RTÉ je najpopularnija TV stanica u Irskoj, ali dostupan je samo u Irskoj. Ako želite prenositi RTÉ uređaj iz SAD-a, Velike Britanije ili bilo kojeg drugog svijeta, trebat će vam VPN za RTÉ. Nevjerojatno, uspjeli smo pronaći samo jednog VPN davatelja koji to može postići! Svi drugi VPN-ovi blokirali su RTÉ. Nastavite čitati da biste pronašli najbolji VPN za RTÉ ako ne želite biti razočarani.


Streaming RTÉ Player-a je jednostavan (i besplatan) sve dok se možete pretvarati da ste u Irskoj pomoću VPN-a. Problem je u tome što pružatelji usluga imaju vrlo malo poslužitelja u Republici Irskoj, što RTÉ-u olakšava prepoznavanje i blokiranje VPN-ova..

ZoogVPN je onaj samo VPN koji trenutno radi sa RTÉ

Ne slušajte web stranice koje govore o tome da drugi veliki davatelji odblokiraju RTÉ. Testirali smo svakog pružatelja usluga na tržištu i ovaj je jedini s potvrđenim rješenjem!

Najbolji VPN-ovi za RTÉ

Dolje navedeni VPN dobavljač trenutno je najbolji (i jedini) VPN na svijetu za deblokiranje RTÉ-a izvan Irske.

1. ZoogVPN

ZoogVPN je jedina usluga koja može deblokirati RTÉ - pa ako vam treba RTÉ stick na Zoog!

 • cijena

  Iz $ 1,75
  / mjesec

 • Dostupno na


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • iOS
 • deblokira


  • Netflix

  • iPlayer

ZoogVPN je usluga sa sjedištem u Grčkoj, što je idealno za deblokiranje RTÉ. Zapravo, zbog ogromnih nastojanja RTÉ-a da blokira VPN-ove u prošloj godini - ZoogVPN je sada jedini VPN na svijetu koji uspješno deblokira RTÉ.

ZoogVPN ima IP adrese u Irskoj koje se uspješno deblokiraju na RTÉ uređaju. A budući da Zoog pruža izvrsne brzine spajanja, to je usluga kojoj možete vjerovati za strujanje u HD-u bez brige o međuspremništvu.

ZoogVPN nije skup i ima aplikacije za sve platforme, što znači da možete pristupiti RTÉ-u na bilo kojem svom uređaju. Zoog također omogućuje korisnicima da deblokiraju sadržaj u 25 država na do pet uređaja istovremeno.

ZoogVPN je šifriranje snažno, a njegova politika nulte evidencije znači da je izvrsna za stjecanje privatnosti i sigurnosti podataka. Štoviše, ovaj VPN možete testirati 7 dana koristeći njegovu garanciju povrata novca - kako biste bili sigurni da radi s RTÉ-om.

Nabavite najbolji svjetski VPN za RTÉ sada klikom na vezu u ovom članku!

Ovaj ćemo članak ažurirati, a ako neki drugi VPN uspije povratiti pristup RTÉ-u, odmah ćemo ga dodati.

Što možete gledati na RTÉ-u?

Potražnja za mrežom RTÉ na mreži neprestano raste svake godine, a irski korisnici interneta sve više i više struje troše putem interneta nego na TV-u. Najpopularnija RTÉ emisija koja se gleda na mreži je sapunica Fair City.

Svatko tko živi izvan Irske koji želi gledati popularnu irsku sapunicu može to učiniti s VPN-om. Ostale popularne emisije koje se mogu deblokirati VPN-om uključuju RTÉ News i The Late Late Show.

Deblokirajte GAA galske igre i sport na RTÉ Live

Ne možete se domoći četvrtfinala GAA-e ovog vikenda? Bez brige, sve akcije možete uhvatiti u subotu iz Maje i Donegala u parku MacHale, kao i sukob Kerry Meath u Páirc Tailteannu, a zatim opet u nedjelju kada Cork dočeka Roscommon u Páirc Uí Rinn i Dublin putuju pred Tyroneom u Healy Park. Gdje god se nalazili, ovo ljeto možete emitirati RTÉ u inozemstvu i gledati All-Ireland seniorsko prvenstvo. Sláinte!

RTÉ također emitira međunarodna natjecanja u golfu, atletici, konjima, boksu, show-jumpingu i mnogim drugim sportskim natjecanjima. RTÉ čak prikazuje i neke sportske događaje koji se na drugom mjestu plaćaju. To znači da bi deblokiranje RTÉ-a moglo uštedjeti novac!

Zašto je RTÉ blokiran tamo gdje živim?

RTÉ blokira svog playera izvan Irske iz razloga kršenja autorskih prava. Sve internetske video usluge to rade jer imaju ugovore s vlasnicima autorskih prava kojih se moraju pridržavati.

Kada RTÉ kupuje sadržaj za svoje kanale, plaća manje od mnogih većih zemalja. To je zato što se ugovara samo one emisije za malu populaciju.

Ako je igrač RTÉ dostupan izvan Irske, tvrtka raskida ugovore i može se suočiti s pravnim posljedicama. Zato RTÉ neprekidno radi na ograničavanju sadržaja i blokiranju VPN-ova.

Pogledajte RTE igrača u inozemstvu

Nažalost, nema nikakve razlike ako ste rođeni u Irskoj. Čak i ako idete na godišnji odmor, emisije RTÉ moraju biti službeno blokirane čim izađete van zemlje.

RTÉ može lako provesti te blokove nadgledanjem korisničkih IP adresa. Ako web stranica RTÉ primijeti IP adresu iz inozemstva - blokira pristup emisijama i poslužuje obavijest o ograničenju.

Srećom, postoji rješenje. Korištenjem VPN-a za RTÉ možete dobiti irsku IP adresu i pretvarati se da ste u Irskoj - čak i ako živite u inozemstvu ili ste na godišnjem odmoru. Korištenje VPN trikova RTÉ će pomisliti da se nalazite u Irskoj - kako biste mogli strujati RTÉ bez problema.

Koliko su važne brzine prilikom strujanja RTÉ-a

Da biste koristili VPN, prvo morate preuzeti softver na svoje računalo, pametni telefon ili tablet. Taj softver vam omogućuje povezivanje na VPN poslužitelj u Irskoj da biste sakrili svoju stvarnu IP adresu. VPN pruža i enkripciju tako da vaš davatelj internetskih usluga nema zapise o vašem deblokiranju RTÉ-a.

Za strujanje RTÉ-a vaš VPN mora imati servere u Irskoj koji uspješno deblokiraju RTÉ uređaj. Osim toga, ti poslužitelji moraju osiguravati velike brzine veze. VPN mora biti brz ili nećete moći uživati ​​u streaming emisijama.

Poznato je da svi VPN-ovi koje smo preporučili za deblokiranje RTÉ-a i pružaju dovoljno velike brzine za streaming bez prekida..

Gledajte RTÉ Player u SAD-u

New York je poznat po tome što je u Queensu polovica njegovih stanovnika irskog porijekla. Mnoga mjesta u SAD-u, poput Bostona, također imaju veliko irsko stanovništvo - s oko 12% američke populacije za koju se vjeruje da je irskog porijekla. To znači da u Americi živi 35,5 milijuna Irca koji bi možda željeli gledati RTÉ s VPN-om.

S obzirom na to da u Irskoj ukupno živi samo 6,4 milijuna ljudi; čini se očitim zašto je VPN za RTÉ u SAD-u izuzetno tražen!

Najbolji VPN za RTÉ: Zaključak

RTÉ Player je izuzetno ograničen ako živite izvan Irske; s vrlo malo emisija dostupnih za streaming. No, s VPN-om možete potpuno zaobići ta ograničenja za gledanje kompletne irske verzije uređaja.

RTÉ je besplatan i prikazuje ogromne količine sadržaja, uključujući i međunarodne TV emisije. Na taj način s RTÉ VPN-om zapravo možete vidjeti puno sadržaja za koji obično morate plaćati.

U 2020. godini samo jedan VPN davatelj radi s RTÉ-om. Ako želite prenositi RTÉ izvan Irske - ZoogVPN je savršena usluga za vas.

ZoogVPN
jedini je pružatelj VPN-a koji zapravo deblokira RTÉ uređaj 2020. godine!

Kreditna slika: Blackregis / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me