Ha tudni szeretné, hogyan kell véglegesen törölni a Facebook-ot, akkor a megfelelő helyen vagy. Megmutatjuk, hogyan lehet három egyszerű lépésben véglegesen törölni a Facebook-ot.

véglegesen törölje a facebook-ot

Annak ellenére, hogy elég egyértelműnek tűnhet, mivel annyi adat van a tétben, nincs semmi baj annak biztosításában, hogy mindent megfelelő módon gondoskodjanak.

Hogyan törölhetem a Facebook-ot örökre

 1. A facebook-fiók törléséhez először menjen a; https://www.facebook.com/help/delete_account.
 2. Olvassa el figyelmesen az ablakban található információkat, majd kattintson az OK gombra 'A fiókom törlése'.

törölje a facebook-fiókot

 1. Adja meg az azonosítóját és jelszavát, amikor a rendszer kéri, majd kattintson az „OK” gombra. Ennyi, a Facebook-fiókod törlődik.

Ebben a szakaszban a Facebook-fiókod törölve lett, és már nem férhet hozzá archívumához vagy fiókjához. Ennél is fontosabb, hogy abbahagyja a személyes Facebook-adatbázis folyamatos felépítését.


Az egyik dolog, amelyet érdemes megjegyezni, hogy amikor törli a Facebook-ot, a régi üzenetek és beszélgetések, amelyekkel tagja voltál, továbbra is más emberek beérkező leveleiben maradnak. Nem lesz hozzáférése a régi beszélgetésekhez, de a régi kapcsolattartók és a barátok meg fogják tenni.

Visszahozhat egy Facebook-fiókot, ha törölte?

Amikor törli a Facebook-ot, az tényleg örökre eltűnt. Később nem fogja megváltoztatni a véleményét. Tehát ha csak azt akarja, hogy a Facebook-fiókja ideiglenesen eltűnjön, akkor fontolóra kell vennie a Facebook-fiók deaktiválását. A fiók deaktiválásával továbbra is hozzáférhet az üzenetküldőhöz Facebook-fiók nélkül.

Hogyan töltheti le a Facebook adatait

Ha törli a Facebook-fiókját, az örökre eltűnik, és nem fogja tudni újra elérni. Ezért előfordulhat, hogy előbb töltsön le egy archívumot személyes Facebook-fiókjáról. Az adatok letöltése azt jelenti, hogy később is megőrizheti azokat. Talán felhasználhatja emlékezeteinek írására is!

 1. A Facebook adatainak letöltéséhez először lépjen a https://www.facebook.com/settings webhelyre.
 2. Ezután lépjen az oldal aljára, és kattintson a gombra Töltse le a példányt a Facebook-adataidat.

Hogyan lehet törölni a facebook-ot

 1. Kattintson a Saját archívum indítása elemre. A szakasz elvégzéséhez meg kell adnia a jelszavát, amikor a rendszer kéri.

facebook archívum

 1. Kap egy e-mailt a Facebook-tól, amelyhez csatolja a személyes archívumot, amikor készen áll. Vegye figyelembe, hogy akár 90 nap is eltarthat, amíg ezt összeállítják az Ön számára.

A Facebook biztonságos?

A valóság az, hogy sok mindent megtehet a felhasználó, hogy megvédje adatait a Facebookon. Ha Ön Facebook-felhasználó, ez mindig az első szempont. Ha felelősségteljesen használja a Facebook-ot, akkor van olyan profilja, amely nem hoz nyilvánosságra fontos információkat. Nem kell mindent elmondania a Facebook-nak. A nap végén a felhasználó választja meg.

A Facebook adatvédelmi irányelve

Max Schrems (Europe v. Facebook), egy szervezet, amely ügyfelei nevében harcol a Facebook inváziós természetével kapcsolatban, a következő megjegyzést fűzi:

"Gyakran ellenőrizném adatvédelmi beállításaimat, mindent átváltan a" Csak barátok "-ra, és kikapcsolom a" Platform "-ot. A felhasználóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy nem csak megosztani a barátaiddal, hanem mindig megosztani a barátaiddal és a Facebook-lal."

Milyen információk vannak rólam a Facebook-on?

A Facebookról ismert, hogy a Facebook-adatainak nagy részét megőrzi. Néhány adat megőrzésre kerül még törlés után. Ez magában foglalhatja:

 • Alapvető számlainformációk:
  név, felhasználónév, korábbi felhasználónevek, jelszó, e-mail cím és telefonszám.
 • A tartalmat körülvevő információk:
  Információ a Facebook használatával létrehozott és megosztott tartalomról. Ez magában foglalja a részleteket, amit megoszt, és kivel osztja meg. Ezen felül a Facebook információkat gyűjt rólad más felhasználói feltöltésekből és megjegyzésekből (például fotók).
 • A kapcsolatokkal kapcsolatos információk:
  A Facebook tudja, hogy kik vannak a kapcsolatok és mikor léptek kapcsolatba velük. Azt is tudja, mikor voltál velük. Úgy gondolják, hogy a passzív hallgatás során adatokat gyűjtenek a nem Facebook-felhasználókról is, akikkel a való életben találkozol - „A tárgy” (például a nagymamád)..
 • Fizetési információ:
  Ha egy tranzakciót egy Facebook szolgáltatással hajt végre, akkor a fizetési információkat (például a kártya számát, a számlázási címet stb.) A Facebook tárolhatja.
 • Linkek és sütik:
  A Facebook cookie-kat használ annak nyilvántartására, hogy a felhasználók miként működnek együtt a számukra bemutatott összes hivatkozással. Ezeket a linkeket pontosabban megcélozza azáltal, hogy beállítja a preferenciák részletes profilját. A Facebook nyilvántartást vezet a szolgáltatásaihoz való hozzáféréshez használt eszközről, operációs rendszerről, böngészőről és IP-címről is.

Hogyan lehet a Facebook-nak használni az adataimat??

Még ha a Facebook adatvédelmi beállításait is kihasználják, és a „barátok” csak az adatait látják, a Facebook továbbra is szüntelenül a színfalak mögött dolgozik, hogy információkat gyűjtsön tőled. Ezenkívül a Szolgáltatási feltételek olyanok, hogy a személyes adatok és képek, amelyeket az emberek egy Facebook-fiókra feltöltenek, már nem jogilag a sajátjaik.

Ez azt jelenti, hogy a Facebook bármit megtehet a felhasználói adatokkal. A Facebook felhasználói adatokat továbbadhat harmadik felek számára, ami elképzelhetetlenül hatalmas potenciált teremt a felhasználói adatok terjesztésére.

Mi történik a Facebook-adataimmal??

Aztán felmerül a kérdés, hogy a Facebook hol tárolja a felhasználói adatokat. Hol vannak a Facebook szerverei? Ennél is fontosabb, hogy milyen törvények érvényesek abban az országban, ahol ezeket az adatokat tárolják?

A kiberbiztonságot sokáig a nagyközönség félreértette. A digitális magánélet magától értetődik, és az emberek azt gondolták, hogy senki sem nézi az általuk létrehozott adatokat online. Snowden segített megváltoztatni ezt, és a tömegek felébrednek.

Következtetés

Ebben az útmutatóban részletes lépésről lépésre mutatunk be Önnek a Facebook-fiók végleges törléséhez. Ilyen módon könnyedén elvégezheti a köldökzsinór levágását közted és egy szolgáltatás között, amelyet sokan a magánélet sértő parazitának tekintnek..

Egyszerű útmutatónknak köszönhetően hamarosan visszatér a nagyszerű szabadtéri helyre. A „tetszik” gombra kattintva eltűnhet a múltban, és élvezheti a tüdő friss levegővel való feltöltését - a környéken való keresés során - talán egy rendkívül ritka Pokemon-ot..

Az IP-címed lehetővé teszi a Facebook számára, hogy adatbázist tartson minden olyan helyről, ahonnan bejelentkezett a Facebook-ba. Van azonban egy megoldás. A legfelső VPN megőrizheti adatait biztonságban és személyesen. A legjobb VPN-ek listáját lásd a legjobb VPN-szolgáltatások listáján.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me