Korištenje upravitelja lozinki za Mac osiguravat će da su vaši internetski računi zaštićeni i privatni. Ono što bi trebalo biti grozno kršenje podataka postalo je toliko uobičajeno da su izgubili moć šokiranja, ali ostaju ozbiljna prijetnja vašoj privatnosti.

Daleko je najbolja obrana za vaše podatke korištenje različite snažne lozinke za svaku web lokaciju koju posjetite. Pod "jakim" podrazumijevamo nešto poput vE} [zaštićen e-poštom] ~ 9VuW]) C + [8 - a ne ime vaše mačke!

Jednostavno nema načina da se mi siromašni sjetimo jedne takve sigurne zaporke, a kamoli desetaka njih. Ali, srećom, ne moramo. Umjesto toga, možemo dopustiti da računalni programi teže podignu umjesto nas.

Upravitelji lozinki mogu generirati uistinu sigurne lozinke za svaku web lokaciju, aplikaciju i internetsku uslugu koje koristite, zapamtiti ih i automatski ih ispuniti kad god upotrebljavate tu uslugu. Kao takav, na njih bi s pravom trebali gledati kao na najvažniji alat u vašoj arhivi privatnosti podataka. Doista, ako koristite samo jedan alat za zaštitu privatnosti, onda bi to trebao biti dobar upravitelj lozinki.


Najbolji upravitelji lozinki za Mac

Nakon brojnih istraživanja, u mogućnosti smo nabrojati pet najboljih upravitelja lozinki za Mac. Ako su vam potrebne dodatne informacije o bilo kojoj od dolje navedenih usluga, kliknite dolje navedene veze ili se pomaknite ispod ovog popisa za sažetak onoga što ove usluge čini sjajnim.

 1. Bitwarden

  - Macu najprikladniji upravitelj lozinki

 2. KeepassXC

  - Upravitelj lozinki s otvorenim kodom radi zaštite svih vaših Apple računa

 3. RoboForm

  - Ima nevjerojatno robusne značajke koje komplimentiraju macOS

 4. macOS pristup ključu

  - rješenje ugrađenog upravljanja lozinkom za macOS

 5. Passbolt

  - Provjera treće strane znači da se radi o upravitelju lozinke kojem možete vjerovati

Najbolji upravitelji lozinki za Mac

U nastavku smo detaljnije pogledali najbolje upravitelje lozinki za Mac.

1. Bitwarden

Zaštitite svoje račune pomoću Bitwarden - Macovog najdostupnijeg i najprikladnijeg upravitelja lozinki!

 • cijena

  Iz $ 0.00
  / mjesec

 • Podržane platforme


  • Windows

  • Linux

Bitwarden je upravljač lozinkom za više platformi otvorenog koda. Sve su njegove temeljne značajke besplatne, mada mužjak mjesečno pomaže u podršci svom programeru i pruža nekoliko lijepih (ali nebitnih) dodataka. Među njima je i mogućnost domaćina, što je odlična opcija za fanatike privatnosti vani.

Bitwarden’Glavni potez je da je (u velikoj mjeri) besplatni open-source upravitelj lozinki koji izgleda prilično i da je jednako jednostavan za upotrebu kao i njegovi veliki komercijalni konkurenti. Dodaci za preglednike za Safari, Chrome, Firefox, Vivaldi, Opera i Brave omogućuju lako i praktično automatsko popunjavanje u macOS-u.

Njegov je kod Cure53 sada u potpunosti revidiran, koristi snažnu enkripciju od početka do kraja i podržava razne oblike dvofaktorske provjere autentičnosti.

2. KeepassXC

Prilagođen s KeePass-a za Windows, KeePassXC na nekoliko načina nadmašuje svog prethodnika.

 • cijena

  Iz $ 0.00
  / mjesec

 • Podržane platforme


  • Windows

  • Linux

KeePassXC je neslužbeni cross-platformski port izvrsnog KeePass upravitelja lozinki za Windows. Sada je moguće instalirati originalni KeePass na Mac koristeći Mono, ali KeePassXC izgleda puno ljepše i više “domaći” na macOS.

KeePassXC je u potpunosti interoperabilan sa svim ostalim inačicama i vilicama KeePass-a te neprimjetno sinkronizira preko platforme jednostavnim pohranjivanjem .kbdx spremnika u oblak uslugu po vašem izboru. Ovi su spremnici vrlo sigurni i dešifriraju se samo lokalno radi potpunog šifriranja od kraj do kraja, tako da nije važno jeste li ih sinkronizirali pomoću nesigurne platforme (poput Dropboxa).

Prateći dodatak preglednika za Firefox i Chrome (iako nije Safari) trebao bi omogućiti lako automatsko popunjavanje u tim preglednicima, ali trenutno imamo problema s tim. Iako je službeno amortiziran, dodatak KeePassHttp-Connector i dalje djeluje sasvim u redu.

KeePassXC nije baš tako lijep ili user-friendly kao Bitwarden, a zbog nedostatka podrške za KeePass dodatke, čini ga manje fleksibilnim od roditeljskog programa. Ali za besplatno, jednostavno i vrlo sigurno upravljanje platformom i sinkronizacijom lozinki koristeći popularni open-source KeePass .kbdx format datoteke, izvrstan je.

3. RoboForm

RoboFormov stilski pristup lijepo se uklapa u Appleov estetski zahvat - zaključavanjem vaših lozinki!

 • cijena

  Iz $ 1,79
  /mjesec

 • Podržane platforme


  • Windows

  • Linux

Ovdje u ProPrivacy veliki smo obožavatelji besplatnog i otvorenog koda softvera, ali izvrsnost prepoznajemo kada je vidimo. RoboForm je elegantan i elegantan cross-platformski upravitelj lozinki koji radi sve što biste mogli poželjeti.

To uključuje sinkronizaciju lozinki za više platformi i za više preglednika, sigurne bilješke, oznake i više njih “identiteti” za napredno popunjavanje obrazaca, sigurno slanje i sinkronizaciju zaporki i još mnogo toga. Dostupna je besplatna verzija, ali vjerojatno vrijedi izdvojiti 2 dolara mjesečno samo za značajke sinkronizacije.

Pored punog Maca “Sigurnosni centar” aplikaciji, svim ključnim značajkama RoboForma može se pristupiti pomoću dodataka za preglednike za Safari, Firefox i Chrome. Postoji čak i aplikacija za Apple Watch!

RoboForm je zatvorenog koda i vodi ga američka kompanija, ali činjenica da koristi snažno šifriranje od kraja do kraja trebalo bi ove točke učiniti akademskim. Ako možete živjeti s činjenicom da je RoboForm vlasnički proizvod, onda je to jedan od najimpresivnijih upravitelja lozinki koje smo pregledali.

4. Pristup za ključeve macOS-a

macOS Keychain Access nije toliko bogat značajkama kao konkurenti, ali vrlo je dostupan i spreman za rad!

 • cijena

  Iz $ 0.00
  / mjesec

Ako imate Mac, tada već imate pristojni (ako pomalo ograničen) upravitelj lozinki - macOS Keychain Access. Ovo je sjajan posao pamćenja lozinki dok ih upisujete u većinu Mac aplikacija i Safari obrazaca za prijavu, a kasnije ih automatski ispunjavate po potrebi.

Automatski se sinkronizira s vašim iPhoneom i iPadom, integrirajući se s okvirom usluga iOS 12+ Authentication Services za kontinuirano automatsko popunjavanje na novijim iOS uređajima u većini preglednika i mnogih aplikacija.

Ako ste posvećeni Appleov korisnik, tada macOS Keychain Access može ispuniti sve vaše lozinke. Ali ako želite sinkronizirati s uređajima koji nisu Apple, trebat ćete koristiti alternativu treće strane.

Drugo što treba napomenuti je da se Keychain Access bavi samo korisničkim imenom / lozinkom. Ne popunjava automatski složenije forme, ne pohranjuje svoje bankovne podatke, omogućava vam da pričvrstite datoteke ili bilješke na svoje lozinke ili bilo koje od raznih drugih stvari, čak i najosnovnija rješenja treće strane.

5. Passbolt

Izvorno pružatelj usluga usmjeren na poslovanje, Passbolt ima snažna rješenja upravljanja lozinkom za sve

 • cijena

  Iz $ 0.00
  / mjesec

 • Podržane platforme


  • Windows

  • Linux

Tržište upravitelja lozinki je trenutno smiješno konkurentno. Dakle, umjesto da idete s uobičajenim preporukama LastPass ili 1Password (koje su u redu na maOS-u ako to ne učinite’Imajte na umu vrlo komercijalne proizvode zatvorenog koda, ali za koje smatramo da ne čine ništa bolje od Bitwardena), naša posljednja preporuka je za nešto malo drugačije.

Passbolt je upravitelj lozinki tima otvorenog koda. Uglavnom je usmjeren na tvrtke, ali savršeno dobro funkcionira za osobnu ili obiteljsku upotrebu. Plaćeni su planovi za hostovanje dostupni su, ali jezgro izdanja Community Community programa je 100% besplatno i može se samostalno ugostiti na vlastitom Mac hardveru (unutar virtualnog stroja) ili na neovisno iznajmljenom prostoru poslužitelja.

Sav kôd koji koristi Passbolt je otvorenog koda i neovisna provjera trećih strana. Iako, kako sam Passbolt kaže, “rad na pregledu koda nikada se neće izvršiti,” mnogo toga je, u stvari, temeljito pregledano i revidirano - što je sjajno.

Lozinkama se upravlja putem web sučelja, što Passbolt u velikoj mjeri čini platformski agnostičkim. Integracija preglednika postiže se dodacima za Chrome i Firefox, iako nažalost nije Safari. Ako vam treba upravitelj lozinki otvorenog koda koji dobro radi na svim platformama radne površine, tada je Passbolt teško pobijediti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me