Szombaton Anthony Joshua visszatér a ringbe, hogy harcoljon a jelenlegi nehézsúlyú boksz világbajnok, Andy Ruiz ellen - a kétségtelenül a 2020-ra várt legfontosabb nehézsúlyos versenyen. Az újrajutás során az AJ visszatér a ringbe, hogy megtudja, el tudja-e vonni a WBA-t ( Super), IBF, WBO és IBO nehézsúlyú bajnoki címeket, amelyeket júniusban veszített a Ruiznak.

Az első feldúlás okozta sokk és félelme miatt ez az újraemelés nagy mennyiségű zümmögést vált ki világszerte - ez azt jelenti, hogy sok néző VPN-hez fordul, hogy feloldja a versenyt, és megnézze, vajon Ruiz képes-e még egyszer a látszólag lehetetlennek lennie.

A Ruiz Vs Joshua 2 streaming VPN segítségével

A VPN használatával bárki úgy tehet, mintha idegen országban tartózkodna, hogy feloldja a Ruiz VS AJ hivatalos adatfolyamának feloldását. Ez megtakarítja, hogy illegális patakot kell vadásznia, és garantálja, hogy hirtelen nem hagyja el sötétben a megszakadt patak..

A VPN használatával úgy tehet, mintha az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában vagy akár Spanyolországban lenne, hogy feloldja a Joshua VS Ruiz 2 feloldását a DAZN vagy a Sky Sports oldalon. A VPN úgy működik, hogy elrejti a valódi IP-címét, és helyettesíti azt a kívánt országbeli helyi IP-címmel.


Ennek eredményeként fizethet a hivatalos streaming szolgáltatásért, és úgy nézheti ki, mint egy helyi. Anthony Joshua VS Ruiz VPN-fel történő feloldásához kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

  1. Feliratkozás az egyik legjobb VPN-re. A Ruis Vs AJ feloldásához javasoljuk az NordVPN alkalmazást, mert gyors és globális kiszolgálókkal rendelkezik, ahol szükség van rájuk a harc folytatásához..
  2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert.
  3. Csatlakozzon a kívánt ország szerveréhez.
  4. Menj tovább a streaming szolgáltatáshoz, amely közvetíti a harcot, és iratkozz fel
  5. Nézze meg Joshua Vs Ruiz-ot, köszönhetően a VPN-nek.

Hol nézhetem online a Joshua Vs Ruiz-t?

DAZN

A legtöbb ember számára az AJ Vs Ruiz 2 közvetítésének legjobb módja valószínűleg az online DAZN sport-streaming szolgáltatás lesz. A DAZN rendelkezik az újrajátszás jogával az Egyesült Államokban, Ausztriában, Németországban, Japánban, Svájcban, Kanadában, Olaszországban, Spanyolországban és Brazíliában.

Ez azt jelenti, hogy bárki VPN-vel csatlakozhat az egyik ország szerveréhez a DAZN feloldásához és egy hónapos előfizetéshez. Az egy hónapos előfizetés ára 10 és 20 USD között lehet, attól függően, hogy melyik országot választja. Általában azonban Kanadát ajánljuk, amely körülbelül 15 dollárba kerül, ha megnézed a harcot.

Sőt, az Egyesült Államokon kívüli DAZN-ügyfelek 30 napos ingyenes próbaverziót vehetnek igénybe. Ez azt jelenti, hogy mindaddig, amíg feliratkozol a DAZN Kanadára vagy Spanyolországra - megnézheti a harcot angol vagy spanyol kommentárral anélkül, hogy valóban cent fizetne.

Sky Sports Box Office

Bárki, aki inkább az Egyesült Királyság Sky Sports műsorszolgáltatóján keresztül figyeli a harcot, online is megteheti, amikor megvásárolja a Box Office pay-per-view eseményt a NowTV-n..

A NowTV hozzáférést fog adni a nézegetéses küzdelemhez 24,99 USD egyszeri díjért. És bárki, aki megrendelte a harcot a NowTV-n keresztül, közvetlenül elérheti a számítógépen, Mac-en, okostelefonján vagy táblagépén.

Mikor van Joshua Vs. Ruiz 2?

A várható újracsatlakozásnak egy erre a célra épített arénában kerül megrendezésre a Szaúd-Arábia Ad Diriyah-ban..

A fő esemény várhatóan december 7-én, szombaton 9:00 órakor (GMT) kezdődik, a gyűrűs séták várhatóan GMT 8:30 és 20:45 között kezdődnek..

Ki várhatóan nyeri?

A kezdeti küzdelem okozta sokkot követően igazságos azt mondani, hogy nagyon sok vita zajlik az újraegyeztetés körül. Sok hallgató úgy gondolja, hogy Joshua rossz éjszakája volt, és hogy könnyedén visszanyeri a címeket. Néhány bokszszakértő azonban azt állítja, hogy Ruiz az igazi üzlet, és lehetséges, hogy Joshua szombat este is a bajok világába kerül..

Amit tudunk, az az, hogy Joshua jó néhány fontot dobott el ennek a küzdelemnek a vezetésében. Ez, remélhetőleg, vágyakozóbbá teszi és képes lesz kezelni Ruiz gyors kéz stílusát. A valóság azonban az, hogy ennek a küzdelemnek az eredményét nehéz meghívni, így a Dűnék összecsapása minden box-rajongó számára kötelező figyelővé válni..

A bukmékerek szerint AJ a kedvenc nyereménye 4/4-es esélyekkel. Ez azt jelenti, hogy a 11/5-es tét felhelyezése a Ruiz underdogra kiváló módszer lehet az esti kicsit izgalmasabbá tételére. Végül is, ha egyszer megcsinálta, meg tudja ismételni!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me