Jeste li blokirani zbog World of Warcraft (WoW) zbog svog mjesta stanovanja? Možda niste blokirani, ali veza vam zaostaje ili vaš poslužitelj često pada. Ako je tako, a WOW VPN moglo bi biti rješenje vašeg problema.

WoW VPN

VPN vam može omogućiti prijavu kao da ste negdje blokirani ili se povezati na pouzdaniji poslužitelj. U nekim rijetkim slučajevima VPN može čak i smanjiti zaostajanje u vašoj vezi usmjeravanjem veze bolje nego vaš ISP.

U posljednjih pet godina testirali smo VPN-ove iz preko 150 tvrtki. I proučili smo tržište tražeći usluge s Najbolje značajke za WoW igrače. Rezultat je ovaj popis lista 5 najboljih VPN-ova za World of Warcraft.

 1. ExpressVPN


  - Najbrži VPN koji testiramo, deblokira sve, s nevjerojatnom uslugom na sve strane

 2. NordVPN

  - Velika marka vrlo dobre vrijednosti i povoljne cijene

 3. CyberGhost VPN

  - Dugogodišnji najbolje rangirani VPN, sa sjajnom cijenom i brzinom

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Jedan od najjeftinijih VPN-a vani, ali još uvijek dobra usluga

Trebate više informacija? Pogledajte naš detaljni popis u nastavku za više detalja o svim VPN-ovima koji su predstavljeni na ovoj stranici.

Popis najboljih VPN-ova za World of Warcraft

Zašto mi treba WoW VPN?

Nekoliko je razloga što će vam trebati WoW VPN. Ljudi u nekim zemljama ili regijama (neke azijske zemlje, Iran i Krim su primjeri) blokirani su u povezivanju s WoW poslužiteljima (u World of Warcraft, poslužitelji se nazivaju carstva). Korištenjem VPN-a možete izgledati kao da se povezujete s lokacije koja nije blokirana.

Ponekad možete naići na probleme čak i ako vaš dio svijeta nije blokiran. Na primjer, mogli biste se naći u hotelu ili drugoj lokaciji koja programe onemogućuje od korištenja određenih komunikacijskih priključaka u sigurnosne svrhe. Ako World of Warcraft trebaju te luke, možda ćete biti u blokiranoj zemlji. Korištenje VPN-a omogućuje vam da potpuno zaobiđete te probleme i uživate u igranju gdje god se nalazili!

Čak i ako se bez problema možete povezati s kraljevstvom, WoW VPN i dalje može pomoći. U nekim slučajevima pomoću VPN-a možete smanjiti latenciju WoW-a (nazvanu "ping" u igri). Iako nije rješenje koje će djelovati u svakoj situaciji, VPN može vam pomoći u stabilizaciji veze ili omogućiti povezivanje s različitim poslužiteljima koji mogu biti bolji.

Važno je shvatiti da će u većini slučajeva VPN usporiti vašu vezu s carstvom World of Warcraft. Šifriranjem vašeg prometa i usmjeravanjem prometa putem VPN poslužitelja može se očekivati ​​mali gubitak brzine. Ovo je nešto što ćete trebati testirati, a tamo vam dolaze pogodnosti vraćanja VPN-a.

Jedan konačni razlog za korištenje WoW VPN-a je zaštita od hakera i bijesnih igrača. Hakeri stalno pokušavaju doći do kontrole World of Warcraft računa, pa čak i podataka o kreditnim karticama. VPN može držati ove puzeve na visini. U svijetu eSporta postoje izvještaji igrača koji koriste DDoS napade kako bi u ključnim trenucima osakatili svoje protivnike. Iako nismo čuli za slične napade protiv igrača World of Warcraft-a, VPN će vas zaštititi od takvih napada ako ikad budu usmjereni u vašem pravcu.

Napomena: Više o DDoS prevenciji za igranje na mreži možete pročitati ovdje.

Kako poboljšati brzinu WoW VPN-a?

Ako želite postići maksimalan učinak od a VPN za World of Warcraft, možda želite pokušati promijeniti zadani protokol VPN-a. Informacije o tome kako to učiniti potražite u našem vodiču Best VPN for Gaming.

Najbolji VPN za WoW

Većina WoW-ovih igrača sada ne treba VPN. Ali ako je stopa pinga vaše veze loša ili vaša veza stalno opada, WoW VPN bi mogao poboljšati situaciju za vas.

Ako živite negdje, pristup WoW-u je potpuno blokiran ili gdje prigušivanje propusne širine ISP-a utječe na vaše igranje: svakako biste trebali isprobati jedan od naših 5 najboljih VPN-ova za World of Warcraft. Omogućit će vam da se nalazite u zemlji koja nije blokirana, tako da se lako možete prijaviti u igru. Sve odabire na ovom popisu su i izvrsne usluge opće namjene, koje vam pružaju sve prednosti VPN-a istovremeno potencijalno poboljšavajući vaše igračko iskustvo.

Iskoristite besplatna suđenja i garancije povrata novca koje nude ove kvalitetne VPN da provjerite je li WoW VPN pravi za vas.

Ako želite više informacija o upotrebi VPN-a za igre, pogledajte naš VPN za vodič s igrama.

 1. ExpressVPN

  - Najbrži VPN koji testiramo, deblokira sve, s nevjerojatnom uslugom na sve strane

 2. NordVPN

  - Velika marka vrlo dobre vrijednosti i povoljne cijene

 3. CyberGhost VPN

  - Dugogodišnji najbolje rangirani VPN, sa sjajnom cijenom i brzinom

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Jedan od najjeftinijih VPN-a vani, ali još uvijek dobra usluga

Za više informacija o korištenju VPN-a s drugim igrama i platformama pogledajte vodiče u nastavku:

 • VPN za Xbox
 • VPN za PS4
 • VPN za PC
 • Najbrži VPN za igre
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me