Több száz ingyenes közüzemi piacon nehéz lehet a megfelelő kiválasztása.


Neked szerencsére elvégeztük a kutatást és kiválasztottuk a legjobb ingyenes segédprogramokat több mint 30 kategóriában.

Megmutatom a legjobb ingyenes segédprogramokat, kezdve az egyszerű tűzfalaktól a csomagok kicsomagolásáig és még sok más között.

Contents

A legjobb ingyenes segédprogramok listája

Görgessen át ezen a listán, vagy használja az alábbi mutatót, hogy ugorjon a leginkább érdeklő kategóriára.

Ezen ingyenes segédprogramok többsége minden modern operációs rendszerre működni fog, beleértve a Windows 10-et és a Mac OSX-t is.

Egy jó ingyenes VPN - TunnelBear

Az TunnelBear biztosan a legjobb ingyenes VPN. Nagyon sok adat használható fel, szervereik vannak szerte a világon, és a legjobb biztonsággal rendelkeznek.

Nem részletezzük a részleteket, mivel ha többet szeretne megtudni az ingyenes VPN-kről, érdemes megnéznie a csodálatos legjobb ingyenes VPN-ek listáját! Ha VPN-t keres Android-hoz vagy VPN-t iPhone-hoz, akkor szerencséje van! A TunnelBear alkalmazásokat kínál mindkét eszközhöz.

A legjobb ingyenes VPNS

 1. TunnelBear
 2. Rejts el
 3. ZoogVPN

A legjobb ingyenes tűzfal - ZoneAlarm

Noha a víruskereső és rosszindulatú programok nagyszerűek, még jobb, ha elkerüljük a problémákat. A hackerek és a robotok okosabbá válásával a tűzfalak fontossága folyamatosan növekszik. Ahogy a tárgyak internete egyre növekszik, ez még fontosabbá válik, mivel gondoskodnunk kell arról, hogy minden eszközünket védjük. A legjobb ingyenes tűzfal - ZoneAlarm

A ZoneAlarm a legjobb ingyenes tűzfal. Ez nem csak a nem kívánt kapcsolatok elkerülésétől, de elősegíti a hackerek számára is láthatatlanná válását. Ráadásul további rétegeket hoztak létre, amelyek megvédik a vezeték nélküli hálózatot, és még akkor is, ha nyilvános helyen használják a WiFi-t. Mindenekelőtt személyazonosság védelmet és biztonságos biztonsági mentési megoldást is nyújthatnak Önnek. Kell ennél többet mondanom?

A legjobb ingyenes tűzfalak

 1. ZoneAlarm
 2. Comodo
 3. Nyit

A legjobb ingyenes PC-tisztító - CCleaner

Kipróbáltam egy csomó olyan kereskedelmi terméket, amelynek célja a nem használt, ideiglenes és szükségtelen fájlok tisztítása a merevlemezről, de el kell mondanom, hogy az ingyenes CCleaner segédprogram a legjobb ingyenes számítógép / számítógép tisztító eszköz..A legjobb ingyenes PC-tisztító - CCleaner

Ez gyorsan beállítható, és lehetővé teszi, hogy megváltoztasson egy csomó beállítást, így eltávolíthat egy kevés vagy sok ideiglenes fájlt. Ezen felül, ha azt szeretné megtudni, hogy mely fájlok foglalják el a merevlemezt, akkor azt javasolom, hogy használja a SpaceSniffer alkalmazást..

A legjobb ingyenes PC-tisztítók

 1. CCleaner
 2. FileCleaner
 3. Wise Disk Cleaner

A legjobb ingyenes kicsomagolási program - 7ZIP

Amikor utoljára néztem a kicsomagolt programokat, hat segédprogramot néztem ki: QuickZip, ICEOWS, IZArc, TUGZip, ZipGenius és 7-Zip. A legjobban lenyűgözött termék az Open Source 7-Zip program volt. Ez volt az egyetlen termék a csoportban, amely képes kicsomagolni a ZIP-archívumba ágyazott többrészes RAR kötetet, és az egyetlen olyan termék, amely értelmes hibaüzenetet jelentett, amikor 256 bites titkosított WinZip-archívumot próbáltak kicsomagolni..

Támogatja a 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO, RPM, DEB és néhány más fájltípust, de sajnos nem támogatja az ISO-t. Összességében egy robusztus és ingyenes fájl archiváló, és minden bizonnyal a rendelkezésre álló legjobb ingyenes kicsomagoló program

A legjobb ingyenes kicsomagolási programok

 1. 7zip
 2. PeaZip
 3. WinRAR

A legjobb ingyenes képfűző - Microsoft ICE

Bár manapság a legtöbb képszerkesztő rendelkezik képfűző funkciókkal, néha speciális eszközre van szüksége. Vagy talán még nincs szerkesztője, és mivel biztos benne, hogy az öltés az egyetlen dolog, amit valaha fogsz csinálni, inkább egy egyszerű és karcsú alkalmazást tanulna, amely elegendő a feladat elvégzéséhez. Mindenesetre, ha a piac legjobb képfűzőjét keresi, akkor a Microsoft ICE fedezetet nyújt Önnek.Microsoft Image Composite Editor

Ha érdekli a teljes képszerkesztő vagy megtekintő csomag, görgessen tovább.

A legjobb ingyenes képfűző

 1. Microsoft ICE
 2. AutoStitch
 3. Hugin

A legjobb ingyenes képszerkesztő - GIMP

A digitális szakemberek esküsznek a Photoshop és az Adobe egyéb szoftverei által. Ha van Mac, és van pénze, akkor valószínűleg ez a legjobb lehetőség, amelyet választhat. Sajnos legtöbbünk nem engedheti meg magának ezt a luxust.Ingyenes képszerkesztő - GIMP

Ezért van a GIMP. A GIMP egy ingyenes és nyílt forráskódú digitális képszerkesztő, amely szilárd riválisa a prémium ajánlatoknak. Az elrendezés hasonló a Photoshophoz, és mivel a nyílt forráskódú felület széles lehetőségekkel rendelkezik, a felhasználó által létrehozott plug-inekkel, amelyeket minden időben létrehoznak a még nagyobb funkcionalitás érdekében.

A legjobb ingyenes képszerkesztők

 1. Zsinór
 2. Paint.net
 3. Photo Pos Pro

A legjobb ingyenes képnézegető - XnView

Minden operációs rendszerhez alapértelmezett képnézegető tartozik. Sajnos ezek mindegyike valamilyen módon vagy formában korlátozott. Sokan középfelhasználóknak olyan képnézegetőt akarunk, amely lehetővé teszi a képek gyors megváltoztatását a Photoshop szükséges ismerete nélkül.A legjobb ingyenes képnézegető

Itt jön be az XnView. Több száz képtípust nyithat meg, exportálhatja azokat több mint 70 formátumba, gyorsszerkesztést, kötegelt szerkesztést és még sok minden mást. Ha a legjobb ingyenes képnézegetőt szeretné, akkor nem kell tovább keresnie.

A legjobb ingyenes képnézegetők

 1. XnView
 2. IrfanView
 3. FastStone

A legjobb ingyenes ikonszerkesztő - ingyenes ikonszerkesztő

Mivel annyira sok képszerkesztő van odakint, az ikonszerkesztők kissé távoli múltvá válnak. Ennek ellenére továbbra is használják. Amint a neve is sugallja, a Free-Icon-Editor egyértelműen a legjobb a kategóriájában, nincs szükségtelen csengő és síp, és pontosan azt teszi, amit mond az ónról.

A legjobb ingyenes ikonszerkesztők:

 1. X-ikon szerkesztő
 2. aaIco
 3. Icon Developer (30 napos ingyenes próbaverzió)

Legjobb webböngésző - Chrome

A Google Chrome uralja a böngésző piacát, mivel könnyen kezelhető, biztonságos, nagyon alkalmazkodó és eszköz-kompatibilis. Ez utóbbi rendkívül fontos, mivel ezt egyetlen más böngésző sem hajtotta végre.Legjobb webböngésző - Google Chrome

A hátránya, hogy erőforrás-igényes, tehát ha van egy régi számítógépe, akkor lehet, hogy nem a legjobb. Ha azonban fontos a magánélet védelme (mint nekünk), akkor azt javasolnám Firefox használata helyett, mivel nyílt forráskódú.

A Firefox továbbra is szilárd második választás, és bár a Microsoft Edge még mindig meglehetősen új, a könnyűség és szépség miatt már kultust szerzett..

Legjobb webböngészők:

 1. Króm
 2. Firefox
 3. Microsoft Edge

A legjobb ingyenes víruskereső szoftver - Bitdefender

A legjobb ingyenes víruskereső - Bitdefender

Az új vírusok, rosszindulatú programok és veszélyes kódok megjelenésével minden nap egyre fontosabbá válik, hogy robusztus víruskereső szoftverek ne csak a számítógépen, hanem a mobilkészülékeken is működjenek..

A Bitdefender jelenleg a legjobb ingyenes víruskereső szoftver. Gyors, tiszta és rendkívül hatékony. A fizetett testvér karcsúbb verziójaként éjjel-nappal biztonságban tartja a számítógépet, és nagy segítséget nyújt Önnek a számítógép-javító szolgálatba történő nem kívánt utak elkerülésében..

Ha van pénze költeni egy víruskeresőre, akkor a Bitdefender fizetett változata szintén a legjobb a piacon, ezt rövidesen követi az F-Secure és a Kaspersky.

A legjobb ingyenes víruskereső szoftver

 1. Bitdefender
 2. Avast
 3. AVG

A legjobb ingyenes malware eltávolító - Malwarebytes

A legjobb ingyenes malware védelem - Malwarebytes

Ha az antivírus nem találott rosszindulatú programokat, hirdetéseket vagy egyéb kémprogramokat, nehéz eltávolítani. Noha sok AV-eszköz beépített rosszindulatú szoftverek eltávolításával találtam, hogy ezek kevésbé hatékonyak, mint a dedikált szoftverek.

A Malwarebytes életét és lelkét szentelte a rosszindulatú programoktól való megszabadulásnak. Noha azt mondanám, hogy túlzottan kijelentették, hogy az AV elavulttá válnak, sima platformjuk, többrétegű védelme és eltávolítása fantasztikus munkát jelent.

Ezenkívül, mivel az első számú operátor a helyszínen, hajlamosak azonosítani és eltávolítani a rosszindulatú programokat, mielőtt bármely más vállalat ezt megtenné, biztosítva az Ön és a körülötte lévők adatainak integritását. Nem is beszélve arról a tényről, amely kompatibilis a legtöbb eszközzel, ami nem mondható el a legtöbb ingyenes malware eltávolító eszközről.

Ha fizetős lehetőségeket keres, akkor a Malwarebytes nyeri a Bitdefender és az AVG kissé mögött.

A legjobb ingyenes malware-eltávolítók

 1. Malwarebytes
 2. Bitdefender Free
 3. Ad-Aware

A legjobb ingyenes böngészővédelmi segédprogram - Bitdefender

Annak ellenére, hogy a webböngészők egyre intelligensebbek és biztonságosabbak, elengedhetetlen egy nyomós webhely vagy betöltött shareware, hogy a Chrome vagy az Internet Explorer mindenhol elinduljon, és tele legyen pop-upokkal..

Nem meglepő, hogy mivel ez rosszindulatú és antivírus eszközként is nagyszerű, a böngészési tevékenységek védelmére a legjobb választás a Bitdefender. Biztonságos böngészési környezetet biztosít, valamint közlekedési lámpák rendszerét is biztosítja a webhelyek számára, így egyértelműen jelezheti, hogy a webhely biztonságos-e vagy sem..

A legnagyobb védekezésed azonban az lesz, hogy a böngészőid frissítve maradjanak, csak megbízható és szükséges pluginekkel, valamint böngészés közben körültekintéssel és józan észvel. Ezenkívül további lépéseket tehet a webböngészés védelme érdekében.

A legjobb ingyenes böngészővédelmi segédprogramok

 1. Bitdefender
 2. Kaspersky
 3. McAfee Internet Security

A legjobb ingyenes trójai eltávolító - Malwarebytes

A trójai lovak nem olyan nagy probléma, mint régen. Ezek azonban még mindig körül vannak, és nem szabad elfelejteni őket, mivel ezek a számítógépes számítógépről eltávolítandó egyik legproblémásabb elem. A trójaiak olyan rosszindulatú programok, amelyeket egy másik szoftver leplezésekor telepítenek, egyes irónikus esetekben víruskeresőt, és még veszélyesebb tartalommal fertőzik meg számítógépét..

A trójaiak elkerülésének legjobb módja az, ha mindig győződjön meg arról, hogy bízhat-e a letöltött szoftverben, különösképpen a P2P vagy a Torrenting segítségével. Szerencsére ugyanaz az eszközkészlet, amelyet a rosszindulatú programok eltávolításához ajánlom, a trójaiak számára is működni fog.

A legjobb ingyenes trójai eltávolítók

 1. Malwarebytes
 2. Bitdefender Free
 3. Ad-Aware

A legjobb ingyenes Rootkit szkenner / eltávolító - Avast aswMBR

Mivel a rosszindulatú programok, vírusok, trójaiak és más káros szoftverek észlelése korszerűbbé vált, sajnos a rosszindulatú szoftverek és azok fejlesztői is. Az egyik legnagyobb kihívás a rootkit.

A gyökérkészletek egy speciális szoftver eszköz, mely a trójai, vírusok és más rosszindulatú programok elrejtésére szolgál az antivírusok leolvasójától és más biztonsági termékektől. Tehát akkor is, ha ezt olvassa el, és azt gondolja, hogy biztonságban van, teljesen tévedhet.

Noha a fertőzés esélye csekély (különösen, ha már jó szintű védelmet használ), öt percet igényel, hogy 100% -ig biztosítsa, több mint megéri az idő. Az Avast aswMBR-jét szakszerűen fejlesztették ki, és további lépéseket, például a virtualizációs technológiát használ, hogy még több rootkit-et észleljen.

A legjobb ingyenes Rootkit eltávolítók

 1. Avast aswMBR
 2. Bitdefender Rootkit Remover
 3. Malwarebytes Anti-Rootkit Beta

A legjobb ingyenes behatolás-megelőző és felismerő szoftver - Snort

Tehát most, hogy a víruskereső és spyware-ellenes termékekkel rendelkezik a számítógépén, azt gondolja, hogy biztonságban van. Noha ezek drasztikusan csökkentik a fertőzés esélyét, sajnos csak akkor működnek, ha a fenyegetés az ajtón keresztül történik.Ingyenes behatolás-megelőző szoftver - SNORT

A behatolás-észlelő szoftver (IDS) úgy működik, hogy a hálózat tevékenységeit valós időben figyeli és leállítja, ha veszélyt észlel. Miközben ezek kulcsfontosságúak a vállalkozások számára, ez kisebb kérdés a háztulajdonosok számára, de mivel a mondás „minden apró segít”.

A Snort a legjobb ingyenes alkalmazás. Nagy felhasználói közösséggel rendelkezik, amelyek segítenek kilépni, és viszonylag könnyű beállítani és futtatni. Sajnos nincs GUI-je, tehát ha nincs technikai tapasztalata, problémákat okozhat. Noha az alábbiakban felsoroltam két további lehetőséget, ha egy könnyen használható és biztonságos behatolásjelző szoftvert keres, akkor azt javasolom, hogy szerezze be a Webroot Internet Security Plus fizetett verzióját..

A legjobb ingyenes behatolás-észlelő szoftver

 1. Horkant
 2. suricata
 3. OpenWIPS-ng

A legjobb ingyenes névtelen szörfözési szolgáltatás - Tor

Nagyon sok oka van a névtelen szörfözésnek, kezdve az egyszerű önmegőrzéstől a kormányok és a hackerek elkerülésének. Kezdő VPN-k és az Ultimate Privacy Guide-k átfogó információkat tartalmaznak arról, hogy miért olyan fontos az anonim szörfözés mindenki számára.

Ingyenes anonim szörfözéshez a Tor továbbra is a legjobb alternatíva. A kapcsolat több rétegön keresztül történő irányításával (így a hagyma logóval) rendkívül nehéz lesz megtudni, honnan származnak az adatok. Sajnos a hátrányaival jár, hogy rendkívül lassú, és csak az Ön böngészését védi. Ha komolyan veszi a névtelen böngészést, akkor azt javaslom, hogy tekintsük át a legjobb VPN-listánkat. Bár egyetlen szolgáltatás sem fog valódi névtelenséget nyújtani (különösen, ha bármilyen közösségi hálózatot vagy Google-t használ), a VPN-ek és az anonim szörfözés messzire megy.

A legjobb ingyenes névtelen szörfözési szolgáltatások

 1. Tor
 2. VPNGate
 3. CyberGhost

A legjobb ingyenes szoftvercsomag --Ubuntu

Ha gondol az alkalmazásszoftverre, akkor valószínűbb, hogy egy ingyenes verziója is van. Ezeknek a freebieseknek sokuk helyettesíti kereskedelmi társaikat. Noha sok utat megtehetnek ugyanazon élmény megteremtéséhez, fontos szem előtt tartani, hogy nem talán a legjobb.Ingyenes szoftvercsomag - Ubuntu

Például az Open Office áll rendelkezésre az MS Office helyett, a GIMP a Photoshop helyett, a VLC a Windows Media Player helyett, és a lista folytatódik.

Az Ubuntu a Linux egyik legnépszerűbb verziója, amely számos ilyen szoftvert tartalmaz, és messze jár a nagy együttműködésektől független ingyenes szoftvercsomag létrehozásában. Azt is javaslom, hogy nézzék meg a Szoftver szabadság napja projektet, amelynek célja a világ oktatása a FOSS-ról, és ez fontos.

A legjobb ingyenes fájlkezelő - FreeCommander

A Windows Intéző jól használható az egyszerű fájlkezelési tevékenységek elvégzéséhez, de ha komoly munkát kell végeznie, szüksége van egy kétablakú fájlkezelőre. Bár nagyon sok lehetőség van odakinn, a FreeCommander-et találtam a legjobbnak. Könnyen kezelhető, intuitív, sokféle funkcióval rendelkezik, és ami a legfontosabb: naprakész és hibamentes.

A legjobb ingyenes fájlkezelők

 1. FreeCommander
 2. TotalCommander
 3. Több parancsnok

A legjobb ingyenes e-mail kliens - eM kliens

Ha olyan vagyunk, mint mi, akkor valószínűleg legalább öt különböző e-mail fiókkal rendelkezik, és nem feltétlenül ugyanazon e-mail szolgáltatónál. Még ennél is rosszabb lehet, hogy vannak olyanok, amelyek POP, és mások IMAP. Akárhogy is, kimerítővé válhat az e-mailek, találkozók és kapcsolatok nyomon követése.A legjobb ingyenes e-mail kliens - eM Client

Szerencsére az eM Client azért van, hogy segítsen. A legtöbb más lehetőséggel ellentétben, szépen megtervezett, könnyen használható, beépített csevegéssel és még sok minden mással. Természetesen az e-mailek hatalmas választékával is integrálódik

A legjobb ingyenes e-mail ügyfelek

 1. Em ügyfél
 2. Mozilla Thunderbird
 3. Mailbird Free

A legjobb ingyenes vágólap csere segédprogram - PhraseExpress

A Windows rendszeres vágólapjára korlátozások vannak. Egy elem egyszerre, és a kijelentkezés után nincs megtartás. A vágólap csere segédprogramjai lehetővé teszik több elem tárolását és tárolását későbbi felhasználás céljából, még a kijelentkezés után. Számos ingyenes vágólap-csere segédprogram elérhető, köztük a PhraseExpress.

A PhraseExpress több platformon elérhető, és biztonságos felhő-szinkronizálással segíti a sok más eszközről másolt elemek nyomon követését. Noha biztonságos titkosításuk van, fontos szem előtt tartani, hogy a vágólap csere minden segédprogramja biztonsági problémát jelent, mivel ha bárki hozzáfér hozzá, akkor ellophatja a jelszavait..

A legjobb ingyenes vágólap segédprogramok

 1. PhraseExpress
 2. ArsClip
 3. 1Clipboard

A legjobb ingyenes HTML szerkesztő - CoffeeCup

Ingyenes HTML szerkesztő - CoffeeCup

Bár egyre könnyebbé válik egy weboldal létrehozása olyan eszközökkel, mint a WordPress, a Squarespace és sok más WYSIWYG szerkesztő, a HTML elsajátítása és a saját webhely kódolása továbbra is kihívást jelenthet.

Sajnos sok kezdő és amatőr nem engedheti meg magának a korlátlan HTML-szerkesztő költségeit. Szerencsére nagyon sok jó lehetőség létezik, a CoffeeCup kétségtelenül az egyik legjobb.

Számos hasznos funkcióval van előre telepítve, hasznos útmutatókkal rendelkezik, és Windows és Mac esetén is elérhető. Ráadásul rendelkeznek néhány remek oktatóanyaggal és fórummal is, amelyek segítenek Önnek.

A legjobb ingyenes HTML szerkesztők

 1. Kávéscsésze
 2. Fenséges
 3. Jegyzettömb++

A legjobb ingyenes spamszűrő - SPAMFighter

Ez a kategória már nem megfelelőnek tekinthető, mivel a legtöbb e-mail szolgáltatónak be van építve a spamszűrés. Ezek azonban nem mindig a legpontosabbak, és ha az e-maileket az asztalon lévő e-mail kliensre tölti le, akkor spamszűrő jöhet létre. ügyes.

A SPAMfighter a legjobb ebben a kategóriában. Könnyen kezelhető, támogatja a legtöbb e-mail postafiókot és a legtöbb e-mail klienst. Sajnos hivatalosan nem támogatja a Windows 8 vagy újabb verziót (bár működik rajta), tehát ha ez az Ön által használt operációs rendszer, akkor nézd meg az alábbi többi lehetőséget.

A legjobb ingyenes spamszűrők

 1. SPAMfighter
 2. Cloudmark
 3. A CleanMail kezdőlapja

A legjobb ingyenes felbukkanó blokkoló - Adblock

A felbukkanó dugó-segédprogramok iránti igény elmúlt az elmúlt hónapokban, mivel sok böngészőben, például a Firefox-ban már be van építve ez a funkció. A dedikált pop-up és az AdBlockers azonban sokkal hatékonyabb munkát végez - az AdBlock a legkevesebb a legkevesebb..

A böngészővel kapcsolatban azonban sok más nyomon követési és adatvédelmi kérdés is felmerül. Korábban már készítettünk cikkeket a Chrome és a Firefox legjobb beépülő moduljairól, így ha többet szeretne megtudni arról, hogyan lehet megállítani a digitális lábnyomát, akkor azt javasolom, hogy olvassa el ezeket.

A legjobb ingyenes felbukkanó blokkolók

 1. AdBlock
 2. AdblockPlus
 3. Adatvédelmi borz

A legjobb ingyenes asztali kereső eszköz - Lookeen

Bár az alapértelmezett keresési algoritmusok mind a Windows, mind a Mac javultak az évek során, személy szerint még mindig úgy érzem, hogy lassúak lehetnek. Amikor megpróbál keresni egy fájlt vagy e-mailt, az utolsó dolog, amit meg akarsz csinálni, ott ül, és várja az eredmények betöltését. Nem is beszélve arról, hogy a legtöbb esetben az eredményeket érthetetlen formátumban töltik be.Ingyenes asztali kereső eszköz - Lookeen

A Lookeen elősegíti ennek leküzdését azáltal, hogy integrálódik a platformjához, gyorsabban keres, és az eredményeket könnyen áttekinthető formátumban jeleníti meg. Ezenkívül áttekintést nyújt a fájlról, így meghatározhatja, hogy az az, amit keres, vagy sem. Egyszerűen fogalmazva: a Lookeen a legjobb asztali kereső eszköz.

A legjobb ingyenes asztali keresőeszközök

 1. Lookeen
 2. Copernic
 3. Listary

A legjobb ingyenes fotószervező - Google Fotók

A Google Fotók, egyszer a Picasa, a Google új ajánlata, amely segít képeinek szinkronban tartásában. Bár egyetértek azzal, hogy a Photos nagyszerű, ha van Mac, ha nem minden eszköz Apple, akkor ez kicsit problémát okozhat. A Google Chrome-hoz hasonlóan a Google Fotók a Google tulajdonában állnak, és így behatolhatnak az adatvédelembe, ezért érdemes fontolóra venni az XnView alkalmazását, ha ez fontos neked..

A Google Fotók minden operációs rendszerhez elérhető, és segít egyszerre kezelni és biztonsági másolatot készíteni a fényképekről.

A legjobb ingyenes fotószervezők

 1. Google Fotók
 2. XnView
 3. Phototheca

A legjobb ingyenes Notepad csere - Notepad++

Sok szövegszerkesztő és Notepad csereprogram van. Ezek közül néhány a programozási szerkesztõkre törekszik, míg mások szövegszerkesztõkké válnak. Amit szeretek a Notepad ++ kapcsán, az az, hogy a többivel ellentétben az egyszerűbb szövegszerkesztőre koncentrál, és ebben a szerepben ragyogóan sikerül. Jegyzettömb-szerű felülettel, fülekkel ellátott dokumentumablakokkal kombinálva, és annyi dokumentumot nyithat meg, amennyit csak akar, fájlméret-korlátozások nélkül.Ingyenes Notepad csere - Notepad ++

Ráadásul olyan plug-inekkel rendelkezik, amelyek segítenek a szöveg könnyebb megtekintésében, például a programozási nyelveknél, és ha bezárja az ablakot, elmenti a nem mentett szöveges fájlokat a későbbi felhasználáshoz..

A legjobb ingyenes jegyzettömb csere

 1. Jegyzettömb++
 2. Elfima Jegyzettömb
 3. PSPad

A legjobb ingyenes gyorsbillentyű-segédprogram - AutoHotkey

A gyorsbillentyűk és a gyorsbillentyűk kiválóan alkalmasak a munka felgyorsítására. Mindannyian tisztában vagyunk a Ctrl + C, Ctrl + V osztályokkal, az elemek másolásával és beillesztésével, és még sokan vannak beépítve a Windows és a Mac operációs rendszerekbe.Ingyenes gyorsbillentyű-segédprogram - AutoHotkey

Az AutoHotkey segítségével még több billentyűparancsot adhat hozzá. Ugyanakkor nemcsak egyszerű előre definiált feladatokat hajthat végre, hanem kódot is létrehozhat, hogy egy kattintással összetettebb feladatokat futtasson.!

A legjobb ingyenes gyorsbillentyűk

 1. AutoHotkey
 2. Gyorsbillentyű-segédprogram
 3. Qliner

A legjobb ingyenes regisztrációs tisztítószer - CCleaner

A regisztráció gyakran tele lehet dagadt és nem kívánt bejegyzésekkel. Noha általában nem okoz semmilyen kárt, jó gyakorlatként törölni kell minden alkalommal, mivel felgyorsíthatja számítógépét és eltávolíthatja a nem kívánt fájlokat..

A Piriform CCleaner-je a legjobb eszköz, amelyet használtam. Van egy hordozható verziója, amelyhez még telepítés sem szükséges. Könnyen kezelhető, gyorsan és hatékonyan tisztítja a rendszerleíró adatbázist és akár az ideiglenes fájlokat is - mind a Windows, mind a Mac rendszeren.

A legjobb ingyenes regisztráció Tisztító

 1. CCleaner
 2. RegSeeker
 3. Wise Registry Cleaner

A legjobb ingyenes BitTorrent kliens - qBitTorrent

Ingyenes Bittorrent kliens - qBitTorrent

Csodálatos, hogy a BitTorrent milyen gyorsan vált az egyik legfontosabb letöltési formátumba. Indokolt esetben is: gyors, méltányos és hatékony. Ha még nem telepítette a BitTorrent ügyfelet a számítógépére, akkor érdemes, mivel vannak kiváló ingyenes bittorent ügyfelek.

A qBitTorrent gyors és erőforrás-hatékonyságú BitTorrent-kliens, amely megkísérel teljes körű uTorrent vagy Vuze funkcionalitást biztosítani egy egyszerűsített nyílt forráskódú csomagban. Ez nem olyan teljes, mint mások, de a qBitTorrent funkciói a torrent prioritások megadása, a torrent lekérdezés, a szelektív tartalom letöltése, a torrent létrehozása, a távoli hozzáférés, az RSS feliratkozás, a médialejátszó és a beépített torrent keresés. Talán a legfontosabb, hogy ezen az önkéntesen kifejlesztett szoftvernek nincs hirdetése, és nem próbálja csomagolni a roppant szoftvert a telepítésbe. A torrenthez nagyszerű VPN-k listájáért tekintse meg a Torrent-webhelyekhez tartozó legjobb VPN-ek útmutatóját.

A legjobb ingyenes BitTorrent ügyfelek

 1. qbittorrent
 2. Átvitel
 3. Vuze

A legjobb ingyenes FTP kliens - FileZilla

Lehet, hogy nem tűnik túl soknak, de a FileZilla a legjobb ingyenes FTP-kliens. Ez többplatformosan kompatibilis, és rendkívül testreszabható, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Ráadásul mindent tartalmaz, amit elvár egy kiváló minőségű FTP-klienstől, beleértve a titkosítást és a nagyon rugalmas fájlátvitelt.

A legjobb ingyenes FTP-ügyfelek

 1. FileZilla
 2. FireFTP
 3. Cyberduck

A legjobb ingyenes könyvjelzőkezelő, Chrome - SuperSorter

Ha olyan vagy, mint én, minden alkalommal, amikor valami hasznosat lát, elmentheti könyvjelzőibe. Noha a jövőben visszatérhet ezek közül néhányhoz, sokuk haszontalanná válik. Itt jön be a SuperSorter. Ez automatikusan rendezi a könyvjelzőket, törli a másolatokat, és segít eltávolítani a nem kívánt linkeket. Ilyen módon a könyvjelző mappája csak az Ön számára létfontosságú linkeket fogja tartalmazni.

A legjobb ingyenes könyvjelző-kezelők

 1. SuperSorter
 2. Könyvjelzőkezelő és néző
 3. Gyors könyvjelző-szkenner

A legjobb ingyenes nyomkövető eszköz - Monitis Visual Trace

A Visual Trace Route grafikusan megjeleníti az internetes útvonal-információkat. Használhatja műszaki feladatokhoz, például lassú kapcsolatok diagnosztizálásához vagy általános célú szippantáshoz, például egy webhely helyének és tulajdonosának meghatározásához vagy a spamkeresők nyomon követéséhez..

A legjobb ingyenes nyomkövető eszközök

 1. Monitis Visual Trace Route eszköz
 2. Nyissa meg a Visual Traceroute-t
 3. VisualRoute

A legjobb ingyenes képernyő-rögzítő szoftver - PicPick

Előfordult már, hogy gyorsan megjegyzéses képet küldött barátjának vagy kollégájának? Tudom, hogy van. Fájdalom lehet a **.Ingyenes képernyőrögzítő szoftver - PicPick

A PicPick használatával gyorsan elkészíthet képernyőképet a képernyőjéről, szerkesztheti és megjegyezheti azt, és elküldheti barátai számára, a közösségi hálózatokhoz vagy a meghajtóhoz, különféle típusú szoftverek megnyitása nélkül. Gyors és egyszerű használat, és nagymértékben testreszabható.

A legjobb ingyenes képernyő-rögzítő szoftver

 1. PicPick
 2. Jing
 3. Greenshot

A legjobb ingyenes letöltéskezelő - Ninja letöltéskezelő

A Ninja Download Manager viszonylag új a letöltéskezelő eszközök jelenetén. Ez azonban gyorsan az egyik legfontosabbá vált. Különösen tökéletes a multimédia szerelmeseinek, mivel gyorsabban letöltheti a videókat és a zenét, ha kisebb darabokra osztja őket.Ingyenes letöltéskezelő - NinjaDownloadManager

Beépített YouTube- és Vimeo-letöltéssel is rendelkezik, így ehhez nem kell egy másik eszköz. A szekvenciális beállítással kiegészítve a fájlt lejátszhatja, amíg még letöltődik.

A legjobb ingyenes letöltés-kezelők

 1. Ninja Download Manager
 2. Ingyenes letöltéskezelő
 3. Letöltés kezelő

A legjobb ingyenes erőforrás-monitor - esőmérő

Számos eszköz létezik, például a CPU-Z és a GPU-Z, amelyek segítenek nyomon követni az eszköz erőforrás-felhasználását. Sajnos ezek közül sok erőforrás-igényes és nem jelenít meg adatokat a háttérben.Ingyenes erőforrás-monitor - esőmérő

Itt jön be a Rainmeter. Ez lehetővé teszi olyan eszközök elhelyezését az asztalon, amelyek figyelik a hőmérsékletektől a merevlemezig, a helycsereig. Ezen felül több száz olyan eszköz található, amelyeket letölthet és integrálhat, és összességében olyan hátteret alkothat, amely mindent megad neked, amiről valaha is álmodhatott..

A legjobb ingyenes erőforrás-monitorok

 1. Rainmeter
 2. Tálca mérők
 3. TinyResMeter

A legjobb ingyenes biztonságos törlés segédprogram - radír

Az Eraser egy ingyenes, GNU licenc segédprogram, amely biztonságosan törli a fájlokat, mappákat vagy akár az egész lemezt bármilyen Windows vagy DOS PC-ről. A radír felülírja az adatterületet választható véletlenszerű adatmintákkal, és törli az adatokat a lapozófájlban, az Internet gyorsítótárban, az ideiglenes fájlokban, az Internet sütikben, a fel nem használt lemezterületen és más olyan helyekben, ahol az adatok titokban elrejthetnek. FAT16, FAT32 és NTFS partíciókat is kezel. A nagy biztonságú fájlok törlése mindig kihívást és időigényes feladatot jelent, és soha nem nyújthat abszolút 100% biztonságot. Az Eraser azonban megkönnyíti a munkát, a biztonsággal, amely a legmegfelelőbb követelményeket meghaladja.

A legjobb ingyenes biztonságos törlés segédprogramok

 1. Radír
 2. Biztonságos radír
 3. CCleaner

A legjobb ingyenes regisztrációs szerkesztő - Resplendence Registry Manager

Évek óta használtam a Resplendence Registry Editor teljes verzióját, és soha nem volt okom, hogy alternatívát keressek. Először is teljesen megbízhatóan működik - nélkülözhetetlen funkció minden regisztrációs szerkesztő számára. Ráadásul a felhasználói felület egyszerű, a funkcionalitás kiváló, és ami a legfontosabb, hogy gyors keresést végez. Ha valaha jobbra van szüksége, mint az alapértelmezett RegEditnél, amelyhez a Windows tartozik, akkor nem kell tovább keresnie.

A legjobb ingyenes regisztrációs szerkesztők

 1. Csillogás
 2. Regmagik
 3. RegEdit

Legjobb hálózati leltár-szoftver - Spiceworks Inventory

A Spiceworks egy teljesen ingyenesen használható szoftver, amely segít a számítógép és a hálózat figyelésében.Hálózati leltár szoftver - Spiceworks

Figyelemmel kíséri az összes eszközt, a változásokat, és pontosan azt, ami fut és hol.

Noha otthon hasznos, ha irodában dolgozik, ez az eszköz nélkülözhetetlen.

A legjobb ingyenes hálózati leltár szoftverek

 1. SpiceWorks leltár
 2. ManageEngine
 3. Open-Audit

A legjobb ingyenes tömeges átnevezés segédprogram - továbbfejlesztett átnevező

Valaha egy sor fájlt át akarta nevezni egyszerre? Tudom, hogy van. Az Advanced Renamer éppen ezt teszi. Ez egy gyors, könnyű és könnyen használható szoftver, amely lehetővé teszi az összes fájl átnevezését a megadott szabályok alapján.

A legjobb ingyenes tömeges átnevezés segédprogramok

 1. Speciális átnevező
 2. Tömeges átnevező
 3. PFrank

Következtetés

Remélem, tetszett neki a cikk olvasása, és ezek közül néhány hasznosnak talált.

Van olyan segédprogram, amelyet szeretne látni, amelyet még nem említettünk? Hagyj egy megjegyzést az alábbiakba, és hozzáadjuk a listához.

Ha élvezte a lista olvasását, akkor feltétlenül iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy ossza meg barátaival.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me