Nem mindig lehetséges a VPN szoftvert közvetlenül az intelligens TV-re telepíteni. Ha azonban intelligens TV-je hozzáfér a Google Play Áruházhoz (Android Smart TV-k is elérhető), akkor a (magán szolgáltatója számára) VPN alkalmazást közvetlenül az intelligens TV-jére telepítheti. Ez a legjobb módja az intelligens TV csatlakoztatásának, ezért ha lehetséges, használja ezt a módszert. Kérjük, ne feledje, hogy nem minden intelligens TV képes erre, ezért ellenőriznie kell a gyártót.

Ha SmartTV-je hozzáfér a Google Playhez, kövesse az alábbi lépéseket:

Ha rendelkezik Android TV-vel, akkor az Android TV VPN telepítéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

 1. vásároljon VPN-előfizetést, a cikk alján javasoljuk az 5 legjobb VPN-t a Smart TV-khez.
 2. Töltse le a szoftvert, és telepítse az Android klienst (.APK fájl) az Android intelligens TV-jére.
 3. Jelentkezzen be a hitelesítő adataival, amikor feliratkozott.
 4. Futtassa az alkalmazást a Smart TV-n, és csatlakozzon egy szerverhez.

Így van: Ön most úgy tesz, mintha egy másik országban lenne, és hozzáférhet annak a régiónak a tartalmaihoz! Az Ön személyes adatait a VPN titkosítása is védi.


Ruiz és Joshua közötti nagy átfutás nem elérhető az Ön országában?

Ha attól tart, hogy elmulasztja a 2020-as várt bokszmérkőzést, egyszerűen kövesse a ProPrivacy útmutatását, hogyan nézze meg a Ruiz vs Joshua meccseit egy VPN-sel, és szemtanúja lehet annak, hogy Anthony Joshua megpróbálja visszaigényelni a WBA-t (Super ), IBF, WBO és IBO nehézsúlyú bajnokok Andy Ruiz világbajnoktól ebben a nagy tétben.

Csatlakoztatás PC-n vagy laptopon keresztül

A legtöbb intelligens TV-tulajdonos úgy dönt, hogy TV-jét Ethernet-kábellel csatlakoztatja a számítógépéhez. Ez lehetővé teszi számukra a számítógép internet-kapcsolatának megosztását (erről bővebben később). Ez egy hatékony módja a VPN használatának a korlátozott tartalom feloldásához az intelligens TV-n. Például VPN segítségével feloldhatja az országában korlátozott Youtube videók blokkolását, és feloldhatja az országában blokkolt / korlátozott streaming szolgáltatások blokkolását. Minden olyan intelligens TV-nek, amely nem teszi lehetővé az alkalmazások közvetlen telepítését, ezt a módszert (vagy VPN-útválasztót) kell használni..

VPN-kapcsolat megosztása Windows rendszeren

 1. Ellenőrizze, hogy számítógépe csatlakozik-e a VPN-szolgáltatáshoz. Ha még nem iratkozott fel VPN-re, - nézze meg az intelligens TV-hez kapcsolódó 5 legjobb VPN-cikket. Javasoljuk a NordVPN-t, mert mindent tartalmaz, amire szükség van, hogy több tartalmat HD formátumban továbbítson egy intelligens TV-n.
 2. Ethernet-kábellel csatlakoztassa a SmartTV-t a számítógéphez.
 3. Nyissa meg a Hálózati és megosztási központot a számítógépen (Start > Kezelőpanel > Hálózati és megosztási központ), majd kattintson az „Adapter beállításainak módosítása” elemre.
 4. Keresse meg a VPN-kapcsolatot. Az OpenVPN kapcsolatok általában nem egyértelműen jelölve, ezért keressen egyet a (z) „TAP-Win32 V9 adapter” (vagy hasonló) leírásával. Kattintson a jobb gombbal rá, és válassza a legördülő menüből a „Tulajdonságok” lehetőséget.
 5. Válassza a „Megosztás” fület, és jelölje be az „Engedélyezés más hálózati felhasználók számára a számítógép internetkapcsolatán keresztül történő kapcsolódáshoz” négyzetet. Ezután válassza a legördülő menüből a „Helyi kapcsolat” elemet (ha a számítógépén több Ethernet port van, akkor ellenőrizze, hogy kiválasztotta-e azt, amelyhez a SmartTV-t csatlakoztatta), majd kattintson az „OK” gombra..
 6. Indítsa újra a SmartTV-t és a számítógépet, és ennek megfelelően működnie kell.

VPN-kapcsolat megosztása az OSX-ben (PPTP vagy L2TP)

A kapcsolat megosztása az OSX-en egy kicsit bonyolultabb, ha az OpenVPN-t szeretné beállítani, de ez az TunnelBlick oktatóanyag megmutatja, hogyan. Megmutatjuk, hogyan kell beállítani a PPTP vagy az L2TP és a beépített VPN kliens használatával.

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatásra, és állítsa be a szolgáltató utasításainak megfelelően. Javasoljuk a NordVPN-t, mert mindent tartalmaz, amire szükség van, hogy több tartalmat HD formátumban továbbítson egy intelligens TV-n.
 2. Ha a SmartTV ki van kapcsolva, csatlakoztassa a Macintosh USB portjához az Ethernet kábel és az adapter segítségével.
 3. Az OSX alkalmazásban nyissa meg a Rendszerbeállítások elemet (az Apple ikon a képernyő jobb felső sarkában -> Rendszerbeállítások) és kattintson a „Megosztás” elemre..
 4. a) Húzza le a „Kapcsolat megosztása innen” menüt, és válassza ki a VPN-kapcsolatot. b) A „Használó számítógépekre” mezőben jelölje be az „USB Ethernet” elemet. c) Jelölje be az „Internet megosztás” lehetőséget, és egy felbukkanó ablak jelenik meg. Kattintson a „Start” gombra és a d) Az „Internet megosztás: Be” zöldre vált, hogy tudatja Önnel, hogy minden rendben van.
 5. Indítsa újra a SmartTV-t.

VPN Router módszer

Vannak, akik inkább egy villogó útválasztóra telepített VPN-t használnak. Ez azt jelenti, hogy otthonuk minden eszközét - beleértve a Smart TV-jét is - a VPN-kapcsolat segíti. Ez egy rendkívül egyszerű módszer az intelligens TV-készülék VPN-szolgáltatáshoz (és az otthoni összes többi eszközhöz) történő csatlakoztatására..

Noha igaz, hogy egy útválasztót magad is villoghat (ha kompatibilis), ezt általában csak a nagyon ügyes emberek vállalják. Ennek oka az, hogy egy útválasztó villogása DD-WRT firmware-rel (vagy bármilyen más harmadik féltől származó router firmware-rel) "tégla" az eszköz (zárja be, hogy használhatatlanná váljon).

Ha alacsony szintű műszaki ismerete van, akkor a router villogása valószínűleg nem az Ön számára. Szerencsére vannak olyan vállalatok, akik előre fizetett és előzetesen átvilágított útválasztókat kínálnak, amelyek lehetővé teszik az egyszerű plug-and-play beállításokat - a Flashrouters remek példa.

Néhány VPN-szolgáltatás (például az NordVPN maguk előzetesen felvillanó útválasztókat árulnak).

Előre villogott útválasztók

A villogó útválasztó használatának egyik jelentős előnye, hogy az összes internethez csatlakoztatott eszköz (beleértve a játékkonzolokat, az iPhone és az Android telefonokat, és természetesen a SmartTV-t) előnyei lesznek a VPN-hez való kapcsolódásnak, ha az útválasztón keresztül csatlakoznak..

A legtöbb VPN megvásárolható előre megvilágítva egy útválasztón a harmadik fél által gyártott Flashroutersnél. Két fő típus létezik az átvilágított útválasztókról: DD-WRT és a Tomato. A DD-WRT a legnépszerűbb lehetőség, mivel ez a leginkább testreszabható típusú villogó útválasztó. Kattintson a linkekre, hogy részletesebb információt kapjon az ilyen típusú útválasztókról.

A villogó útválasztó előnye, hogy automatikusan használja a VPN szolgáltatást, függetlenül attól, hogy mely készüléket csatlakoztatja a WiFi hálózathoz. Segíthet a használt hálózati kábelek számának csökkentésében, és elkészítheti azt úgy, hogy ne kelljen játszania a számítógépes hálózati beállításokkal. Nem számít, ha a számítógépe nem áll közel a SmartTV-hez.

DD-WRT router

A kompatibilis útválasztók teljes listáját megtalálhatja a DD-WRT webhelyen, ahol további információkat talál a DD-WRT telepítéséről és konfigurálásáról. Ezen a linken kattintson a PPTP és az OpenVPN beállításával kapcsolatos útmutatókra.

Paradicsom router

A kompatibilis útválasztók teljes listája megtalálható a paradicsom-útválasztó webhelyén, információkat tartalmaznak a Tomato telepítéséről és konfigurálásáról, valamint útmutatást tartalmaznak az OpenVPN beállításához..

5 legjobb VPN az intelligens TV-felhasználók számára

Cím címe: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me