Ako tražite način da dobijete japansku IP adresu, najbolji način je da dobijete VPN. Jednostavnim povezivanjem na VPN poslužitelj u Japanu, mijenja se vaša IP adresa i šifrira se sav vaš internetski promet. To znači da možete dobiti pristup japanskim uslugama koje nisu dostupne na vašem trenutnom mjestu i podaci se čuvaju zaštićeno. U nastavku navodimo korake kako doći do japonske IP adrese i preporučujemo najbolje Japan VPN usluge.


Kako dobiti japansku IP adresu

 1. Pretplatite se na VPN. Za dobivanje IP adrese u Japanu, preporučujemo NordVPN
  U ovom ćete vodiču pronaći pet vrhunskih VPN usluga za odabir.
 2. Preuzmite i instalirajte softver s web stranice odabranog pružatelja usluga.
 3. Spajanje na poslužitelj u Japanu.
 4. Idite na japansku web stranicu ili internetsku uslugu kojoj želite pristupiti.
 5. Udobno se uživajte i uživajte u potpunom privatnom pristupu japanskim web stranicama i uslugama.

VPN-ovi S japanskim poslužiteljima - nabavite japansku IP adresu

Ispod su navedene naše preporuke za najbolje usluge koje će vam pružiti japansku IP adresu. Ako želite saznati više informacija o bilo kojoj od usluga navedenih u nastavku, kliknite web stranicu davatelja usluga. Ako ste stanovnik Japana i želite saznati više informacija o upotrebi VPN-a u Japanu, pogledajte naš Japan VPN vodič.

 1. NordVPN

  - Velika marka vrlo dobre vrijednosti i povoljne cijene

 2. ExpressVPN

  - Najbrži VPN koji testiramo, deblokira sve, s nevjerojatnom uslugom na sve strane

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Dobivanje japanske IP adrese - što učiniti sljedeće

Izaberite prikladan VPN i preuzmite njegov softver

Nakon što odlučite koji od najboljih izvrsnih VPN-a preferirate, jednostavno kliknite na njihovu web stranicu, pretplatite se i preuzmite VPN softver.

Plaćanje mjesečno za uslugu dugoročno će vas koštati više novca. Imajući to na umu, ako si možete priuštiti (i vjerojatno će vam trebati japanska IP adresa tijekom cijele godine), nabavite godišnju pretplatu i iskoristite popust na vjernost.

Usluge u ovom vodiču omogućuju vam instaliranje softvera na više uređaja (to ovisi o svakom davatelju usluga, ali obično je najmanje tri, a najviše pet). To znači da možete instalirati na prijenosno računalo, pametni telefon i / ili iPad: što god trebate.

Koristite OpenVPN enkripciju

Na tržištu je dostupno mnogo opcija šifriranja VPN-a, ali, OpenVPN šifriranje je najsigurnije. Toplo preporučujemo ovaj snažni oblik šifriranja. Moći ćete odabrati OpenVPN enkripciju unutar VPN-ove aplikacije za Windows strojeve i Android.

Ako ste korisnik Mac ili iOS-a, OpenVPN nije ugrađen, stoga ćete trebati koristiti zaseban softver poput Tunnelblick-a. Tunnelblick je besplatan dio softvera i omogućit će vam korištenje OpenVPN-a na svojim Apple uređajima. Ako želite više informacija o tome, pogledajte naše Mac VPN ili VPN za iPhone članke.

Povežite se s odabranim japanskim poslužiteljem

Jednostavno odaberite jednu od lokacija japanskog poslužitelja s popisa vaših VPN-a. Odlučite li se za viši popis popisa, dobit ćete veće brzine veze. Izaberite najbolji poslužitelj koji možete ako planirate streaming u HD-u. To je sve što postoji! Sada kada ste povezani, imate IP adresu bonafide Japan. U sve svrhe i svrhe, nalazite se u Japanu i možete pristupati bilo kojem web mjestu ograničenom samo za Japan.

Drugi načini za dobivanje japanske IP adrese

Korištenje VPN-a daleko je najbolji, najprivatniji i najsigurniji način dobivanja japanske IP adrese. Međutim, postoje i druge metode. Oni su navedeni u nastavku:

SmartDNS

SmartDNS u cijelom svijetu koriste ljudi koji žele strujati geo blokirani sadržaj. Nedostatak je taj što uopće ne omogućuje šifriranje. Bez ikakvih jamstava sigurnosti, riskirate ako odlučite deblokirati sadržaj zaštićen autorskim pravima. Koristeći SmartDNS, tada nemate mira i sigurnosnih značajki - ili zaštite od vlade - koji dobivate s VPN-om..

humka

Tor je opcija koja pruža visoke razine sigurnosti. To je besplatni preglednik koji obavlja vrlo sličan posao kao i VPN usluga. Ako ga upotrebite za odabir izlaznog čvora u Japanu, moći ćete pristupiti geografski ograničenom sadržaju na vrlo siguran način. Nažalost, problem sa Torom je što brzina veze može stvarno patiti, što ga čini smećem za streaming HD sadržaja. Ipak, barem pruža sigurnost.

punomoćnici

I na kraju, mogli biste koristiti besplatni proxy poslužitelj. Mnogo je proxyja, a neki su i vrlo jeftini (ako ne i besplatni). Nedostatak besplatnih proxy poslužitelja je taj što su oni ograničeni u upotrebi. Iz tog razloga vjerojatno ćete doživjeti trenutke kada dosegnete ograničenje svoje veze kada ste usred svoje omiljene TV emisije. Sve u svemu, proxy poslužitelji nude malu brzinu, vrlo upitne politike privatnosti i povećanu vjerojatnost da treće strane pristupe vašim podacima. Imajući to na umu, proxy poslužitelji uglavnom su kockanje o privatnosti koju zaista preporučujemo izbjegavati.

japan vpn

Zašto preporučujemo VPN-ove za japanske IP-ove

VPN-ovi su daleko najbolji alat za dobivanje japanske IP adrese. Doduše, odaberete li niži od standardnog VPN-a, nećete dobiti puno bolju privatnost nego kod proxyja, a brzine mogu biti jednako užasne kao na Toru.

Međutim, sve VPN-ove u ovom vodiču svjetske su klase. Oni pružaju najvišu razinu osobne cyber-sigurnosti dostupne danas i omogućiti će vam da deblokirate web stranice izvrsnim brzinama. S davateljima internetskih usluga i vladama, kao i oglašivačima i korporacijama, svi koji očajnički pokušavaju pregledati vaš web promet, nema sumnje da je VPN visoko preporučeno rješenje o privatnosti.

IP adresa za Japan: razmatranja

Iako je dobivanje japanske IP adrese jednostavno, morate uzeti u obzir nekoliko stvari. Oni su navedeni u nastavku:

 1. Privatnost i sigurnost

  Osim traženja brzog VPN-a, trebate potražiti i VPN koji ima pouzdanu politiku privatnosti.

  Mnogo VPN-ova vodi evidenciju upotrebe. Ti bi se dnevnici mogli upotrijebiti za otkrivanje onoga što radite na mreži. Najbolji VPN-ovi ne vode evidencije o upotrebi, a najbolji VPN-ovi ne održavaju nikakve zapisnike (pravila ništice).

 2. Šifriranje

  Zatim provjerite da ne trošite svoj novac na VPN uslugu koja ima lošu šifriranje. Mnogi VPN-ovi pružaju zastarjele, nesigurne oblike šifriranja koje jednostavno ne možemo preporučiti. Pretplata na te usluge ne samo da bi vam pružila lažan osjećaj sigurnosti, već bi također povećala vaše sigurnosne rizike. To je zato što, ponekad, loši VPN-ovi prodaju korisničke podatke trećim stranama.

  U ovom smo vodiču uključili samo VPN-ove svjetske klase koji su poznati po pouzdanosti. Vrijeme rada je gotovo 100% sa svim tim VPN-ovima. Osim toga, njihovi VPN poslužitelji koji se nalaze u Japanu omogućit će vam da dobijete japansku IP adresu brzinom munje. To znači da nećete morati gubiti vrijeme sa zaostajanjem i čekanjem da se struje prepunite.

  VPN-ovi koje smo preporučili pružaju i najviši nivo šifriranja koji je danas dostupan na tržištu VPN-a. Konkretno, OpenVPN protokol (naš najviše preporučeni protokol) i daleko je najsigurniji oblik VPN šifriranja trenutno dostupan.

 3. Koje su razlike između VPN-a?

  1. Kad prevarite svoju IP adresu u Japanu za pristup geo-ograničenom sadržaju, morate biti visoko sigurni. Nažalost, mnogi VPN-ovi ne nude razinu usluge koja je potrebna da biste bili sigurni (nulta evidencija ili pravila o evidenciji upotrebe).
  2. Kad odaberete VPN da biste dobili japansku IP adresu, trebali biste dobiti izbor poslužitelja. Nadalje, ti japanski IP serveri moraju biti nevjerojatno brzi (za uživanje u HD video sadržajima).
  3. Da biste ostali privatni i sigurni dok prolazite ka Japanu, vaš VPN mora imati vojnu enkripciju. Uz to, davatelj VPN-a mora obraditi vaše podatke na pouzdan i siguran način.

Dođite do bilo kojeg web mjesta koje vam se sviđa samo za Japan!

Bez obzira za koji se VPN odlučili, moći ćete dobiti pristup sadržaju samo za Japan.

Imajte na umu da vaš VPN ne ispunjava samo posao deblokiranja japanskih mrežnih usluga i pretplata. Također će vam omogućiti pristup sadržaju sa svih strana svijeta! Uz to, svi VPN-ovi u ovom vodiču nude besplatnu probnu ili povratnu garanciju. To je zato što svi oni pružaju vrhunske VPN usluge koje su u cijelom svijetu pretplaćene i vjeruju da ćete uživati ​​i želite nastaviti koristiti.

IP adresa za Japan: zaključak

U ovom smo vodiču dali korak po korak vodič za dobijanje japanske IP adrese. Za dobivanje IP adrese u Japanu preporučujemo NordVPN
, jer pruža sve što vam treba u najopsežnijem i najpouzdanijem paketu. Kako bismo vam pružili obilje mogućnosti, u ovaj smo vodič uključili i četiri druge izvrsne usluge.

Sve ove VPN-ove imaju sjajne poslužiteljske mreže koji će vam omogućiti povezivanje s najboljim brzinama - idealno za streaming u HD-u. Šifriranje se osigurava putem našeg preporučenog protokola (vojni razred OpenVPN) sa svih pet VPN-ova. Konačno, sve VPN-ove u ovom vodiču imaju veliku reputaciju i dobro su poznate po pružanju privatnosti i sigurnosti svojim pretplatnicima.

Sve smo uzeli u obzir pri sastavljanju ovog vodiča kako biste bez sumnje mogli izabrati Japan IP. Dakle, samo naprijed, imat ćete japanski IP za niti jedan trenutak.

Najbolji VPN-ovi za dobivanje japanske IP adrese: Sažetak

 1. NordVPN

  - Velika marka vrlo dobre vrijednosti i povoljne cijene

 2. ExpressVPN

  - Najbrži VPN koji testiramo, deblokira sve, s nevjerojatnom uslugom na sve strane

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me