Mindenki azt akarja, hogy gyermekei boldogok legyenek. Manapság azonban a szülőknek nehéz lehet lépést tartani a játszótér TV-vel kapcsolatos igényeivel. Megértjük, mit keresel - a népszerű rajzfilmek listája soha nem ér véget!

Természetesen senki sem akarja, hogy gyermekei kihagyják, de nem mindig könnyű megengedni magának a sokféle gyermekcsatornát, amelyek manapság elérhetőek. Szerencsére van válasz imáidra, és ez egy virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatás.

Hozzáférés a rajzfilmekhez online

A virtuális magánhálózat lehetővé teszi, hogy biztonságosan elérhesse az online rajzfilmek nézésének olcsóbb lehetőségeit. Az útmutató hivatalosabb opcióihoz előfizetési díjat kell fizetni. Más alternatívák azonban lehetővé teszik a rajzfilmek millióinak biztonságos és ingyenes elérését. Akárhogy is, a VPN az arany jegy, amellyel szinte korlátlan rajzfilmeket biztonságosan elérhetik kicsiknek!

Mi a VPN??

A VPN egy online szolgáltatás, amely két dolgot végez. Először is biztosítja a titkosítást. Ez azt jelenti, hogy a webböngészési adatok (bejövő és kimenő) biztonságosan vannak kódolva. Az eredmény a digitális adatvédelem, amely megakadályozza, hogy bárki megtudja, mit csinál online.

Ezután a VPN lehetővé teszi, hogy úgy teszel, mintha egy másik országban lennének. Ez lehetővé teszi a helyi cenzúra és a földrajzi korlátozásoknak nevezett nemzetközi blokkok leküzdését.


Cartoon Vpn

Hogyan működik a rajzfilm VPN??

Mindenkinek, aki hozzáfér az internethez, van IP címe. Ez egy számkészlet, amely felhasználható a tartózkodási hely meghatározására. Arra is fel lehet használni, hogy ellenőrizze, hogy mihez fér hozzá online.

Az Ön IP-címét a földrajzi korlátozások érvényesítésére is használják, amelyek megakadályozzák, hogy külföldi TV-streameket érjen el. Ez bosszantó lehet a szülők számára, akik több rajzfilmet akarnak szerezni gyermekeik számára. A rajzfilmek VPN-jével azonban úgy tehet, mintha egy másik országban tartózkodna, hogy hozzáférjen ezekhez a blokkolt patakokhoz.

Ezenkívül manapság sok kormány az internetszolgáltatók (ISP-k) rendelését arra, hogy nyilvántartást vezetjenek (kötelező adatmegőrzés) arról, amit ügyfeleik online tesznek. Attól függően, hogy hol él, ez azt jelenti, hogy a videotartalom-kalóz patakokhoz való hozzáféréskor levél kérésére szólít fel, és esetenként még bíróság is meghívást idézhet elő.

Ez bosszantó, mert hatalmas számú webhely kínál ingyenes rajzfilmeket.

Melyik rajzfilm VPN-t kell kapnom?

Több száz VPN létezik a piacon. A streaming rajzfilmek megtekintéséhez gyorsfilmekre lesz szükséged. Sok VPN-nek lassú kiszolgálói vannak, amelyek nem elégségesek a streaminghez. Ez pufferelést eredményez, és kétségtelenül azt jelenti, hogy gyermekei folyamatosan elkápráztatják a rajzfilmeket, amelyek nem megfelelően játszódnak le.

Ezen felül sok VPN rosszul végrehajtotta vagy elavult a titkosítás. Ez azt jelenti, hogy nem nyújtanak elég jó adatvédelmet és biztonságot. Az általunk ajánlott VPN-ket mindegyik kiválasztotta, mivel biztonságosak és gyorsak. Ezen felül mindegyikük rendelkezik a világ minden tájáról található kiszolgálókkal: tökéletesen hozzáférhető a földrajzilag korlátozott rajzfilmekhez.

A Rajzfilmek biztonságos feloldása most!

Hogyan lehet online rajzfilmeket nézni a VPN segítségével - Telepítési útmutató

A rajzfilmek biztonságos online elérése rendkívül egyszerű a VPN segítségével. Csak kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

 1. Válasszon VPN-t streaminghez a listánkból. A rajzfilmek biztonságos online nézéséhez az ExpressVPN-t javasoljuk, mivel az a legjobban szolgálja a munkát.
 2. Kattintson a választott VPN webhelyére, és iratkozzon fel. Lehetséges heti, havi vagy éves előfizetés. Ezen felül az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik (ami azt jelenti, hogy kockázatmentesen kipróbálhatja gyermekeivel).
 3. Most töltse le a szoftvert a készülékére. Az általunk ajánlott VPN-eknek szoftverük van minden eszközéhez, és egyszerre több eszközön is felhasználhatók (például az ExpressVPN három eszközt engedélyezi).
 4. A letöltés és a telepítés után (ami csak néhány percig tart) készen állsz csatlakozzon a VPN-hez. Válasszon egy helyet a VPN menüben, majd kattintson a Csatlakozás gombra.
 5. Amint a VPN csatlakozik, Ön úgy tűnik, hogy a kiválasztott helyen található. Mi több, az összes adat titkosítva van így senki (sem az internetszolgáltató, sem a kormány) nem tudja megmondani, mit csinál online.

Ne feledje: Amint csatlakozik a VPN-hez, digitális adatvédelmet élvez. Ez azt jelenti, hogy bármilyen képregény-weboldalhoz hozzáférhet, félelem nélkül, hogy megnézik.

Hol lehet olcsón hozzáférni a rajzfilmekhez - hivatalos webhelyek

Miután megszerezte a VPN-t, rengeteg módon nézhet karikatúrákat online hivatalos minőségben. Vessen egy pillantást ezekre a lehetőségekre:

CBeebies a BBC iPlayer-en

A BBC online lejátszóval rendelkezik, amely rajzfilmeket és programokat mutat be gyermekek számára. Ez ingyenesen elérhető, ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Királyságban. Ugyanakkor nem minden VPN blokkolja a BBC iPlayer blokkolását. Ennek oka az, hogy a BBC aktívan blokkolja a VPN-ket. A jó hír az, hogy a rajzfilmekhez leginkább ajánlott VPN - ExpressVPN - feloldja a BBC iPlayer (és így a CBeebies) blokkolását..

Szeretne többet megtudni az iPlayer Egyesült Királyságon kívüli eléréséről? A BBC iPlayer útmutatójának legjobb VPN-je egy kiváló indulási hely!

Iplayer Bbc rajzfilmek

Nyissa fel az USA Netflix blokkolását, hogy további rajzfilmeket szerezzen

Ha van Netflix előfizetése, és nem az USA-ban él, akkor sokféle lehetőséget hagy ki gyermekeinek. Az USA Netflix katalógusában nemcsak vannak további rajzfilmek és show-k gyerekeknek, hanem sokkal több gyermekfilmek is vannak.

Sajnos a Netflix letiltja a legtöbb VPN-t. A rajzfilmek feloldására szolgáló legjobb VPN - az ExpressVPN - azonban minden gond nélkül feloldja az USA Netflix blokkolását.

További információ a Netflix könyvtár VPN-sel történő kibővítéséről, olvassa el a Netflix VPN útmutatónkat.

Nézze meg a Karikatúra Hálózatot az Egyesült Államok kábelcsatornáin

Az egyik legnépszerűbb dolog, amelyet a szülők VPN-vel csinálnak, az Egyesült Államok kábel TV-csatornáinak elérése gyermekeik számára. A legjobb módszer erre a Sling TV-vel. A Sling TV egy olcsó, igény szerinti szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít a szülőknek a rajzfilm-csatornák hatalmas változatához. Az Orange terv mindössze 20 dollár havonta, és szerződés nélkül megvásárolható havonta.

Sling Tv Vpn Main

Ezek a rajzfilm csatornák, melyeket kapsz:

 • Disney Channel, Disney HD és Disney Junior
 • Nick Jr., Nicktoons, TeenNick
 • Cartoon Network
 • Bumeráng
 • Kacsa TV
 • Sling Kids
 • Baby TV
 • CBeebies

A Sling TV fantasztikus lehetőség azon gyermekek számára, akik online szeretnék nézni a Cartoon Network-t. Szinte mindent tartalmaz, amit a gyerekek meg akarnak nézni. A Sling TV lehetőséget nyújt a gyermekeknek Nickelodeon csatornáinak megtekintésére és a Disney online nézésére. Ez egy nagyon elfogadható árképzési lehetőség, hét napig ingyenesen kipróbálható! Egyszerűen csatlakozzon a VPN egyik amerikai szerveréhez, és regisztráljon az ingyenes próbaverzióra.

A Sling TV terv hozzáférést biztosít hatalmas mennyiségű amerikai felnőttkábeltévé-tartalomhoz - ez egy fantasztikus, olcsó, körkörös TV-megoldás.

Hogyan lehet online hozzáférni a rajzfilmekhez

Most, hogy már számos „legitim” lehetőséget lefedtünk, vessünk egy pillantást a VPN használatának további előnyeire. A VPN által biztosított adatvédelem miatt Ön és gyermekei ingyenesen nézhetik meg kedvenc rajzfilmedet online. Számos olyan webhely található online, amelyek elkötelezték magukat TV-műsorok, filmek és - kitalálta - rajzfilmek kalózát.

A karikatúrák feloldása

Nem is olyan régen, biztonságosabb volt az illegális adatfolyamok online megtekintése: senki sem törődött vele, és mindenki ezt csinálta. Az elmúlt öt évben azonban egyre nagyobb nyomás volt a kormányokra, hogy tegyenek többet a kalózkodás ellen. Ennek eredményeként egyes internetszolgáltatók figyelmeztető leveleket küldtek. Sőt, vannak olyan esetek is, amikor az embereknek megszakadt az internet, és ami még rosszabb, pénzbírság.

A jó hír az, hogy a másik helyről való színlelés és az erős titkosítás kombinációja megbízható VPN-t tesz lehetővé, amely ideális az streaming webhelyek privát eléréséhez. A VPN használatával ha a gyerekek dióval vezetnek, gyorsan kereshet a „Karikatúra online kalandóra nézése” kifejezéssel, és megtalálhat egy olyan streaming webhelyet, amelyen megtalálható az a rajzfilm (vagy bármilyen más, amelyet a gyerekeid kedvelik).

A rajzfilmek és az anime megtekintésének legjobb weboldalai

Ha érdekli a rajzfilmek ingyenes elérése a VPN segítségével, itt talál néhány példát a fantasztikus webhelyekre, amelyek készen állnak a tartalomra és várnak rá:

 1. Rajzfilmek be
 2. Cartoon Movies HQ
 3. ToonJet
 4. Nézze meg a Cartoon Online-ot
 5. Anime Flavor

Ez csak néhány példa a webhelyekre, amelyekben rendelkezésre állnak rajzfilmek, amelyeket biztonságosan nézhet online. Egyszerűen csatlakozzon a VPN-hez, hogy a forgalom privát legyen, és kattintson a linkekre a tartalom élvezetéhez.

Nézze meg a rajzfilmeket online VPN segítségével - Következtetés

Ebben a cikkben számos módszert tárgyaltunk a rajzfilmek online nézésére. Megbízható VPN-szel a szülők úgy tesznek, mintha egy másik országban tartózkodnának, hogy több streaming szolgáltatást érjenek el. Használhatják a VPN katonai titkosítását is, hogy biztonságosan elérhessék azokat a webhelyeket, amelyek több száz órányi ingyenes internetes show-t tartalmaznak.

A rajzfilmek streamingjéhez az ExpressVPN-t ajánljuk, mivel rendkívül biztonságos, gyors kiszolgálókkal rendelkezik, erős adatvédelmi politikájával rendelkezik, feloldja az USA Netflix és a BBC iPlayer feloldását, és bizonyított tapasztalatokkal rendelkezik a felhasználók számára az adatvédelem biztosításáról. Azonban az öt legjobb VPN-szolgáltatásról szóló cikkben szereplő VPN-k bármelyike ​​szintén jól fogja elvégezni a feladatot, tehát ha még néhány lehetőséget szeretne, kattintson ide.

Cím címe: Dragon Images / Shutterstock.com

Kép-jóváírások: Sarunyu L / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me