Tanpa blok

 • Harga

  Dari $ 4.16
  / bulan

UPDATE: Blockless tidak muncul untuk menerima pelanggan baru pada masa ini.

ProPrivacy.com Markah
4.5 daripada 10

Ringkasan

Blockless adalah penyedia SmartDNS berasaskan Kanada yang bertujuan untuk membawa anda kelajuan penstriman yang hebat dengan kesederhanaan penggunaan. Walaupun terdapat beberapa masalah yang bermasalah, secara keseluruhannya mereka memberikan nilai yang baik untuk perkhidmatan wang.


ciri-ciri

Pangkalan berasaskan blokless Kanada adalah operasi utama di sekitar perkhidmatan SmartDNS, jadi kami akan membincangkannya terlebih dahulu. Mereka menyediakan sokongan yang baik dan menetapkan untuk ini dan seperti yang ditunjukkan di bawah terdapat hampir tiada kehilangan kelajuan. Ia menyediakan perkhidmatan yang hebat jika anda ingin sentiasa berhubung dengan perkhidmatan streaming, walaupun (seperti kebanyakan SmartDNS lain), ia boleh menjadi sedikit gangguan jika anda ingin terus berubah ke tetapan dan sifat internet anda yang standard. Perkhidmatan SmartVPN (yang mereka cadangkan apabila anda sedang dalam perjalanan) membantu memintas masalah yang disebutkan di atas, tetapi malangnya, ia tidak semestinya berfungsi - walaupun isu-isu nampaknya dikhaskan untuk BBC iPlayer. Nasib baik untuk Blockless, perkhidmatan mereka belum disekat oleh Hulu lagi (seperti dengan banyak penyedia lain) dan jika anda mencari VPN untuk Netflix, Pandora, dll ini adalah pilihan yang baik. Perkhidmatan Blockless membolehkan streaming daripada 17 negara yang berbeza. Walaupun tiada sambungan Asia atau Afrika, lokasi-lokasi ini telah dipikirkan dengan baik dan merupakan negara-negara di mana perkhidmatan penstriman utama adalah berasaskan dan tersedia. Mereka membenarkan 1 IP digunakan untuk perkhidmatan SmartDNS dan 1 sambungan untuk digunakan untuk SmartVPN mereka.

Kelajuan dan Prestasi

Kami memberikan Ujian prestasi standard tanpa blok untuk melihat bagaimana ia adil. Tidak mengejutkan, tidak ada sebarang kehilangan kelajuan dengan sambungan SmartDNS atau PPTP. Berkenaan dengan ujian IP, kami sentiasa memperolehi IP kami sendiri kerana tidak ada keselamatan yang dilaksanakan dalam sistem itu. Keputusan DNS bukanlah persis apa yang kami harapkan, kerana kebanyakan masa ia menunjuk ke Amerika Syarikat / Kanada dan Jerman tetapi perkhidmatan dan sistem mereka bekerja jadi kami tidak akan risau tentang ini.

Harga

1 bulan

$ 4.16
sebulan

Sama seperti setiap VPN lain di luar sana Blockless menyediakan tiga pelan yang berbeza, dengan peningkatan harga diskaun semakin lama anda mendaftar. Berbanding dengan perkhidmatan VPN tradisional, mereka murah, namun berbanding SmartDNS dan perkhidmatan streaming [pasaran sasaran mereka] mereka juga berharga. Sedikit mengganggu mereka tidak memaparkan maklumat ini sehingga anda mendaftar untuk akaun. Apabila anda mendaftar, anda juga akan menerima percubaan percuma 7 hari (tanpa perlu memasukkan butiran kad kredit), yang boleh diperpanjang hingga 10 jika anda suka di Facebook.

Platform Pembayaran yang Disokong

Khidmat Pelanggan

Blockless mempunyai dua jenis sokongan: FAQ dan sokongan tiket. Soalan Lazim mereka merangkumi topik asas sementara sokongan tiket disediakan untuk menyelesaikan masalah yang lebih rumit. Sokongan tiket itu menjawab dalam masa yang munasabah dan nampaknya berpengetahuan dan mesra. Sayangnya mereka tidak dapat menyelesaikan masalah kami dengan SmartVPN tetapi kami tidak akan menahannya terhadap mereka kerana mereka mencuba yang terbaik dan pada akhirnya kesalahan pemaju, dan bukan pasukan sokongan.

Privasi dan Keselamatan

Oleh kerana Blockless ditujukan untuk menyediakan streaming tinggi dan menggunakan teknologi SmartDNS, ia tidak memberikan banyak dari segi keselamatan tetapi ia memahami ini dan tidak membuat tuntutan mengenai ini - yang bagus. SmartDNS mereka tidak memberikan sebarang keselamatan apa-apa tetapi ini bermakna anda boleh mempunyai kelajuan penstriman yang terbaik. Mereka juga mempunyai perkhidmatan yang dikenali sebagai SmartVPN, tetapi kami percaya kata-kata ini adalah sedikit mengelirukan kerana ia bukan rangkaian peribadi dalam realiti. Alasan pendapat ini adalah seperti berikut:

 • Ia menggunakan sambungan PPTP, yang seperti yang telah kami sebutkan beberapa kali sebelum ini, tidak begitu selamat.
 • Tetapan yang mereka gunakan untuk sambungan PPTP ini juga bermakna ia tidak disulitkan dengan apa-apa cara.

Dasar Privasi dan Syarat Penggunaan mereka dipaparkan dengan jelas di laman web. Sayangnya, sambil mengosongkan pengumpulan dan penggunaan maklumat melalui laman web mereka, ia tidak menyebut sebarang maklumat mengenai pembalakan melalui perkhidmatan mereka. Sokongan mereka adalah hebat untuk mengisi jurang ini dan memberitahu kami bahawa satu-satunya perkara yang mereka log adalah kesilapan sambungan. Blockless juga menawarkan perkhidmatan Iklan Blocker melalui tetapan DNS mereka supaya anda tidak perlu bimbang tentang semua iklan menjengkelkan yang mengintai di laman web. Walaupun beberapa VPN melakukan ini, sejauh yang kita sedar mereka adalah satu-satunya yang melaksanakannya untuk sambungan SmartDNS mereka.

Pemikiran Akhir

Keseluruhannya, walaupun terdapat beberapa perkara yang boleh disetrika, Blockless adalah perkhidmatan yang baik. Mereka mendapat banyak tanda kutu di kotak yang betul dan perkhidmatan mereka disasarkan dengan baik dan memenuhi sasaran pasaran dengan baik. Terdapat beberapa pesaing besar yang tidak dapat dibandingkan dengan Blockless tetapi disebabkan oleh harga dan penentuan harga yang lebih rendah, mereka berdiri dengan baik.

Kami suka

 • Kelajuan hebat
 • Sokongan hebat
 • Nilai yang baik untuk wang

Kami tidak begitu pasti

 • Aplikasi proprietari tidak begitu mengagumkan

Kami benci

 • Tidak banyak

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me