll érhető el az iOS rendszeren:

 • PPTP - kevesebb biztonságot és adatvédelmet biztosít, de gyors.
 • L2TP / IPSec - erősebb biztonság, mint a PPTP, de még mindig nem tökéletes.
 • Internet Key Exchange 2-es verzió (IKEv2) - a legszélesebb körben használt protokoll iOS VPN-ügyfelek számára. Biztonságos, de nem olyan erős, mint az Open VPN.
 • OpenVPN - nyílt forráskódú és rendkívül biztonságos protokoll. Ez a protokoll katonai titkosítást biztosít, ha helyesen hajtják végre. A cikkben szereplő összes iNOS VPN biztosítja a biztonságos megvalósítását. Időnként le kell töltenie a harmadik féltől származó Connect szoftvert. Ez nagyon egyszerű, és lehetővé teszi az OpenVPN használatát, ha akarod. A VPN kézi beállításával kapcsolatos utasításokat az alábbi útmutatóban találja.

Nem biztos benne, hogy milyen titkosítást szeretne használni? Nézd meg Végső titkosítási útmutató további információért.

Az OpenVPN konfigurálása iPhone készüléken

Időnként szükség lehet a VPN beállítására a külső gyártó OpenVPN Connect használatával iOS-eszközön. Ha az OpenVPN titkosítás nem érhető el a VPN egyedi iOS-szoftverében, akkor le kell töltenie harmadik féltől származó VPN-ügyfélszoftvert. Ez nagyon egyszerű:

 1. Töltse le az OpenVPN Connect alkalmazást

  .OpenVPN iPhone-ra

 2. Telepítse a szoftvert az eszközére.
 3. Keresse meg a VPN webhelyét, és töltse le az OpenVPN konfigurációs fájlokat (.OVPN fájlok). Ezt általában PC-n kell megtennie, mert ezek be vannak csomagolva. Ezek a fájlok a letöltési területen lesznek, ahol megszerezte a VPN szoftvert. Ha bármilyen problémája van ezeknek a fájloknak a VPN webhelyén történő megtalálásával, kérdezze meg ügyfélszolgálatát. Töltse le a használni kívánt kiszolgálók konfigurációs fájljait.IPhone VPN-konfigurációja

 4. Csomagolja ki a fájlokat, és küldje el saját magának e-mailben (így megnyithatja azokat az iPhone készüléken). Nyissa meg az e-mailt az iPhone készülékén, és töltse le a fájlokat az eszközére, hogy felhasználhassa azokat az alkalmazásban.
 5. Nyissa meg a Csatlakozás alkalmazást, majd kattintson az Importálás elemre. Válassza ki azokat a fájlokat, amelyeket a negyedik lépésben ment a készülékére.Nyissa meg az iPhone VPN-t

 6. A fájlok importálása után kattintson a kiszolgálóra, amelyhez csatlakozni szeretne, és írja be felhasználónevét és jelszavát.OpenVPN iPhone-ra

 7. Amikor az alkalmazás csatlakozik, az eszköz titkosítással van biztonságban, az IP-címe pedig a távoli szerver IP-címe.
 8. Most csak annyit kell tennie, hogy elindítja a Csatlakozás alkalmazást, és csatlakozik egy szerverhez, amikor csak kívánja használni a VPN-t. A jelszót automatikusan el kell menteni a csatlakozási alkalmazásban, így nem kell minden alkalommal újból beírnia.

Ne feledje: a VPN-nek saját útmutatója lesz erre. Ha azt akarja használni, kérdezze meg ügyfélszolgálatát, hogy csatolja Önt ehhez az útmutatóhoz, vagy tekintse meg a webhely GYIK részét. Ez az útmutató a felhívott VPN-re vonatkozik. Ugyanakkor ugyanazokkal a lépésekkel fog járni, mint az itt felsorolt.

Hogyan lehet VPN-t tesztelni iPhone-ra

Itt, a ProPrivacy.com webhelyen rendszeresen teszteljük a VPN-eket, hogy ellenőrizzük teljesítményüket. Ez azt jelenti, hogy az egyes véleményeikben elolvashatja a sebességet és az általános teljesítményt. Teljesen megértjük, ha a VPN-kliens teljesítményét saját maga szeretné ellenőrizni. Ehhez egyszerűen lépjen át erre a webhelyre, és tesztelje az internetes sebességét VPN-sel és anélkül.

A legjobb dolog az, ha kiválaszt egy közeli tesztszervert. Ezután kattintson a „kombinált teszt” gombra. Ezzel tesztelheti a feltöltési és letöltési sebességeket. Ne felejtse el ellenőrizni a sebességet VPN-sel és anélkül a teljesítményszintek összehasonlítása érdekében.

VPN törlése az iPhone készülékről

A VPN megszabadulása eszközétől ugyanolyan, mint bármely más alkalmazás törlését az Apple Store-ból. Csak válassza ki az alkalmazások képernyőjén, és törölje. A következő lépésekkel megbizonyosodhat arról, hogy még mindig nincs meghúzódó VPN-profilja a készüléken:

 1. Nyisd ki Beállítások.
 2. Kattintson Tábornok, majd görgessen le és válassza a lehetőséget Profil.
 3. választ VPN konfigurációs profil.
 4. Miután a VPN konfigurációs profilja megnyílt, kattintson a gombra Profil törlése.
 5. A felbukkanó felszólítás megerősítést kér Önnek. Kattintson Töröl.

A profilfájlt mostantól eltávolítják az iOS-eszközéről is.

Cím címe: Chayantorn Tongmorn

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me