Ako želite pristupiti web lokacijama koje su u Gani ograničene, treba vam VPN za Ganu. VPN ne samo da vam omogućuje pristup blokiranom sadržaju, već također kriptira sve podatke koji dolaze i odlaze s vašeg uređaja, pa je zbog toga ključni alat za privatnost. Nažalost, nisu svi VPN-ovi prikladni za upotrebu u Gani. U ovom smo vodiču nabrojali pet najboljih VPN-ova za Ganu i dali vam nekoliko korisnih savjeta kako ostati siguran putem interneta s VPN-om..


Postoji na stotine VPN-ova, ali ne pružaju sve usluge afričkog tržišta. U stvari, gotovo nitko nema ustanove u Gani. Pratili smo nekoliko onih koji imaju poslužitelje u Gani pa možete dobiti gansku IP adresu. VPN-ovi na donjem popisu imaju i brze sigurne poslužitelje, izvrsnu enkripciju, moraju deblokirati usluge strujanja, kao i druge sjajne značajke.

Novo za VPN-ove? Evo nekoliko vodiča

Ako ste novi u VPN-ovima i želite naučiti više, pogledajte vodiče u nastavku:

 • Što je VPN - Ako ste totalni početnici, pogledajte ovaj vodič da biste saznali što je VPN i kako ga koristiti.
 • Vodič za šifriranje VPN - sve što trebate znati o VPN šifriranju i razlikama između VPN protokola
 • Kako promijeniti svoju IP adresu - Vodič o tome kako VPN mijenja vašu IP adresu kako biste mogli deblokirati web stranice koje su trenutno blokirane u Gani.

Najbolji VPN-ovi za Ganu

Ovi su svjetske klase VPN-a koji će vam pomoći poraziti internetske prijetnje i blokade kamo god kreneš, ne samo u Gani. Naš popis pet najboljih VPN-ova za Ganu pomoći će vam da suzite potragu za internetskom privatnošću. Za više informacija o bilo kojoj od usluga navedenih dolje, kliknite dolje navedene veze ili provjerite naše detaljne VPN recenzije.

 1. ExpressVPN

  - Najbrži VPN koji testiramo, deblokira sve, s nevjerojatnom uslugom na sve strane

 2. CyberGhost VPN

  - Dugogodišnji najbolje rangirani VPN, sa sjajnom cijenom i brzinom

 3. NordVPN

  - Velika marka vrlo dobre vrijednosti i povoljne cijene

 4. PrivateVPN

  - Jedan od najjeftinijih VPN-a vani, ali još uvijek dobra usluga

 5. IPVanish

Razmatranja VPN-a u Gani

U nastavku pročitajte točke kako biste saznali zašto je upotreba VPN-a važna. Nadalje, ističemo učinke talijanskih zakona na privatnost i sigurnost.

Sigurnost WiFi žarišta

Dok putujete oko Gane, otkrit ćete da je dostupnost interneta WLAN-om prevladavajuća. Možete se povezati s WiFi žarišnim točkama u hotelima, kafićima i prometnim centrima. Međutim, ove vruće točke stvaraju sigurnosni rizik.

Većina ljudi ne istražuje pristupne točke WiFi previše pomno. Dolazite do mjesta, poput zračne luke ili autobusnog kolodvora, i provjerite jesu li dostupne mreže besplatno na internetu. Kad vidite da izgleda kao da ga vodi organizacija i u nazivu ima "Besplatno", odmah se povežete. Nitko se ne obraća upravitelju mjesta u kojem su i pitaju je li ta WiFi žarišta službena. Nažalost, često nisu.

Svatko sa pametnim telefonom, prijenosnim računalom ili tabletom može postaviti WiFi pristupnu točku. WiFi snooper uopće ne treba otvarati vlastiti račun za WiFi pristup. Izlazni promet s te lažne pristupne točke samo se preusmjerava na izvorni WiFi koji je ta ustanova pružila. Ova vrsta haka naziva se napadom "čovjek u sredini". Njuškalo sjedi između vas i internetske pristupne točke.

Kad se povežete s lažnom WiFi pristupnom točkom, vaše računalo pregovara o ključevima za šifriranje. Oni trebaju zaštititi vaš promet dok putuje između vas i WiFi usmjerivača. Međutim, računalo s lažnim pristupnom točkom daje vašem uređaju ključ za šifriranje. Tako snooper može dešifrirati i čitati sve što prođe preko veze.

Računalni programi rješavaju sve ove radnje. Snajper ne sjedi tamo i čita svaki podatak koji napusti vaše računalo. umjesto, lažni pristupni program upravlja i nadzire vaš internetski promet. Omogućuje hakeru da iskoristi osobne podatke za krađu identiteta. Oni čak mogu zamijeniti dolazne web stranice s lažnim verzijama kako bi sakupili podatke o prijavi i bankovnom računu.

Internet cenzura u Gani

Bilo je nema nedavnih izvješća o internetskoj cenzuri u Gani. Posljednji veliki pokušaj cenzure u vladi bio je 2002. godine i ona je jako cenzurirala izvještaje o plemenskim nemirima u ruralnim područjima.

Web stranice na društvenim mrežama su popularne i slobodno dostupan u Gani. Nadalje, internetska telefonija i aplikacije za chat, kao što su Skype, WhatsApp i Signal, ne ometaju vladu..

Streaming usluge

Drugi problem s kojim se možete suočiti je pristup prekomorska zabava. Nije pitanje koje je stvorila vlada Gane. Umjesto toga, web mjesta za streaming videozapisa sprječavaju pristup njihovom sadržaju iz inozemstva zbog problema s autorskim pravima.

Možeš koristite virtualnu privatnu mrežu (VPN) za rješavanje problema WiFi sigurnosti i inozemnih video pristupa. VPN stvara dodatnu enkripciju na vašim vezama, što vaše podatke čuva privatnima. Također možete izbjeći ograničenja pristupa na stranim web mjestima, jer se može pojaviti na drugom mjestu.

Kako djeluje VPN?

VPN sustav ima dva dijela. Tamo je VPN klijent koja se pokreće na vašem uređaju i VPN poslužitelj koji upravlja vašim vezama. Klijent kriptira vaše komunikacije s ključem koji zna samo VPN poslužitelj. Vaš promet ide putem VPN poslužitelja, koji dešifrira enkripciju i odlazeće zahtjeve šalje na Internet. Odgovori na te zahtjeve idu na VPN poslužitelj, a ne ravno na vaše računalo. Taj poslužitelj kriptira sve i šalje ga klijentskom softveru na vašem računalu.

Klijentov softver neće prihvatiti dolazne poruke s bilo kojeg računala osim odgovarajućeg VPN poslužitelja. Dodatni sloj šifriranja dva VPN elementa koordinira poraz nad čovjekom u sredini. Ne morate brinuti da će hakeri oteti enkripciju između vašeg računala i WiFi usmjerivača. Snoopers će moći otkriti lokalnu šifriranje WiFi, ali će se suočiti s porukom zaštićenom još jednim slojem neraskidivog šifriranja, iz ljubaznosti VPN-a..

Vaš promet kroz VPN poslužitelj ima još jednu prednost. To znači da možete koristiti taj poslužitelj za pretvarati se da je u drugoj zemlji. Na taj način možete TV stranicama dati adresu VPN servera, a ne vašu.

Ako ste novi u VPN-ovima i želite znati više o tome što je VPN i kako funkcioniraju, pogledajte naš vodič za početnike oko VPN-a..

Web stranice s videozapisima isporučuju samo sadržaj u određene zemlje. U nekim slučajevima, poput DSTV-a, možete gledati usluge dok ste izvan svoje zemlje. Nažalost, nemate pristup svojoj usluzi u kući - umjesto toga dobivate lokalnu verziju. Međutim, ako odaberete VPN poslužitelj u svojoj zemlji, možete se prijaviti na sve TV stanice. To je zato što će ti TV poslužitelji isporučiti sadržaj koji je dozvoljen na lokaciji VPN poslužitelja, a ne u zemlji u kojoj se vi zapravo nalazite..

DSTV

Ako imate pretplatu na DSTV Compact, DSTV Compact Plus ili DSTV Premium, usluzi možete pristupiti putem interneta, gdje god se nalazili putem web stranice DSTV Now. Ova internetska inačica DSTV dostupna je samo onima koji imaju pretplatu.

Možeš pokupi DSTV sada bilo gdje da tvrtka ima uslugu, koja se odnosi na čitavu Afriku, uključujući i Ganu. Nažalost, uputit ćete se prema verziji DSTV-a koja je dostupna u zemlji u kojoj se nalazite. Stoga, ako imate DSTV kod kuće u Južnoj Africi ili Nigeriji, a zatim putujete u Ganu, možete gledati DSTV sada, ali vi ' Dobit ću verziju za Ganu.

Mnoge emisije u kojima uživate na DSTV-u kod kuće dostupne su i na ganskoj verziji, ali ne sve. Ovaj problem možete riješiti odabirom VPN-a s poslužiteljem u vašoj zemlji. Ako živite u Južnoj Africi, imate sreće - svi VPN-ovi na našem popisu tamo imaju poslužitelje. Za ostale zemlje u Africi pročitajte popis poslužitelja za svaki od VPN-a na naših prvih pet mjesta da biste bili sigurni da imaju poslužitelje u vašoj zemlji. Naručili smo svoje VPN preporuke tako da je davatelj s najviše lokacija u Africi na vrhu popisa.

Ako putujete izvan Afrike, vidjet ćete da je pristup DSTV Nowu potpuno blokiran. Ali nastavite s tom pretplatom VPN. Na taj način, bilo da letite u London, New York ili bilo gdje drugo, ipak možete prevariti DSTV poslužitelj da misli da ste se vratili kući odabirom prave lokacije VPN poslužitelja..

Zaključak

Gana brzo raste i nudi mnogo mogućnosti.

Nažalost, trebate osigurati da vas ne prevare dok ste tamo. Con-umjetnici su uvijek među prvima koji su iskoristili novu tehnologiju za dobitak. Lažni WiFi žarišne točke nude jednu od najpristupačnijih ruta da bi lopovi podataka koji rade na tehničkim podacima mogli doći do vaših osobnih podataka.

Zaobiđite ograničenja pristupa na web lokacijama kao što su Amazon Prime, DSTV i Netflix s VPN-om kada su u Gani. Budite u kontaktu s kućnom TV-om gdje god da putujete, čak i kad napustite Afriku i putujete u daleka mjesta. Za više informacija o tome kako deblokirati Netflix i Amazon Prime pogledajte naše VPN vodiče za Netflix i VPN Amazon Prime..

Budite u toku s internetskom tehnologijom i održavajte pristup internetu otvorenim i sigurnim putem VPN-a.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me