Ebben az ARCTIC Accelero Hybrid III áttekintésben és útmutatóban megmutatom, hogyan kell összeszerelni az AMD Radeon RX480 készülékkel, átnézünk néhány benchmark eredményt, és megbecsülhetjük, hogy érdemes-e megszerezni, ha a sokoldalú rajongókat keresi. egy vízhűtési lehetőség.

Előnyök

  • Nagyszerű cég kiváló termékekkel
  • Az egyedi GPU-hűtés nem jár garanciával
  • Vizuálisan vonzó
  • A VRM hűtőbordait nem a legjobban tervezték

CONS

  • Néhány rossz pont
  • Gyere ide

Az ARCTIC-ról

Az ARCTIC (eredetileg Arctic Cooling) egy svájci vállalat, amely 2001 óta működik, és lelkes hűtési megoldásokat kínál magánszemélyek számára szerte a világon. Nem fogom teljes körű áttekintést készíteni róluk, mivel rengeteg olyan vállalkozás van, amelyek erre képzettebbek, mint például a Linus Tech Tips és a JayzTwoCents. A társaság azonban olyan kedves volt, hogy négy Accelero Hybrid III - 140 mm-es kiadást kapott nekünk az Ethereum bányászati ​​felszerelésünkhöz. Az Accelero Hybrid III egy AIO GPU vízhűtéses megoldás, amely lehetővé teszi a vízhűtés összes előnyeinek kiaknázását a tartályok gondja nélkül, valamint a csepegés lehetőségeit..

Mivel már több mint három éve egy otthoni számítógépemen futok a Freezer i30, nagy teljesítményű és leromlástól mentes reményekkel támaszkodtam az Accelero Hybrid III-ra. Örömmel mondhatom, hogy nem okozott csalódást.

Árazás

Az Accelero Hybrid III 99 dollárba bekerül. A piacon lévő többi hűtési megoldással összehasonlítva ez ugyanaz a gördülőpark, mint a többi kínálat, és víztömbök is. Természetesen vízblokkok esetén teljes hűtőkörrel kell készen állnia, ezzel viszont nagyon sok plug and play.

ARCTIC árképzés


Az ARCTIC számos más vízhűtéses megoldást, valamint légkondicionálókat is értékesít, amelyek jobb teljesítményt nyújtanak az alapváltozathoz képest.

Videó telepítése

Vessen egy pillantást az alábbi videóra, hogy megnézze, milyen egyszerű az Accelero Hybrid III összeszerelése.

Az ARCTIC igényel lényegesen hidegebb hőmérsékleteket (akár 42-46 ° C-ra is), valamint a lényegesen csendesebb működést. A felülvizsgálat során örömömre szolgált, hogy mindkét állítás nemcsak igaz, hanem a hűvösebb is számottevõen teljesítette az elvárásaimat! Nézze meg a fenti videót, és nézd meg ezeket az összes magad.

Támogatás

Összességében fantasztikus volt az ARCTIC csapat támogatása. Sajnos a leginkább elbocsátott az volt, hogy nem nyújtanak grafikus kártya általános utasításokat. Noha számomra ez nem volt probléma, azok számára, akik először használnak AIO hűtőt, ez problémás lehet. Szerencsére rengeteg oktatóprogram van a YouTube-on, erre a célra.

Telepítés és tesztelés

Összességében nagyon egyszerű feladatnak találtam az Accelero Hybrid és az RX 480 összeszerelésének a folyamatát, amely nagyjából 30 percet vett igénybe (kivéve a termikus ragasztó 60 perces szárítási idejét)..

Először az alaphűtő megoldás szétszerelésével kezdjük. Az RX480-on ez a következőképpen működik. Hat kis csavar a műanyag burkolathoz. Négy csavar a GPU hűtőblokkhoz. 11 hátsó csavar és két első csavar a hűtőborda és a ventilátor számára. Miután csak a NYÁK-ra szállt, a fő GPU-chipet papírtörlővel kell megtisztítania.

RX480 vízhűtés szerelvény

A szétszerelés befejezése után elkezdheti az AIO vízhűtés szerelését. Először sorolja fel a NYÁK-t a vízhűtés-blokkkal és a mellékelt egyedi hátsó hűtőbordaval. Most tegyen fel egy kis darab hőkeveréket / pasztát a GPU-ra. Helyezze fel a blokkot, a NYÁK-t és a hűtőbordát, és csavarozza össze őket a mellékelt csavarok, rugók és alátétek segítségével. Feltétlenül húzza meg az egyes csavarokat egyszerre néhány fordulattal, az óramutató járásával megegyező irányban. Ezt úgy kell megtennie, hogy a hővegyület egyenletesen oszlik el, és hogy a blokk és a hűtőborda megfelelő módon helyezkedjen el. Az összeszerelés után óvatosan próbálja meg mozgatni a hűtőblokkot, hogy biztosan jól illeszkedjen.

Most fel kell vennie a VRM hűtőbordakat. Sajnos az RX480-hoz az általános készletet biztosítják. Megtudhatja, hogy a hűtőbordáknak hova kell menniük, megnézheti, hol vannak az eredeti hűtőbordán a hőtörlők. Tudja meg, hol helyezkedik el az egyes hűtőbordakat, és készítsen magadnak egy diagramot (mentális vagy papíron). Vigyen fel minden hűtőborda apró mennyiségű hőragasztóval, ellenőrizze, hogy a helyén marad-e, és ne hűtsön elektromos alkatrészeket a hűtőbordaval. Amint a termikus paszta megszárad, felveheti a VRM hűtőborda ventilátort.

Csatlakoztassa a ventilátorokat, és most beillesztheti a GPU-t a rendszerébe.

Teljesítmény

Kipróbáltam az ARCTIC Accelero Hybrid III teljesítményét néhány különféle referenciaérték és a saját „tesztünk” - az Ethereum bányászat - felhasználásával. A használt referenciaértékekhez: PassMark és 3D Mark. A készletteljesítmény 74C és 81C volt, míg az AIO rendszernél csak 38C és 40C volt.

A legmegbízhatóbb teszt az Ethereum Mining. Az Ethereum Mining megköveteli, hogy a GPU 100% -kal, 24/7 legyen futtatva. Nem futtam le stresszteszttel, mivel ez inkább a GPU teljesítményére, nem pedig a hűtésre irányulna. Természetesen a jobb hűtési teljesítményt is felhasználhatja a jobb GPU teljesítmény elérésére.

Accelero Hybrid III - RX480 teljesítmény

Az eredmények azt mutatják, hogy az Accelero Hybrid messze kiváló hűtési megoldást kínál. Sajnos nincs vízhűtéses megoldásom, amivel összehasonlíthatnám, de az eredmények alapján ítélve; Mindenkinek ajánlom. Még a 10% -os ventilátorsebesség mellett sem a hőmérséklet emelkedett 45 ° C fölé! Ezenkívül a rendszer szintén jóval csendesebb volt. Ha a számítógépet nem zárja szekrénybe, soha nem akarsz ilyen nagy sebességgel futtatni, mert ez elég fülsiketítő.

Más termékek

A GPU hűtés mellett (mind levegő, mind víz) az ARCTIC CPU-t és memóriahűtési megoldásokat és kiegészítőket is értékesít. Monitor-tartókat, fejhallgatókat és néhány egyéb terméket is eladnak. Ha szeretné megtekinteni ezek bármelyikét, akkor lépjen az ARCTIC weboldalra.

ARCTIC következtetés

Összességében az ARCTIC Accelero Hybrid III nagyszerű megoldás, ha jobb és csendesebb hűtést kíván elérni a GPU-n. Legyen az AMD Radeon RX 480, mint én, vagy egy másik támogatott GPU. Nem javasolom azonban, ha az AIO-t nem csak a komponenseken tervezi használni, mivel ez rettenetesen megbotlik, és az egyedi VRM hűtőbordák személyesen hatalmas kihívást jelentenek. Ebben az esetben valószínűleg jobb, ha egyéni vízhűtési rendszert használ. Összegezve: egy vagy két GPU-nál az Accelero Hybrid III fantasztikus, és az ARCTIC-nak rengeteg más AIO hűtőrendszere is van, amelyek várhatóan összehasonlítható teljesítményt nyújtanak.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me