Što je Sling TV?

Sling TV je pristupačna internetska streaming usluga koja pruža pristup kablovskim TV kanalima u SAD-u. Za samo 20 dolara mjesečno pretplatnici dobivaju pristup sličnim ESPN, FOX, Disney, AMC, Showtime, CNN i svim sportskim i TV premijerama koje dolaze uz njih. Sve u svemu, pretplatnici Sling TV-a dobivaju pristup na nevjerojatnih 135 kanala.


Iako je istina da je Sling TV geografski ograničen na SAD, dobra vijest je da se s virtualnom privatnom mrežom Sling TV (VPN) bilo tko, bilo gdje, može pretvarati da u SAD-u deblokira Sling TV. Za TV i filmske ovisnike širom svijeta, Sling TV VPN znači mogućnost da gledati američku televiziju cijeli dan.

ProPrivacy za Sling TV 2020

Najbolji Sling TV VPN-ovi u 2020. godini je NordVPN. Pogledajte naš video pregled u nastavku.

Neke mogućnosti potražite u tablici ispod da biste vidjeli najboljih 5 VPN-ova za Sling TV u 2020. godini.

 1. ExpressVPN

  - Najbrži VPN koji testiramo, deblokira sve, s nevjerojatnom uslugom na sve strane

 2. NordVPN

  - Velika marka vrlo dobre vrijednosti i povoljne cijene

 3. CyberGhost VPN

  - Dugogodišnji najbolje rangirani VPN, sa sjajnom cijenom i brzinom

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Jedan od najjeftinijih VPN-a vani, ali još uvijek dobra usluga

Sling TV VPN-ovi

VPN za Sling TV omogućuje potrošačima širom svijeta da se pretvaraju da su u SAD-u. Rezultat je mogućnost pristupa bilo kojem od planova za Sling TV. Najpopularniji planovi su Narančasti i Plavi planovi, čija se cijena kreće od 20 do 25 dolara mjesečno. Te pretplate gledateljima pružaju pristup suludoj količini programa u SAD-u, a uz Sling TV VPN te su emisije dostupne bilo gdje.

U ovom ćemo članku objasniti sve što trebate znati o VPN-u za Sling TV. Opisali smo što je VPN, kako funkcionira i zašto je jedan VPN za Sling TV bolji od drugog. Čak vam kažemo kako deblokirati Sling TV pomoću VPN-a. VPN je daleko najjeftiniji i najbolji način za deblokiranje i gledanje većine američkih TV emisija i premijera. Dakle, bez dodatnog divljenja, evo pet najboljih Sing TV VPN usluga.

Što je Sling TV VPN?

Virtualna privatna mreža fenomenalna je internetska usluga koja vam omogućuje da se pretvarate da ste u drugoj zemlji. Na taj način možete prevladati geo-ograničenja i pristupiti sadržaju koji je obično blokiran. Ovo vam omogućuje gledanje Sling TV-a kao da ste u SAD-u.

Osim toga, pouzdan i pouzdan VPN pruža snažnu enkripciju. Ta enkripcija sigurno šifrira sve podatke koji dolaze i dolaze s vašeg računala, prijenosnog računala, pametnog telefona ili tableta. Rezultat toga je da nitko - dobavljači internetskih usluga (ISP), vlade ili administratori lokalne mreže - ne mogu reći što radite na mreži.

Mogućnost da se pojavite u drugoj zemlji, dodana digitalnoj privatnosti enkripcije, savršen je kombinacija. Zato je premium VPN tako sjajna investicija.

Sling TV VPN razmatranja

Pri odabiru najboljih VPN-ova za Sling TV imali smo na umu nekoliko razmatranja. Ono što je najvažnije, osigurali smo samo odabir VPN-ova koji omogućuju velike brzine. Brze brzine veze od najveće su važnosti prilikom streaminga u HD.

Nažalost, velika većina od 850 VPN-a na tržištu je prespora za vaše potrebe strujanja. Međutim, VPN-ovi u ovom vodiču imaju izbor brzih poslužitelja u SAD-u, tako da ćete uvijek moći gledati Sling TV.

Drugo razmatranje bila je privatnost. Dok ćete se pretvarati da u SAD-u gledate Sling TV, važno je osigurati sigurnost i privatnost. Svi VPN-ovi u ovom članku odabrani su jer su savršeni za gledanje Sling TV-a.

Sling TV VPN za ljubitelje sporta

Sling TV je posebno fantastičan za ljude koji žele deblokirati i gledati više sporta. S Sling TV VPN, ljubitelji sporta mogu dobiti pristup američkim golf natjecanjima, hokeju (NHL), bejzbolu (MLB), košarci (NBA), američkom nogometu (NFL), tenisu. U stvari, nema boljeg načina za gledanje američkih sportova s ​​proračunom.

VPN za filmove sa Sling TV-om

Sling TV vam omogućava veliki izbor filmova. To uključuje pristup određenim filmskim kanalima kao što su Sundance, Fandor, Epix, Uži izbor, HDNet Filmovi i TCM. Dostupni su i Showtime, HBO, Cinemax, Starz Encore, Hallmark, LMN i Tribeca. To je suluda količina izbora za filmske ovisnike.

Zašto biste trebali koristiti VPN za Sling TV za djecu

VPN za Sling TV sjajan je način zabave vaše djece! Sling TV pruža pristup obiljem dječijeg programa, uključujući Disneyeve kanale (Disney, Disney Junior, Disney XD), Nickelodeon kanale, Boomerang, Crtanu mrežu, Duck TV i Sling Kids (izbor dječjeg programa i crtanih filmova).

Sling TV Kanada

Mnogi državljani Kanade zainteresirani su za pretplatu na Sling TV. Kao i svugdje drugdje, Sling TV je blokiran u Kanadi. No pomoću Sling TV VPN-a Kanađani mogu deblokirati Sling TV (baš kao što to mogu gledatelji na drugim lokacijama). Ako želite saznati više, pogledajte naš kanadski VPN vodič.

Sling TV VPN za američke građane

Čak i američki pretplatnici kojima nije potreban VPN za pristup Sling TV-u mogu imati koristi od VPN-a. Zašto? Budući da zbog ograničenja licenci, Sling TV ne može prikazivati ​​određene TV kanale, programe i sportske događaje širom SAD-a. Te su usluge na web mjestu Sling TV označene kao "samo odabrana tržišta." Fox Sports, na primjer, dostupan je samo na određenim mjestima. Međutim, korištenjem VPN-a, stanovnici SAD-a mogu pristupiti strujanju Fox Sports s različitih poštanskih brojeva.

Evo nekoliko primjera onoga čemu biste mogli pristupiti iz SAD-a putem Sling TV VPN-a:

 • FOX Sports Ohio
 • FOX Sports West
 • FOX Sports Florida
 • FOX Sportski jug
 • FOX Sportski srednji zapad
 • FOX Sports Arizona
 • FOX Sports Cincinnati
 • FOX Sportski Detroit
 • FOX Sportski sjever
 • FOX Sportska premijera
 • FOX Sports San Diego
 • FOX Sports Jugoistok
 • FOX Sportski jugozapad
 • FOX Sportsko sunce
 • Vrijeme sporta Ohio
 • DA (Yankees Entertainment and Sports) mreža.

Kako deblokirati remen TV sa VPN-om

Lako je deblokirati Sling TV pomoću VPN-a. Da biste to učinili, jednostavno slijedite ove jednostavne korake:

 1. Odlučite se za VPN. Za Sling TV preporučujemo ExpressVPN
  jer ima sjajan izbor američkih poslužitelja koji su svi super brzi za strujanje Sling TV-a u HD-u.
 2. Kliknite na VPN po vašem izboru i pretplatite se na uslugu.
 3. Preuzmite i instalirajte softver. VPN-ovi u ovom vodiču dopuštaju više uređaja da istodobno pokreću VPN. Na taj način možete gledati Sling TV na telefonu, prijenosnom računalu, tabletu i / ili računalu.
 4. Pokrenite VPN softver i odaberite američki poslužitelj s popisa - kliknite Connect.
 5. Sad kad se VPN povezao, on vas štiti šifriranjem. Pored toga, imate američku IP adresu (što znači da vam se čini da ste u SAD-u). Iz tog razloga sada možete prijeđite na SlingTV.com.

Kupnja poklon kartice za Sling TV

Za pretplatu na uslugu trebat će vam poklon kartica SlingTV (jer nemate američku kreditnu karticu i poštanski broj). Da biste dobili poklon karticu morat ćete prvo nabaviti nekoliko Bitcoina. Kako biste saznali kako kupiti bitcoine potražite ovdje.

 1. Da biste dobili poklon karticu, idite ovamo. Bit ćete preusmjereni na eGifter gdje možete kupiti poklon karticu od 25 dolara. To će vam omogućiti da koristite mjesec dana Sling TV za 20 dolara i dobijete plan nadogradnje za 5 dolara za nešto dodatno (Sling TV pruža masu dodataka uz vrhunski osnovni plan). Morat ćete platiti svoju poklon karticu pomoću Bitcoina.
 2. Sada iskoristite poklon karticu na portalu Sling TV.Sling Tv Giftcard

Koristite virtualnu kreditnu karticu

 1. Za prijavu morat ćete nabaviti virtualnu američku kreditnu karticu poput ove. Ovo je malo skupo jer morate platiti članarinu da biste dobili virtualnu karticu. Međutim, kartica će vam dostaviti valjanu američku adresu i poštanski broj. Koristeći stranicu u linku morat ćete potrošiti 65 USD. Međutim, to će vam omogućiti da kupite dva mjeseca Sling TV-a za 40 i 10 dolara dodataka. (Izgubit ćete 15 dolara naknade, ali mnogim ljudima širom svijeta 65 dolara za dva mjeseca Sling TV-a s dodacima još uvijek je izvrsna vrijednost!) Sjetite se, najbolji način korištenja vaše virtualne kreditne kartice je korištenje iste za kupnju Sling TV-a poklon kartica na Walmartu. Walmart je naveden na američkoj web stranici Otključano, tako da to funkcionira, a svoj e-mail za Sling TV dobit ćete u e-pošti.

Ne zaboravite da se Sling TV kupuje mjesečno po mjesecu - nema dugih ugovora! Jednostavno otkažite u bilo kojem trenutku.

Koji VPN treba dobiti za Sling TV?

Dok je ExpressVPN
nam je najviše preporučeni VPN za Sling TV, svi VPN-ovi u ovom vodiču pažljivo su odabrani jer su savršeni za Sling TV. Ovi VPN-ovi dobro su poznati, dobro pretplaćeni servisi koji pružaju izvrsne brzine za strujanje. Uz to su svi VPN-ovi pouzdani i imaju veliku brigu o kupcima.

Iz tog razloga, sigurno ćete odabrati VPN koji vam se najviše sviđa zvuk. Osim toga, svi ti VPN-ovi imaju probna razdoblja - pa ako ih želite isprobati bez ikakvog plaćanja, možete!

Sling TV VPN: Zaključak

U ovom smo članku objasnili sve što trebate znati o deblokiranju Sling TV-a s VPN-om. Sve VPN usluge Sling TV u ovom vodiču izvrsne su i sve će vam omogućiti da deblokirate Sling TV s bilo kojeg mjesta.

Ovi VPN-ovi sigurni su, pouzdani i fantastična vrijednost za novac. Zato pogledajte još jedan brzi pogled i s povjerenjem odaberite VPN za Sling TV. Sigurni smo da postoji VPN za Sling TV za sve u ovom vodiču - bez obzira na vaše osobne okolnosti.

Ako imate bilo kakvih pitanja o deblokiranju Sling TV-a, slobodno nam se obratite - uvijek ćemo rado pomoći!

Najbolji Sling TV VPN: Sažetak

 1. ExpressVPN

  - Najbrži VPN koji testiramo, deblokira sve, s nevjerojatnom uslugom na sve strane

 2. NordVPN

  - Velika marka vrlo dobre vrijednosti i povoljne cijene

 3. CyberGhost VPN

  - Dugogodišnji najbolje rangirani VPN, sa sjajnom cijenom i brzinom

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Jedan od najjeftinijih VPN-a vani, ali još uvijek dobra usluga

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me