Sok Németországon kívüli ember élvez nagy érdeklődést a német szolgáltatások és webhelyek igénybevétele iránt. A korlátozott német webhelyekhez való hozzáféréshez szüksége van egy német IP-címre. A VPN-k lehetővé teszik a Németországban található kiszolgálók használatát, ez megad egy német IP-címet.

Ráadásul a VPN kliensszoftver az összes adatát titkosítja, amikor átjutnak a kiszolgálókra és onnan. Ez azt jelenti, hogy az internetszolgáltató, a kormány, a bérbeadó vagy a munkáltató nem látja, milyen webhelyeket látogat meg. Adatvédelem és névtelenség böngészés közben!

Hasonlóképpen, ha nyaraló német illetőségű, akkor érdemes feloldani a webhelyek feloldását is, haza Németországban. Egy megbízható VPN-szolgáltatás segítségével elcsalogathatja tartózkodási helyét Németországon belül, hogy feloldja az összes korlátozott német webhely blokkolását.

A legjobb VPN egy német IP-címhez

 1. ExpressVPN - A leggyorsabb VPN, amelyet tesztelünk, mindent felold, mindent elképesztő szolgáltatással
 2. NordVPN - Nagy márka, nagyon jó ár-érték és költségvetési áron
 3. pufferolt
 4. IPVanish
 5. VPNArea

Hogyan szerezzünk német IP-címet

A német IP-cím beállításához kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Feliratkozás a kézikönyv egyik VPN-jére. A német IP megszerzéséhez erősen ajánljuk az ExpressVPN-t, de ebben az útmutatóban további négy világszínvonalú VPN-szolgáltatást is beillesztettünk, amelyek szintén ragyogóan fogják elvégezni a munkát..
 2. Töltse le és telepítse a VPN kliens szoftvert.
 3. Csatlakozás egy Németországban található VPN szerverhez.
 4. Nyissa meg a német weboldalt, amelyet elérni szeretne.
 5. Ülj le és élvezze a korlátlan hozzáférést a kívánt német webhelyekhez, köszönhetően az újonnan megszerzett német IP-címnek.

Válasszon egy VPN-t, és töltse le az ügyfélszoftvert

expressvpn alkalmazásplatformok


Jó áttekintést végezve a német IP eléréséhez javasolt VPN-jeinkről, át kell kattintania a kedvenc szolgáltató webhelyére..

Ez a szoftver minden népszerű platformon elérhető, és az ExpressVPN használatával 3 különféle eszközre telepítheti azt. Havi fizetése a VPN-hez többet fog fizetni, mint az éves fizetés. Ezért ha van pénze (és a VPN-t egész évben használni kívánja), akkor a legjobb fizetni egy évre egyszerre.

Az előfizetés után letöltheti a VPN kliensszoftvert. A szoftver mindig nagyon gyorsan letölt és könnyen telepíthető, csak ellenőrizze, hogy a megfelelő letöltést választotta-e a platformjára.

Győződjön meg arról, hogy az OpenVPN protokollt választotta

A ProPrivacynél javasoljuk az OpenVPN titkosítást. Az OpenVPN egy robusztus VPN titkosítási protokoll, amely lehetővé teszi a megfelelő biztonságot, ezért válassza ezt a VPN menüjében. Néhány geo-blokkolt tartalom streaming jogellenes, mert sérti a szerzői jogokat. Az OpenVPN esetén azonban akkor is biztonságban lesz, ha a szerzői joggal védett anyagot kívánja megnézni - bár ezt nyilvánvalóan nem tudjuk elárulni.

Továbbá, ha bármilyen probléma merül fel ebben a szakaszban (vagy bármilyen más), akkor a VPN-szolgáltató képes gyorsan megoldani a problémát. Az útmutatóban szereplő világszínvonalú VPN-k fantasztikus ügyfélszolgálati csapatokkal rendelkeznek - tehát vegye fel velünk a kapcsolatot (vagy velünk a ProPrivacy.com oldalon - mindig örömmel segítünk).

Csatlakozzon egyik VPN szerveréhez Németországban

expressvpn-német-ip-címe

Ebben a szakaszban az ügyfélszoftver már telepítve van a laptopjára, számítógépére, táblagépére vagy okostelefonjára. Ha az OpenVPN van kiválasztva a beállításokban, készen áll a VPN-re Németországba.

Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja az egyik német szervert a VPN szerverlistájából. Ügyeljen arra, hogy a lehető leggyorsabbat válassza. A gyorsabb általában magasabb a listán. Most, hogy megtalálta a kívánt német VPN-kiszolgálót, kattintson a Csatlakozás gombra. Ez az! Most már van egy német IP-címed, és a VPN-be Németországba megjelenhet úgy, mintha ott tartózkodna - amikor csak akarja.

Nyissa meg a kívánt német weboldalt!

A VPN telepítésével szinte bármit meglátogathat online. Bármely olyan webhelyhez hozzáférhet, ahol a VPN-nek szervere van, beleértve természetesen Németországot is! Az összes VPN, amelyet ebben az útmutatóban elhelyeztünk, kiváló biztonságot, adatvédelmet és a rendelkezésre álló legjobb névtelenséget biztosít. Ennek eredményeként bármilyen német vagy más weboldalt meglátogathat.

Egyszerűen csatlakozzon a meglátogatni kívánt ország szerveréhez, és írja be a meglátogatni kívánt webcímet a navigációs sávba. VPN-jével megjelenik az adott országban való megjelenés - IP-cím és minden.

Német IP-cím megszerzésének szempontjai

Amikor egy német IP-címet megkap a tengerentúlról, figyelembe kell vennie néhány szempontot.

A legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venni, hogy a piacon sok VPN-szolgáltatás rendkívül megbízhatatlan és megbízhatatlan. Összességében több mint 800 VPN-szolgáltató közül választhat pontozott módon a világ minden tájáról. E szolgáltatások túlnyomó része szörnyű - lassú és bizonytalan. Valójában egyes VPN-k hozzá tudnak adni a biztonsági problémáikhoz, nem pedig elvonják őket!

Honnan tudhatom, melyik VPN-t választom?

 1. Először is, ha meghamisítja IP-címét Németországba a földrajzilag korlátozott tartalom megtekintéséhez, akkor rendkívül biztonságosnak kell lennie. A szomorú igazság azonban az, hogy nem minden VPN-szolgáltatás nyújtja a biztonság és az adatvédelem érdekében szükséges titkosítást és a szolgáltatási szintet.
 2. Amikor a VPN-t választja az IP-cím megszerzéséhez Németországban, szilárd szerverekre és szilárd adatvédelmi politikára van szüksége. A HD tartalom megnézése érdekében szupergyors kiszolgálókkal rendelkező VPN-re is szükség lesz.
 3. A pihentető, gondtalan VPN élmény élvezetéhez nyugodtan kell tudnia, hogy VPN nagyon komolyan veszi az adatvédelmet és a biztonságot. Ezért kell ipari szabványú titkosítási protokollokat biztosítani, mint például az OpenVPN (ajánlott) és az adatait átlátható, megbízható és biztonságos módon is kezelje. Az eredmény egy stresszmentes internetes élmény lesz, amely biztonságos lehet az érdeklődésre számot tartó német tartalmak megtekintésében.

VPN Németországba - Következtetés

Ebben az útmutatóban kifejtettük, hogy bárki könnyen megszerezheti a német IP-címet. Bár úgy gondoljuk, hogy a legjobb VPN-szolgáltatás az IP-cím Németországban történő megszerzéséhez az ExpressVPN, hogy pártatlan legyen, és rengeteg lehetőséget biztosítson Önnek, négy további kiváló VPN-szolgáltatást is beépítettünk.

Miközben az ExpressVPN az első számú, az útmutatóban szereplő összes VPN hihetetlen munkát végez a német webhelyek feloldásával. Ezen felül mindegyikük próbaidőt vagy valamilyen pénz-visszafizetési garanciát nyújt. Mint ilyen, nem kell félnie, hogy kipróbálja a preferált VPN-t, kockázatmentesen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy felszabadítja-e az Ön németországi szolgáltatásait. Ezenkívül a cikkben szereplő összes VPN-szolgáltatónak kiváló szerverhálózata van, amely hólyagosan nagy vpn-sebességet biztosít az Ön felhasználása során.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me