A gpuShack egy olyan társaság, amelynek célja, hogy segítse az átlag népeket a GPU-bányászat világában, nevezetesen a ZCash, a Monero és az Ethereum bányászat világában. Ehhez mindent tartalmaz, a hardvertől a szoftverekig, és ezeket mindezt a cikkben tárgyalom. A legfontosabb értékesítési pontok azonban a GPU bányászati ​​berendezéseik és egyedi operációs rendszerük - az ethOS. Mivel az ethOS egy fantasztikus firmware darab, ezt elsősorban az ethOS felülvizsgálatra készítettem. Ne tévessze meg, a gpuShack egyéb szempontjai is nagyszerűek, de az ethOS zászlóshajója, és helyesen.


gpuShack termékek és árképzés

A gpuShack számos terméket kínál eladásra, amelyek segítenek a ZCash, a Monero és az Ethereum bányászatban. Mint már említettem, az ethOS az elsődleges értékesítési pont, és erre összpontosítom ebben a felülvizsgálatban. Emellett egy szabadtéri keretet, indítócsomagokat, felújított GPU-kat és néhány kisebb kiegészítőt is értékesít.

A bányászati ​​csomagok, az ethOS, a felújított GPU-k és a kiegészítők mindegyike jó ár-érték arány, és őszintén szólva, nincs róluk semmi rossz mondani. Bár nem vagyok biztos benne, hogy az ethOS digitális letöltése és az SSD verzió miért ugyanazok az árak, tehát ha néhány napot várhat a kézbesítésre, akkor valószínűleg megkap egy "ingyenes" SSD az ethOS vásárlása közben. A szabadtéri keret azonban más kérdés. Noha fantasztikus felszerelés, azt hiszem, hogy kissé drága annak, amiben van, de az előnyeit és hátrányait kissé később fedezem fel..

gpuShack és ethOS árképzés

Minden vásárláshoz jótállás vonatkozik, így biztonságban érezheti magát, hogy nem kap rossz ügyletet. Emellett a gpuShack árcsökkenési garanciát is kínál. Ha ugyanazt a márkát és modellt találja olcsóbban, 30 napon belül, akkor megkapja a különbséget, és 5 dollárral térítjük vissza Önnek! Ezenkívül az amerikai lakosok ingyenes szállítást kapnak. Világszerte eléri a 50 dollár + vámot, ezért ügyeljen arra, hogy néhány számot összeroppítson, különben túlfizetés történhet. Mindezen felül 25 dolláros árengedményt nyújtanak, ha a Bitcoin fizet, és kedvezményes áron kereskedhetnek még a régi GPU-kban is.!

Összességében a gpuShack megkapja árképzési pontját, és örülök annak, hogy a profit 1-2% -át jótékonysági célokra is adományozzák!

Hogyan építhetek egy Ethereum bányászati ​​kocsit?

Az Ethereum bányászati ​​kocsifelszerelés nem lenne teljes, ha a működésben lévő összes dolgot nem mutatnánk be. Tehát élvezze a videódat, amiben szerepel egy bányászati ​​felszerelés összeszerelése a gpuShack szabadtéri kerettel, az ethOS beállítása és a bányászat megszerzése.

Szabadtéri Ethereum bányászati ​​keret

Tehát kezdjük azzal, ami az. Ez egy keret, amely lehetővé teszi a bányászati ​​kocsi gyors összeszerelését. Ülőhellyel rendelkezik a PSU számára, gyors és biztonságos rögzítést biztosít az alaplaphoz, és elhelyezi a GPU-kat háttámlával, hogy megakadályozzák annak lebegését (tipikus helyzet házi készítésű készülékek esetén). Igazán szólva: ha az összes alkatrész megvan, akkor a teljes felszerelést 30 percen belül összeszerelheti. Ezenkívül, ha ethOS-t használ, mindössze 60 perc alatt bányászhat. Ráadásul egymásra rakható, tehát ha könnyen létrehozhat Ethereum / GPU bányászati ​​tornyot.

Sajnos, amint azt a fenti képen látható első berendezésünkből láthatjuk, könnyen készíthet valami hasonlót bármely átlagos hardverüzlet alkatrészeivel. Ha további kutatást végezne, akkor akár nagyon hasonló elemeket is találhat, és továbbra is alacsony költségeket eredményez. Nyilvánvaló, hogy ez több időt vesz igénybe, de számomra körülbelül 4-5 óra telt el. Az enyémhez még rajongókat is hozzátettem a hátsó részre, hogy segítsék a légáramot, ezért a GPU rajongói lassabban és csendesebben fussanak. Nyilvánvaló, hogy általános kérdésem volt, hogy a GPU-k kábelkötegekkel lógnak.

Ha azonban a gpuShack a következő fejlesztéseket hajtja végre, akkor megéri a 200 dolláros kért árat.

 • Beépített kábel menedzsment. Ezeket nagyon könnyű beszerezni és megvalósítani, és a GPU-k miatt bekövetkező kábelezés mindig probléma.
 • A ventilátorok szerelési helyei nagyszerűek lennének. A szerelőventilátorok nemcsak elősegítik a légáramlást, de ha van AIO vízhűtése is (egyedi gyártású vagy az R9 Furyhez hasonló), akkor nem kell kitalálnia a szerelési megoldást..
 • Kissé mélyebben a kerethez, hogy még a legnagyobb PSU-k is elférjenek
 • Nagyobb magasság, mivel a PSU-tól függően kissé remekül felszerelheti a GPU-t a PSU felett, ha szalagkerekeket használ.

gpuShack támogatás

A gpuShack nyilvánvalóan egy kis társaság. Ezért nem meglepő, hogy támogatása az e-mailekre és a Twitterre korlátozódik. Ha azonban egy problémával értesítettem őket, mindig 24-48 órán belül válaszoltak, még hétvégén is! Támogatása tájékozott volt, segítőkész és soha nem volt ideges. Annyira, hogy valójában sok új információt megtanultam tőlük, és boldogan folytattam a beszélgetést, még akkor is, amikor az üzlet befejeződött..

A gpuShack / ethOS csapata megtalálható számos bányászati ​​közösségben, mint például a fő Ethereum Bányászati ​​Fórum. Ezért ha problémái vannak az ethOS-szal, optimalizálási tippeket keres, vagy csak általános megbeszélést szeretne folytatni, akkor otthon érezheti magát otthon a közösségben.

Ráadásul, ha ethOS-t használ, akkor van egy IRC csatornájuk, amellyel csatlakozhat, és az ottani barátságos tagok megpróbálnak segíteni, ha bármilyen kérdése merül fel, vagy szeretne néhány tippet a a kötél teljesítménye.

Az ethOS telepítése

Regisztráció és letöltés

Hihetetlenül egyszerű a regisztráció a gpuShack segítségével, és ugyanúgy működik, mint bármelyik e-kereskedelmi üzlet. Miután megvásárolta az ethOS-t, kap egy e-mailt a letöltési utasításokkal, és ennyi.

Telepítés és beállítás

Miután letöltötte az ethOS-t, el kell írnia egy SSD-re. Világos utasítások vannak a Tudásbázisban, és ismét néhány perc alatt elkészült.

Kezdetben csak egy GPU-val kell elindítania egy GPU-t, amelyet teljes sebességgel csatlakoztatott az elsődleges x16 nyíláshoz. Ehhez x16 - x16 PCIe emelvényt ajánlom. Miután elküldte és belépett, látni fogja, hogy automatikusan elkezdi a bányászatot.

ethOS Home

Állítsa be a helyi és a globális konfigurációs fájlokat, ahogyan azt megfelelőnek látja, majd kezdje el egyenként hozzáadni a GPU-kat, ügyelve arra, hogy minden egyes alkalommal futtassa őket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik-e. Ha bátor vagy hülye, azonnal hozzáadhat minden GPU-t, de ez további hibaelhárítási problémákat okozhat..

Az ethereum bányászati ​​berendezésének figyelése

Miután beállította a fúrótornyot, ellenőriznie kell azt. Különösen, ha kívül áll. Sajnos, a Windows-szal ellentétben, nem telepítheti a Team Viewer programot az eszköz ellenőrzéséhez. Két másik módszer létezik: SSH és webhelyfigyelés.

Az SSH segítségével közvetlenül bejelentkezhet a készülékbe, és innen kezeli az összes beállítást, és olyan parancsokat hajthat végre, mintha rendszeresen használná. Ennek beállításához teljes útmutató található a tudásbázisukban.

ethOS SSH hozzáférés

Ezenkívül kap egy linket is, amely lehetővé teszi az összes eszköz online megtekintését és az alapvető statisztikák figyelését. Kiváló példa erre Virosas, aki az ethOS közösség központi tagja.

ethOS Online Monitoring

A kötél optimalizálása

Miután beállította és futtatta a kocsit, itt az ideje az optimalizáláshoz. Noha sokkal több tippet, trükköt és optimalizálást ismertetünk az Ethereum Mining útmutatóban, az ethOS operációs rendszernek nagyon praktikus overclocking parancs van beépítve..

 1. Nyisson meg egy új terminálpéldányt
 2. Írja be a frissítést, hogy megtalálja a GPU-k központi és memória óráit. Ha az összes GPU azonos modell, akkor a feladat könnyebb lesz, mivel a globális parancsok segítségével állíthatja be a változókat, és kevesebb stabilitási tesztet is el kell végeznie.
  Például, az RX480-asok központi órája 1266 MHz-es, a memóriaórája pedig 2000 MHz-es.
 3. Növelje a Core óráját 10Mhz-rel azáltal, hogy beírja az alábbi sort a konfigurációs fájlba (az MHz-számot helyettesítse azzal, ami az Ön berendezéséhez releváns):
  globális eredmények: 1276
 4. A terminálon futtasd a putconf fájlt && ethos-overclock a változások alkalmazásához. Az eredmények megtekintéséhez használja a show miner alkalmazást. Ha a beállítás jó ideig fut stabilitás vagy hőmentesség nélkül, akkor ugorjon a következő lépésre
 5. Növelje memória óráját 10Mhz-rel az alábbi sor beírásával a konfigurációs fájlba:
  globalmem: 2010
 6. Ismét figyelje a stabilitást. Ismételje meg a 3–5. Lépést, amíg a rendszer összeomlik.
 7. Ha összeomlik, állítsa vissza az eredeti órákat, és 24 órán keresztül figyelje a stabilitást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem történt-e hardverhiba.
 8. Ha nincsenek hardverhibák, akkor állítsa be célként az utolsó órákat, amelyekkel elégedett volt.
 9. A folyamat során feltétlenül állítsa be a globalfan és a maxgputemp beállításokat is.

ethOS vs PiMP OS

Van egy másik operációs rendszer is, amely a gyors és egyszerű bányászathoz tartozik - a PiMP. Ez hordozható azonnali bányászati ​​platform - mielőtt bármilyen vicces gondolatot felvesz a fejedbe. A PiMP néhány dollárral olcsóbb, de univerzális bányászati ​​platformként szolgál. Miközben vannak példakonfigurációik is, mivel bármit bányászni is lehet vele, egy kicsit több időbe telik, és nehézségeket okozhat a beállítás. Hacsak nem tervez sokféle érme kitermelését (vagy legalább tesztelését), azt javaslom, hogy ragasszon az ethOS-hoz.

Következtetés

kedveltem

 • Gyors és egyszerű beállítás
 • Megteszi, amit mond az ónról
 • Kiváló minőségű támogatás és utasítások
 • Fantasztikus ellenőrző eszközök
 • Ingyenes bányászati ​​medence az Alpereumnak köszönhetően!

Nem voltam benne annyira biztos

 • A keret néhány javítással megteheti, hogy megéri az árát

utáltam

 • Semmi

Összességében véve, a gpuShack fantasztikusan kis társaság, és nincs semmi más, mint dicséret az ethOS-ért. Ha a saját bányászati ​​berendezésének vagy a GPU bányászati ​​gazdaságnak a beindításán gondolkodik, akkor nem szabad mennie nélküle!

Ha van saját gpuShack véleménye, akkor tudassa velünk a megjegyzésekben.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me