Novozelandski VPN jeftin je način kriptiranja vašeg web prometa kako internetski davatelji usluga i vlada ne mogu nadzirati sve što radite na mreži. VPN za Novi Zeland također vam omogućuje zaobići blokove web stranica nametnute od davatelja internetskih usluga i geo-ograničenja koja ljudima onemogućavaju pristup sadržaju iz inozemstva. Uz VPN, Kiwis dobiva digitalnu privatnost i potpunu slobodu pristupa - na cijeli Internet.


Koji je najbolji VPN za Novi Zeland?

Na tržištu postoje doslovno stotine VPN-ova, pa je odabir VPN-a za Novi Zeland vrlo zahtjevan.

 1. NordVPN

  - Jeftini VPN koji pruža mnoštvo vrhunskih značajki sa sljepoćom

 2. CyberGhost VPN

  - Dugogodišnji najbolje rangirani VPN, sa sjajnom cijenom i brzinom

 3. ExpressVPN

  - Najbrži VPN koji testiramo, deblokira sve, s nevjerojatnom uslugom na sve strane

 4. PrivateVPN

  - Jedan od najjeftinijih VPN-a vani, ali još uvijek dobra usluga

 5. Ivacy

  - Brz i siguran VPN koji je savršen za deblokiranje više sadržaja

Naši stručnjaci ovdje na ProPrivacy.com proveli su posljednjih pet godina testirajući, revidirajući i pregledavajući vodeće svjetske VPN-ove. To nas stavlja u jedinstvenu poziciju saznanja koji VPN-ovi imaju najbolje značajke za određene svrhe. Evo kratkog popisa značajki koje smo tražili prilikom odabira najboljih novozelandskih VPN usluga:

 1. Poslužitelji smješteni diljem svijeta te u Australiji i Novom Zelandu: Mogućnost povezivanja na poslužitelje gdje ih trebate omogućava vam pristup ograničenom sadržaju iz cijelog svijeta..
 2. Velike brzine: VPN brzine važne su za sve koji žele streaming sadržaja. Korištenjem VPN-a za Netflix pretplatnici mogu pristupiti sadržaju iz cijelog svijeta, uključujući američku verziju s tisućama više filmova i TV emisija. Sve usluge na našem najboljem popisu VPN-a za Novi Zeland dovoljno su brze za strujanje u HD rezoluciji.
 3. Stroga pravila o privatnosti: VPN-ovi su samo toliko jaki koliko i njihova pravila za rukovanje podacima. Sve naše preporuke imaju vodonepropusne postupke s podacima koji osiguravaju da nikad na poslužiteljima nema podataka o kojima bi se vlasti mogle uhvatiti.
 4. Aplikacije za sve platforme s obiljem vrhunskih značajki: Ovi VPN-ovi rade na svim uređajima i imaju sve značajke potrebne za zaštitu privatnosti kod kuće i na javnom WiFi
 5. Vrijednost za novac: u VPN industriji cijena usluge nije uvijek pokazatelj kvalitete. Neki jeftiniji VPN-ovi su nevjerojatno dobri, dok su neke skupe usluge osrednje. U ovom smo pregledu preporučili usluge s najboljim značajkama po povoljnoj cijeni.

Novozelandski popis VPN poslužitelja

VPN preporučeni u ovom članku imaju svi poslužitelji na Novom Zelandu...

 • NordVPN - 40 poslužitelja (u jednom centru poslužitelja)
 • CyberGhost - 10 poslužitelja
 • ExpressVPN - 1 poslužitelj (pruža stotine IP adresa)
 • PrivateVPN - 1 poslužitelj
 • Ivacy - 1 poslužitelj

Što je novozelandski VPN?

Virtualna privatna mreža (VPN) mrežna je usluga koju preuzimate na svoje uređaje. Najbolji novozelandski VPN-ovi imaju aplikacije za sve platforme koje možete istovremeno koristiti na svom telefonu, tabletu, prijenosnim računalima i stolnim računalima.

Čim koristite VPN aplikaciju za povezivanje s VPN serverom, sav web promet koji dolazi i odlazi s vaših računala šifriran je, što znači da mu nitko ne može pristupiti. To vas štiti od hakera kada koristite javne WiFi vruće točke. Također sprečava vladu i vašeg davatelja internetskih usluga da vas prate.

Deblokirajte sav ograničeni sadržaj

Mnogi ljudi kupuju VPN zbog privatnosti. Međutim, sjajna stvar upotrebe VPN-a na Novom Zelandu je da ga možete koristiti i za sakrivanje vaše IP adrese. To sprečava web stranice koje posjećujete da znaju gdje se nalazite - i sprečava ih da vas prate.

Omogućuje vam i da se pretvarate da ste u drugoj zemlji za pristup više sadržaja:

 • Pristupite geografski ograničenim uslugama poput BBC iPlayera ili Netflix US
 • Pristupite web lokacijama koje je cenzurirala vlada ili ih internetski korisnici blokiraju
 • Pristupite TV streamovima u Australiji ili širom svijeta
 • Gledajte sportska natjecanja ograničena na geo i platite za plaćanje stranih streaminga po prikazima
 • Koristite usluge web-mjesta s ograničenom dozvolom samo za Novi Zeland dok niste na odmoru
 • Deblokirajte web mjesta za strujanje kao što su putlockeri ili preuzmite u piratskom zalivu

Budite sigurniji na mreži pomoću VPN-a za Novi Zeland

Svaki put kad se na javnom WiFi povežete s internetom, otvarate se hakerima. Nesigurno postavljanje WiFi žarišta omogućuje cyber-kriminalcima da pristupaju vašim podacima putem javne mreže. Ovo može omogućiti lopovima da vam ukradu vjerodajnice, lozinke i podatke o bankovnoj ili kreditnoj kartici. Povezivanje s javnim WiFi-om otvara vam i prijetnju zlih vrućih blizanaca. Riječ je o javnim WiFi žarišnim točkama koje su hakeri postavili na mjestima za koja biste očekivali da će oni biti - dizajnirani kako bi vam prikrili podatke.

Šifriranje koje pruža VPN omogućava vam korištenje javnog WiFi-a bez ikakvih briga. Možete se povezati s internetom bilo gdje i zahvaljujući snažnoj VPN enkripciji nitko više ne može pristupiti vašem prometu, uključujući sve vaše osjetljive podatke.

Novozelandski VPN zaključak

Bez obzira želite li zaštititi svoju privatnost od vladinog nadzora - ili želite pristupiti blokiranim web mjestima - VPN za Novi Zeland je ono što trebate.

Novozelandski vladin ured za sigurnost komunikacija (GCSB) poznat je po tome što surađuje s NSA-om, a sudjelovanje u sporazumu o nadzoru pet očiju izuzetno je briga za sve koji cijene privatnost.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me