A végső Bitcoin adatvédelmi útmutató Ez a végső útmutató Bitcoin adatvédelem. Megtanulni hogyan vásároljon bitcoineket névtelenül és biztonságosan! Hogyan kell töltse el aggodalom nélkül, és több! Természetesen megmutatjuk, hogyan kell vásároljon VPN-t névtelenül, ugyanakkor ugyanaz a folyamat használható vásárolni nagyjából bármilyen terméket amely névtelenül elfogadja a Bitcoineket. Vegye figyelembe azonban, hogy a fizikai termékeket fizikai címre kell szállítani és / vagy személyesen kell gyűjteni. Ez egy útmutató frissített változata, amelyet eredetileg 2013-ban tettem közzé ezen a weboldalon. Azóta sok minden megváltozott. Az értéke Bitcoin lőtt át a tetőn, olyan jól ismert kereskedelmi webhelyek, mint például a Mt. A Gox bezárt, és még sok más. Egyes helyeken most már meg is lehet vásároljon bitcoineket ATM gépekről!


Mi az a Bitcoin??

A bitcoin az eredeti kriptovaluta. Ez egy decentralizált és nyílt forrású virtuális valuta, amely peer-to-peer (P2P) technológiával működik (hasonlóan a BitTorrenthez és a Skype-hez). A hagyományos pénzhez hasonlóan kereskedelmezheti a Bitcoin-t árukkal vagy szolgáltatásokkal (például VPN-előfizetéssel) és cserélheti más valutákra. A hagyományos valutákkal ellentétben azonban nincs olyan „közvetítő”, mint például egy állami ellenőrzésű bank.

Mi az a Bitcoin? (V2)

Mi az a Bitcoin? (V2) Mi az a Bitcoin? (V2)

A bitcoineket ehelyett egy ingyenes számítógépes program segítségével állítják elő, egy kiszámítható sebességgel, amelyet a generálásukhoz felhasznált feldolgozási teljesítmény nagysága határoz meg. Ezt a folyamatot Bitcoin bányászatnak hívják. Elméletileg bárki meg tudja csinálni. A Bitcoin nem fizikai dolog; ez egy kriptográfiai algoritmus, amely nyilvános és magánkulcsokat tartalmaz. Egyes gyártók fizikai bankjegyeket és érméket adnak el Bitcoin-ban, de valójában eladnak egy privát kulcsot (általában pecséttel védve, amelyet meg kell szakítani), valamint egy nyilvános kulcsot, amely felhasználható az egyenleg ellenőrzésére..

Bitcoin bányászat

A gyakorlatban a Bitcoin-bányászat nagy mennyiségű feldolgozási energiát igényel - annyira, hogy a bányászat a legtöbb ember számára nem praktikus. Lehetséges azonban csatlakozni egy Bitcoin bányászati ​​medencéhez (vagy hasonló szervezethez) a költségek (és a jutalmak) elosztása érdekében. A Bitcoin bányászat tiltó költségei részben felelősek az alternatív kriptovaluták, például az Ethereum bányászata jelenlegi őrületéért, amelynek sokkal alacsonyabb belépési pontja van, mint a bitcoinok bányászatának. A Bitcoin bányászat nem ez a cikk fókuszában, de ha érdekli a téma, itt van egy kiváló cikk. Ön is érdekelt az Ethereum Mining Guide-ban.

Egyéb kriptovaluták

A végső Bitcoin adatvédelmi útmutatóA Bitcoin 2009-es megjelenése óta számos más virtuális kriptovaluta került kifejlesztésre. Ezek közül sok olyan funkcióval rendelkezik, amely egyértelmű előnyt kínál a Bitcoin-hoz képest (ideértve az anonimitást is). Ezen alternatívák egyike sem ért el semmit a Bitcoin népszerűsége közelében. Ez korlátozza azok valódi hasznosságát, amikor dolgokat akar vásárolni.

Bitcoin és névtelenség

A névtelenséggel kapcsolatban a Bitcoinnak két oldala van. Az első dolog, amelyet hangsúlyozni kell, hogy a Bitcoin természetéből következően nem névtelen. Ennek ellenére megtehető (legalábbis nagy mértékben). Kérjük, mindig vegye figyelembe, hogy a 100% -os névtelenség soha nem garantálható. A Bitcoin fogalmának központi eleme a blokklánc. Ez alapvetően egy nyilvános főkönyv, amely rögzíti a Bitcoin tranzakciókat. Az X formátumú fizető fél által küldött Y tranzakciók Y bitcoineket küldnek a Z kedvezményezettnek, és a Bitcoin hálózatba kerülnek, az egész világ számára. Így ebből a szempontból a Bitcoin sokkal kevésbé anonim, mint mondjuk a jó öreg készpénz. Ahogy Sergio Lerner, az argentin Certimix cég vezérigazgatója megjegyzi, "Az adatvédelmet a Bitcoin protokoll kialakítása nem hajtja végre. Ha újra és újra használja ugyanazt a címet, hogy pénzt kapjon más felhasználótól, akkor mindegyik észlelni fogja, hogy a többiek pénzt küldtek neked.." Lehetőség van Bitcoin vásárlására és a Bitcoin cím tartására anélkül, hogy valódi személyazonosságát felfednék. Ez azonban csak egy álnév jelentőségét biztosítja. Az érdekelt felek fejlett adatelemzési technikákat használhatnak a felhasználók anonimizálására szolgáló minták keresésére. Az ilyen széles körű és kifinomult adatelemzés a Google és a Facebook teljes üzleti modellje. Azonban… Használhatja a Bitcoin keverési technikákat, hogy még jobban megzavarja, hogy ki tette a Bitcoinokkal. A Bitcoinok tulajdonjogának véletlenszerű átváltásával az ilyen technikák nagyon nehezen érhetők el az anonimizálás révén az adatelemzéssel. Ha megvásárolja és megtartja személyazonossága feltárása nélkül, majd megfelelően keveri őket, a Bitcoinok magas szintű anonimitást engedhetnek meg maguknak tranzakciók végrehajtásakor. A Bitcoinok keverésének módjairól később ebben az útmutatóban tárgyalom. A Bitcoin és a blockchain működésének pontosabb megértése érdekében a Mohit Mamoria végső, 3500-szót átfogó, egyszerű angol nyelvű útmutatója a blockchainhoz fantasztikus bevezetés, csakúgy, mint a saját Blockchain magyarázatú útmutató..

A Bitcoin Cash kemény villa

A végső Bitcoin adatvédelmi útmutatóMivel semmi sem soha nem könnyű, 2017. augusztus 1-jén a Bitcoin két származtatott valutára osztódott: Bitcoin Classic (BTC vagy XBT) és Bitcoin Cash (BCH vagy BCC). Ezt a felosztást Bitcoin Cash kemény villának nevezik, és az okok rendkívül technikai jellegűek.

BTC Vs. BCH

Ha valamilyen Bitcoin volt a pénztárcájában, és birtokában volt a magánkulcs, akkor most ugyanolyan jogot igényelhet azonos számú Bitcoin Cash érme beszerzésére. Így ha 2017. augusztus 1-jén volt egy pénztárca, amelyben egy Bitcoin volt, akkor továbbra is megvan az a Bitcoin, és most már igényelhet egy Bitcoin Cash érmét (BCH). Ha csak a Bitcoin-szal kezdi, akkor el kell döntenie a Bitcoin Classic vagy a Bitcoin Cash megvásárlása között. Néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni:

 • A Bitcoin Classic sokkal jobban megalapozott, és sokkal több eladó elfogadja azt fizetési módként.
 • A legtöbb Bitcoin pénztárca és sok tőzsde nem fogadja el a Bitcoin Cash szolgáltatást.
 • A Bitcoin Cash azonban további tranzakciókat tesz lehetővé másodpercenként. Ez gyorsabb fizetéseket és alacsonyabb díjakat eredményez.
 • 1500 további blokkot bányásztak a Bitcoin Cash láncra, mint az eredetinél.
 • A Bitcoin Cash piaci ára vadul ingadozott az elmúlt hónapban, de általában folyamatos növekedést tapasztalhatott..

Mint már említettem, ezt a cikket csak egy hónappal a kemény villa után írták. Érdekes lesz látni, hogyan alakul a helyzet. A cikk alkalmazásában feltételezem, hogy rendszeresen használják a Bitcoin (klasszikus) rendszert. Ugyanakkor, bár befektetési szempontból lehetnek nagy különbségek a valuták között (amelyeket nem vagyok képes megjegyezni), szinte nincs különbség a felhasználásuk első felében. Valójában ugyanazon kódon alapulnak. Mint ilyen, akkor számíthat arra, hogy a meglévő Bitcoin Cash-szoftverek további Bitcoin Cash verzióit előre látja, mivel az új valuta kijavítása csaknem triviálisan könnyű..

A névtelen Bitcoin pénztárca

Annak érdekében, hogy bármit megtehessen a Bitcoin-lal, szüksége van egy Bitcoin-pénztárcára. Ez egy olyan szoftver, amely tárolja a Bitcoin-ot, és lehetővé teszi Bitcoin-ok fogadását és küldését (vagyis a dolgok fizetését). Mint a legtöbb dolog a Bitcoin esetében, szinte elsöprő lehetőségek állnak rendelkezésre.

Bitcoin pénztárca típusai

Az első dolog, hogy eldöntse, szeretne-e mobil, internetes vagy asztali pénztárcát. Mindegyik fajtának megvannak a maga előnyei és hátrányai. A fő típusok a következők:

 • Asztali pénztárca - a legbiztonságosabb lehetőség, amely teljes ellenőrzést biztosít a pénztárca felett. Ez azt is jelenti, hogy kizárólag a felelős a pénztárcájának biztonsági másolatáért és biztonságáért.
 • Mobil pénztárca - nagyon praktikus, mivel a zsebében hordhatja, és felhasználhatja boltokban történő dolgok fizetésére vagy személyes pénzváltásra. Ha azonban elveszíti telefonját, búcsúzzon a Bitcoin-ról!
 • Internetes pénztárca - minden bizonnyal a legkényelmesebb pénztárca, mivel szinte bárhonnan elérhető. A web pénztárcák szintén a legkevésbé biztonságos pénztárca, mivel egy harmadik fél azokat tárolja a szerveren. Ez azt jelenti, hogy bíznia kell a pénztárcáját tároló webhelyen, és nem szabadulnia el a pénzétől. Ezenkívül a szerverrel, vagy a cég hirtelen bezárásával kapcsolatos problémák pénzvesztést okozhatnak. Ezért soha ne használjon tiszta internetes pénztárcát nagy mennyiségű pénz tárolására.

A Bitcoin offline tárolására tervezett hardveres pénztárcák és a fizikai pénztárcák (alapvetően a magánkulcsok kinyomtatása) szintén léteznek. Az ajánlott taktika a nagy megtakarítások lehető legbiztonságosabb (lehetőleg offline) tárolása, miközben kis mennyiségű Bitcoin-t egy névtelen bitcoin-pénztárcában tart a tranzakciók végrehajtása érdekében..

Pénztárca beállítások

lemondás!

Én és a BestVPN.com nem vállalunk semmilyen felelősséget a jelen útmutatóban felsorolt ​​szoftverek, webhelyek vagy szolgáltatások biztonságáért és őszinteségéért. Megpróbáltam felsorolni csak a népszerű és elismert lehetőségeket, de nem tudom tudni, hogy egy alkalmazás tartalmaz-e rosszindulatú kódot, vagy ha egy weboldal adminisztrátorai hirtelen úgy döntenek, hogy elmenekülnek a Bitcoin-megtakarításoktól. Valójában ez pontosan pontosan mi történt a Mt.-vel. A Gox, amely egyszer a világ minden bitcoin tranzakciójának 70% -át kezelte. Tehát kérlek, légy óvatos.

A pénztárca kiválasztása

Egy (n névtelen) Bitcoin pénztárca kiválasztása fontos döntés, amelyet alaposan meg kell vizsgálni. Nincs olyan dolog, mint a tökéletes Bitcoin pénztárca - mindegyiknek megvan az előnye és hátránya. Jó indulási hely a bitcoin.org, amely jó választási lehetőségeket kínál. Bármelyik pénztárcát is választja, nagyon jó ötlet a biztonságos titkosítása és rendszeres biztonsági másolatának készítése.

Lépjen be az Electrumba

Az Electrumot választottam ezen útmutatásom tárcává. Ingyenes, decentralizált és nyílt forráskódú. Tetszik, hogy teljes ellenőrzést ad nekem a pénzem és a díjaim felett. Ezenkívül kétfaktoros hitelesítést (2FA) is kínál a Bitcoin lopásának megakadályozására. Bár az Electrum kódja nyílt forráskódú, továbbra is bíznom kell abban, hogy a fejlesztők nem frissítik a kódot valami csúnyaval, és hogy ez anonim Bitcoin pénztárca marad nekem. Alternatív megoldás lehet egy olyan pénztárca, mint például a Armory, amely teljes csomópont-érvényesítést (Bitcoin Core) használ a Bitcoin hálózat tranzakcióinak validálására és továbbítására. A Bitcoin Core nagyon biztonságos, de 145 GB helyet igényel a meghajtómon. Ha nagy mennyiségű Bitcoin-t tárolnék, akkor a Bitcoin Core Wallet-ot használnám. Mivel azonban csak kis mennyiségű Bitcoinre van szükségem a VPN-szolgáltatás megvásárlásához, ezt túlzottnak tartom.

Bitcoin pénztárca

Itt van az új Electrum Bitcoin pénztárcám. Ha nagylelkűnek érzi magát, mindig küldhet nekem Bitcoin-ot a fent megadott címmel! Az Electrum egyik legfontosabb hátránya, hogy információt ad át harmadik fél számára. Központi szervereket használ, amelyek össze tudják kapcsolni a kifizetéseket és naplózhatják az Ön IP-címét. Ha törődsz azzal, hogy a központi szerver összekapcsolja a kifizetéseket (amelyek egyébként nem kerülnek bejelentkezésre a valódi IP-re), ezt enyhítheti, ha új transzparenst készít minden egyes tranzakció végrehajtásakor. Használhatja az Electrum Tor funkcióit is annak érdekében, hogy elrejtse valós IP-címét a központi szerver ellen. (A maximális adatvédelem érdekében úgy döntöttem, hogy egyetlen .onion szerverhez csatlakozom.) Az Electrum elérhető a Windows, a MacOS, a Linux és az Android számára, de nem érhető el webtárcsaként. Az PlayStore áruházában található Electrum Android-verziójára vonatkozó vélemények csalódást okoznak, ezért maradok a Windows verzióval. Ha ez pusztán személyes használatra vonatkozik, akkor a Linux verziót használom. Ugyanakkor a Windows sokkal szélesebb közönséggel rendelkezik ezen útmutató olvasói szempontjából. Itt található az Electrum telepítésének és konfigurálásának jó bevezetése. Itt található egy jó kezdő útmutató az Electrum használatához. Ha bármilyen pénztárcát letölt az internetről, ellenőrizze annak digitális aláírását.

Hogyan vásárolhatok Bitcoineket névtelenül

Sokféle módon meg lehet vásárolni a Bitcoint névtelenül. Ezek az országtól függően változnak. Ezért valószínűleg a legjobb az interneten keresni a környéken elérhető lehetőségeket. A Bitcoin vásárlása kiváló forráslistát kínál szinte minden ország számára. Ideális esetben a lehető legkedvezőtlenebben meg akarja vásárolni a Bitcoin-okat, így az nem vezethető vissza a valós identitáshoz. Általánosságban elmondható, hogy három fő megközelítés létezik. A névtelenség durva sorrendje, a legalacsonyabbtól a legmagasabbig:

1. Vásároljon, majd keverje össze

Ez nem a legnehezebb módszer a Bitcoin vásárlására, de ez a legkényelmesebb. Ennek ellenére meglehetősen magas névtelenséget biztosít. E módszer alkalmazásával valójában egyáltalán nem vesz anonim módon a Bitcoint. Egyszerűen megvásárolja azt egy automatizált Bitcoin-cseréből, például a CoinBase-ból. Annak érdekében, hogy a Bitcoin anonimabbá váljon, akkor azt egy „keverő” szolgáltatás használatával moshatja le. A keverő szolgáltatás alapvetően anonimizálja a Bitcoin-ját, ha másik Bitcoin-ra cseréli, amely nincs kapcsolatban veled. Ez nagyon megnehezíti a lánc visszakeresését. Nehéz, de nem lehetetlen. A Bitcoin mosodai szolgáltatások természetesen nem ingyenesek. Szinte minden automatikus csere megköveteli, hogy igazolja valós identitását. Ebben az esetben könnyű meghatározni, hogy megvásárolta-e a Bitcoint, de nem mi történik vele a keverés után. Később ebben az útmutatóban megvizsgálom a Bitcoin keverését. Keverheti a névtelenül vásárolt Bitcoin-okat is anonimitásának további növelése érdekében.

2. Vásároljon online egy eladótól

Az olyan LocalBitcoins.com webhelyek vagy a # bitcoin-otc IRC beszélgetőhely a Freenode-on (otc = over-the -ounter) lehetővé teszik, hogy online találkozzon a Bitcoin magánértékesítőivel. A Bitcoin névtelenül ilyen módon vásárolható meg anélkül, hogy valódi nevét bárhol regisztrálnánk. Mivel az eladó magánszemély, a tranzakció nyomon követése sokkal nehezebb, mintha egy nagy, központosított tőzsdén keresztül hajtották volna végre, ahol minden rögzítésre kerül. bitcoin otc # A bitcoin-otc meglehetősen bevált visszajelzési rendszert használ. Érdemes időt szánni ennek megértésére. A fizetési módot ki kell osztania az eladóval. Itt található az IRC kliensek listája. A magán eladók mindenféle fizetési módot elfogadhatnak - akár személyes találkozón keresztül, akár készpénzes fizetés céljából.

3. Bitcoin ATM gépek

Jelenleg sok helyen vannak a világon, ahol meg lehet vásárolni a Bitcoint, ha készpénzt helyez be egy ATM-gépbe. Ha a Bitcoin ATM-t lehetőleg anonim módon kívánja használni, feltétlenül válassza ki azt, amely nem igényel semmiféle személyes érvényesítést (ez az ATM-üzemeltető feladata).

Buy Bitcoin by Bitcoinnect 比特 通 購買 比特 幣

Buy Bitcoin by Bitcoinnect 比特 通 購買 比特 幣 Buy Bitcoin by Bitcoinnect 比特 通 購買 比特 幣

A legtöbb Bitcoin ATM üzletekben és hasonló helyeken található. Ne felejtse el, hogy ezek többsége időben megtámadta a CCTV biztonsági rendszereket. Az érdekelt felek elvileg ezeket felhasználhatnák az ön névtelenítésére.

Tapasztalatom

A LocalBitcoins.com webhelyen vásároltam a Bitcoinomat. Ez egy nemzetközi online piac a személyes Bitcoin-kereskedelem számára. A maximális névtelenség érdekében kereshet valakit, aki a közelben él, és személyes találkozót szervezhet velük, hogy anonim módon vásároljon Bitcoineket készpénzzel. Alternatív megoldásként online vásárolhat és fizethet banki átutalással vagy más megegyezés szerint. Ennek lehetőségei között szerepel a készpénzes bankbetét, a postai úton elküldött készpénz és az ajándékkártyákkal történő fizetés. Felhívjuk figyelmét, hogy alapértelmezés szerint a LocalBitcoins.com letéti rendszere nem terjed ki készpénzre, ajándékkártyára és hasonló fizetésre. A vevői bizalom pontszáma segíthet enyhíteni ezt a problémát. A készpénz- és ajándékkártya-fizetések azonban továbbra is a kockázatosabb módszerek között szerepelnek a Bitcoin vásárlásában a pénz elvesztésének szempontjából. Ezért határozottan javaslom, hogy csak így végezzen kis Bitcoin vásárlást.

A folyamat

Hogyan: Vásároljon Bitcoinekat a LocalBitcoins.com webhelyen

Hogyan: Vásároljon Bitcoinekat a LocalBitcoins.com webhelyen Hogyan: Vásároljon Bitcoinekat a LocalBitcoins.com webhelyen

 1. Regisztráljon egy fiókot a LocalBitcoins.com webhelyen. Az ellenőrzéshez érvényes e-mail címre van szüksége, de semmi sem akadályozza meg abban, hogy eldobható e-mail fiókot használjon ehhez. Vegye figyelembe, hogy ha egyszer használatos e-mail címet használ, akkor nem fog üzeneteket és értesítéseket kapni. Ezekhez azonban közvetlenül a weboldalon is hozzáférhet.

 2. Ezután keressen olyan eladó keresésére, aki megfelel az Ön feltételeinek.

  Helyi Bitcoinok Összehasonlításképpen itt vannak USD-ben megadott árak. 2017. október 25-én a CoinBase egy Bitcoin árát 5 482,36 USD-ra jegyezte. Mint láthatja, az egyes LocalBitcoins.com eladók által felsorolt ​​árak jelentősen magasabbak. Ez a magánélet ára.Helyi Bitcoinok Az eladók egyre inkább azt kérik, hogy a vásárlók igazolják személyazonosságukat. Bár biztos vagyok benne, hogy ennek számos rendkívül jó oka van (például a csalás elleni küzdelem), ez ellentmond annak a gondolatnak, hogy a Bitcoint névtelenül vásároljuk. Ezért kiszűrtem az eredményeket az 'SMS not required' és 'ID not required' szűrőkkel. Vegye figyelembe, hogy még akkor is, ha ezeket a szűrőket kiválasztotta, sok eladó valójában apró betűs nyomtatványon kérte az azonosítót. Mások nem adnának el a VPN vagy a Tor felhasználóknak.

 3. Nézze meg a leendő profiljátBitcoin kereskedelem Ez az eladó nem a legolcsóbb elérhető, de 500+ kereskedéssel rendelkezik, 98% -os visszajelzési ponttal és nincs szüksége személyi azonosító ellenőrzésére. Azt is engedélyezi, hogy VPN vagy Tor használatakor vásároljon, bár a Tor használata nem ajánlott. Ezen útmutató alkalmazásában banki átutalással fogok fizetni. Könnyű, de ugyanakkor méltányos mértékű adatvédelmet biztosít, mivel egy magán eladóval foglalkozom. Ráadásul azt tervezem, hogy utána lemossák a Bitcoint! Rengeteg olyan eladót találtam, akik anonim vásárlóktól fogadnak el különféle készpénz- és / vagy boltkártyás fizetéseket. Érdemes megjegyezni, hogy általánosságban minél anonimabb a fizetés, amelyet az eladó elfogad, annál magasabb a Bitcoin-költségek - és annál nagyobb a kockázata annak, hogy elveszíti pénzét. Az Amazon Card Codes segítségével fizetendő ár meghaladta a Bitcoin folyó árfolyamának kétszeresét.
 4. Vásárolja meg a Bitcoint

  A végső Bitcoin adatvédelmi útmutató A kért érméket letétbe helyezik (vagyis ideiglenesen a LocalBitcoins.com), amíg az eladó meg nem kapja a fizetést. A fizetést a fizetési ablak befejezése előtt kell megtennie, különben a LocalBitcoins.com törli a kereskedelmet. Ezt a letéti rendszert mind a vevők, mind az eladók védelmére tervezték. Ha egy tranzakció egyik fele problémát jelent, akkor a LocalBitcoins.com addig fogja tartani a Bitcoin-ot, amíg mindkét fél elégedetlen lesz. Szükség esetén választottbírósági eljárást biztosít. A banki átutalással történő fizetés nem anonim, mivel az eladó megkapja a banki tranzakciós számot. Azt tervezem azonban, hogy tovább anonimizálja a vásárlást azáltal, hogy átutalja a pénzeszközöket egy másik pénztárcába, majd mossa le őket. A fizetés után az eladónak általában egy rövid várakozás az átutalási folyamat befejezéséig és a fizetés megerősítéséhez. Miután az eladó megerősítette a fizetést, a Bitcoin felszabadul a letéti számláról, és jóváírásra kerül a LocalBitcoins.com pénztárcájában. A LocalBitcoins.com létrehozza ezt, amikor új fiókot állít be. Helyi Bitcoinok A tranzakciókat a LocalBitcoins.com pénztárcájában ellenőrizheti. Az eBay-hez hasonlóan a LocalBitcoins.com hírnévre épül. Ezért várhatóan visszajelzést küld az eladóról, amint a kereskedelem befejeződik.

 5. Vigye a Bitcoin-t egy privát pénztárcába

  Bár ez nem feltétlenül szükséges, ha csak nyíltan szeretné költeni a Bitcoin-t, ez javítja mind az adatvédelmet, mind a biztonságot (feltételezve, hogy a privát pénztárcáját biztonságban tartja). A maximális adatvédelem érdekében minden pénzeszköz-átutalással új pénztárca-címet kell létrehoznia. Ez megakadályozza, hogy az ellenfél összekapcsolja a különböző Bitcoin-tranzakciókat. Küldje el a Bitcoinekat

 6. A Bitcoin küldése pénztárcájához (vagy bárhová másutt) egyszerű. Csak írja be a pénztárca címét és az elküldendő összeget. Vegye figyelembe, hogy az átutalások Bitcoin hálózati tranzakciós díjat fizetnek. Bitcoin küldése

 7. Néhány perc múlva a Bitcoin-nek megjelennie kell a személyes pénztárcájában (1. pénztárca). Hurrá! Ha aggódik amiatt, hogy az érdekelt felek aktívan nyomon követhetik a Bitcoin tranzakcióit, akkor most hozzon létre egy második új pénztárcát (2. pénztárca), és utalja át pénzeszközeit ebbe a.

Az ellenfélnek nem nehéz követni az átutalásokat, bárhová is vásároltad az érméket, az 1. pénztárcába. A LocalBitcoins.com például ismeri az 1. számú pénztárca címét. Az érme elküldésével az 1. pénztárcából a 2. pénztárcába ésszerűen kijelentheti, hogy nincs ismerete vagy felelőssége a 2. pénztárca pénzeszközeivel kapcsolatban. Minden amire szükséged van, egy megalapozott ürügy arra, hogy miért utalták át a pénzt egy másik személynek. Ha a Bitcoin keverését tervezi, a 2. számú pénztárcát kell létrehozni a Tor Rejtett Szolgáltatások sötét webén. Az Electrum erre jó, mivel támogatja a Tor-ot. Egy másik jó lehetőség egy pénztárca létrehozása a Blockchain.info .onion webhelyén. Attól függően, hogy mekkora a fenyegetés modellje és mennyire volt névtelen az eredeti vásárlás, mostantól elkezdheti költeni a Bitcoin-t. Alternatív megoldásként tovább javíthatja az anonimitást, ha összekeveri a Bitcoin-t, mielőtt költené.

Bitcoin keverése

A Bitcoin keverésének mögött az a gondolat van, hogy összekeverik a tranzakciók nyomát. Ez azért fontos, ha értékeli a magánélet védelmét, mivel a Bitcoin blokklánca nyilvános főkönyv, amely rögzíti az összes tranzakciót. A keverési folyamat a pénzeszközöket kisebb részekre osztja, és más emberek Bitcoin-alapok véletlenszerű kis részeihez keveri. Teljesen új érmékkel érkezel. Ez elősegíti a kapcsolat megszakítását közted és a vásárolt érmék között. A Bitcoin keverése különösen akkor hasznos, ha nyíltan megvásárolta a Bitcoin-t, ami azt jelenti, hogy valaki könnyen vissza tudja követni az ügyleteit az igazi személyazonosságához. Ha már tett lépéseket a Bitcoin magántulajdonban történő megvásárlásához, akkor a keverés túlzott mértékű lehet. Ez azonban segíti a Bitcoin-kifizetések további névtelenítését. Érdemes megjegyezni, hogy a Bitcoin megfelelő keverése nemcsak most, hanem a jövőbeni eszközök és technikák segítségével is megvédi Önt a Bitcoin történelmi tranzakcióiról.

Bitcoin turmixgép

A Bitcoin Blender kiadja a legjobb kezdő útmutatót a Bitcoin keverés bonyolult kiadásához, amelyről ismerem (de erre a szolgáltatásra nem vonatkozik). Az alábbiakban összefoglaljuk a Bitcoin keverésével kapcsolatos fő kérdéseket. Erősen ajánlom, hogy olvassa át a Bitcoin Blender dokumentumot, mivel ez sokkal részletesebben foglalkozik ezzel a rendkívül speciális témával, mint ami ezen általános útmutató hatálya alá tartozik..

Bitcoin keverők

A Bitcoin keveréséhez Bitcoin keverő szolgáltatásra van szükség (más néven Bitcoin tumbler). A Bitcoinok keverésének barkácsolási módszerei léteznek olyan weboldalakon, mint például a LocalBitcoins.com. Ez azonban nem ajánlott, mivel valójában nem távolítja el a szennyeződést, és szükségessé válhat olyan webhelyek megbízhatósága, amelyekre törvényes engedélyek vonatkoznak információkért. A CoinJoin használata javíthatja az anonimitást a DIY keveréskor, de csak akkor szabad figyelembe venni, ha tényleg tudja, mit csinál a Bitcoin és a blockchain elemzés során. A Bitcoin keverők olyan központosított szolgáltatások, amelyek nagy mennyiségű tiszta Bitcoint tartanak fenn. Szolgáltatási díj ellenében lehetővé teszik a Bitcoin cseréjét a tiszta Bitcoinra. A Bitcoin keverőknek két alapvető íze van - Tor keverők és Clearweb (normál internet) keverők.

Tor keverők

A Tor keverők csak a Tor Rejtett Szolgáltatásokon (más néven a sötét web) léteznek, ezért a legjobb választás a maximális névtelenség eléréséhez. A hátránya, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak a szolgáltatói maguk anonimok. Ez azt jelenti, hogy semmi nem akadályozza meg, hogy eltűnjenek az érmékkel! Ezen felül a Tor keverők különösen érzékenyek az adathalász csalásokra (lásd alább). A Bitcoin közösségben jó hírnevet képviselő Tor keverők között:

 • Bitcoin turmixgép (http://bitblendervrfkzr.onion)
 • Grams Helix (http://grams7enufi7jmdl.onion/helix)

Tor keverő használatakor mindig tiltsa le a Java böngészőt a Tor böngészőben. Bitcoin Javascript

Clearweb keverők

A Clearweb keverők léteznek a normál interneten. Legtöbbjük törvényesen bejegyzett társaság. Ez azt jelenti, hogy kiviteleket lehet végrehajtani tranzakciós információk alapján. Sok ilyen szolgáltatás azonban ígéretet tesz arra, hogy nem tárol naplót vagy személyes információt. Sok clearweb keverő használja a CloudFlare-t. Ez kiválóan védi webhelyüket az elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadásoktól, de magában hordozza a lehetséges adatvédelmi kockázatokat. Az egyik ilyen kockázat gyakran a JavaScript engedélyezése, a Captchas versenytársa. A clearweb keverőgépek fő előnye, hogy sokkal kevésbé valószínű, hogy csak elmenekülnek pénzéből (bár semmi sem garantálható 100% -ban). A szokásos HTTPS tanúsítványok használata szintén kevésbé valószínűsíthetővé teszi, hogy az adathalász csalások áldozatává váljanak. Természetesen a Tor Browser vagy a VPN segítségével csatlakozhat a clearweb keverőkhöz, hogy elrejtse az IP-címét a keverőtől. Ez javítja az adatvédelmet, de a Tor keverővel nem anonim. A LocalBitcoins.com által kiadott tanácsok a Bitcoin-források Toron keresztüli átutalásának veszélyeiről itt is igazak.

Óvakodj az adathalászattól

Az internetet elárasztják a Bitcoin keverőhelyekre mutató hamis linkek. Még a népszerű, magas szintű webhelyek hamis adathalászati ​​linkeket is tartalmazhatnak. A legtöbb clearweb keverőhely HTTPS-t használ. Ha a domain nevek legitimnek tűnnek, és a weboldal érvényes HTTPS tanúsítvánnyal rendelkezik (keressen zárt lakat az URL-sávban), akkor a webhely szinte biztosan eredeti. Ugyanez nem mondható el a Tor mixer webhelyekről, amelyek nem rendelkeznek világosan felismerhető domain nevekkel vagy amelyek HTTPS tanúsítványokat használnak. Néhány adathalász webhely valóban nagyon meggyőzőnek tűnik, így akár az eredeti webhelyet ismerő felhasználókat is becsaphatják. Legjobb tudomásom szerint az ebben a cikkben található linkek valódiak, de nem vállalok felelősséget érte. Ugyanez vonatkozik a szolgáltatások megbízhatóságára, még akkor is, ha eredetiek. Kérjük, végezze el saját kutatását, mielőtt bármilyen webhelyet megbízna a Bitcoin-lal.

A Bitcoin Mixer hangneve

Még a Bitcoin keverésekor is egy határozott ellenfél képes lesz használni a blokklánc elemzési technikákat (elvben a forgalmi korrelációhoz hasonlóan) a Bitcoin nyomának nyomon követésére. A fenyegetés elleni küzdelem érdekében a keverők gyakran kínálnak az alábbiak közül néhányat vagy mindegyiket:

 • Véletlenszerű szolgáltatási díj - mivel a rögzített szolgáltatási díj a blokkláncon megmutathatja, hogy melyik keverő szolgáltatást használták.
 • Véletlenszerű késleltetés - ez megnehezíti a pénztárcáját be- és kilépő tranzakciók összekapcsolását.
 • Többszörös kivétel - ez lehetővé teszi a vegyes érmék több tranzakció és több pénztárca felhasználásával történő átvételét a tranzakció elrejtése érdekében.

A maximális névtelenség érdekében ki kell használnia az összes rendelkezésre álló funkciót.

Festék elemzése

A Bitcoin keverésekor a „szennyezés” a kapcsolat a régi és az új érmék között. 0% szennyezettség = nincs kapcsolat. A múltban a Blockchain.info ingyenes „szennyeződés-elemző” eszközt kínálott, amely lehetővé tette, hogy manuálisan ellenőrizze a szennyeződéseket. Leállította ezt az eszközt, és az írás idején nincs valódi alternatíva.

Tapasztalatom

Úgy döntöttem, hogy a Grams népszerű Tor-keverőjét használom, amely a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Általános szolgáltatási díj (2,5%)
 • Testreszabható késés (opcionális, akár 24 óra)
 • Több cím visszavonása (választható)
 • Opcionális 2FA (két tényezős hitelesítés)

A szolgáltatási díj nem véletlenszerű, de tudok vele élni. A jelen útmutató szempontjából még fontosabb, hogy a kereskedések meglehetősen alacsony minimumot, 0,01 BTC-t igényeljenek (amint volt, ehhez egy kicsit meg kellett töltenem a pénztárcám pénzeszközeit). Regisztrálhat egy fiókhoz, de a Helix Light (gyors keverés) opciót választottam.

 1. Hozzon létre egy új Bitcoin pénztárcát, amelyre az újonnan vegyes, nem kezelt Bitcoin-t kell küldeni. Hívjuk ezt a 3. keverõ pénztárcát. Összekeverem a korábban létrehozott 2. számú pénztárcájába ragasztott alapokat.
 2. A Grams Helix Tor keverő, ezért csak a Tor Rejtett Szolgáltatások hálózatán keresztül érhető el. Ezért felgyújtom a Tor böngészőt, és meglátogatom (http://grams7enufi7jmdl.onion/helix).
 3. A Helix Light fülön csak írja be a Bitcoin pénztárca címeit, amelyekre az érméket el akarja küldeni (az én esetemben a 3. keverő pénztárca). Az érméket akár öt címre is elküldheti, hogy megkönnyítsék a tranzakció elhomályosítását.csigavonal
 4. Ezután megkapja egy Bitcoin pénztárca címét, amellyel eljuttathatja a „piszkos” érméit. Ezeket a 2. pénztárcából küldtem. Helix LightA Helix PGP-kulcsot is biztosít, amely ellenőrzi az ehhez a tranzakcióhoz létrehozott fogadó pénztárcát. Mentse el ezt a kulcsot, ha bármilyen probléma merül fel, és be kell bizonyítania a tranzakciót. Egyszerűen beillesztettem a PGP-kulcs szöveget a számítógépem szöveges fájljába. A tranzakció sikeres végrehajtása után ez biztonságosan törölhető.
 5. Frissítse a weboldalt, hogy visszaigazolást kapjon arról, hogy a fizetés megérkezett (erre valószínűleg várnia kell néhány percet). Ezután növelheti az anonimitást egy véletlenszerű késleltetés (1-6 óra) hozzáadásával és / vagy több pénztárcára küldésével. Mindkét lehetőség ajánlott.

csigavonal Frissítse vagy jelölje meg könyvét, és látogasson el újra erre a weboldalra a végleges megerősítéshez, amikor a tranzakció befejeződik. Most látnia kell a vegyes Bitcoint a pénztárcájában (számomra a 3. keverő pénztárca). Miután meggyőződött arról, hogy a Bitcoin van a pénztárcájában, nyomja meg az „Helix eltávolítása” gombot az ügylet összes rekordjának törléséhez a Helix szerverekről. Ezután helyezze át a pénzeszközöket a pénztárcájától, amelybe megkapta a vegyes pénzeszközöket, egy másik pénztárcába. Csak a biztonság kedvéért. Ezután ellenőrizném a vegyes Bitcoint, hogy nincs-e szennyeződése, de úgy tűnik, hogy nincs mód erre. Függetlenül attól, hogy a Bitcoin-ot már jól össze kell keverni.

A Bitcoin használata VPN névtelen vásárláshoz

Most, hogy van néhány nagyon anonim Bitcoin, ideje költeni! Használhatja VPN-előfizetés megvásárlásához, de a folyamat hasonló, bármit is vásárol. Ha VPN-előfizetést vásárol, ne feledje, hogy bár a fizetés névtelen lehet, a VPN szolgáltató mindig tudja az Ön valós IP-címét. Ezért soha nem vagy valóban névtelen. E szabály alóli kivétel az, ha a Toron keresztül a VPN-t egy anonim fizetési módszerrel, például a megfelelően összekevert Bitcoin-rel kombinálva használja. Ez lehetővé teszi az igazi névtelenség VPN használatakor, mivel a Tor-hálózat elrejti az Ön IP-jét a VPN-szolgáltatótól. Az AirVPN az egyetlen VPN-szolgáltatás, amelyről tudom, hogy támogatja ezt a funkciót. Vegye figyelembe, hogy a Bitcoin-nal történő fizetés folyamata szolgáltatónként nagyon eltérő. A Mullvad-ot választottam erre a példára.

 1. Regisztráljon új fiókot, vagy jelentkezzen be egy meglévőhöz (részletekért lásd a Mullvad-áttekintésünket). A Saját fiók oldalon válassza a Bitcoin fület, válassza ki, mennyi ideig fizetni fog, és nyomja meg a „Fizetési információ kérése” gombot..Mullvad
 2. A Mullvad egyszer használatos pénztárcát hoz létre. Küldje el a pénzt a megadott címre.Mullvad
 3. Miután a Bitcoin fizetése legalább egy visszaigazolást kapott, az Ön számlájára jóváírásra kerül a megvásárolt idő. Élvezd!

Bitcoin adatvédelmi beszámoló

A Bitcoin természeténél fogva nem névtelen. Valójában messze tőle. Néhány erőfeszítéssel azonban nagyon névtelenné tehető (nincs olyan dolog, mint a 100% -os garantált névtelenség). Tapasztalataim szerint a Bitcoin vásárlása és összekeverése fájdalommentes folyamat volt, de ehhez némi munka szükséges. Megéri-e az erőfeszítést? Csak te tudod eldönteni. A VPN névtelen vásárlásával kapcsolatos információkért kattintson ide.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me