Míg a VPN-k felhasználhatók a földrajzilag korlátozott tartalom feloldására, sok nézegetéses streaming szolgáltató, zenei szolgáltatás és speciális sportszolgáltatás megköveteli, hogy helyi betéti vagy hitelkártyával kell fizetnie. A saját országból származó kártyával történő fizetés és egy hamis irányítószám megkísérelése ritkán működik. Szerencsére van megoldás.


Mivel sokan regionálisan korlátozott online szolgáltatásokat akarnak vásárolni, egyre növekszik a szolgáltatók száma "virtuális bankkártyák". Ezek a digitális fizetési szolgáltatások lehetővé teszik az embereknek, hogy pénzeszközöket utaljanak át előre fizetett bankkártyára az általuk választott országban. A legtöbb ember fel kívánja oldani a szolgáltatások feloldását az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, azonban szinte minden országban rendelkezésre állnak virtuális kártyák.

Ha rendelkezik az egyik legjobb VPN-vel, és fizetni akar egy olyan külföldi szolgáltatásért, mint például a HBO GO, a Sling TV, az F1 TV, a BeIN Sports vagy a Spotify, akkor használhatja a cikk egyik ajánlott virtuális fizetési szolgáltatását.!

Virtuális kártya irányítószám

Mennyibe kerül egy virtuális hitelkártya?

Az egyik szempont, amelyet érdemes figyelembe venni, hogy a virtuális fizetési kártyákhoz telepítési díj fizetendő. A legtöbb cég egyszeri díjat számít fel a kártya számának kiállításáért. Ez a díj általában 5-15 dollár között van. Ezen túlmenően a cégek hajlandók díjat számolni a kártya feltöltéséért. Ez a díj az átutalás 1-5% -a között van.

A legjobb virtuális fizetési szolgáltatások

Megértjük, hogy ha feliratkozott egy VPN-re, hogy feloldjon valamit online, akkor lehet, hogy siet. Ezért készítettük el a legjobb útmutató a legjobb virtuális fizetési szolgáltatásokról. Ezek a szolgáltatások jól ismert, megbízható online fizetési szolgáltatók, amelyeket a világ minden tájáról használnak a fogyasztók ...

 1. USA nyitott virtuális vízumkártya

  Us Unlocked

  Ez a fizetési szolgáltatás tökéletesen ideális bárki számára, aki olyan amerikai szolgáltatást szeretne vásárolni, mint a HBO GO, az Amazon Prime Video, a Sling TV, a DirecTV - vagy bármi más. Az US Unlocked egy virtuális, előre betöltött betéti kártyát kínál, amelyet széles körben elfogadnak az USA-ban működő online áruházakban.

  Az US Unlocked egy újrafelhasználható virtuális Visa kártya, amely érvényes amerikai számlázási címmel érkezik. Az egyszeri regisztrációs díj 15 USD, a havi szolgáltatási díj pedig 3,50 USD. A többletdíj attól függ, hogy milyen módon kíván pénzt befizetni: de általában 3 dollár és 3%. Bár ez a megoldás kissé drága, érvényes címmel érkezik, nagyon hasznos sok amerikai televíziós szolgáltatás feliratkozásához!

 2. EcoPayz ecoVirtualcard

  Ecopayz

  Az EcoPayz egyszer használatos biztonságos virtuális kártyát kínál, amely további nyugalmat biztosít. Még ha a kártya számát ellopják is egy online tranzakció során, akkor nem használható fel másodszor. Ez teszi ezt a népszerű választási lehetőséget azok számára, akik olyan áruházakból vásárolnak termékeket, amelyekben nem bíznak különösebben.

  Az EcoPayz megrendelhető EUR-ban, USD-ben és GBR-ben. Az egyszeri kibocsátási díj 1,80 €, a tranzakciós díj 4%. A fogyasztók egyszerre három előre fizetett (egyszer használatos) kártyát nyithatnak meg. Ez azt jelenti, hogy ezt a szolgáltatást felhasználhatja több online szolgáltatás megvásárlására különféle országokban, ha szeretné.

 3. MoneyPolo virtuális gyorskártya

  Moneypolo

  A MoneyPolo egyszeri és top-up kártyát is kínál. A telepítési díj ebben a cégben meglehetősen magas, 15 dollár. A többletdíj tranzakciónként 3 USD, tehát, mint például az US Unlocked, ez az opció a dricier oldalon található. Ennek a szolgáltatásnak az egyik sajátossága, hogy ha nem használja a kártyáját 60 napig, akkor 10 USD adminisztrációs díjat kell fizetnie a használat folytatása érdekében. Ezért ezt a kártyát csak egyszer használatosként ajánljuk - vagy ha rendszeresen kívánja használni a virtuális kártyát.

 4. Worldcore Ultimate MasterCard kártya

  WorldPay

  A Worldcore a Cseh Köztársaságban található. Ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy egy virtuális előre fizetett betéti kártyát állítsanak össze mindössze 5 euróért. A kártya megvásárolható a három legnépszerűbb valutában - USD, euró vagy sterling. Ez azt jelenti, hogy a Worldcore segítségével vásárolhatja a legtöbb online szolgáltatást, amely érdekli lehet. Betöltheti pénzeszközeit a Worldcore kártyára bármilyen bankszámláról vagy digitális pénznemről. A többletdíj mindössze 0,99 EUR, ami véleményünk szerint alku.

 5. LeuPay

  LeoPay

  Ez a szolgáltatás kissé különbözik a listán szereplőktől, mivel valójában fizikai kártyát küld Önnek. Egy vagy több ilyen kártya megszerzéséhez KYC-t kell ellenőriznie. Miután elvégezték ezt az egyszerű ellenőrzést, ingyen kaphat két kártyát. A LeuPay szempontjából jó az, hogy 10 különböző valutát kínál, tehát ha valami szokatlanabb régióban szeretne felszabadítani valamit, akkor érdemes megfontolni ezt a kártyát. Egy másik nagyszerű értékesítési pont - a pénz feltöltése a LeuPay kártyára ingyenes az EU-ban élők számára, másutt pedig csak 2%.

Mi az a virtuális bankkártya??

A virtuális betéti kártyáknál az a jó dolog, hogy nincs szüksége bankra, hogy jóváhagyja téged. Mivel a pénz után felszámítja a pénzt, nem igényel semmilyen hitel-ellenőrzést. Ez azt jelenti, hogy megrendelhet egyet, és azonnal eljuttathatja az e-mail címére.

Ellentétben a fizikai betéti kártyával, amely egy fizikai műanyag darab, amelyet a kezén tart, a virtuális fizetési kártya nem más, mint a fontos számok, amelyeket a kártyára írtak. A kártya száma, lejárati ideje és a fizikai kártya hátulján található CVV-kód mindössze annyit igényel, hogy online vásároljon.

A virtuális kártyákat különböző népszerű világ valutákban lehet megrendelni, például dollárban, fontban vagy euróban. Ez lehetővé teszi, hogy bizonyos országok online áruházaiból vásárolhasson. Még jobb, ha lehetővé teszi a régiókra korlátozott online szolgáltatásokért, mint például az amerikai kábel TV-csatornákért való fizetést.

A virtuális kártyák kétféle változatban kaphatók. Az egyik újra és újra feltölthető, ami akkor hasznos, ha többször használja a kártyát. A második egy egyszeri kártya, amely akkor jár le, ha az összes pénzt elköltötte rá.

Mennyi kártya

Kártyájának amerikai címe

Végül, egyes szolgáltatások megvásárlásához szükség lehet egy amerikai címre. Ebben az esetben egyszerűen használjon csomagküldési címet, amikor kijelentkezik.

Címképes jóváírás: Paket / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me