A Netflix szinte mindenhol elérhető, szolgáltatásaihoz világszerte több mint 190 országban férhet hozzá. Ennek eredményeként a legtöbb ember bejelentkezhet a Netflixbe anélkül, hogy bármi különlegeset kellene tennie.

Sajnos sok munkahely, iskola, egyetem és főiskola blokkolja a Netflix-et a WiFi hálózatokon. Valójában, mivel a Netflix ilyen sávszélességű, még a nyilvános WiFi hotspotok is korlátozzák a Netflix elérését.

Ha problémája van a Netflix feloldásával az iskolában vagy a munkahelyen, olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan lehet elérni.

Mire van szükséged?

A Netflix feloldása az iskolában vagy a munkahelyen rendkívül egyszerű, amire szükséged van egy olcsó online szolgáltatásnak, úgynevezett Virtuális magánhálózatnak (VPN)..


A VPN egy online eszköz, amely lehetővé teszi az internetes blokkok és korlátozások elkerülését. A VPN segítségével könnyedén megkerülheti a hálózati rendszergazdák által elhelyezett blokkokat, hogy megnézze kedvenc Netflix műsorait, valamint hozzáférjen más webhelyekhez.

További információkért tekintse meg a kezdő VPN-útmutatókat.

A Netflix feloldásának feloldása az iskolában vagy a VPN használatával

A Netflix megtekintéséhez az iskolában vagy a munkahelyen egyszerűen kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

 1. Válasszon olyan VPN-t, amely együttműködik a Netflix-szel.

  Felhívjuk figyelmét: Számos VPN-t blokkol a Netflix, ezért fontos ragaszkodni a nagyon specifikus szolgáltatásokhoz.

 2. Feliratkozás a VPN szolgáltatásra.

  Javasoljuk, hogy iratkozzon fel az ExpressVPN-re, mivel ezek gyorsak, amelyek nélkülözhetetlenek a HD streaminghez, szervereik vannak az egész világon, és megbízhatóak.

  Vannak más VPN-szolgáltatások is, amelyek feloldhatják a Netflix blokkolását. Vessen egy pillantást a VPN for Netflix oldalra a legjobbak listájáért.

 3. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse az eszközére.

  Segítségként rendelkezésre áll néhány eszközspecifikus telepítési útmutató Windows, Mac, Linux, iOS, Android és Fire TV Stick számára.

 4. Jelentkezzen be a VPN-be a hitelesítő adataival.

 5. Csatlakozzon egy VPN szerverhez vagy az Ön országában, vagy egy másik országban, ahol Netflix van.

  Tudtad? További Netflix tartalmak blokkolását feloldhatja, ha csatlakozik egy másik országbeli szerverhez!

 6. Nyissa meg a Netflix-et, és indítsa el a streaming show-kat - annak ellenére, hogy továbbra is olyan helyen van, ahol blokkolva van!

  Problémái vannak? Nézze meg a Netflix VPN hibaelhárítási útmutatót a közös javításokért.

Nem minden VPN működik a Netflix-rel

Fontos, hogy nem minden VPN-szolgáltatás ismeri fel a Netflix blokkolását. Valójában csak kevés VPN képes megkerülni a Netflix VPN tilalmát. A Netflix blokkolásának garantált garantált szolgáltatásait a Netflix VPN útmutatóban találja.

Hasznos Netflix útmutatók

Hogyan szerezzük be az USA Netflix-et Android, iPhone és iPad rendszeren

Legjobb VPN a Netflix 2020-hoz | TESTED & Ellenőrzött [NAP]

Győzd le a Netflix VPN blokkot - Hibaelhárítási tippek a Netflix proxy hibaüzenethez

Hogyan oldja fel a VPN a Netflix blokkolását az iskolában vagy a WiFi-n?

A VPN-hez való csatlakozás titkosított kapcsolatot hoz létre közted és a szolgáltató szervere között. Ez olyan alagútnak tekinthető, amely elrejti az online tevékenységeit a hálózati rendszergazdáktól, és lehetővé teszi a tűzfalak által előírt szűrők megkerülését, a korlátozott webhelyek, például a Netflix feloldását..

Ne felejtse el, hogy bár minden jó hírű VPN személyes adatvédelmi ígéretet ígérhet bárki számára, aki figyeli az internetes forgalmat, csak bizonyos VPN-k képesek lesznek megkerülni a Netflix proxy észlelését, tehát okosan válassza ki a szolgáltatót..

Feloldhatom-e a Netflix blokkolását az iskolában vagy ingyen?

Valószínűleg nem. Noha léteznek bizonyos ingyenes VPN-szolgáltatások, általában korlátozó jellegűek a csatlakozási sebesség és a letöltési korlátok tekintetében. Ez nem teszi alkalmassá a műsorok streaming-re a Netflix-en. Ezen felül rendkívül korlátozott számú VPN működik együtt a Netflix-szel, és a legtöbb ingyenes szolgáltatás ebbe a kategóriába tartozik.

De ahol van akarat, ott is lehet. Ha ingyenesen szeretné megkerülni az internet-kapcsolat korlátozásait, néhány VPN-szolgáltatás pénz-visszatérítési garanciákat vagy ingyenes próbaverziókat kínál. Az ExpressVPN, amely a piacon az egyik legjobb szolgáltatás, kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Problémái vannak?

A VPN-szolgáltatók állandó macska-egér játékban vannak a Netflix-szel, és a VPN-szolgáltatások, amelyek hozzáférhetnek a Netflixhez, folyamatosan fejlődnek. Ha problémái vannak, próbálkozzon az alábbi módszerekkel, vagy további javításokért nézze meg a Netflix VPN hibaelhárítási útmutatóját.

Csatlakozás egy másik VPN szerverhez

Ha feliratkozott valamelyik útmutató VPN-jére, és nem fér hozzá a Netflixhez, akkor az lehet, hogy csatlakoznia kell egy adott szerverhez.

A Netflix rendszeresen blokkolja a VPN IP címeit, ezért a legtöbb VPN feladta a feloldás megkísérlését. Azon kevés szolgáltató, amely csak egyes katalógusok feloldását teszi lehetővé. Ezért ellenőriznie kell a VPN-sel, hogy megtudja, melyik kiszolgálót kell használni.

A VPN-forgalom elrejtése

Ha már csatlakozik a megfelelő VPN-kiszolgálóhoz a Netflix számára, de továbbra is problémákat tapasztal, akkor lehetséges, hogy a helyi hálózati rendszergazda blokkolja a VPN-forgalmat. Ebben az esetben javasoljuk, hogy próbálkozzon a VPN-k obfuskációs funkciójával.

Ez egy olyan technológia, amelynek célja az ilyen típusú adminisztrátori blokkok megkerülése. Ha továbbra is problémákat tapasztal, érdemes felvenni a kapcsolatot a szolgáltató támogatásával, mivel sokan segítséget nyújtanak átfogó élő csevegés és e-mail szolgáltatások révén. További információt a VPN-forgalom elrejtésére vonatkozó útmutatónkban talál.

Egy másik lehetőség a Netflix VPN használatának kipróbálása, amely Shadowsocks szolgáltatást nyújt, mivel ez ismert, hogy néhány felhasználó számára működött. Az Shadowsocks egy alternatív módszer alagút létrehozására egy proxy szerverhez (HTTP proxy), amelyet néhány VPN biztosít. Érdemes megjegyezni, hogy a Shadowsocks nem ugyanaz, mint a SOCKS5. Az egyetlen Netflix VPN, amely jelenleg ismert Shadowsocks-ot kínál, a PrivateVPN .

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me