Az emberek számos okból akarják az USA IP-címét. Néhányan szeretnek olyan sportokat nézni, mint a Major League Baseball (MLB), a Nemzeti Kosárlabda Szövetség (NBA) vagy a National Football League (NFL). Mások nyaralni szeretnének lépni az online banki szolgáltatásokkal. Néhányan még a Netflix amerikai verziójához is szeretnének hozzáférni, hogy megnézhessék annak hatalmas címkatalógusát. Sajnos, amikor a legtöbb ember megpróbálja megtenni ezeket a dolgokat, akkor a hozzáférés korlátozott figyelmeztetéssel kell szembenéznie. Ennek oka az, hogy a földrajzilag korlátozott tartalomra olyan szerzői jogi törvények vonatkoznak, amelyek hozzáférhetetlenné teszik azt másutt. Az USA VPN szolgáltatásával ezt a problémát le lehet küzdeni, és bárki teheti IP-címét USA-barátnak.


Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk, hogyan csatlakozhat számtalan emberhez az egész világon, akik jelenleg csak az USA-ban lévő tartalmak feloldását érik el, ha USA-beli IP-címet szereznek.!

Az USA IP-címének megszerzése egyszerű!

  1. Feliratkozás VPN-re. Ha IP-címét USA-ra változtatja, javasoljuk az ExpressVPN-t, de tekintse meg a legjobb USA VPN-szolgáltatásainkat, hogy rengeteg választási lehetősége legyen.
  2. Töltse le és telepítse a VPN kliens szoftvert.
  3. Csatlakozás a megfelelő szerverhez.
  4. Lépjen az Egyesült Államok webhelyére, amelyet elérni szeretne.
  5. Kényelmesen élvezheti és teljes hozzáférést élvezhet az Egyesült Államok webhelyeihez és szolgáltatásaihoz.

Válassza ki a VPN-t, és töltse le a szoftvert

Miután döntött a fent felsorolt ​​szolgáltatások egyikéről, kattintson a webhelyre, és iratkozzon fel. Havonta fizet, akkor egy kicsit többet fizet a nehezen megkeresett pénzéből. Ezért, ha megengedheti magának (és egész évben azt akarja használni, hogy megkapja az USA IP-címét), akkor jelentkezzen egy éves előfizetésre.

Miután befizette a VPN-t, engedélyezheti a VPN kliens szoftverének letöltését. Egyszerűen válassza ki a futtatott platformon a megfelelő verziót. A listában szereplő összes VPN lehetővé teszi, hogy egynél több eszközön is futtassa. Tehát folytassa és telepítse számítógépére, okostelefonjára vagy iPadjére - bármit is igényel.

expressvpn alkalmazásplatformok

Győződjön meg arról, hogy az OpenVPN lehetőséget választotta

Itt, a ProPrivacy-nál javasoljuk, hogy válassza ki az OpenVPN titkosítási protokollt a VPN-beállításai között. Ez messze a legbiztonságosabb VPN-titkosítás a piacon. Mivel a földrajzilag korlátozott tartalom feloldása technikailag a törvényekkel ellentétes (a szerzői jogokat sértve), az OpenVPN messze a legjobb módja annak, hogy privát és biztonságos maradjunk.

Ne felejtse el, hogy bár a VPN-ek felhasználhatók a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldására (és sok százezer ember használ ilyen módon a VPN-ket), ezt a saját felelősségére végezheti el! Itt, a ProPrivacy.com webhelyen nem tudjuk hivatalosan jóváhagyni a törvények megsértését. Ha azonban ezt akarja, akkor az OpenVPN a titkosítás, amelyet meg kell választania.

Csatlakozás a választott USA IP szerverhez

Most, hogy a VPN szoftver telepítve van az eszközökre (és az OpenVPN-t választotta), továbbléphet és csatlakozhat egy USA IP-szerverhez.

Válassza ki az Egyesült Államok egyik helyét a VPN szerverlistájából. Ha további egyet választ a listán, akkor a legjobb sebességet érheti el. Tehát, ha nincs szüksége egy meghatározott helyre, válasszon egy szervert, amely magasabb a listán. A csatlakozás után a VPN zöldre vált, vagyis az okostelefon képernyőjén zár jelenik meg. Tessék! Most van egy USA IP-címe, és hozzáférhet minden korlátozott amerikai webhelyhez.

expressvpn kioldóválasztó

Változtassa meg IP-címét USA-ra: Megfontolások

Számos dolgot figyelembe vettünk (az Ön nevében), miközben kiválasztottuk a legjobb VPN-szolgáltatásokat az USA IP-címének megszerzéséhez. Először is, nem minden VPN-szolgáltatás megbízható. Több mint 800 VPN-szolgáltató közül lehet választani a piacon, és ezek közül sok szörnyű munkát végez a VPN-szolgáltatás nyújtásában..

Milyen különbségek vannak a VPN-ek között??

  1. Amikor IP-címét hamisítja az USA-ra a földrajzilag korlátozott tartalom elérése érdekében, biztonságban kell lennie. Sajnos nem minden VPN nyújtja a biztonsághoz szükséges szolgáltatást (nulla naplózza a VPN-t vagy a VPN-t) nincsenek felhasználási naplók a politika létfontosságú).
  2. Amikor kiválaszt egy VPN-t az USA IP-címének megszerzéséhez, választania kell a kiszolgálókat. Ezen felül az Egyesült Államok IP szervereinek villámgyorsnak kell lenniük (HD tartalom streamingéhez)..
  3. A VPN-nek katonai titkosítási protokollokat kell biztosítania ahhoz, hogy az Egyesült Államokban hamisítson a tartózkodási helyén. Ezenkívül a cégnek megbízhatóan és biztonságosan kell kezelnie az Ön adatait.

Látogasson el az Ön számára tetszőleges, kizárólag az Egyesült Államokba tartozó webhelyre!

Nem számít, mely VPN-t választotta az útmutatóból, Ön hozzáférhet kizárólag az USA-ban lévő tartalomhoz. Ha az ExpressVPN mellett döntött, az magában foglalja az elérhetõséget az USA Netflix katalógusához.

Ezenkívül ne felejtse el, hogy a VPN nemcsak az amerikai szolgáltatások és előfizetések feloldásához hasznos. Ideális a világ minden tájáról való tartalomhoz való hozzáféréshez is! Ezenkívül a jelen útmutatóban szereplő összes VPN próbaidőszakot kínál (legalább hét nap). Ennek eredményeként képes lesz biztosítani, hogy a preferált VPN tökéletesen működjön, amire szüksége van.

Az USA IP-címének megszerzésének egyéb módjai

Noha a VPN használata feltétlenül a legjobb, legbiztonságosabb és legbiztonságosabb módszer az USA IP-címének megszerzésére, vannak más módok is. A SmartDNS, a Tor vagy a proxyszerverek mind elérhetők. Ezek közül egyik sem adja meg a megbízhatóságot, a nyugalmat vagy a használhatóságot, ha VPN-t használ IP-cím megszerzésére az Egyesült Államokban..

SmartDNS

A SmartDNS-et nagyon gyakran használják az emberek, akik földrajzilag korlátozott tartalmat közvetítenek. A probléma az, hogy a biztonság szempontjából nem nyújt semmit, és mivel a szerzői jogok által védett tartalmak megtekintése illegális, ez aggodalomra ad okot. A SmartDNS használatával nem lesz titkosítva, mint a VPN esetén. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltató és a meglátogatott webhelyek pontosan tudják, ki vagy. Mivel a tartalom készítői egyre inkább beperelnek az emberek kalózkodás ellen, ez komoly aggodalomra ad okot.

Tor

Másrészről, a Tor egy ingyenes böngésző, amely a VPN-hez nagyon hasonló feladatot végez, ha titkosítást nyújt, ahogy hamis. Az anonimitás ígéretétől sokan választhatják, beleértve az emberi jogi aktivistákat, a bejelentőket, az újságírókat és még sokan mások. Az Egyesült Államokban egy kilépési csomópont kiválasztásával bárki hozzáférhet az amerikai tartalomhoz (akárcsak VPN vagy SmartDNS esetén). A probléma az, hogy a sebesség meglehetősen lassú, ami azt jelenti, hogy jelentős pufferelést, késést és rossz képminőséget fog szenvedni..

Proxies

Végül megkapjuk az ingyenes proxykiszolgálókat. Rengeteg közül választhat, és minden bizonnyal működik, és nagyon megfizethető, vagy ingyenes is lehet. Az ingyenes játékok azonban korlátozásokkal járnak, és nem ritka, hogy ezt a kapcsolathatárt el kell érni, miközben a Game of Thrones kedvenc epizódja közepén vagy. Gyenge sebesség, megkérdőjelezhető adatvédelmi irányelvek és annak lehetősége, hogy harmadik személyek hozzáférjenek az Ön adataihoz, a proxyk teljes kockázatot jelentenek.

Semmi sem hasonlít a VPN-hez

A nap végén néhány dollár évente, hogy megbizonyosodjon arról, hogy biztonságban van, ha külföldön elkódolja a helyét, nem csupán elrendezés. Ezen túlmenően, mivel a kormányok kémkedni akarnak, és a számítógépes bűnözők mindig az adatok elfogására törekednek, a digitális jelenlét biztosítása manapság hihetetlenül jó ötlet..

Természetesen nem kell szavunkat venni érte. Kipróbálhatja az ebben az útmutatóban említett szolgáltatások bármelyikét. Az útmutatóban szereplő VPN-ek pénz-visszafizetési garancia próbaidőszakokkal rendelkeznek, hogy kipróbálhassa őket. Kipróbálhat egy proxyt is, és letöltheti a Tor fájlt is. Tudjuk, hogy semmi sem közelít ahhoz, hogy összehasonlítsuk egy olyan világszínvonalú VPN-szolgáltatással, mint az ExpressVPN. Tehát biztosak vagyunk benne, hogy visszatér ide, és végül megvizsgálja az öt legfontosabb választást!

Az Egyesült Államok IP-címe: Következtetés

Ebben az útmutatóban bemutattuk, hogy bárki megszerezheti az USA IP-címét. Amerikai Egyesült Államok IP-címének megszerzéséhez az ExpressVPN-t javasoljuk, mert ez abszolút mindent megad, amire szüksége van. Annak érdekében azonban, hogy rengeteg lehetősége van, beépítettünk négy másik világszínvonalú VPN-szolgáltatást is.

Ezek a VPN-k hozzáférést biztosítanak a kiemelkedő szerverhálózatokhoz, amelyek lehetővé teszik a legnagyobb sebességű csatlakozást az összes amerikai szerverükhöz - ideális HD-formátumú streaminghez.

A titkosítást katonai minőségű OpenVPN-n keresztül biztosítják. Ezenkívül csapataink rendszeresen tesztelték az útmutatóban szereplő összes VPN-t. Ezeknek a VPN-eknek bizonyított eredményei vannak az előfizetők számára adatvédelem és névtelenség biztosításában. Mint ilyen, mivel az összes általunk felvetett VPN valóban kiemelkedő szolgáltatások, amelyek közül Ön dönt és valójában rajtad múlik.

Mindent átgondoltunk, így biztonságosan megszerezheti az USA IP-címét azzal a tudattal, hogy mindez tökéletesen fog működni.

További információkért tekintse át átfogó USA VPN szolgáltatási útmutatót.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me