Néhány évente A technológia új lehetőségeket teremt és tapasztalataink az életünkbe. Úgy tűnik, hogy a következő nagy határ a A tárgyak internete!


Az IoT elbűvöli nagyvállalatok, például az Amazon és a Google, valamint az indulók és az amatőr feltalálók is. Az első két csoport nagyon sokáig terjeszti termékeit, tehát ez a cikk az utóbbiról szól.

Összegyűjtöttük a dolgok internetének leginkább inspiráló projektjeit. Egyesek házi készítésűek, és maguk is elkészíthetők, mások profi termékek, de mindegyik kiváló és érdemes megnézni.

Petcube

Soha nem csoda, hogy mire készül a Fido! A Petcube segítségével megfigyelheti háziállatát, amikor távol van, és szükség szerint kapcsolatba léphet.Petcube

Ha az edzés közepén van, használja a Petcube-ot a kezek kiadására, amikor a megfelelő idő van. Beszélhet háziállatával az egységen keresztül, hogy tudatja velük, hogy jóváhagyja (vagy nem akarja!) Vagy cselekedeteiket. Aktiválja a beépített lézert játékhoz, vagy használja a felhő-felvételi szolgáltatást, hogy szemmel tartsa az ember legjobb barátját, amikor ön nem tudja megtenni.

Még akkor is, ha nem vagy otthon, háziállatai soha nem érzik magukat egyedül a Petcube-val.

Pillanatnyi óra

Napjaink az idő körül mozognak.Pillanatnyi óra

Meghatározza, hová megyünk, mit csinálunk, ki látunk, és hogyan tervezzük a jövőt. A Glance Clock segít Önnek a legtöbb időt kihozni. Ez egy intelligens óra, amely figyelmezteti Önt, amikor szükséges, és megkönnyíti annak megismerését, hogy pontosan hogyan kell töltenie a napját. Általános ébresztőóraként vagy időzítőként használható. Ezenkívül emlékeztetőket küld a találkozókról és eseményekről. Azt fogja mondani, mikor nyílik az ajtó otthonában, vagy milyen az időjárás.

Nem számít, mit kell tudnia, a Glance Clock segítségével egy pillanat alatt be is jelenthet. Világos és színkóddal ellátott kialakítása biztosítja, hogy soha nem pazarolja legértékesebb eszközét - idejét.

REVIO

Az Impulse egy feljövő és jövő motorkerékpár riasztás, amely több, mint a szokásos riasztás.REVIO

Riasztásokat küld, amikor megérinti a kerékpárt, lehetőséget adva a tulajdonosnak, hogy kikapcsolja a riasztást, megvizsgálja a kerékpárt, vagy megosztja a riasztást a hatóságokkal. Ha valaki kerékpárral indul, a GPS funkció nyomon követi őket. Az Impulse lovaglás közben is védi a tulajdonosot. Baleset esetén az Impulse segítséget küld, értesítve a hatóságokat a pontos helyzetükről. A hardvert könnyű telepíteni és el lehet rejteni az ülés alatt, így meglepetésként elkapja a potenciális tolvajokat.

Ideális munkaterület

Ismerkedjen meg az Altizen-rel, az intelligens álló munkaállomással.Ideális munkaterület Altizen-től

Ha unod, hogy fáj a háta vagy küzd, hogy minden délután ebéd után ébren maradjon az asztalán, ideje megkérdezni a munkahelyét. Egy gombnyomással ülőhelyről állásra léphet, miközben elkészíti ezeket a jelentéseket a főnökének.

A munkaállomás rendelkezik beépített intelligenciával, amely nyomon követi az Ön tevékenységét és az elégetett kalóriákat a nap folyamán. Ha tudja, hogy a vérét egy kicsit gyorsabban kell szivattyúznia, akkor a munkaállomása ekkor felmerül. Jobban érzi magát egy kicsit, és a tested értékelni fogja a tevékenységet.

SPINN

A Spinn valóban egyedi kávéélményt nyújt.Spinn kávé

Mindent megtesz az Ön kedvenc baristája. Őröl babot, és különféle italokat készít, beleértve a kávét, az eszpresszót és a cappuccino-t. Az egységet az okostelefon vezérelheti, mivel csatlakoztatva van WiFi-hez, és mindent megtesz önért. Beépített vízszűrővel rendelkezik, amely kiküszöböli más automatikus kávéfőzők hulladékát. Ezenkívül párosítható Alexa-val is.

A gyorsabb csésze kávét tartalmazó reggel, amely jobb ízű, mint a drága kávézófajta, az egyik legfontosabb IoT fejlesztés lehet.

Öröm

Az összes értékes családi emléke szétszórt-e különféle eszközökön? Esküvői fotók a táblagépen, a gyerekek születésnapi fényképei a régi telefonon, és az utolsó vakáció a laptopján? Olyan fárasztó munka, amire soha nem jutunk el.Öröm

Most már könnyű összes memóriáját egy vizuálisan lenyűgöző helyre rendezni. A Joy Photo Album importálja fényképeit és videóit, biztonságosan biztonsági másolatot készít azokról, majd ízléses táblázatokba rendezi őket, amelyeket szórakoztató megtekinteni és megosztani. Ez egy nosztalgiát jelent egy fotóalbum mellett a közösségi média megosztásának kényelme mellett.

Ez a képek tárolásának jövője mindannyiunk szentimentális számára.

Droneseed

A DroneSeed kereskedelmi erdőkkel működik együtt, hogy gyorsabbá, biztonságosabbá és hatékonyabbá tegye az újratelepítést.DroneSeed

Ők az egyedüli FAA által jóváhagyott szolgáltatásuk. Drónok egy csoportjának segítségével jelenleg képesek erdőket permetezni az inváziós fajok számára és megóvni a meglévő növényzetet. A megbízható munkavállalók hiánya és a veszélyes tájak miatt jelenleg új fák légi ültetési technológiáján dolgoznak, ez egy olyan eredmény, amely rendkívül erőteljes hatással lehet a rászoruló ökoszisztémákra. Betekintést nyújtanak az ügyfelek számára is, amelyek segítenek navigálni az erdőgazdálkodás jövőjében.

GymTrack

A Gymtrack az edzőtermi tulajdonosok számára gyakorlati információkat szolgáltat, amelyek megmutatják nekik, hogy a tagok pontosan hogyan használják a felszerelést.GymTrack

Ezek az adatok felhasználhatók a megfelelő felszerelés-beszerzés biztosításához a jövőben, és lehetővé teszik az alulhasznált vagy népszerűtlen edzőkészülékek gyorsabb cseréjét. Az edzőtermek elrendezése javítható annak ismeretével, hogy melyik gép a legnépszerűbb, és ezzel megkönnyíti a várakozási idő csökkentését is. A fitnesziparban az ügyfelek megtartása nehéz lehet. A Gymtrack segítségével a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy meghallják, amit ügyfeleik akarnak. A jelentett adatok testreszabási képességével a Gymtrack nem fog csalódást okozni.

Foodini

A Foodini a jövő, amelyet elképzeltünk.Foodini

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valódi ételeket nyomtassanak friss alapanyagokból. Bár ez még nem érhető el, a készülék megígéri, hogy képes kezelni az ételek készítésének bonyolult és időigényes lépéseit, lehetővé téve ezzel több ember számára, hogy csalódás nélkül készítsen házi készítésű ételeket. Noha az ötlet futurisztikusnak és szinte szórakoztatóbbnak, mint hasznosnak tűnik, ennek a technológiának vannak lehetőségei számtalan ember életének javítására. A technológiát felhasználhatnák a létfontosságú táplálkozás biztosításához olyan területeken, ahol ez nem áll rendelkezésre. A szélsőséges éhínség területein az élelmiszernyomtatók, például a Foodini, megoldást kínálhatnak.

A kedvenc étel nyomtatásának fogalma közelebb van, mint gondolnád!

Samsara

Keresi a szállítási flották könnyű kezelésének és értékelésének módját? A Samsara rendelkezik az Ön által keresett intuitív technológiával. Az IoT átjárók, a környezeti monitorok, a kamera modulok és a bemeneti modulok kiválasztása lehetővé teszi a csatlakozást és a meghódítást.Samsara

Legújabb flottakövető átjárójuk valós idejű GPS-sel és nagysebességű 4G LTE vezeték nélküli csatlakozással rendelkezik, amely lehetővé teszi az érzékelők, a videó és az alkalmazások könnyű csatlakoztatását. Beépített WiFi hotspottal rendelkezik a menet közbeni termelékenység érdekében, és órákig tartó FMCSA-tanúsítással rendelkezik az ELD-vel.

A Samsara illesztőprogram minden modern Android vagy iOS eszközön működni fog, megfizethetővé teszi a telepítést, és a verseny nem biztosítja a csatlakozási lehetőségeket..

IKON

Kinek van szüksége egy komornyikra, ha inkább az ICON Home lehet? A készülék azonnal csatlakozik bármilyen otthonhoz, és növeli a napi termelékenységet és biztonságot minden méretű család számára.ICON Smarthome

Az érintőképernyő-felület programozható úgy, hogy megmutassa a legjobban szükséges információkat, akár az időjárás, akár a közelgő családi találkozók és munkavállalók. Szinkronizálódik több naptárral, így soha többé nem hagyja ki a találkozót.

Az ICON Home lehetővé teszi, hogy könnyedén vezérelje beltéri környezetét, biztosítva a kényelmet éjjel-nappal. Mozgásérzékelővel is rendelkezik, és az okostelefon vezérelheti az optimális kényelem érdekében.

Kittyo

A macskák gonoszak lehetnek, de lépést tudsz lépni a szőrös macskáiddal a Kittyoval. Ez az eszköz lehetővé teszi a macskád figyelését, beszélgetését, játszását és akár felvételét akár egy másik szobában, akár az irodában, akár a hétvégi utazás során..Kittyo

Csak helyezze az eszközt otthonának optimális helyére, töltse le az ingyenes alkalmazást, csatlakozzon a WiFi-hez, és készen áll a használatra. Okostelefonjával kiadhatja a macskakezeléseket, rögzítheti és megoszthatja videóit a macskájának őrült rovarairól, vezérelhet egy lézert a macska elkötelezettségéhez és még sok más. Sem ön, sem a macska soha nem fog unatkozni.

Nello

Az a lehetőség, hogy bárhonnan bármit megrendelhet, és a házhoz szállíthatja, kényelmes, de nem feltétlenül szükséges azok számára, akik lakásokban élnek. Ha nem otthon szokott zümmögni a kézbesítő, akkor a következő kézbesítésre indulnak. Hacsak nincs Nello, amely a bolygó egyik legnépszerűbb kézbesítési szolgáltatásával működik.Nello

Az okostelefon segítségével vezérelheti a kaputelefont, vezeték nélkül nyithatja meg a bejárati ajtót, és hazaérhet a küszöbön váró csomagokhoz. Ha aggódik a lopás miatt, választható biztosítás is adható. Az apartmanlakók végre magabiztosan rendelhetnek.

Humavox

A Humavox megváltoztatja a készülékeink jó töltésének módját, legyen az okostelefon, fejhallgató vagy orvosi berendezés. Termékeiket azon a hiedelemre építették, hogy soha nem szabad lemerülnie az akkumulátoron, kezelnünk kell a töltés frusztrációját, vagy műszaki képességeink miatt nem szabad korlátoznunk a töltéssel..Humavox

Az ETERNA vezeték nélküli töltőplatform rádiófrekvencia-hullámokat használ a kedvenc készülék vezeték nélküli töltésére. Ami a Humavox valódi különbségét illeti a versenytársaktól, az az, hogy platformjukhoz nincs szükség pontos elhelyezésre a töltéshez.

A töltési folyamat természetesebb és hatékonyabb.

Levél növényen

Itt van a gazdálkodás jövője.LEVÉL NÖVÉNYEN

A LEAF segítségével különféle gyógynövényeket, gyümölcsöket és zöldségeket termeszthet a modern technológiával. A LEAF egy növekvő tartály, amely minden képzettségű kertész számára lehetővé teszi, hogy saját termékeiket káros vegyi anyagok vagy peszticidek nélkül termessék, és pénzt takarítsanak meg a folyamat során. Növényei automatikusan növekedni fognak a pontos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozás mellett. A tápanyagokat automatikusan adagolják, és a LEAF-ot vízforráshoz rögzíthetik. Van egy szénszűrő, amely megakadályozza a furcsa szagokat, és az okostelefon mindent irányít.

Soha nem volt ilyen egyszerű az igazi és egészséges ételek előállítása!

Dákó sportérzékelő

A sportolók mindig arra törekszenek, hogy javítsák játékát, és a Cue Sport Sensor segítségével még soha nem volt ilyen egyszerű..Sportoló intelligencia dákó sportérzékelő

Ez a könnyű és kompatibilis érzékelő kompatibilis sisakokkal, fejpántokkal és koponya sapkákkal. Adatokat gyűjt és segít a sportolóknak a trendek és fejlesztések azonosításában, hogy azok maguk legjobb verziójává váljanak.

A Cue nyomon követi a sebességet, a távolságot, a találat helyét, a találat súlyosságát és így tovább. Ideális csapat- vagy egyéni használatra, és futballisták, jégkorongosok és focisták számára egyaránt működik.

Ha a lehető legtöbbet szeretné kihozni időjárásáról a terepen, a Cue Sport Sensor segíthet.

Yuktix IoT Platform

A Yuktix az IoT projektekkel megváltoztatja az indiai mezőgazdaságot. Off-grid, napelemmel működő automatikus meteorológiai állomás és levegőminőség-állomás telepítésekor 16 érzékelőt használnak különféle adatok figyelésére, amelyeket azonnal megosztanak, hogy megértsék a jelenlegi növekedési feltételeket és jobban haladjanak..Yuktix

Az adatokat érzékelők fogják el, továbbítják egy felhőbe a Yuktix eszközön keresztül, majd megjelenítik a Yuktix alkalmazásban. Az érzékelők a légköri hőmérséklettől, a páratartalomtól, a nyomástól, a szélsebességtől, a talajhőmérséklettől és a környezeti zajtól származnak.

Az adatok akár az elmúlt hat órára, akár az elmúlt 24 órára, akár az elmúlt hétre vonatkoznak. Az állomás biztosítja a mezőgazdaság pontos mérését és reprezentációját, amelyet vizuálisan nem lehet megfigyelni, javítva a végső betakarítás minőségét.

Vezeték nélküli gyorsulásmérő

Készíthet saját vezeték nélküli gyorsulásmérőt néhány XBees-szel és néhány további tartozékkal ebben a Damon Kohler részletes útmutatóban.Damon Kohler vezeték nélküli gyorsulásmérő

Be kell állítania és frissítenie kell az XBees firmware-jét, hogy elinduljon, majd az összes összetevőt összekapcsolja. Néhány Python-kód futtatása után jó lenne menni.

Az oktatóanyag minden konkrét részletét megtalálhatja, valamint néhány alapvető tippet, amelyek hasznosak lehetnek, ha két vagy két probléma merül fel. Mire fogja használni a gyorsulásmérőt??

Sportfelszerelés-érzékelők

Amikor megpróbálják elnyerni a versenyt a sportágban, sokan a sportelemzéshez fordulnak.Sportfelszerelés-érzékelők az Illinois Egyetemen

Azáltal, hogy képes nyomon követni a labda minden mozdulatát, és a játékosok elkészítik és elemzik azokat, az edzők javíthatják edzésüket, a játékosok pedig mindenre kiterjedő fejlesztéseket végezhetnek. Az érzékelők használata a játékosok cipőjében és a játékgolyóban egyre jobban vonul. Ezek az érzékelők néhány centiméteren belül nyomon követhetik a mozgást és jellemzik a pályát és az irányt.

Még nagyon sok a fejlesztés az érzékelőkkel, de a visszajelzés és az izgalom ígéretes volt. Egy nap a sportfelszerelések érzékelői lehetnek az új normák.

ABBIE projekt

Az ABBIE egy projekt a Harvard Egyetemen, a Wyss Institute-ban, amelynek célja egy automatizált eszköz kifejlesztése az anafilaxia korai észlelésére és kezelésére. A legtöbb esetben az anafilaxia gyorsan kezelhető, és elkerülhetőek a súlyos szövődmények vagy akár a halál is. De ha ismeretlen allergia sztrájkol vagy epinefrin nem áll rendelkezésre, a következmények súlyosak. Az ABBIE projekt célja olyan hordható eszköz kifejlesztése, amely érzékeli az anafilaxia tüneteit és automatikusan injektálja az epinefrint - egy olyan koncepció, amely világszerte életmentést eredményezhet.A Harvard Egyetem ABBIE projektje

A technológia jelenleg rendelkezésre áll az engedélyezéshez, és mélyebb kutatásokat végeznek annak érdekében, hogy jobban megértsék, hogyan lehet az anafilaxiát a legkorábbi szakaszaiban felismerni..

Irányított antenna modul

A Directional Antenna Module egy mechanikusan vezethető antenna, intelligens sugárképző képességgel. A korai prototípusok már kielégítőek voltak, de a fejlesztésekben sok fejlesztés található.Irányított antenna modul a Northeastern University-től

A modul minden terepi robothoz rögzíthető olyan mechanikus alkatrészekkel, amelyek támogatják és irányítják a fizikai mozgását. Az elsődleges meghajtó vezérli az antenna paramétereit. A bővítőmodul kompatibilis lesz a ZigBee, WiFi és Bluetooth adó-vevőkkel. Meg kell jegyezni, hogy a korai prototípusok korlátozottak voltak a könnyű használat és a robusztus képesség miatt a kevésbé ideális felszerelés miatt, ám a jövőbeni modellek nagyobb ígéretet mutatnak. Az antenna kiválóan alkalmas interferencia útján történő kommunikációra is, akár 50 000-rel magasabb is, mint a kereskedelmi eszközök.

Intelligens energia az épületekben

A tájak egyszer csak fákból és dombokból voltak készítve, de most a gyakoribb és várhatóan építészettel teli tájakat fogja látni..Intelligens energia az épületekben

El kell ismerni, hogy az épületek most ugyanolyan nagy részét képezik világunknak, mint a természet, és az intelligens energia létrehozása a legjobb módja annak, hogy mindkettő harmóniában éljen. Ez a kísérlet meglepő eredményekkel tesztelte a LEED-arany tanúsítással rendelkező zöld irodaház valódi hatékonyságát. A környezetbarátabbnak tervezett épületek valójában több energiát fogyaszthatnak, mint a szokásos épületek, attól függően, hogy épületet központilag vezessenek be. Tudja meg, hogy az itt felhalmozott adatok hogyan állnak rendelkezésre.

IoT hely-bárhol hálózatba kapcsolt gomb

Ez egy szórakoztató projekt, amely a maga „könnyű” gombjával hagyja magát elé.Familab intelligens gomb

Meg kell rendelnie egy Amazon Dash Button gombot, és egy kis időt kell eltöltenie a programozásra. A telepítéshez az Amazon Shopping alkalmazás letöltését és a Dash Button menü elérését kell tartalmaznia. Ez lehetővé teszi a telefon számára, hogy megtalálja a gombot, de nem választ ki semmit a vásárláshoz. Csak ellenőrizze, hogy csatlakozik-e a telefonhoz. Ezután telepítsen néhány könyvtárat a Python segítségével. Beállíthatja a kódot, ahogy szereti. Néhányan az új gombot időzítőként vagy a lámpák be- és kikapcsolásához használják.

Ha kitalál és kódol, akkor a gomb meg tudja csinálni!

$ 10 DIY Wifi intelligens gomb

Kipróbálni szeretné az IoT projektet, amelyet az újszülöttek szem előtt tartásával terveztek?DIY WiFi intelligens gomb az IoT dolgok által

Ez a DIY WiFi intelligens gomb nem igényel kódolást vagy forrasztást. Hihetetlenül megfizethető. Ez az intelligens gomb küldhet okostelefonról szóló értesítést, SMA-t, e-mailt vagy automatikus telefonhívást a következő címen: Ön kitalálta, egy gombnyomással.

Az oktatóanyag könnyen követhető, és mindent emészthető részekre bonthat, az anyagokat az eszközöktől a firmwareig. Ez a tökéletes tárgyak internete projekt kezdőknek. Ez növeli a bizalmat, és valami móka lesz az erőfeszítéseidhez.

Fogalom

A ház birtoklása sok felelősséggel jár.Fogalom

De ha nem mindig tartja szem előtt a jelenlegi állapotát, hogyan lehet biztos benne, hogy semmi sem történt borzasztóan rosszul?

A Notion segítségével mindig megismerheti otthona jelenlegi állapotát. Az érzékelő több, mint más otthoni biztonsági rendszerek. Ahelyett, hogy értesítést kapnának, amikor az ajtók kinyílnak, tudjon meg, hogy fegyver biztonságos van-e nyitva, miközben a gyerekek egyedül vannak otthon, vagy ha kialszik a szénmonoxid riasztás. Tudjon meg többet a vízszivárgásról, mielőtt a felesleges károk bekövetkeznének, vagy ha egy helyiség furcsán meleg vagy hideg lesz.

Ez az internet eszköz megvédi otthonát és családját a különféle lehetséges katasztrófáktól.

Hackálható skála

Szeretne hozzáadni egy kis humorral a reggeli rutinját?Csinálható skála a kezdeti állam szerint

Ez az oktatóanyag megtanítja, hogyan kell feltörni a fürdőszobai mérleget, hogy ösztönözze Önt vagy nevetségessé tegye azt az extra fánkot. Ez egy ideális projekt azok számára, akik éppen belépnek az IoT világába, és Wii mérlegtáblát, egy Raspberry Pi-t és egy online adatelemző platformot igényelnek..

Kevesebb, mint fél óra, és beprogramozhatja a skáláját, hogy szöveges üzenetben bármit megmondjon. Az új beszélő fürdőszobai mérlegnek köszönhetően visszavonhatja a személyi edzővel folytatott következő találkozóját.

Digitális kulcsok

Mondjon búcsút a kulcsok bosszantó remegéséről és üdvözölje a Digital Keys-t.DigitalKeys

Ez a technológia lehetővé teszi, hogy bármilyen ajtót vagy zárat intelligens hozzáférési pontgá változtasson. Az intelligens zárok SIM-kártyákkal és apró modemekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik okostelefonjuk feloldását. Élvezheti mind a kényelmét, mind a biztonságát.

Függetlenül attól, hogy otthoni, munkahelyi, vagy mindkettőhöz használja a digitális kulcsokat, biztos lehet abban, hogy senki sem rendelkezik ellopott kulcsmal, és amíg rendelkezik okostelefonjával, mindig gyors és egyszerű hozzáféréssel rendelkezik a a rendeltetési helyedhez, anélkül, hogy tucat kulcsot kell birkóznia.

barlang

Azt mondják, hogy nincs értelme újból feltalálni a kereket, de ebben az esetben Den helyesen cselekedett.barlang

Vettek egy szokásos háztartási elemet, a világítókapcsolót, és újból feltalálták otthonunk világításának koncepcióját. Nemcsak a kapcsolókat vezérelheti, ha okostelefonján nem tartózkodik otthon, hanem nyomon követheti az egyes kapcsolóhoz csatlakoztatott adatokat. Tudja meg, mennyi ideig világít egy lámpa, mikor volt utoljára bekapcsolva, és mennyi energiát használ fel. Beállíthatja a világítást is időzítőre. Időt takaríthat meg, energiát takaríthat meg, és a Den termékekkel kicsit könnyebbé teheti a napi rutinját.

Játék Golf

Javítani kell a hétvégi golfjátékát? A játék Golf az IoT eszköz, amely lehetővé teszi ennek megvalósítását.Játék Golf

Egyszerűen vágja le a ruhájára, és figyelje az adatok bekerülését. Nem kell az okostelefonját statisztikáinak rögzítéséhez használnia, így elmenti az adatokat és a telefon életét. A készülék minden felvételt rögzít.

Amikor elkészült a játékkal, a játék minden egyes elemét új perspektívából tekintheti meg. Megoszthatja a lenyűgöző statisztikákat a világgal, vagy felhasználhatja edzési útmutatóként a játék fokozásához. Versenyezhet barátaival is közvetlenül melletted vagy különálló pályákon több ezer mérföldre.

Ez a szórakoztató tárgyak internete eszköz új szinten élvezheti a golf játékot.

Measurence

A Measurence adatközpontú betekintést nyújt a tégla- és habarcsterületek növekedéséhez.Measurence Plug

Öt percen belül gyűjthet adatokat. Ismerje meg az új kiskereskedelmi helyszínek potenciálját a gyalogosforgalom nyomon követésével, vagy megtudhatja, hogy milyen típusú promóciók járnak a legtöbb bejutással. Határozza meg, hogy az időjárás befolyásolja-e az Ön értékesítését, vagy a legforgalmasabb időrések megfelelnek-e a külső forgalomnak.

Ilyen pontos adatok a múltban nem álltak rendelkezésre ilyen kényelmi szinttel. A Measurence hozzáadásával vállalkozásához láthatja, milyen lehetőségeket veszít el valós időben, és növeli a forgalmat és a profitot.

Petzi

A Petzi Treat Cam egy szórakoztató és egyszerű módja annak, hogy tudatja kölyökkutyáinak, hogy soha nem vagy túl távol tőlük.Petzi

A készülék kiválóan alkalmas elválasztási szorongással küzdő állatokra. Csak okostelefonjával azonnal kiváló minőségű hangon keresztül beszélhet kedvenceivel, és biztosíthatja őket hamarosan otthon lesz. Ha közeledik az imádnivaló dolgokhoz, gyorsan készítsen egy képet, hogy elmentse vagy megossza. Ha nem jelentettek megsemmisülést távollétében, akkor jutalmazzuk őket viselkedésükért a Petzi Kezelő Launcher által nyújtott csemege miatt..

Ez az internetes eszköz a legjobb módja annak, hogy részt vegyen az állatok napjában, még akkor is, ha nem vagy ott.

SmartSantander

Van okostelefonok, okos házak, okos autók ... miért ne egy okos város?SmartSantander

A SmartSantander kidolgozta a terv tesztelésének tervét. A projekt jövőképe 20 000 érzékelőt foglal magában, amelyek négy különböző helyszínen tesztelik a különböző technológiákat. Minden egyes kísérleti eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára új alkalmazások kifejlesztését, valamint a műszaki és társadalmi akadályok eltávolításának képességét, amelyek korlátozzák az IoT koncepció terjedését..

Míg a legtöbb IoT-projekt egyetlen eredményre összpontosít, a SmartSantander reméli, hogy megváltoztatja az IoT egész jövőjét azáltal, hogy szélesebb körben elfogadja és a közvélemény elvárja azt..

Biztonságos tárgyak internetje

Ahogy napjainkat egyre inkább a technológia hajtja, sokan attól tartanak, hogy egy áttörési ponthoz vezetünk.A Stanford University biztonságos tárgyak internete

A tárgyak biztonságos internetes projekt reméli, hogy korlátozza a fenyegetéseket azáltal, hogy azonosítja őket, megtervezi őket és megelőzi azokat. A projekt a Stanford University, az UC Berkeley és a Michigan Egyetem közös erőfeszítése. Közösen arra koncentrálnak, hogy megtanulják, hogyan lehet az új adatfolyamokat integrálni a meglévőkbe, hogyan lehet megőrizni és megóvni a felhasználói biztonságot, és hogyan lehet az új tárgyak internete alkalmazásokat elérhetővé tenni minden típusú technológiai háttérrel rendelkezők számára..

Alapvetően a tárgyak biztonságos internetes projektje először a jövőbe próbál megjutni, és meggyőződni arról, hogy ez mindenki számára remek hely.

Power-címkék

A PowerTags egy összekötő IoT platform, amelyet a csatlakoztatott eszközök támogatására terveztek. A platform képes kezelni a hálózatokat, és figyelni lehet a hibákat vagy fenyegetéseket. Robusztus szoftvert, valósidejű helymeghatározó rendszert, harmadik féltől IoT-hez csatlakoztatott eszközöket vagy érzékelőket használ, és webes kapcsolatot biztosít azokhoz az eszközökhöz, amelyek egyébként hiányoznának.Teljesítménycímkék

Ha több IoT-eszközt csatlakoztathat, a munkavállalók hatékonyabbak lehetnek, az üzleti vállalkozások jobban védettek, a családok pedig szinkronban lehetnek. A PowerTags az egészségügyi ágazatra összpontosít, ahol platformja segíthet a betegek lokalizálásában a súlyos balesetek során, vagy biztonságban tarthatja azokat a betegeket, akik egyébként elkóborolnák vagy magukat károsítanák..

Energyly

Mint vállalkozás, az energiaköltségek megfizetése csak egy újabb költség. De mi lenne, ha ezt a költséget akár 30% -kal csökkentheti?Energyly

Az Energyly azt mondja, hogy a legkorszerűbb hardver, a felhasználóbarát elemzés és a mobilalkalmazás felhasználásával megteheti. Megtanulja, hogy mely gépek tartoznak a szokásos energiafogyasztás alá, és amelyek bevételre kerülnek.

Miután megtudta, hogy vállalkozásának mely részei használják a legtöbb energiát, proaktív módon pénzt takaríthat meg és növelheti a hatékonyságot. Valós idejű megfigyeléssel, energiaköltség-követéssel és korábbi energiaadatokkal rendelkezik, amelyek segítenek megérteni a vállalat energiaigényét.

Inventrom (Bolt tárgyak internete)

A Bolt a tárgyak internete megoldása vállalkozások és egyedi projektek számára.Bolt IoT

Ez egy olyan platform, amely lehetővé teszi több eszköz vezérlését, valamint az adatok biztonságos és biztonságos gyűjtését, függetlenül attól, hogy irodában vagy az egész világon. Betekintést kap a megjelenítés és a gépi tanulás révén, amelyek segítenek javítani a napi feladatokat.

A Bolt gyors kommunikációt biztosít az eszközök és a felhő között, valamint a biztonságot a beépített védőeszközök révén. A Bolt teljesen testreszabható, lehetővé téve az eszközök vezérlését az alkalmazásokon keresztül, és lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök számának gyors növekedését, akár egy tucat, akár millió.

Ploud.io

Az IoT projektek mindent megváltoztatnak, beleértve azt is, hogy a családok hogyan járnak el mindennapi tevékenységeikkel.Ploud

A dib egy intelligens hálózati eszköz. Ennek célja a nagyfelbontású digitális tartalom szórakoztatása és közvetítése különféle célokra. A hang alapú személyes segítségét otthona számára is felhasználhatja, vagy élő videokonferenciákhoz, például a Skype-hez. Az eszköz a gyerekeknek házi feladatok elvégzésében is segíthet: oktatási tartalom letöltése és több hálózati eszköz csatlakoztatása a vezeték nélküli internethez a kényelem érdekében. Van FLASH, vagy fordított CDN technológiája, amely az adatok újraelosztása érdekében megérti a streaming és a böngészés komplex mintáit.

dib újradefiniálja az internetet a tömegek számára.

FarmX

A FarmX érzékelők mérik a talajt, a növényeket és a környezetet, hogy takarítsanak meg vizet és növeljék a terméshozamot.FarmX

A termelők bizalommal öntözhetnek hozzá hozzáférhető adatokkal, amelyek valós idejű termésterhelést biztosítanak. A rendszer pénzt takaríthat meg a felhasználók számára azáltal, hogy elkerüli a víz- és műtrágyahulladékot, és minimalizálja a munkabérek költségeit. Időt takarít meg a mezők távolról történő megfigyelésével is, így a termelőknek és az alkalmazottaknak nem kell. Mindezek a tényezők összekapcsolják a magasabb minőségű terméket. A műszerfal kiemeli a problémás területeket, és a legtöbbet hozza ki az egyes növekedési időszakokból. A letölthető alkalmazás folyamatos kapcsolatot tart a termelőkkel mezőgazdaságukkal.

Farmobile

Az IoT és a mezőgazdaság két olyan iparág, amelyek világtól különböznek egymástól, de valójában tökéletesek egymáshoz.Farmobile

A Farmobile lehetővé teszi a gazdálkodók számára, hogy valós időben nyomon kövessék több gépet, és több adatot naplózhassanak, mint a verseny. Azáltal, hogy figyeli a tevékenységeket, függetlenül attól, hogy a szántóföldön vannak-e vagy sem, a mezőgazdasági termelők fokozhatják a működés hatékonyságát, és felhasználhatják a gazdaság történelmi adatait minden év javításához. A mezőgazdasági termelők szintén birtokolják elektronikus mezőgazdasági nyilvántartásaikat, így joguk van az adatokat eladni jóváhagyott harmadik fél vásárlóknak.

Ez határozott előnyt biztosít a Farmobile számára versenytársaikkal szemben, mivel a gazdálkodók új bevételi forrást hozhatnak létre, ha már megteszik.

Semios

A Semios egy tárgyak internete projekt, amelyet kizárólag gyümölcsösök számára fejlesztettek ki.Semios

Minden fa és gyümölcsének kezelésére és védelmére szolgál. A kártevők, a fagy, a betegségek és az öntözés igényeinek érzékelőinek hálózata. A hasonló rendszerekkel ellentétben a Semios robosztus hálózata szinte bárhol lehetővé teszi az eszközök használatát, így nincs szükség az adattervek szem előtt tartására. A rendszer egyik legérdekesebb előnye, hogy képes megfigyelni a lepkék fejlődését. Ezek az adatok segítenek meghatározni, hogy mennyi szintetikus feromon szabadul fel, akadályozva a lepkék szaporodási képességét. Ez minimalizálja a kártevők számát és csökkenti a gyümölcsös védelméhez szükséges peszticidek számát.

Hykso

A tárgyak internete projektek lehetőségei a sportban csak most kezdődnek meg.Hykso

A Hykso célja, hogy segítsen a harcosoknak az alkalmazáson keresztül maximalizálni edzési idejét, amely lehetővé teszi a kiképzett harcosok számára, hogy valós időben megnézhessék lyukasztó teljesítményüket és mérjék előrehaladásukat akár napi, heti vagy havi időben. A mellékelt lyukasztók követik a kéz mozgását másodpercenként 1000-szer. Ezek az összegyűjtött adatok betekintést nyújtanak a lyukasztások számához, típusához és sebességéhez. A felhasználók összehasonlíthatják a sebességet, a ütések számát és az intenzitást más vadászgépekkel, hogy tudják, hol állnak a verseny ellen.

Oomnitza

Az Oomnitza lehetővé teszi a felhasználók számára az eszközök kezelését, ahogy egyetlen más szoftver sem képes.Oomnitza

Mivel integrálódik a harmadik féltől származó szolgáltatókhoz, továbbra is használhatja a jelenlegi eszközöket. Az eszközinformációkat életre keltheti és kezelheti okostelefonjáról. A szoftver növeli a termelékenységet és maximalizálja az üzemidőt. A beépített műszerfal lehetővé teszi a minták megtekintését és az eszközök jobb és biztonságosabb kezelését. Az Oomnitzával való együttműködés során az informatikai alkalmazottak órákat takaríthatnak meg konzervált munkaerőt. Az eszközök hosszabb ideig tartanak, és kevésbé költségesek működtetni.

A vállalatok gyorsabban futhatnak, kibővíthetik haszonkulcsukat, és az Oomnitza-val idővel növelhetik jövedelmüket.

Flic

A Flic-et úgy tervezték, hogy még könnyebbé tegye a könnyebb feladatokat.Flic

Kompatibilis több ezer eszközzel, és 10 másodpercen belül beállítható. Akár csere nélkül is tarthat két évig. A Flic gomb egyszerű kattintásával tucatnyi műveletet indíthat, például a lámpák be- és kikapcsolását, a kedvenc filmzene lejátszását, a szolgáltatás felhívását vagy a telefon megtalálását. A gombok vezeték nélküli és időjárásállóak, így gyakorlatilag bárhol felhasználhatók és szükség esetén mozgathatók.

Ezek az egyszerű és megfizethető módok az otthonok okosabbá és hatékonyabbá tételéhez.

City Pulse

A CityPulse innovatív intelligens városi alkalmazásokat biztosít.City Pulse

Az emberek és a tárgyak internetének integrált megközelítése előnyt adott számukra a hasonló projektekkel szemben. Az összegyűjtött információk felhasználásával a CityPulse lehetővé teszi a városok számára az operatív hatékonyság növelését, az információk hatékony megosztását a polgárokkal és a kormányzati szolgáltatások javítását. Az életminőség drasztikusan javul az érintettek körében. A CityPulse több mint 100 intelligens városhasználati esetet kínál tanulmányozáshoz és tanuláshoz, valamint számos felfedezésre váró jelentést. A projekt hibátlanul összehozza a tudásalapú számítástechnikát és a megbízhatóság tesztelését.

Az intelligens városi adatokkal kapcsolatban a CityPulse mindent átgondolt.

A tárgyak internete eszközei és projektjei

Az internet változik és fejlődik. A tárgyak internete valószínűleg a legnagyobb változás lesz, amelyet nemzedékeink látni fognak. A fentiekben felsorolunk néhány nagyszerű projektet, amelyek remélhetőleg inspiráltak és oktattak téged arról, hogy mit várhatunk el!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me