Poljska nema stroge internetske zakone o zaštiti privatnosti radi zaštite svojih građana. Također vrši invazivno zadržavanje podataka. Zbog toga mnogi ljudi traže VPN za Poljsku. Korištenje poljskog VPN-a svima će omogućiti pristup blokiranim web mjestima i uslugama.


Poljski VPN

VPN šifriranje također će pokriti vaše digitalne otiske i zaštititi vaše mrežne aktivnosti od znatiželjnih očiju vašeg davatelja internetskih usluga. U ovom članku ćemo vas provesti kroz sve što trebate znati o najboljim VPN-ovima za Poljsku.

No prvo upotrijebite tablicu u nastavku za usporedbu našeg pažljivo odabranog popisa najboljih VPN-ova za Poljsku.

 1. ExpressVPN

  - Najbrži VPN koji testiramo, deblokira sve, s nevjerojatnom uslugom na sve strane

 2. NordVPN

  - Velika marka vrlo dobre vrijednosti i povoljne cijene

 3. CyberGhost VPN

  - Dugogodišnji najbolje rangirani VPN, sa sjajnom cijenom i brzinom

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Jedan od najjeftinijih VPN-a vani, ali još uvijek dobra usluga

Kome trebam VPN u Poljskoj?

Poljska VPN razmatranja

Iako je Poljska otvorena demokracija koja ne proučava religiozno internetske aktivnosti, zemlja je i dalje poznata po određenom zadržavanju podataka. To je gdje vam može dobro doći poljska virtualna privatna mreža (VPN): ona pokriva vaše digitalne otiske.

Korištenjem poljskog VPN-a možete izbjeći zbunjujuću situaciju u vezi s digitalnom privatnošću i zaštitom intelektualnog vlasništva. Osim toga, ako ste entuzijastični sudionik video streaminga i bujice, VPN vam omogućuje da učinite što god želite putem interneta bez brige da netko gleda.

Internet cenzura

Svaka država ima svoje zakone o klevetama i bogohulje. To također uključuje ploču cenzora na svakom teritoriju. Da bi zabava u Poljskoj bila dostupna, sve filmove i TV emisije potrebno je urediti kako bi se zadovoljile cenzure.Cenzura

Poljski cenzori također ne odobravaju filmove snimljene u SAD-u. Čak i kad davatelji objavljuju američke filmove u Poljskoj, to nisu iste verzije prikazane u SAD-u. Davatelji zabave pokušavaju osigurati da međunarodni kupci mogu pristupiti samo verziji videozapisa koju su lokalni cenzori odobrili za emitiranje.

Sigurnost podataka

VPN-ovi sakrivaju stvarno odredište vaših veza, tako da ISP-ovi ne mogu izvještavati na kojim se web lokacijama povezujete. VPN kriptira svu komunikaciju. To znači da pregledavajući programi koji čitaju sadržaj vaših poruka neće moći vidjeti da preuzimate datoteke ili pristupate video streamu.Sigurnost podataka

Sav vaš promet prolazi putem posredničkog poslužitelja. Kad ste uključili VPN klijentski program, vaše će računalo moći prihvaćati samo dolazne poruke koje dolaze s nominiranog poslužitelja. Stoga vam VPN-ovi pružaju anonimnost i sigurnost.

Štoviše, kad je u pitanju zaštita podataka, dvije su temeljne stvari anonimnost i sigurnost. Upotrebom poljskog VPN-a nećete morati brinuti o znatiželjnim očima koji pokušavaju ugroziti svoje podatke ili mrežne aktivnosti.

Da biste iskoristili krajnje prednosti upotrebe poljskog VPN-a, trebate odabrati najbolju za svoje željene aktivnosti. Mnogo je stvari koje idu u odabiru VPN-a - od P2P dozvola i lokacija poslužitelja - do pravila i brzine evidentiranja. Srećom, idemo uroniti u sve one faktore u nastavku.

Lokacija poslužitelja

Prvo, važno je pronaći VPN koji nudi veliki broj lokacija poslužitelja. Za to postoje deseci razloga. Na primjer, ako namjeravate koristiti svoju poljsku VPN za pristup blokiranom sadržaju, trebat će vam VPN s lokacijama poslužitelja u zemlji čiji sadržaj želite pristupiti.Mjesto

Nadalje, različite lokacije poslužitelja mogu vam pružiti različite brzine. Odabirom VPN-a s mnoštvom VPN poslužitelja i lokacija poslužitelja, možete testirati koji poslužitelji rade brže od drugih. Osim toga, ako planirate koristiti svoj poljski VPN za bujice, trebat će vam VPN s optimalnim torrenting serverom.

Torrenting s poljskim VPN-om

Iako je preuzimanje datoteka potpuno legalno, preuzimanje datoteka zaštićenih autorskim pravima bez dozvole nije. Vrlo je malo zemalja na svijetu koje se opominju zbog kršenja autorskih prava. Poljska nije jedna od njih. U Poljskoj ste odgovorni za kazneni progon ako vas vlasti uhvate kako preuzimate datoteke zaštićene autorskim pravima s bujicama.Torrenting

VPN-ovi vas štite jer stoje između vas i gomile vršnjaka za datoteku. Jedina adresa koju svatko može vidjeti bit će adresa VPN-a, a ne vaša. Prema tome, jedini način na koji bilo tko može pratiti vaše aktivnosti mučenja je ako vam VPN prijavi.

Neke VPN jasno pokazuju da će u potpunosti surađivati ​​s vlastima i predati sve tražene podatke ako im se uruči sudski nalog. Ostale VPN mreže su vrlo velike kako bi se izbjeglo prikupljanje podataka o svojim kupcima. Ovo su VPN-ovi na koje biste se trebali pretplatiti (one u ovom članku).

Osim toga, prednost je ako se VPN tvrtka nalazi izvan Poljske. To predstavlja dodatnu prepreku na putu pravnika autorskih prava koji žele izvršiti pritisak na VPN kompanije radi informacija. Za više informacija o tome kako biti sigurni prilikom bujice, pogledajte naš najbolji VPN vodič za bujice.

Pravila prijavljivanja

Pronalaženje poljskog VPN-a koji ne vodi zapisnike presudan je dio očuvanja što više privatnosti. Ako naiđete na davatelja VPN-a koji pohranjuje zapisnike, čak i kratko vrijeme, rizikujete svoju buduću privatnost i anonimnost.sječa drveta

Većina VPN tvrtki potpada pod jurisdikciju koja zahtijeva od njih da predaju podatke, ako im se uruči sudski poziv. Odabirom dobavljača VPN-a koji ne pohranjuje zapisnike, cijelu situaciju izbjegavate, a na taj način održavate svoju privatnost i anonimnost.

VPN brzina

Kao što je gore spomenuto, brzina je značajan faktor koji treba uzeti u obzir pri odabiru VPN-a. Ako namjeravate koristiti svoj VPN za strujanje ili bujicu, brzina će vjerojatno biti kvalificirajući faktor.Ubrzati

Odabirom VPN-a s optimalnim brzinama poslužitelja, možete uživati ​​u strujanju i preuzimanju video zapisa bez zastoja ili problema s međuspremnikom. Čak i ako vam strujanje / bujica nisu glavna briga, ipak je prikladno koristiti VPN koji vam omogućuje brzi pregled interneta.

Povezivanje

Pri traženju najboljeg VPN poslužitelja u Poljskoj s kojim biste se povezali trebali biste uzeti u obzir nekoliko različitih stvari.Povezivanje

Za početak pronađite VPN koji nudi više poljskih VPN poslužitelja kako biste mogli usporediti rezultate. Trebali biste također pronaći VPN davatelja koji nudi neograničenu promjenu poslužitelja i općenito sigurnu uslugu.

Za više informacija o najboljim VPN-ovima 2020, pogledajte našu najbolju VPN 2020.

Zaključak

Ako živite u Poljskoj, potreban vam je VPN koji štiti vaše podatke, skriva vašu lokaciju i to je dobro da biste zaobišli regionalna ograničenja web mjesta za streaming videozapisa. Ova dva svojstva čuvat će vas od kaznenog gonjenja u Poljskoj. Ostale ključne usluge koje će vam trebati od vaše VPN-a jesu sigurnosne značajke za sprečavanje propuštanja vašeg identiteta na vašeg davatelja internetskih usluga. Velike brzine za HD video streaming također su neophodne.Zaključak najboljih VPN-a u Poljskoj

Iz sažetka preporučenih VPN-a vidjet ćete da će vam svi pomoći pri preuzimanju ili strujanju videozapisa u Poljskoj. Budite sigurni na internetu i zaštitite se VPN-om za Poljsku!

Ako su VPN cijene zabrinjavajuće, dobra vijest je da postoji mnogo izvrsnih jeftinih VPN usluga vani, pogledajte naš jeftini VPN vodič za više informacija.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me