Kako se internetsko kockanje i dalje povećava, sve više i više ljudi se želi uključiti u akciju. Problem je u tome što je u mnogim zemljama kockanje ilegalno, a pristup internetskim stranicama za klađenje blokiran.


VPN klađenje

Mnogi se potencijalni kockari na mreži ostavljaju na hladnom ako se nalaze u zemlji koja blokira internetske stranice o kockanju. Srećom, postoji lako rješenje za ovo pitanje. Pomoću VPN-a za klađenje, internetski kockari mogu pristupiti web stranicama za klađenje koje su inače blokirane na svom području.

VPN (virtualna privatna mreža) u potpunosti će kriptirati vaše mrežne komunikacije preko sigurnog tunela do interneta putem udaljenog poslužitelja. Kada se povežete putem VPN-a, web mjesto kojemu pristupate registrirat će vašu lokaciju kao lokaciju VPN poslužitelja, a ne vašu stvarnu fizičku lokaciju. Na ovaj način možete prevariti web mjesto za klađenje tako da mislite da se nalazite na lokaciji koja omogućuje kockanje na mreži. I ne samo to, već i zato što je vaš internetski promet šifriran putem VPN tunela, vaša aktivnost bit će skrivena od vašeg davatelja internetskih usluga (davatelja internetskih usluga) i od bilo kojeg drugog entiteta koji vas pokušava pratiti na mreži.

U ovom ćemo članku opisati razloge zbog kojih vam treba VPN za klađenje, dati ćemo vam najbolje odabire najboljih VPN-ova za kockanje na mreži i pokazati vam kako deblokirati aplikacije i web mjesta za klađenje.

Najbolji VPN za klađenje

Pogledajte tablicu ispod koje sadrži popis u kojem su izloženi izbori naših stručnjaka za najbolje VPN-ove za klađenje.

 1. ExpressVPN

  - Najbrži VPN koji testiramo, deblokira sve, s nevjerojatnom uslugom na sve strane

 2. NordVPN

  - Velika marka vrlo dobre vrijednosti i povoljne cijene

 3. CyberGhost VPN

  - Dugogodišnji najbolje rangirani VPN, sa sjajnom cijenom i brzinom

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Jedan od najjeftinijih VPN-a vani, ali još uvijek dobra usluga

Zašto su ovi najbolji VPN-ovi za kockanje?

Ovo su najbolji VPN-ovi za kockanje na mreži zbog njihove pouzdanosti, brzine, sigurnosnih značajki, lokacija poslužitelja i sveukupne jednostavnosti uporabe. Svaki od gore navedenih VPN pružatelja usluga moći će vam pomoći u pristupanju potrebnim web lokacijama za kockanje i osigurati vam davanje uloga u bilo kojem trenutku..

Evo nekoliko najvažnijih značajki na koje morate imati na umu prilikom odabira VPN-a za kockanje:

 • Sjeverne lokacije u zemljama koje dopuštaju kockanje na mreži

 • Jaki protokoli šifriranja

 • Ubojiti prekidač

 • DNS zaštita od curenja

 • Velike brzine veze

 • Nema zapisnika

Možda je najvažnije što prilikom provjere VPN-a za klađenje provjeriti imaju li mjesta na poslužiteljima u zemljama koje dopuštaju kockanje na mreži. Uostalom, ako želite postavljati oklade na mreži, jedini način na koji ćete to moći učiniti jest ako se možete povezati putem zemlje koja dopušta kockanje na mreži.

Brzina veze još je jedan važan faktor za online klađenje. Kockanje na mreži često može biti kritično vremenski važno, tako da ako ste zakačeni s sporom vezom putem svoje VPN, tada biste mogli propustiti postavljanje tog dobitnog uloga. Zato je pružatelj VPN-a koji nudi velike brzine veze presudan za osiguravanje postavljanja i brzine oklada.

Što je VPN?

VPN je izuzetno koristan alat za internetsku privatnost i za deblokiranje geografski ograničenog sadržaja. VPN ne samo da će maskirati vašu IP adresu i pojavit će se kao da se nalazite na drugoj lokaciji, već će i šifrirati sav vaš internetski promet na način koji onemogućuje da vaš davatelj internetskih usluga, vlada ili haker špijuniraju vaše mrežne aktivnosti. U osnovi, putem VPN-a možete privatno pregledavati internet bez rizika da netko izvrće pretragu na onome što radite na mreži.

Web stranice s klađenjem mogu tada blokirati pristup web mjestu ako web lokacija otkrije da IP adresa potječe s lokacije koja nije ovlaštena za pristup sadržaju. Međutim, kad se povežete putem VPN poslužitelja, vaša IP adresa će se promijeniti u vezu s udaljenim poslužiteljem, a web stranica će pretpostaviti da vaša veza potječe s lokacije VPN poslužitelja..

Pogledajte naš VPN vodič za početnike ako ste novi u VPN-ovima.

Koje web lokacije za kockanje mogu deblokirati?

Pogledajte našu tablicu u nastavku s popisom nekih od najpopularnijih web lokacija za kockanje koje možete deblokirati pomoću VPN-a i koje konkretne VPN preporučujemo za svako mjesto za kockanje.

Web mjesto za klađenje

Lokacija web mjesta

Preporučeni VPN

LeoVegas

Švedska, Velika Britanija, Europa

ExpressVPN

SkyBet

Velika Britanija

ExpressVPN

Veikkaus

Finska

NordVPN

William Hill

Velika Britanija

Izraziti

Pari Mutuel Urbain

Francuska

NordVPN

Paddy Power

Velika Britanija, Irska

NordVPN

bwin

Velika Britanija, Europa

ExpressVPN

Betway

Velika Britanija

ExpressVPN

Jackpotjoy

Velika Britanija

ExpressVPN

888sport

Velika Britanija, Europa

NordVPN

Eurobet

Italija

CyberGhost

Betvictor

Velika Britanija

NordVPN

Sportingbet

Velika Britanija

NordVPN

CoralBet

Velika Britanija

IPVanish

Betsson

Švedska

NordVPN

Ladbrokes

Velika Britanija

NordVPN

Unibet

Azija

PrivateVPN

Koje zemlje blokiraju web mjesta i aplikacije za klađenje?

Različite će države imati različite razloge za blokiranje web stranica za klađenje. Jedan od najočitijih razloga bile bi one zemlje u kojima je kockanje započeto nelegalno. Ostale zemlje imaju stroge zakone o cenzuri na mreži koji mogu zabraniti pristup bilo kojoj web stranici koju vlast smatra nemoralnom ili koja se može smatrati da djeluje protiv nacionalnih interesa ili vjerskih uvjerenja. Neke druge zemlje mogu dopustiti pristup licenciranim web mjestima za klađenje dok blokiraju sve ostale.

Na primjer, ako se nalazite u zemlji poput Danske, Mađarske, Italije, Poljske, Portugala ili Rumunjske, bit ćete ograničeni na samo nekoliko mjesta s odobrenim od strane vlade za klađenje, a ostatak ćete zatvoriti. U tom ćete se slučaju trebati povezati putem VPN-a kako biste pristupili web mjestima u kojima je klađenje blokirana u zemlji.

Zemlje poput Tajlanda, Kine, Sudana, Rusije, Južne Koreje i UAE sve su notorne za internetsku cenzuru i masovno blokiranje web stranica. Web lokacije s cenzurom u tim zemljama uključuju web-lokacije za kockanje, stoga očekujte da će vam trebati VPN za pristup web mjestima ako se nalazite u zemlji sa strogim zakonima o cenzuri na Internetu..

Kockanje je strogo zabranjeno u mnogim zemljama, uključujući Kubu, Indoneziju, Vijetnam i Uzbekistan, tako da ćete se morati povezati putem VPN-a da biste pristupili internetskim web stranicama za kockanje iz tih zemalja. Zapravo je VPN posebno važan za upotrebu u zemljama poput ove, jer šifrirani tunel VPN sakriva sve vaše mrežne aktivnosti i sprečava vas da upadnete u probleme nadležnima zbog kockanja..

Kako se koristiti VPN za deblokiranje aplikacija za klađenje

Svaki od naših odabira ima posvećene Android VPN i iOS VPN aplikacije, što vam olakšava pristup omiljenim aplikacijama za kockanje na mreži u pokretu. Deblokiranje aplikacije za klađenje na mobilnim uređajima može se malo razlikovati na vašem mobilnom uređaju nego na stolnom računalu.

 1. Preuzmite mobilnu aplikaciju vašeg davatelja VPN-a s njegove web lokacije na svoj mobilni uređaj.
 2. Ako usluga internetskog klađenja nudi mobilnu aplikaciju, morat ćete je preuzeti i na svoj uređaj.
 3. Nakon što preuzmete odgovarajuće aplikacije na svoj uređaj, nastavite s pokretanjem VPN aplikacije i povežite se na željeno mjesto poslužitelja.
 4. Nakon što se uspješno povežete putem VPN-a na svom uređaju, možete pokrenuti aplikaciju za klađenje i započeti postavljati oklade.

Imajte na umu da je neophodno da se povežete putem svoje VPN aplikacije prije pokretanja aplikacije za klađenje kako biste pravilno maskirali svoju lokaciju i obmanjivali aplikaciju za klađenje kako bi vam omogućili pristup njenim uslugama.

Brzi pogled

Kao što smo naveli u ovom članku, korištenje VPN presudno je za sve koji žele otključati puni kapacitet mogućnosti za kockanje na mreži dostupne na internetu. Jednostavno rečeno, upotreba VPN-a najbrži je, najjednostavniji i najsigurniji način za pristup svim vašim omiljenim web mjestima za klađenje na mreži. Pomoću VPN-a možete biti gotovo bilo gdje na planeti i deblokirati gotovo bilo koje web mjesto za klađenje, istovremeno šifrirajući sve vaše internetske komunikacije kako nitko ne bi mogao otkriti što namjeravate.

Najbolji dio svega je to što vam uopće nije potrebno češljati se na tisuće VPN pružatelja usluga da biste pronašli onog najboljeg za vaše potrebe online klađenja jer smo obavili sav posao za vas. Jednostavno odaberite jednog od ponuđača odavde i kladićete u roku nekoliko minuta!

 1. ExpressVPN

  - Najbrži VPN koji testiramo, deblokira sve, s nevjerojatnom uslugom na sve strane

 2. NordVPN

  - Velika marka vrlo dobre vrijednosti i povoljne cijene

 3. CyberGhost VPN

  - Dugogodišnji najbolje rangirani VPN, sa sjajnom cijenom i brzinom

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Jedan od najjeftinijih VPN-a vani, ali još uvijek dobra usluga

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me