Nizozemska VPN

Nizozemska je tradicionalno sjajno mjesto za "VPN od", nego mjesto za koje vam treba VPN.

To više nije slučaj, a sada je od vitalne važnosti koristiti VPN u Nizozemskoj kao što je to slučaj u većini drugih mjesta.

Najbolje Nizozemske VPN usluge

Ako želite brzi odgovor, pogledajte donju tablicu da biste vidjeli što su naši stručnjaci odabrali za najbolje nizozemske VPN usluge. Pomaknite se za više podataka.

 1. ExpressVPN


  - Najbrži VPN koji testiramo, deblokira sve, s nevjerojatnom uslugom na sve strane

 2. NordVPN

  - Velika marka vrlo dobre vrijednosti i povoljne cijene

 3. CyberGhost VPN

  - Dugogodišnji najbolje rangirani VPN, sa sjajnom cijenom i brzinom

 4. PrivateVPN

  - Jedan od najjeftinijih VPN-a vani, ali još uvijek dobra usluga

 5. IPVanish

  - Jednostavan za uporabu | Brze veze | Nema politike dnevnika

Nizozemska VPN razmatranja

Ako vam je stalo do privatnosti u Nizozemskoj, treba vam dobra VPN. Također su prilično korisni za strujanje sadržaja s inozemnih usluga i štite vas kada koristite javni WiFi.Nizozemska VPN razmatranja

U prošlosti u Nizozemskoj preuzimanje zločina zaštićenog autorskim pravima za osobnu upotrebu nije bilo zločin. Ali to više nije istina. Zapravo su tijela za provođenje autorskih prava posljednjih godina vrlo aktivna u progonu prekršitelja.

Problemi s autorskim pravima

Nizozemska je dugi niz godina bila glavno žarište piratskog autorskog prava. Razlog je bio zakonit za preuzimanje materijala zaštićenog autorskim pravima.

Teoretski, ta sloboda bila je stroga ograničenja - mogli ste preuzimati samo filmove i glazbu (ne računalni softver) i to samo ako ste je već posjedovali. Međutim, nisu proveli zakone o autorskim pravima, što je rezultiralo besplatnim piratskim pravima.

Kako bi nadoknadio vlasnicima autorskih prava gubitak, nizozemska vlada od 2003. naplatila je "osobnu naknadu za kopiranje" na sve prazne medije za pohranu, kao što su CD-R, DVD-R i USB mini diskovi.

Problemi s autorskim pravima

Sve se to promijenilo tijekom 2014. godine, kada je Sud Europske unije proglasio lokalno zakonodavstvo nezakonitim,

"Ako bi države članice mogle donijeti zakonodavstvo kojim se dopušta, između ostalog, reprodukcije za privatnu uporabu iz nezakonitog izvora, rezultat toga bi očito bio štetan za pravilno funkcioniranje unutarnjeg tržišta."

Sud je dalje utvrdio da je "naknada za osobnu kopiju" također bila nezakonita jer nepravedno kažnjava potrošače koji nikada u životu nisu ništa piratski.

U praksi, i davatelji internetskih usluga i vlada nisu bili oduševljeni provođenjem novih pravila. To se, međutim, brzo mijenja zahvaljujući neumornim naporima antipiratskih odijela poput BRIEN-a koji je nedavno prisilio nizozemske davatelje internetskih usluga da blokiraju Piratski zaljev i koriste sve agresivniji pristup nizozemskom piratstvu..

Imajte na umu da ProPrivacy.com ne odobrava kršenje autorskih prava. Iako smo svjesni da mnogi prekršitelji koriste VPN-ove kako bi se zaštitili tijekom preuzimanja. Snažno potičemo sve naše čitatelje da traže pravne izvore za sadržaj koji žele konzumirati.

Wiv

Nizozemska se tradicionalno smatra relativno slobodnom nadzorom, ali to je postavilo ozbiljnu sumnju kada je vlada početkom 2017. godine donijela Wet op de inlichtingen- veiligheidsdiensten (Wiv)..Vladin nadzor

Zakon o obavještajnim i sigurnosnim službama (prijevod na engleskom) bio je drakonski zakon koji je nizozemskoj vladi dao široke ovlasti za nadzor. Pod Wivom, vlada bi mogla:

 • Dodirnite internetsku komunikaciju iz čitavog susjedstva ako je tamo živjela jedna sumnjiva osoba.
 • Hranite sve automatizirane uređaje, primjerice pametne telefone, računala i pametne televizore.
 • Stvorite tajnu DNK bazu podataka koja bi mogla obuhvatiti svakog građanina.
 • Podijelite prikupljene podatke sa stranim obavještajnim službama, a ne da ih prvo analizirate.

Wiv je također postao poznat pod nazivom "Sleepetet" ili "Sleepnetwet" (Zakon o povlačenju), a trebao je stupiti na snagu u svibnju 2020. godine..

Referendum

U Nizozemskoj se neobvezujući savjetodavni referendum može prisiliti na bilo koje pitanje ako se može prikupiti 300.000 potpisa za njegovu potporu. Pet učenika uspjelo je upravo to kada je njihov slučaj postao viralno nakon što su bili predstavljeni u popularnom nizozemskom političkom satiričkom showu "Zondag upoznao Lubacha".Referendum

Referendum se održao 21. ožujka 2020. Na iznenađenje gotovo svih, nizozemska javnost vrlo je usko odbacila Wiv: 48,8% do 47,3%. Možda nije iznenađujuće da su glasovi bili oštro podijeljeni prema dobnim linijama. 60% ljudi starijih od 55 godina glasalo je za, a 41% birača mlađih od 35 godina glasalo je protiv.

U vrijeme pisanja teksta vlada još nije trebala službeno odgovoriti na rezultat, pa je nejasno kako se želi kretati naprijed. Ili zaista hoće li poštovati ono što je na kraju dana čisto "savjetodavno" glasanje.

Politička svrsishodnost upućuje na to da će se morati dati određeni temelj u raspravi o privatnosti. No čini se malo vjerojatnim da će se tek odustati od ideje masovnog nadzora bez daljnje borbe.

Sigurnost WiFi

Posebno je Amsterdam poznat po svojim kafićima i kafićima koji kupcima gotovo uvijek nude besplatan WiFi. To je sjajno, ali dovodi ih u opasnost od hakera koji plijene korisnicima nesigurnih javnih WiFi mreža.WiFi sigurnost

VPN vas štiti u ovoj situaciji. Sigurno šifrira vaše podatke na VPN poslužitelju, što sprečava hakere da im pristupe.

Ujedno će vas zaštititi od proklizavanja od strane WiFi operatera. Mogu biti nepouzdani domaćini Airbnb ili komercijalne WiFi usluge koje pružaju "besplatni" pristup internetu u zamjenu za špijuniranje vaših navika pregledavanja.

Deblokirajte Netflix

Nizozemci imaju zasluženu reputaciju za govor na mnogim jezicima, pri čemu je razina tečnosti engleskog jezika visoka. To znači da mnogi Nizozemci mogu u potpunosti uživati ​​u programiranju na engleskom jeziku, poput Netflixa i BBC iPlayera.Deblokirajte Netflix

VPN-ovi su sjajni za deblokiranje takvih usluga, iako imajte na umu da iPlayer i Netflix mogu blokirati neke VPN-ove. Provjerite naše Netflix VPN i iPlayer VPN stranice za one koje nisu.

Zaključak

Zaključak najboljih VPN-ova Holandije

Rezultat referenduma na Wiv-u pruža svjetlo u onome što je u globalu situacija zatamnjenja nadzora. Kako će nizozemska vlada odgovoriti još je uvijek pitanje. Mislim da je pošteno reći da se svijet mijenja, a Nizozemska s njim. To je posebno vidljivo s obzirom na situaciju kršenja autorskih prava.

Stoga je vrlo dobra ideja koristiti VPN u Nizozemskoj. Ako tražite pristupačan VPN, rado ćete znati da ima dosta sjajnih vani, potražite više naših jeftinih VPN stranica za više informacija.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me