Az Egyesült Államokon és az Egyesült Királyságon kívül él? Nézni szeretné az amerikai NFL 16. hét meccseit? Az NFL idei ünnepi szezonbeli játékainak feloldását és streamingét feloldhatja az NFL VPN használatával!

NFL online karácsony nézése

Az NFL 16. héten történő lejátszás az USA-n kívülről nagyon egyszerű - ha van VPN-je!

A VPN (virtuális magánhálózat) lehetővé teszi az NFL játékok földrajzilag korlátozott streameinek elérését, amelyeket általában az USA-n kívül blokkolnak. Az NFL játékok streamingjének egyetlen követelménye ezen a karácsonyon egy gyors VPN, amely HD formátumban is streamálható. Lássunk neki...

Hogyan nézhetem online az NFL 16. héti lejátszásait

  1. Válasszon egy VPN-szolgáltatót a legjobb VPN-szolgáltatások listájából. Ha siet, javasolom a NordVPN-t, mert mindent tartalmaz, amire szüksége van az NFL megtekintéséhez.
  2. Csatlakozzon az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban található VPN-kiszolgálóhoz (ez megadja az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság IP-címét, amelyre az NFL adatfolyamát meg kell adni).
  3. Keresse meg a SkySports UK vagy a NowTV szolgáltatást, hogy fizetjen az Egyesült Királyság Sky Sky-jéhez való ideiglenes hozzáférésért. (A NowTV napi, heti vagy havi átadásokat ad el a SkySports-nak). Vagy lépjen tovább a CBC, FOX, ESPN vagy NFL hálózatba, ha amerikai adatfolyamot szeretne nézni.
  4. Ha segítségre van szüksége a működő fizetési mód megtalálásához, olvassa el a virtuális betéti kártya használatával kapcsolatos útmutatónkat. A NowTV azonban online ajándékkártyákat árusít - így Önnek probléma nélkül jelentkeznie kell a Sky TV UK-re. Ugyanez vonatkozik a SlingTV-re (amely a CBC-t, a FOX Sports-ot, az NBC-t mutatja a vasárnapi esti játékokhoz és az ESPN-t) - Az ajándékkártya megvásárolható a Walmarton keresztül online, és e-mailben kerül kézbesítésre.!
  5. Most, hogy NowTV vagy Sling TV előfizetéssel rendelkezik, csak annyit kell tennie, hogy minden egyes alkalommal csatlakoznia kell az Egyesült Királyság vagy az Egyesült Államok VPN szerveréhez, amikor az NFL lejátszást online szeretné nézni.!

Az NFL-lejátszások streamingje ezen a karácsonykor

NFL közvetítés a Sky Sports csatornán

A Sky Sports UK a 16. hét két rájátszásában játszott játékot mutatja be:


  • December 24., hétfő: A Kansas City vezetõi a Seattle Seahawks-ben (1.10 órakor, a Sky Sports csatornán élnek)

  • December 25., kedd: Denver Broncos az Oakland Raidersnél (1:00, élőben a Sky Sports csatornán)

Ha már rendelkezik Sky Sports előfizetéssel - de az Egyesült Királyságon kívüli látogató családon kívül vagy Xmas-nyaralásra készül - használhat VPN-t az Egyesült Királyságban való színlelésre. Amint csatlakozik egy VPN szerverhez az Egyesült Királyságban, bejelentkezhet a szokásos Sky Sports fiókjába, és úgy nézheti meg az NFL-játékokat, mintha otthon lenne..

Ha még nincs előfizetése, javasoljuk a NowTV-t...

Nézze meg az NFL-t online a NowTV segítségével

A NowTV hozzáférést ad a Sky Sports UK-hez. A NowTV nagyszerű tulajdonsága, hogy megvásárolhatja akár napi, heti vagy havi bérletet. Ez azt jelenti, hogy fizethet, ha csak a két rájátszás mérkőzést nézi, ha úgy akarja. Ami a fantasztikus a NowTV-vel, az az, hogy online ajándékutalványokat lehet vásárolni. Ez azt jelenti, hogy hozzáférést kaphat az Egyesült Királyságban nyilvántartásba vett hitel- vagy betéti kártya nélkül.

A NowTV mindössze 7,99 GBP-vel kezdődik egy napi átutalásért. A havi előfizetés ára nagyon ésszerű £ 33,99 - ez hozzáférést biztosít 10 csatornához. A jó hír az, hogy meg lehet vásárolni a "Mobile Month Pass" mindössze 5,99 £ -ért - ez hozzáférést biztosít négy Sky Sports UK csatornához egy mobil eszközön.

Sky havi pass interfész

Nézze meg az NFL-t a Sling TV-n

Ha a lehető legtöbb NFL-akciót szeretné megnézni, hozzáférnie kell a CBS-hez, a FOX Sports-hez, az ESPN-hez és az NBC-hez (vasárnap esti játékokhoz). Ezen játékok nézésének legjobb módja az, hogy feliratkozik a kizárólag az Egyesült Államokban elérhető SlingTV televíziós streaming szolgáltatásra.

A SlingTV kék bér havonta 25 dollárba kerül, és hozzáférést biztosít nagy mennyiségű NFL rájátszáshoz. A jó hír az, hogy a Walmart online értékesíti a SlingTV utalványait, ami azt jelenti, hogy az amerikai VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozáskor nem lehet gondja az előfizetésért..

Már van érvényes amerikai kábel TV-előfizetésem

Ha Ön USA-beli lakos, és már van érvényes bejelentkezési adata a kábel TV-előfizetéshez, akkor bejelentkezhet egy VPN-sel. Amint elhagyja az Egyesült Államokat karácsonyi vakációra, a földrajzi korlátozások megakadályozzák, hogy otthonról tévét nézhessen. A jó hír az, hogy csatlakozhat egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, hogy bejelentkezzen a szokásos TV-portálra!

Csak fel kell fizetnie egy VPN-szolgáltatásra, csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez, és lépjen tovább a webhelyre, amelyet továbbítani szeretne - bejelentkezhet az érvényes amerikai kábeltelevíziós hitelesítő adatokkal! Egyszerű!

Stream NFL Online: GYIK

Hogyan engedélyezi a VPN az NFL-játékok élő közvetítését??

A VPN lehetővé teszi, hogy úgy teszel, mintha egy másik országban lennének. Amint csatlakozik egy VPN szerverhez, a valódi helyét (függetlenül attól, hogy hol van) elrejtik. A VPN szolgáltatás IP-címet biztosíthat a világ bármely részén. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban vagy az Egyesült Államokban, akkor valódi brit vagy amerikai lakosnak tűnik. Ez azt jelenti, hogy megnézheti azokat a TV-streameket, amelyek általában blokkolva vannak ezen a régión kívül!

Mi a 16. hét NFL-lejátszási ütemezése???

Az NFL rajongói megkérdezik az ünnepi idényt. Itt található az összes mérkőzés teljes ütemezése:

NFL ütemterv

Az NFL rajongói a világ minden tájáról VPN-t használhatnak a földrajzi korlátozások megkerülésére és a rájátszásba való játék közvetítésére. Tudassa velünk az alábbi megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése van arról, hogyan lehet VPN-t használni az NFL-hez!

ProPrivacy.com nem elismeri a szerzői jogok megsértését. Miközben tisztában vagyunk azzal, hogy a VPN-k felhasználhatók az Ön helyzetének egy másik országba való hamisítására, és így a földrajzi korlátozások leküzdésére, elsődleges célja az, hogy online biztonságot és adatvédelmet biztosítson Önnek. Mindenekelőtt ezért javasoljuk a VPN használatát.

Kép-jóváírások: Nomad_Soul /Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me