Egy másik országba költözés izgalmas. A költözés új élettapasztalatokat és új kultúrát vezet be. Ez egy kaland, amely várni fog. A sugárhajtási lemaradás lerázása után azonban súlyos otthoni betegség is előfordulhat. Ennek elleni küzdelem természetes módja az, ha a WhatsApp-on vagy a Skype-on beszélgetni kezdenek családjával és barátaival. Még arra is késztethet, hogy otthonról nézze meg a tévét.

Sajnos, amikor elmész ezeket a dolgokat elvégezni, problémák merülhetnek fel. Sok ország blokkolja az alkalmazásokat, például a WhatsApp és a Skype. Ezen túlmenően az otthoni TV-állomások valószínűleg földrajzilag korlátozottak lesznek a szerzői jogi okok miatt. Szerencsére a VPN lehetővé teszi, hogy úgy teszel, mintha otthon lenne - így az internetet úgy használhatja, mint általában.

Mi az a külföldön??

Külföldön él

A külföldön tartózkodó személy, röviden a külföldön élő, olyan személy, aki más helyben él, mint amelyben született. Több tucat oka van annak, hogy egy ember választhat külföldön válni - a munkalehetőségektől és az oktatástól kezdve - hogy beleszeret egy másik országba. személy egy másik országból. Bármi is legyen az ok, az emigránsok új otthonban találják magukat, új kultúrával és új környezettel.

Míg az emigrációkat gyakran egy homogén csoportnak nevezik, fontos szem előtt tartani, hogy mindegyik emigráló önálló személy. Mint ilyen, nem ritka, ha a külföldön valamit keresnek, hogy emlékeztessék őket országukra. Ez a „valami” minden egyes személynél eltérő lehet, bár legtöbbször étel, hagyomány vagy akár TV-show.


Sajnos a külföldi élet, mintha otthon lennél, nem mindig könnyű. Az egyik legnagyobb dolog a webhelyek blokkjaival és a földrajzilag korlátozott tartalommal kapcsolatos kérdések. Míg az ételeket és a hagyományokat általában egyszerűen lehet újra létrehozni, az egyes TV-műsorokhoz és weboldalakhoz való hozzáférés egy másik történet. Szerencsére ez lehetséges egy külföldön élő VPN használatával.

A VPN lehetővé teszi a világ minden tájáról származó emigrációinak a streaming szolgáltatás feloldását. A megfelelő VPN Netflix előfizetők hozzáférhetnek a szolgáltatások amerikai verziójához, amely több ezer filmet és TV-műsorot tartalmaz, mint bármely más ország Netflix katalógusa. Más szolgáltatásokhoz is hozzáférhet, például megnézheti a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül és így tovább!

Mi az a VPN az emigránsok számára??

Az átmeneti VPN lehetővé teszi a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz és a blokkolt webhelyekhez való hozzáférést a helymeghamisításával. Az átmeneti VPN használatával biztonságos és privát módon férhet hozzá a saját országa TV műsoraihoz. Ezen túlmenően egy külföldön élő VPN segíthet olyan webhelyek elérésében is, mint például a WhatsApp és a Facebook, amelyek egyes országokban blokkolva vannak..

Saját Expat VPN

Egy 2017. évi felmérés során közel 13 000 emigrátust kértek a külföldi élet 43 válogatott aspektusának rangsorolására. Ez magában foglalta a kivándorlók legfontosabb országait, ahonnan költöznek. Míg az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság jóval kevésbé esett vissza a 2016-os tanulmányhoz képest, Mexikó, Spanyolország és Kolumbia voltak az első tíz választásban a felsorolt ​​65 ország közül. Ezért úgy döntöttünk, hogy tanácsoljuk az emigrációkat a következő országokban: Spanyolország, Mexikó, Kolumbia, USA és Egyesült Királyság.

VPN az emigránsok számára Spanyolországban

Annak ellenére, hogy Spanyolország nyitott és demokratikus ország, szigorú adatvédelmi törvényekkel, a spanyol kormány részt vesz néhány intenzív kalózkodásellenes politikában, amely korlátozza tévékészülékeit. Ezenkívül a televíziós streaming szolgáltatások korlátozzák a hozzáférést más országok tartalmához - azaz Ön ragaszkodik ahhoz, amit Spanyolország kínál.

Szerencsére egy külföldön levő VPN meg tudja oldani ezt a problémát. A TV-műsorokhoz való hozzáférésen kívül, amelyekhez korábban nem férhetett hozzá, a külföldön élő VPN elősegíti a digitális lábnyomok és kapcsolatok védelmét - akár nyilvános WiFi hotspotokon keresztül. Ezenkívül, ha valami olyasmit szeretne, amikor Spanyolországban lakik, a külföldön élő VPN segíthet abban, hogy az internetszolgáltató, a kormány vagy a helyi hálózati rendszergazdák ne veszélyeztessék.

A Spanyolországba tartozó legkiválóbb VPN-ekkel kapcsolatos további információkért tekintse meg az 5 legjobb Spanyolországhoz tartozó VPN-ek útmutatóját.

A mexikói emigránsok VPN-je

Ha spanyolul tud beszélni, Mexikónak végtelen szórakozási lehetőségei vannak. Ha külföldön él Mexikóban, akkor nehéz lehet lépést tartani a mexikói szappanoperák intenzív tulajdonságaival. Ezen felül Mexikó olyan ország, amely nagyon drága szélessávú lehetőségeket kínál. Ez azt jelenti, hogy ha Mexikóban él egy külföldön, akkor előfordulhat, hogy ingyenes nyilvános internet-hozzáférési pontokat végez, szemben a saját internetszolgáltatásának fizetésével..

Noha ez határozottan kényelmes, ugyanakkor veszélyes is. A nyilvános WiFi hotspotok ideális helyek a hackerek számára a jelszavak, hitelkártya-adatok, bejelentkezések és egyéb érzékeny információk veszélyeztetésére: nem is beszélve a mexikói hatóságok megfigyeléséről. Világos oldalán ezekre a kérdésekre a megoldás egyszerű: használjon expat VPN-t. A mexikói külföldön élő VPN használatával megvédheti online tevékenységeit a megfigyeléstől és a hackertől, miközben otthoni kedvenc TV-műsoraihoz fér hozzá.

További információ a mexikói népszereplő VPN-kről: 5 legjobb mexikói VPN-útmutató.

Kolumbiában élő emigráns VPN

Colombia

Ha külföldön él Kolumbiában külföldön, akkor nehezen férhet hozzá a tévéműsorokhoz, amelyeket otthonról néz. Ezen felül Kolumbia online adatvédelmi törvényei kissé homályosak. Noha nincs külön büntetés a rágalmazásért, rágalmazásért, felelőtlen újságírásért vagy pletykálkodásért az interneten, számos magas szintű, egymással ellentmondó következtetésekkel járó eset létezik.

Például 2014-ben Gonzalo Lopezt bírósági eljárásba küldték egy köztisztviselő sértése miatt egy online újság kommentár szakaszában. Annak ellenére, hogy Lopez anonim módon cselekedett, IP-címét visszaváltották rá és 18 200 hónap börtönre ítélték 5200 dollár bírsággal. Bár ez nem minden kolumbiai állampolgár esetében érvényes, elegendő, ha a megoldást szeretné: egy külföldön élő VPN.

Kolumbiai külföldön élő VPN használatával megóvhatja adatait és online tevékenységeit a kíváncsiságtól. Ezenkívül a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz is hozzáférhet a TV-streaming szolgáltatásokból - úgy teszel, mintha egy jobb katalógusú országban tartózkodnának.

Ha további információt szeretne kapni a Kolumbiában élő legkiválóbb VPN-kel kapcsolatban, látogasson el az 5 legfontosabb Kolumbiához tartozó VPN-ekre.

VPN az emigránsok számára az Egyesült Királyságban

Ha az Egyesült Királyságban lakóhellyel rendelkező emigráns van, akkor valószínűleg nem ismeri az Egyesült Királyság hatóságai által végrehajtott intenzív kormányzati felügyeletet. Amellett, hogy engedélyt adott a kormánynak állampolgárainak számítógépébe történő becsapásra, az Egyesült Királyság arra kényszeríti egyes vállalatokat, hogy gyengítsék titkosított termékeik biztonságát azáltal, hogy hátsó ajtókat töltnek fel a szerverekre. Mi rosszabb? Ezeket a társaságokat a törvény arra kötelezi, hogy hallgassanak, ha erre utasítást kapnak (gag order).

Az Egyesült Királyságban egy külföldön élő VPN használatával gyakorolja az online adatvédelemhez és biztonsághoz való jogát. A megfelelő VPN használatakor megakadályozza a kormányzati megfigyelési lehetőségeket, mindeközben a TV-streaming szolgáltatások földrajzilag korlátozott tartalmához való hozzáféréssel. Ezenkívül egy külföldön levő VPN használatával megóvhatja magát a harmadik felek kíváncsi szemeitől, például a hackerek és a számítógépes bűnözők nyilvános WiFi-jétől..

Az Egyesült Királyságban a legjobb expat VPN-ről bővebben az Egyesült Királyság legjobb VPN-útmutatójában olvashat.

VPN az emigránsok számára az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban élő emigránsok számára szükség van egy emigráló VPN-re. A kezdéshez az expat VPN használata megóvja Önt az NSA kíváncsiságú szemétől. Ezenkívül, mivel az Egyesült Államok tagja az Öt Szem megfigyelő szövetségnek. Ezenkívül végrehajtja a warrantokat és a gag parancsokat, amelyek arra készteti a cégeket, hogy az összes fogyasztói adatot átadják, miközben azt titokban tartják. Ezenkívül az internetszolgáltatók határozatlan időre megőrizhetik és eladhatják a fogyasztók webes böngészési szokásait.

Az átmeneti VPN használatával biztonságos, privát körülmények között böngészhet az interneten, miközben a TV-streaming szolgáltatások országspecifikus könyvtáraiból elérheti kedvenc TV-műsorait. Ezen túlmenően részt vehet a P2P tevékenységekben anélkül, hogy figyelemmel kísérné őket.

Ez csak a kezdet. Az átmeneti VPN használata is segíthet az iskola, a bérbeadó vagy a munkahely által létrehozott blokkok megkerülésében. A mai világban, különösen az Egyesült Államokban, csak egy módja van annak, hogy valóban a lehető legbiztosabban maradjunk: használjunk VPN-t.

Expat VPN szempontok

Különféle szempontokat kell figyelembe venni, amikor az exat VPN-t választják - a kiszolgálók sebességétől és biztonságától a kínált helyek számáig. Mint ilyen, fontos egy VPN-re történő telepítés előtt minden tényezőt figyelembe venni. Végül is, mi a jó ha a VPN-t használja az országspecifikus könyvtárak eléréséhez, ha a szerverhelyük nem tartalmazza azt az országot, amelynek a könyvtárát szeretné elérni? Néhány szempont, amelyet érdemes keresni, többek között:

  • Teljesítmény (sebesség / szivárgás / stb.)
  • Szerverek száma
  • Szerver helye
  • Naplózási politika (naplók nem részesülnek előnyben)
  • Az ország VPN székhelye:
  • A felajánlott titkosítás / protokollok szintje
  • További biztonsági szolgáltatások

Kiutazási útmutató: Következtetés

Ha külföldön él külföldön, a külföldön élő VPN segíthet otthon jobban érezheti magát egy ismeretlen helyen. Sőt, az expat VPN segít elérni kedvenc otthoni TV-műsorait, miközben megóvja az online adatvédelmet. Függetlenül attól, hogy melyik országban lakik, rendkívül fontos a biztonság és a magánélet online gyakorlása.

A VPN segít megvédeni Önt a kormányzati megfigyeléstől és a WiFi hackelési kísérletektől. Egy adott hely VPN-jét keresse ide. A legfontosabb, hogy a külföldön élő VPN segíthet gyakorolni az ingyenes internethez való jogát.

Kép jóváírása: Shutterstock, Alex Brylov, ID: 254895751

Kép jóváírása: Shutterstock, BlueBoeing, ID: 651570313

Kép jóváírása: Shutterstock, Gokhan Bozkaya, ID: 583977184

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me